Και όμως mpoujr και goran έχουν απόλυτο δίκαιοproedros έγραψε:Καλά εντάξει ο καθένας στον κόσμο του...Ονειρεύεται πρωτάθλημα...Πως θα έρθει ρε το πρωτάθλημα???Από μόνο του? ή από το Ροστόφ που είναι μόνιμα ο Σαββίδης??Έχεις μια εταιρεία που νοσεί...Χωρίς οργάνωση, χωρίς πλάνο...Έρχονται - Φέυγουν προπονητές - παίκτες - στελέχη - μισθοφόροι..Οι οπαδοί δεν παίζουν μπάλα..Συνέλθετε επιτέλους..Οι καιροί έχουν αλλάξει...Και σας τα λέει κάποιος που έχει διαρκείας στην 6 και δεν έχει χάσει παιχνίδι φέτος...καλοπροαίρετα πάντα..goran 64 έγραψε:Πες τα ρε "κομάντο"...Με 1.000 σαν εσένα παίρνουμε όχι μόνο Πρωτάθλημα αλλά και...την Πόλη πίσω...mpouJr έγραψε:Εχεις δικιο αδερφε να απορεις με ολα αυτα που συμβαινουν στην ομαδα κ να εχεις απογοητευτει,αλλα αυτη η ρημαδα η νοοτροποια που λες την εχεις αλλαξει εσυ..που ειναι η εκτος λογικης στηριξη στην ομαδα ακομα κ οταν χαναμε τον εναν αγωνα πισω απο τον αλλο που ειναι ο κοσμος της ομαδας που οταν τερματιζε 9ος αγοραζε διαρκειας πριν ακομα γινει η πρωτη μεταγραφη?
Ποσο πιο πολυ θα αφηνουμε εμεις τον καθε πικραμενο αρδ να βγαζει χολη κ μιζερια εναντιων της ομαδας μας?
Γιατι εχουμε αλλαξει εμεις τοσο πολυ που αντι να βλεπουμε οτι θα τα παμε καλα οπως κ να εχει να πιστευουμε οτι θα τα παμε χαλια?
Οχι ρε φιλε δεν ειναι χαμενη η χρονια κ την ζελα θα γαμησω κ την τριπολη κ την γρια στα π@π@ρια μου αμα παω με -3 στα play-off θα παλεψω οσο μπορω να στηριξω την ομαδα να ανατρεψει το -3 κ να βγει πρωτη κ αν δεν βγει παλι στα π@π@ρια μου οτι μπορεσει να κανει,αν δεν το κανω εγω ποιος θα το κανει?
Εγω μεγαλωσα με τυπους που εβλεπαν την νικη στο λονδινο την προκριση στην Πολη το διπλο στο ντορτμουντ πριν ακομα κλεισουμε τα εισητηρια να παμε εκει,εχω διπλα μου ατομα που οτι κ να γινει δεν μπορουν να ξεστομισουν οτι θα χασουμε στο τηγανι γιατι ετσι εμαθαν,ανεβαζουν 40 πυρετο επειδη φεραμε ισοπαλια με την χακληδονα αλλα παλευουν με οποιο τροπο μπορουν να πανε σε οποιο γηπεδο κ αν παιζει η ομαδα να την στηριξουν,δεν τους νοιαζει ουτε ποιον πηραμε ουτε ποιον θα παρουμε ουτε αν θα παρουμε το μονο που τους νοιαζει ειναι να ειναι διπλα στην ομαδα με οποιονδηποτε τροπο μπορουνε οχι για την πουνε στους αλλους ουτε για να μετρησουν τα χιλιομετρα ουτε για κανα επαθλο αλλα για την στηριξη ρε φιλε για να ξερει οποιος φοραει αυτη την φανελα οτι ειναι εκει πισω τους να κανει τα παντα για να τους βοηθησει με την φωνη με τον παλμο με την φωτοβολιδα με οτι μπορει με οτι διαθετει.![]()
Αυτός είναι ρε ο Π.Α.Ο.Κ.τσής υπόδειγμα κι όχι οι "αλλοτριωμένοι" από ράδια, F/B, Nova-καναπέδες και αρδοsites...RESPECT ρε μάγκα mpouJr...Είσαι η γνήσια Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη ψυχή και φωνή...
...
