Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Anthimox »

rainmaker έγραψε:Από πού κι ως που το να παίζεις στη Μάλαγα και την Οσασούνα είναι χειρότερο βιογραφικό απ' το να παίζεις στη Ριέκα και τη Μάλμε;

Εγώ νομίζω ότι η απογοήτευση συγκεκριμένα για τον Μπράντον προκύπτει λόγω άγνοιας του ονόματος του σε συνδυασμό με τα φτωχά νούμερα σε γκολ και τη λέξη "Σεγούντα" στο βιογραφικό. Θα μου πεις, ε λογικό δεν είναι ρε μάστορα; Ε ναι σε ένα βαθμό όλα αυτά μαζί κάτι δείχνουν, αλλά δεν νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία καλών και κακών παικτών που παίρνουμε τόσα χρόνια, ήταν πολύ ανώτεροι του
Το απογοήτευση το έγραψα εγώ πρώτος.
Αφού πέρασε η μέρα, καταλαβαίνω πως τελικά μάλλον έχεις δίκιο.
Μάλλον επηρεάστηκα από το λειψό βιογραφικό του παίκτη και δεν προσπάθησα να δω τη ποδοσφαιρική λογική της κίνησης.
Την οποία ποδοσφαιρική λογική ακόμη δυσκολεύομαι να την δω. Αλλά αν τα καταλάβαινα όλα, θα δούλευα εγώ στη θέση του Μπότο...
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Metagrafakias έγραψε:Ο Λουτσε ζητησε δεκαρι και το μανατζερικο γραφειο που εκπροσωπεί τον Thomas εχει και τον Αντρε Φρανκο παρατήρησα λετε να γινει καμια αυτο το deal??
οπως και τον Olivera ...γενικα εχει πολυ αξιολογους παικτες ( 1.5 εκ κοστολογει τον ολιβερα και 1.2 τον τομας)
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλά τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο και αν έπρεπε να ποντάρουμε σε κάτι θα ήταν στο ακριβώς αντίθετο, αφού για να έρθουν παίκτες από το λεγόμενη υψηλο ράφι θα πρέπει να γίνουν 10 σποντες πρώτα. Εξάλλου να μην ξεχνάνε ότι αυτή τη στιγμή το ρόστερ αριθμητικά βειναι πλήρες αν υπολογίσουμε και τις προσθήκες των Ναρευ, Νεσμπεργκ και Μπράντον.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:Καλά τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο και αν έπρεπε να ποντάρουμε σε κάτι θα ήταν στο ακριβώς αντίθετο, αφού για να έρθουν παίκτες από το λεγόμενη υψηλο ράφι θα πρέπει να γίνουν 10 σποντες πρώτα. Εξάλλου να μην ξεχνάνε ότι αυτή τη στιγμή το ρόστερ αριθμητικά βειναι πλήρες αν υπολογίσουμε και τις προσθήκες των Ναρευ, Νεσμπεργκ και Μπράντον.

Γι' αυτό λέω καλύτερα να μην ελπίζουμε σε κάτι, δίχως σοβαρές ενδείξεις.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

GREATANASTASIOS έγραψε:Αν παίρναμε τον Λιβάγια πάλι γκρίνια θα είχαμε και τον ρονάλντο να φέρουμε πάλι κάποιος θα πεί κάτι γιά αυτό είμαστε ΠΑΟΚ.
Ο Λιβαγια ειναι παιχταρας
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο Ροναλντο πιεζει όσο μπορει την Μαντσεστερ για να τον αφήσει ελεύθερο και να ερθει να παιξει με το κολητάρι του τον Βιερινια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αριστερό εξτρεμ παντως πλεον το ξεχναμε κατα 99%...Μενει να δουμε την καταληξη τως υποθεσης Μπισεσβαρ για την υποθεση επιτελικος,ελπιζουμε σε θαυμα για επιθετικο,κατι αντιστοιχο για στοπερ και μια ελαχιστη πιθανοτητα για χαφ αν φυγουν τοσο ο Κουρτιτς οσο και ο Αγκουστο. Μηδεν εως τέσσερις μεταγραφες δηλαδη. Εγω δινω:

