Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από goran 64 »

Εσύ "proedre" κάνε μας την χάρη και..."προέδρευε" σε παρακαλώ πολύ...Το πως και το γιατί δεν σου το ανέθεσε κανένας να μας το υποδεικνύεις και μάλιστα με τόση επιμονή... :oops: Άντε μπράβο "ξημερωματιάτικα"... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

proedros έγραψε:
goran 64 έγραψε:
mpouJr έγραψε:Εχεις δικιο αδερφε να απορεις με ολα αυτα που συμβαινουν στην ομαδα κ να εχεις απογοητευτει,αλλα αυτη η ρημαδα η νοοτροποια που λες την εχεις αλλαξει εσυ..που ειναι η εκτος λογικης στηριξη στην ομαδα ακομα κ οταν χαναμε τον εναν αγωνα πισω απο τον αλλο που ειναι ο κοσμος της ομαδας που οταν τερματιζε 9ος αγοραζε διαρκειας πριν ακομα γινει η πρωτη μεταγραφη?
Ποσο πιο πολυ θα αφηνουμε εμεις τον καθε πικραμενο αρδ να βγαζει χολη κ μιζερια εναντιων της ομαδας μας?
Γιατι εχουμε αλλαξει εμεις τοσο πολυ που αντι να βλεπουμε οτι θα τα παμε καλα οπως κ να εχει να πιστευουμε οτι θα τα παμε χαλια?
Οχι ρε φιλε δεν ειναι χαμενη η χρονια κ την ζελα θα γαμησω κ την τριπολη κ την γρια στα π@π@ρια μου αμα παω με -3 στα play-off θα παλεψω οσο μπορω να στηριξω την ομαδα να ανατρεψει το -3 κ να βγει πρωτη κ αν δεν βγει παλι στα π@π@ρια μου οτι μπορεσει να κανει,αν δεν το κανω εγω ποιος θα το κανει?

Εγω μεγαλωσα με τυπους που εβλεπαν την νικη στο λονδινο την προκριση στην Πολη το διπλο στο ντορτμουντ πριν ακομα κλεισουμε τα εισητηρια να παμε εκει,εχω διπλα μου ατομα που οτι κ να γινει δεν μπορουν να ξεστομισουν οτι θα χασουμε στο τηγανι γιατι ετσι εμαθαν,ανεβαζουν 40 πυρετο επειδη φεραμε ισοπαλια με την χακληδονα αλλα παλευουν με οποιο τροπο μπορουν να πανε σε οποιο γηπεδο κ αν παιζει η ομαδα να την στηριξουν,δεν τους νοιαζει ουτε ποιον πηραμε ουτε ποιον θα παρουμε ουτε αν θα παρουμε το μονο που τους νοιαζει ειναι να ειναι διπλα στην ομαδα με οποιονδηποτε τροπο μπορουνε οχι για την πουνε στους αλλους ουτε για να μετρησουν τα χιλιομετρα ουτε για κανα επαθλο αλλα για την στηριξη ρε φιλε για να ξερει οποιος φοραει αυτη την φανελα οτι ειναι εκει πισω τους να κανει τα παντα για να τους βοηθησει με την φωνη με τον παλμο με την φωτοβολιδα με οτι μπορει με οτι διαθετει.
Πες τα ρε "κομάντο"...Με 1.000 σαν εσένα παίρνουμε όχι μόνο Πρωτάθλημα αλλά και...την Πόλη πίσω... :opaokara:

Αυτός είναι ρε ο Π.Α.Ο.Κ.τσής υπόδειγμα κι όχι οι "αλλοτριωμένοι" από ράδια, F/B, Nova-καναπέδες και αρδοsites :oops: ...RESPECT ρε μάγκα mpouJr...Είσαι η γνήσια Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη ψυχή και φωνή... :nairepaok: ...
Καλά εντάξει ο καθένας στον κόσμο του...Ονειρεύεται πρωτάθλημα...Πως θα έρθει ρε το πρωτάθλημα???Από μόνο του? ή από το Ροστόφ που είναι μόνιμα ο Σαββίδης??Έχεις μια εταιρεία που νοσεί...Χωρίς οργάνωση, χωρίς πλάνο...Έρχονται - Φέυγουν προπονητές - παίκτες - στελέχη - μισθοφόροι..Οι οπαδοί δεν παίζουν μπάλα..Συνέλθετε επιτέλους..Οι καιροί έχουν αλλάξει...Και σας τα λέει κάποιος που έχει διαρκείας στην 6 και δεν έχει χάσει παιχνίδι φέτος...καλοπροαίρετα πάντα..
Και όμως mpoujr και goran έχουν απόλυτο δίκαιο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