μπράβο φίλε!mpouJr έγραψε:Εχεις δικιο αδερφε να απορεις με ολα αυτα που συμβαινουν στην ομαδα κ να εχεις απογοητευτει,αλλα αυτη η ρημαδα η νοοτροποια που λες την εχεις αλλαξει εσυ..που ειναι η εκτος λογικης στηριξη στην ομαδα ακομα κ οταν χαναμε τον εναν αγωνα πισω απο τον αλλο που ειναι ο κοσμος της ομαδας που οταν τερματιζε 9ος αγοραζε διαρκειας πριν ακομα γινει η πρωτη μεταγραφη?
Ποσο πιο πολυ θα αφηνουμε εμεις τον καθε πικραμενο αρδ να βγαζει χολη κ μιζερια εναντιων της ομαδας μας?
Γιατι εχουμε αλλαξει εμεις τοσο πολυ που αντι να βλεπουμε οτι θα τα παμε καλα οπως κ να εχει να πιστευουμε οτι θα τα παμε χαλια?
Οχι ρε φιλε δεν ειναι χαμενη η χρονια κ την ζελα θα γαμησω κ την τριπολη κ την γρια στα π@π@ρια μου αμα παω με -3 στα play-off θα παλεψω οσο μπορω να στηριξω την ομαδα να ανατρεψει το -3 κ να βγει πρωτη κ αν δεν βγει παλι στα π@π@ρια μου οτι μπορεσει να κανει,αν δεν το κανω εγω ποιος θα το κανει?
Εγω μεγαλωσα με τυπους που εβλεπαν την νικη στο λονδινο την προκριση στην Πολη το διπλο στο ντορτμουντ πριν ακομα κλεισουμε τα εισητηρια να παμε εκει,εχω διπλα μου ατομα που οτι κ να γινει δεν μπορουν να ξεστομισουν οτι θα χασουμε στο τηγανι γιατι ετσι εμαθαν,ανεβαζουν 40 πυρετο επειδη φεραμε ισοπαλια με την χακληδονα αλλα παλευουν με οποιο τροπο μπορουν να πανε σε οποιο γηπεδο κ αν παιζει η ομαδα να την στηριξουν,δεν τους νοιαζει ουτε ποιον πηραμε ουτε ποιον θα παρουμε ουτε αν θα παρουμε το μονο που τους νοιαζει ειναι να ειναι διπλα στην ομαδα με οποιονδηποτε τροπο μπορουνε οχι για την πουνε στους αλλους ουτε για να μετρησουν τα χιλιομετρα ουτε για κανα επαθλο αλλα για την στηριξη ρε φιλε για να ξερει οποιος φοραει αυτη την φανελα οτι ειναι εκει πισω τους να κανει τα παντα για να τους βοηθησει με την φωνη με τον παλμο με την φωτοβολιδα με οτι μπορει με οτι διαθετει.
το λες και μονος σου ρε περιπτερε....Περιπτερος έγραψε:Αδελφέ όταν ξεκίνησα ένα άθλημα και εγώ, ήμουν "μονόπαντος". Χρησιμοποιούσα δηλ. μονόπαντα αριστερό. Με έβαλαν κάτω και με είχαν να μην ακουμπάω αριστερό επί ένα εξάμηνο. Μόνο δεξί. Τελικά το δεξί έγινε καλύτερο.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
Ο προπονητής οφείλει να διαγνώσει τα + και τα - ενός αθλητή και να τον βελτιώσει με συμβουλές και εργασία.
Κλείσε π.χ. τα μάτια του Πέλκα και άσε τον να αφουγκραστεί για να βελτιώσει τα ρεφλέξ του. Βάλε έναν να του ρίχνει μία σφαλιάρα όποτε αργεί. Βάλε του εμπόδια για να πασάρει ... . Αυτά τα έκαναν ακόμα και πριν το 1940.
Τώρα όλοι οι προπονητές είναι μεγάλοι θεωρητικοί και δουλεύουν πασούλες και δήθεν τακτική. Καλοί είναι για το subbuteo και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του ποδοσφαίρου.
Το ανάποδοΑκάλυπτος έγραψε:Θέλαμε λέει Ninkovic από Παρτιζάν (όχι την ταλεντάρα τον Andrija) αλλά ο Βούκιτς έπεισε τη διοίκηση να μην κινηθούμε για τον παίκτη που ήταν κλεισμένος για το δέκα.
Κατέληξε στην Κιέβο Βερόνα η οποία τον έδωσε δανεικό στην Τζένοα.