Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Εγω αν δεν δω τον μικρο να υπογραφει δεν ησυχαζω. Εχουμε διορια μεχρι το δραδυ να τον δηλωσουμε. Ο Ρεμπε λειπει Ρωσια και ανησυχω.
Γιατι τον ανακοινωσε η μπαρτσα αρον αρονpirate_salonica έγραψε:Που είναι ωρέ τα βιντεάκια Τσόλακ/μουσάτου εντωμεταξύ; Ρε barlow ακόμα δέρνεις;
Τρεις μέρες τώρα που είχα δουλειά καιδεν προλάβαινα κάθε φορά που έμπαινα είχε καμία 200 ποστ.
Σήμερα νεκρά. Δε βγάζει και η ΠΑΕ τα βιντεάκια να σχολιάσουμε λίγο να περάσει η ωρα
Σήμερα νεκρά. Δε βγάζει και η ΠΑΕ τα βιντεάκια να σχολιάσουμε λίγο να περάσει η ωρα
Έχεις καμιά τεχνολογική πρόταση για φωνητική υποκατάσταση Παλομπαρίνι, μήπως την βγάλει καθαρή η υγεία μας αύριο?renegade έγραψε:Τι είμαστε τίποτα τδευτεράντζες να καθόμαστε και να πληκτρολογούμε?barlow4 έγραψε:Η ποια?renegade έγραψε:Διορθώθηκε... Δεν το έπιασε καλά η φωνητική εντολή
- pirate_salonica
Σιγά μην είναι ο κωλομπαρίνι, η γκαντεμόσαυρα ο Κωσταβάρας θά'ναι
renegade έγραψε: Αντί αυτού από τα μέσα των play off συγκεκριμένοι άνθρωποι που είναι δίπλα στη διοίκηση έβαζαν λόγια σε συνδεσμίτες ( και όχι μόνο) για το ότι ο βιερίνια ναι ο αρχηγός μιας κλίκας κατά του προπονητή.
Και βλέπεις σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν τον ΠΑΟΚ παιδάκια να βρίζουν και να καταριούνται το βιερίνια... Και δεν μιλάμε για πέντε ή δέκα άτομα.

Η ποια?[/quote]
Τι είμαστε τίποτα τδευτεράντζες να καθόμαστε και να πληκτρολογούμε?
[/quote]
Έχεις καμιά τεχνολογική πρόταση για φωνητική υποκατάσταση Παλομπαρίνι, μήπως την βγάλει καθαρή η υγεία μας αύριο?[/quote]
ραδιοφωνακι παραλληλα
Τι είμαστε τίποτα τδευτεράντζες να καθόμαστε και να πληκτρολογούμε?

Έχεις καμιά τεχνολογική πρόταση για φωνητική υποκατάσταση Παλομπαρίνι, μήπως την βγάλει καθαρή η υγεία μας αύριο?[/quote]
ραδιοφωνακι παραλληλα
Επειδή ίσως κάνουμε μέρες για να ξαναψαχτούμε με ονόματα μεταγραφικά, ήθελα να ήξερα πόσα να έδωσε η "φτωχή" Γκιμαράες για να φέρει στην Ευρώπη τον μέγα πάνθηρα, από την Ονδούρα, Ελίς:
https://www.transfermarkt.com/alberth-e ... ler/281319
Πόσο θα τον ήθελα για second striker αυτόν τον τύπο. Μια χαψιά θα τους έκανε όλους.
Γκιμαράες ρε πούστη μου....
[youtube]A7ROvWme7Xw[/youtube]
Πόσο θα τον ήθελα για second striker αυτόν τον τύπο. Μια χαψιά θα τους έκανε όλους.
Μαθε μπαλιτσα
Η τεχνολογια προοδευσε!
Κινητο με φωνητικη καταγραφη μνμτων...
Σωτηρια![/quote]
Μονος σου ζεις?Αν αρχιζα να μιλαω στο κινητο μου για τον ΠΑΟΚ δυο χρονια θα με κοροιδευε το κοριτσι μου.[/quote]
Εμενα μου την πεφτει στα μουλωχτα να δει με ποια μιλαω στα μνμτα! Και μολις δει οτι στελνω παοκμανια ξενερωνει τη ζωη της!

Η τεχνολογια προοδευσε!
Κινητο με φωνητικη καταγραφη μνμτων...
Σωτηρια![/quote]
Μονος σου ζεις?Αν αρχιζα να μιλαω στο κινητο μου για τον ΠΑΟΚ δυο χρονια θα με κοροιδευε το κοριτσι μου.[/quote]
Εμενα μου την πεφτει στα μουλωχτα να δει με ποια μιλαω στα μνμτα! Και μολις δει οτι στελνω παοκμανια ξενερωνει τη ζωη της!

Seaman το πορτογαλικο ειναι πιο ελκυστικο πρωταθλημα ακομη κι αν σε θελουν τα λιμα της...
Θα σε δουν σοβαρες ομαδες και παιζει να βρεθεις και στην Πορτο...
Εδω ποιος σκατα να σε δει αν δεν παιζεις Τσου Λου?
Θα σε δουν σοβαρες ομαδες και παιζει να βρεθεις και στην Πορτο...
Εδω ποιος σκατα να σε δει αν δεν παιζεις Τσου Λου?
Μιλαμε για εξελιξη,οχι αστεια!
Κι αν εισαι και τυχερος μπορει και να μην σου "ανοιξουν" το σπιτι την μεταγραφικη περιοδο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι αν εισαι και τυχερος μπορει και να μην σου "ανοιξουν" το σπιτι την μεταγραφικη περιοδο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
seaman έγραψε:Επειδή ίσως κάνουμε μέρες για να ξαναψαχτούμε με ονόματα μεταγραφικά, ήθελα να ήξερα πόσα να έδωσε η "φτωχή" Γκιμαράες για να φέρει στην Ευρώπη τον μέγα πάνθηρα, από την Ονδούρα, Ελίς:
Boavista,παιζει.
Αν δεις το παραπανω βιντεο του Ελις και θυμηθεις φασεις του Ζαμπα τις περισσοτερες κινησεις του και χαρακτηριστικα τα εχει και ο δικος μας. Κακο πραμα να μην εχεις μυαλο ρε μαμωτο....