mpouJr έγραψε:Εχεις δικιο αδερφε να απορεις με ολα αυτα που συμβαινουν στην ομαδα κ να εχεις απογοητευτει,αλλα αυτη η ρημαδα η νοοτροποια που λες την εχεις αλλαξει εσυ..που ειναι η εκτος λογικης στηριξη στην ομαδα ακομα κ οταν χαναμε τον εναν αγωνα πισω απο τον αλλο που ειναι ο κοσμος της ομαδας που οταν τερματιζε 9ος αγοραζε διαρκειας πριν ακομα γινει η πρωτη μεταγραφη?
Ποσο πιο πολυ θα αφηνουμε εμεις τον καθε πικραμενο αρδ να βγαζει χολη κ μιζερια εναντιων της ομαδας μας?
Γιατι εχουμε αλλαξει εμεις τοσο πολυ που αντι να βλεπουμε οτι θα τα παμε καλα οπως κ να εχει να πιστευουμε οτι θα τα παμε χαλια?
Οχι ρε φιλε δεν ειναι χαμενη η χρονια κ την ζελα θα γαμησω κ την τριπολη κ την γρια στα π@π@ρια μου αμα παω με -3 στα play-off θα παλεψω οσο μπορω να στηριξω την ομαδα να ανατρεψει το -3 κ να βγει πρωτη κ αν δεν βγει παλι στα π@π@ρια μου οτι μπορεσει να κανει,αν δεν το κανω εγω ποιος θα το κανει?

Εγω μεγαλωσα με τυπους που εβλεπαν την νικη στο λονδινο την προκριση στην Πολη το διπλο στο ντορτμουντ πριν ακομα κλεισουμε τα εισητηρια να παμε εκει,εχω διπλα μου ατομα που οτι κ να γινει δεν μπορουν να ξεστομισουν οτι θα χασουμε στο τηγανι γιατι ετσι εμαθαν,ανεβαζουν 40 πυρετο επειδη φεραμε ισοπαλια με την χακληδονα αλλα παλευουν με οποιο τροπο μπορουν να πανε σε οποιο γηπεδο κ αν παιζει η ομαδα να την στηριξουν,δεν τους νοιαζει ουτε ποιον πηραμε ουτε ποιον θα παρουμε ουτε αν θα παρουμε το μονο που τους νοιαζει ειναι να ειναι διπλα στην ομαδα με οποιονδηποτε τροπο μπορουνε οχι για την πουνε στους αλλους ουτε για να μετρησουν τα χιλιομετρα ουτε για κανα επαθλο αλλα για την στηριξη ρε φιλε για να ξερει οποιος φοραει αυτη την φανελα οτι ειναι εκει πισω τους να κανει τα παντα για να τους βοηθησει με την φωνη με τον παλμο με την φωτοβολιδα με οτι μπορει με οτι διαθετει.
μπράβο φίλε!
+4 κι από μένα

σαν πολύ κοιτάμε τις "κούπες" και τους "αγωνιστικούς στόχους" τελευταία και χάνουμε σαν οπαδικό κίνημα

"και πότε θα πάρουμε πρωτάθλημα???" - μη σώσει και πάρουμε αν είναι να πηγαίνουμε 8.000 γήπεδο

"30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά, μικραίνει ο ΠΑΟΚ μας" - ο ΠΑΟΚ δεν έγινε μεγάλος από τίτλους αδέρφια, άρα ούτε θα μικρύνει με την απώλειά τους

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ
έγινε μεγάλος από την τρέλα του κόσμου του και την άνευ λογικής συνεχή στήριξή του
αυτό πρέπει να ξαναβρούμε.
σόρρυ για το οφ τόπικ, αλλά πήρα το έναυσμα από τον mpoujr
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

++++++++++
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οσο παλευουμε με φαντασματα και δεν μπορουμε να δουμε και να στηρίξουμε το προγραμμα που εχει στηθεί απο την παε ακρη δεν θα βγει ποτε......