75-25 για μια κινηση
50-50 για δυο
25-75 για τρεις
5-95 για τεσσερις
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πως σου φάνηκε ο Κοτάρσκι που τον είδες μέσα από το γήπεδο;
«Το παιδί τον γνώριζα επειδή ήταν από τις ακαδημίες του Άγιαξ. Ρώτησα γι αυτόν μετά το τέλος του φιλικού τους δικούς μας υπεύθυνους. Είναι πράγματι πάρα πολύ καλός με τα πόδια, έπαιζε κάθετα στα αμυντικά χαφ και υπήρχαν 2-3 φορές που πιστεύαμε ότι θα την διώξει λόγω της πίεσης αλλά αυτός συνέχιζε και προσπαθούσε να παίξει από πίσω με built up, ζητούσε συνέχεια την μπάλα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλός με τα πόδια.»
Ερώτηση στον Παυλίδη για το χθεσινό φιλικό
Όπως βλέπουμε είναι ολοφάνερο ότι ο Μποτο δεν διαλέγει χαρακτηριστικά παικτών αλλά στα κουτουρου...
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Ανυπομονώ για τις κωλοτουμπες εδώ μέσα τον χειμώνα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω πιστευω κανεναν δεν θα παρουμε στο 10. Καθε καλοκαιρι την ιδια ιστορια εχουμε, οτι θα ερθει παιχταρας μεσοεπιθετικος και στο τελος δεν ερχοταν κανενας, ειτε ερχοταν μετριοτητα τυπου Μουργκ, Μιτριτσα και λοιπα.

Πιστευω πως σε 1 μηνα θα μας πουν οτι υπολογιζει για εκει τον Φελιπε, οτι εχει τον Κουαλιατα, παιζουν εκει και ο Ρικαρντο με τον Νταντας, ασε που γυρναει ο Καντουρι (θα πουνε), που να χωρεσουν ολοι αυτοι; Θα εχεις θεμα στα αποδυτηρια (θα πουνε).
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή συγνώμη. Αν υποθέσουμε ότι ο μπίσεσβαρ ανανεώνει...δεν θα πάμε για άλλον μεσοεπιθετικο?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

burbu δεν υπαρχει άνθρωπος που να μην ανυπομονει για αυτο...Οποιος ελπιζει να δικαιωθεί εις βαρος της ομάδας ειναι καραγκιοζης και εδω μεσα ειναι ζητημα αν υπαρχουν 1-2 τετοιοι οσο και αν θελετε να πιστευετε το αντίθετο...Ξερεις ποια ειναι επιπλεον η διαφορα; Οτι οποιος εχει αμφιβολιες ποτε δεν θα στραφει σε αυτους που τα βλεπουν ολα καλα για να τους την πει γιατι ο καημος του ειναι η ομαδα ,οχι οι συνοπαδοι του...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το 10 είναι ειλημμενη απόφαση από ότι κατάλαβα εγώ από τις διαροες
Και δεν έχει να κάνει μόνο με τον Μπισε αλλά και με την παραδοχή της ομάδας ότι στον Ομάρ δεν μπορείς να στηριχτεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Δηλαδή συγνώμη. Αν υποθέσουμε ότι ο μπίσεσβαρ ανανεώνει...δεν θα πάμε για άλλον μεσοεπιθετικο?
Ε ποσους θα μαζέψουμε βρε rene; Το εγραψα και πριν 9 μεσοεπιθετικοι και 1.5 επιθετικος θα ειναι παγκοσμια πρωτη...
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

nunies4 έγραψε:
Πως σου φάνηκε ο Κοτάρσκι που τον είδες μέσα από το γήπεδο;
«Το παιδί τον γνώριζα επειδή ήταν από τις ακαδημίες του Άγιαξ. Ρώτησα γι αυτόν μετά το τέλος του φιλικού τους δικούς μας υπεύθυνους. Είναι πράγματι πάρα πολύ καλός με τα πόδια, έπαιζε κάθετα στα αμυντικά χαφ και υπήρχαν 2-3 φορές που πιστεύαμε ότι θα την διώξει λόγω της πίεσης αλλά αυτός συνέχιζε και προσπαθούσε να παίξει από πίσω με built up, ζητούσε συνέχεια την μπάλα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλός με τα πόδια.»
Ερώτηση στον Παυλίδη για το χθεσινό φιλικό
Όπως βλέπουμε είναι ολοφάνερο ότι ο Μποτο δεν διαλέγει χαρακτηριστικά παικτών αλλά στα κουτουρου...
Βέβαια. η δουλειά του τερματζή είναι να αποσοβεί όσο περισσότερα γκολ μπορεί. Όπως το φορ το θέλουμε για να στέλνει εύκολα την μπάλα στο πλεκτό, τον κεντρικό αμυντικό να είναι αμυντικά βράχος, τον εξτρέμ να έχει το 1 με 1 κοκ.
Ναι, καλό είναι να έχουμε παίχτες που μπορούν να κάνουν πολλά αλλά η κάθε θέση απαιτεί κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Στον Πάσχα δεν με πείραζε το παιχνίδι (που δεν έκανε) με την μπάλα αλλά η αστάθειά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”