μονοι μας θα δημιουργουμε στοχους
μονοι μας θα τοποθετουμε παραγοντες οπου μας βολευει
μονοι μας θα στινουμε 11δες

δεν γινετε ετσι παιδια

οταν λεμε 3 χρονια πρεπει να το καταλαβουμε αυτο
απο αυτα που βλεπουμε μεχρι τωρα......απο που προκύπτει οτι ο προπονητης δεν κανει

αυτοι πρεπει να μεγαλωσουν ολοι μαζι για να μαθει ο καθενας τα ...........χουγια .....του αλλου
προσθετεις αφαιρεις για να φτασεις εκει που πρεπει

σχεδον ολοι οι παικτες εχουν πανω απο 3 χρονια συμβολαιο.....μιλαω για τους μικρους ....με τους οποιους ο αρνεσεν θελει να στισει την βαση

οποιοι εχουν ασχοληθεί ενεργα με τον αθλητισμο ξερουν ....προφανως...τι ειναι οι μικροκυκλοι και οι μεγακυκλοι
στην προπονητηκη και στην διοικηση αθλητικου σωματιου

το project αυτο ...περιπου εγεινε ....στην εποχη του σαντος
περιπου πετυχε στο κομματι της προπονητικης
απετυχε εντελως σε αυτο της διοικητικης

σε αυτο το σημειο η επιλογη των αθλητων ειναι ρισκο γιατι δεν γινετε αλλιως
μικρους και απειρους για να τους ....πλασεις...οπως πρεπει
οταν αυτοι στησουν την βαση και δωσουν αυτο για το οποιο τους πηρες τους αφηνεις να φυγουν και περνεις αλλους
με καλυτερα χαρακτηριστηκα για να βελτιωσουν την συνολική εικονα-επίδοση
οταν φτασεις σε αυτο το σημειο και η μηχανη αρχισει και δουλευει καλα σιγα σιγα προσθετεις και τις.... πριμαντονες....

μην βλεπετε τον τουντορα με μισο ματι που δεν χρησιμοποιει τον ...μιτκο....ετσι οπως θα θελαμε ολοι μας
να τον βλεπατε με μισο ματι εαν εκανε το αντιθετο

οποιος δεν βλεπει οτι οταν μπαινει μεσα ο μπερμπατωφ ακυρωνει ολην την μεσοεπιθετικη γραμμη του ΠΑΟΚ
δεν βλεπει ποδοσφαιρο αλλα κατι αλλο
δεν μπορουν να παρακολουθισουν ουτε το πως κινειτε ουτε το πως σκεφτετε
γιατι η ποδοσφαιρικη αποσταση του μπερμπα....με τους επιθετικους του ΠΑΟΚ ειναι οσο η διαφορα της σουπαλινγκ
με την πριμερα....
ολη μερα μπορουμε να μιλαμε και να μιλαμε και να μιλαμε
αλλα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουμε οτι καποια πραγματα εξελιχθηκαν
και αντι να κατσουμε...να κατσει...ο καθενας μας και να ψαχτει.....τι ειναι ρε παιδι μου τελος παντων αυτο το 3ετες
ακουμε τον λεοντιαδη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και τον μπελη :o :o :o :o :o :o :o

για να μην το πλατιαζω
για ολα ....σχεδον....τα παραπανω η ρεαλ ποτε δεν θα βγει πανω απο την μπαρτσα
και σε λιγο καιρο θα τρωει στην μαπα και την ατλετικο.....αν συνεχισει ετσι....η οποια διχνει οτι δουλευει σε ενα....μασιφ....προγραμμα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Μπουσσουφά τελικά δανεικός στην Γκεντ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Φίλε Abg πραγματικά υπάρχει διαφορά φάσης, αλλά αυτά οφείλει να τα δουλέψει ο προπονητής στην προπόνηση.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Θέλαμε λέει Ninkovic από Παρτιζάν (όχι την ταλεντάρα τον Andrija) αλλά ο Βούκιτς έπεισε τη διοίκηση να μην κινηθούμε για τον παίκτη που ήταν κλεισμένος για το δέκα.
Κατέληξε στην Κιέβο Βερόνα η οποία τον έδωσε δανεικό στην Τζένοα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ρε περιπτερε οσο και να δουλεψει δεν προκειτε να φτασει στο επιπεδο να γινει σωστη ενσωματωση

οσο και να δουλεψει ο πελκας π.χ.φετος δεν προκειτε να δωσει ποτε σωστα την πασα στον μπεπμπα την στιγνη που πρεπει και εαν δεν παιζει ο μπερμπα τις 2 απο τις 3 θα παει να τις τελειωσει μονος του

αυτο δεν ειναι ζητημα δουλειας αλλα ποδοσφαιρικης σκεψης..

αυτο ο πελκας επρεπε να το δουλευε στο κεφαλι του απο τα 16 του
για να μπορει τωρα να διαβαζει σωστα την φαση

προχθες με τον ατρομητα απο την 4ρα αν και δεν βλεπω ;) ;) ;) ;) καλα μεχρι απεναντι
καταλαβα απο το κοντρολ που εκανε και κοντοσταθηκε οτι ......χαθηκε.....και ακομη και μετα το πρωτο βημα δεν αποφασισε τι να κανει

αυτο δεν ειναι ζητημα δουλειας μεσα στην σεζον αλλα επαναλαμβανομενων τετοιων συμβαντων μεχρι να ερθει η εμπέδωση και θελει χρονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 02 Φεβ 2016, 10:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Μακάρι να είχαμε ένα παλικάρι σαν τον Μιχάλη τον Λεοντιάδη στην ομάδα.
Τον Μπέλλη δεν τον πρόλαβα στο τσάκ, αλλά τα ακόυσματα που έχω είναι ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο παίκτη.

Χαρίση είσαι παίκτης παγκοσμίου επιπέδου. Πρόσεξε να δέσεις περισσότερο τα πόδια σου μυικά και συνέχισε αυτό που κάνεις μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα χωρίς μεταγραφές θα πρέπει να αξιοποιήσει τον Χαρίση που εξελίσσεται σε τεράστιο παίκτη.
Θα πρέπει στα χαφ που έχουμε τεράστιο θέμα να αξιοποιήσει και να εξελίξει τις μεταγραφές του καλοκαιριού και αυτούς που είχε: Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάμπο, Αντώνη, Σαββίδη, Πέλκα, στην θέση 8. Δυστυχώς ο Τούντορ δεν δείχνει να μπορεί να εξελίξει τους παίκτες σε ατομικό επίπεδο. Δεν υπάρχει ατομικά βελτιωμένος παίκτης της ομάδας πλην του Χαρίση που μάλλον παίζει με την δική του τρέλα. Οπως ήταν παραμένουν και μάλλον και χειρότεροι. Είναι ευθύνη του προπονητή αυτό.

Η γάγγραινα της άμυνας κραυγάζει από μακριά. Μακάρι ο Χ''ησαϊας να βοηθήσει.

Το ότι έχεις μπροστά παίκτες που με μισή επαφή κάνουν γκολ δημιουργεί ένα τεράστιο ζήτημα προπονητικής. Ο Τούντορ είναι απολύτως αποτυχημένος στο να πάει η μπάλα σε αυτούς. Τα πλάνα 3ετίας τα έχω γραμμένα. Αλλιώς ας κάνει τον επιθετικό ο Βίτορ και ο Τζαβέλας που έχουν περισσότερες τελικές από τα σέντερ φορ μας.
Κάθε μπαρούφα που κάνουν οι ακραίοι πρέπει να τους χρεώνει και με ένα πρόστιμο. Ταλαιπωρούν την μπάλα και την ομάδα και σουτάρουν στο γάμο του καραγκιόζη.
Ο Ζάιρο είναι και σέντερ φορ και είναι καλός παίκτης.
Μεταγραφές γιοκ !!!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Αδελφέ όταν ξεκίνησα ένα άθλημα και εγώ, ήμουν "μονόπαντος". Χρησιμοποιούσα δηλ. μονόπαντα αριστερό. Με έβαλαν κάτω και με είχαν να μην ακουμπάω αριστερό επί ένα εξάμηνο. Μόνο δεξί. Τελικά το δεξί έγινε καλύτερο.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
Ο προπονητής οφείλει να διαγνώσει τα + και τα - ενός αθλητή και να τον βελτιώσει με συμβουλές και εργασία.
Κλείσε π.χ. τα μάτια του Πέλκα και άσε τον να αφουγκραστεί για να βελτιώσει τα ρεφλέξ του. Βάλε έναν να του ρίχνει μία σφαλιάρα όποτε αργεί. Βάλε του εμπόδια για να πασάρει ... . Αυτά τα έκαναν ακόμα και πριν το 1940.
Τώρα όλοι οι προπονητές είναι μεγάλοι θεωρητικοί και δουλεύουν πασούλες και δήθεν τακτική. Καλοί είναι για το subbuteo και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του ποδοσφαίρου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

περιπτερε επιδη εγω τους .......προλαβα και τους 2 ακου αυτο

οταν πατησε το χορταρι της τουμπας ο δαμανακης τους καταπιε ολους αυτους τους ..........μεσοαμυντικους

για δε τον λεοντιαδη .....για να σε δωσω να καταλαβεις

εαν ο ζαφειριου εκανε καποια στιγμη καποια μαγκια σε καποιον παικτη του γαυρου και αυτον ετσι θα τον μνημονευαμε......
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Περιπτερος έγραψε:Αδελφέ όταν ξεκίνησα ένα άθλημα και εγώ, ήμουν "μονόπαντος". Χρησιμοποιούσα δηλ. μονόπαντα αριστερό. Με έβαλαν κάτω και με είχαν να μην ακουμπάω αριστερό επί ένα εξάμηνο. Μόνο δεξί. Τελικά το δεξί έγινε καλύτερο.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
Ο προπονητής οφείλει να διαγνώσει τα + και τα - ενός αθλητή και να τον βελτιώσει με συμβουλές και εργασία.
Κλείσε π.χ. τα μάτια του Πέλκα και άσε τον να αφουγκραστεί για να βελτιώσει τα ρεφλέξ του. Βάλε έναν να του ρίχνει μία σφαλιάρα όποτε αργεί. Βάλε του εμπόδια για να πασάρει ... . Αυτά τα έκαναν ακόμα και πριν το 1940.
Τώρα όλοι οι προπονητές είναι μεγάλοι θεωρητικοί και δουλεύουν πασούλες και δήθεν τακτική. Καλοί είναι για το subbuteo και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του ποδοσφαίρου.
το λες και μονος σου ρε περιπτερε....
χρειαστικες ενα 6μηνο για να καταλαβεις οτι εχεις και αλλο ποδι

για πες μου ποσος χρονος εκπαιδευσεις πιστευεις οτι χρειαζετε να σκεφτεις σε κλασματα δευτερολεπτου
πως ενω εισαι σε κινηση να υποδεχθεις σωστα την μπαλα και να την στειλεις εκει που πρεπει
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Ο Μπέλης είναι καμιά δεκαετία πίσω από τον Δαμανάκη. Τον βρήκε ο Γιάννης στα τελειώματα.
Ο Λεοντιάδης ήταν τανκς. Από μπάλα μέτρια πράγματα, αλλά όσες κλωτσιές και να του έριχναν αυτός όρθιος.
Δεν είναι οι τσαμπουκάδες, είναι η παλικαριά, η αυταπάρνηση, η δυναμική που παρασύρει. Θυμάμαι πως τον απέφευγαν οι αντίπαλοι να μην βρεθούν μπροστά του, ή πως τον κλωτσούσαν και έπεφταν κάτω, όταν κατέβαζε την μπάλα. Τώρα ?

Οσο για τον μικρό, το θέμα του είναι σωματικό. Πρέπει να τον βάλουν να κάνει προπόνηση στο μποξ, όπως και τον Κάτσε γιατί τους καταπίνουν οι αντίπαλοι, περνούν από πάνω τους.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ακάλυπτος έγραψε:Θέλαμε λέει Ninkovic από Παρτιζάν (όχι την ταλεντάρα τον Andrija) αλλά ο Βούκιτς έπεισε τη διοίκηση να μην κινηθούμε για τον παίκτη που ήταν κλεισμένος για το δέκα.
Κατέληξε στην Κιέβο Βερόνα η οποία τον έδωσε δανεικό στην Τζένοα.
Το ανάποδο ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”