Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Ο προπονητης ειναι ο κυριος υπευθυνος για την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας,για αυτο παιρνει το μηνιατικο του κ στο τελος της χρονιας πρεπει να κανουμε ταμειο (εφοσον δεν δεχτηκαμε την παραιτηση του)
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι χωρις τζιολη (στα χαφ) η ομαδα δεν ξερει που παταει κ που βρισκεται,χωρις να βλεπω τιποτα αλλο να εχει αλλαξει σε μια ομαδα κ αυτο να συμβαινει για δευτερη φορα δεν βλεπω κανεναν αλλο λογο.
Ισως ειναι αυτος ο συνδετικος κρικος μεταξυ αμυνας κ μεσαιας γραμμης που οταν λειπει δεν καταφερνει κανεις να τον αντικαταστησει.
Ουτε υπεραναλυσεις ουτε τιποτα απο την μερα που χασαμε τον τζιωλη εχουμε χασει τα αυγα κ τα πασχαλια.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι χωρις τζιολη (στα χαφ) η ομαδα δεν ξερει που παταει κ που βρισκεται,χωρις να βλεπω τιποτα αλλο να εχει αλλαξει σε μια ομαδα κ αυτο να συμβαινει για δευτερη φορα δεν βλεπω κανεναν αλλο λογο.
Ισως ειναι αυτος ο συνδετικος κρικος μεταξυ αμυνας κ μεσαιας γραμμης που οταν λειπει δεν καταφερνει κανεις να τον αντικαταστησει.
Ουτε υπεραναλυσεις ουτε τιποτα απο την μερα που χασαμε τον τζιωλη εχουμε χασει τα αυγα κ τα πασχαλια.
-
Για να λέμε ότι μεγάλο ρόλο στο χαλι της ομάδας φταίει η απουσία του τζιολη, φαντάσου ομάδα που έχουμε. ...
Οι αρδ24 , τον Ζήση , το είπε ο αρχηαρδ24 στην εκπομπή του (έβαλε και σίλβερ αλέρτ ο χιουμορίστας)rainmaker έγραψε:astronaut έγραψε:
** Τον ψάχνει η κουστωδία και δεν τον βρίσκει. Όλα δείχνουν ότι το πρώτο μεγάλο ανάχωμα έπεσε...
Ποιοί ψάχνουν;
Ποιόν ψάχνουν;
Εσύ τι και πως το ξέρεις;
Αν έχεις κάποιου είδους άκρες πες το.
Δεν έχω άκρες. Οι απόψεις που καταθέτω πηγάζουν από όσα αντιλαμβάνομαι ως πραγματικά γεγονότα.
Ποιοί είναι οι όλοι?rainmaker έγραψε:Τίποτα.Ale έγραψε: Θα μας πει κανείς τί στον πέο έγινε στην Ξάνθη;
Τουλάχιστον έτσι λένε όλοι, εκτός απο τα ράδια.
- koylispontios
<<υπάρχει ένας ξένος στο σπίτι μας>>
Σπάω το κεφάλι μου να βρω ποιοι είναι ο πετρουλάκης και ο στέλλας στο σάιτ.
Σπάω το κεφάλι μου να βρω ποιοι είναι ο πετρουλάκης και ο στέλλας στο σάιτ.

Οι Φουρτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες.
Αστροναύτη, ανάμεσα μας εσύ είσαι αυτός που κινείσαι στα όρια του μπαν εδώ και ένα μήνα, με τη διασπορά ανυποστήρικτων σεναρίων. Άσε τις ερωτήσεις και φρόντισε να μιλάς ανοιχτά ΑΝ έχεις κάτι να πεις.
Ως site, προφανώς και προσπαθούμε να μάθουμε απο όλες τις πλευρές αν ισχύει μια φήμη ή οχι. Τι θες, να τους βγάλουμε με ονοματεπώνυμα; Το ίδιο είναι ένα μέλος με όλο το site? Εκτός κι αν νομίζεις οτι τα βγάζω απ το κεφάλι μου.
Αστροναύτη, ανάμεσα μας εσύ είσαι αυτός που κινείσαι στα όρια του μπαν εδώ και ένα μήνα, με τη διασπορά ανυποστήρικτων σεναρίων. Άσε τις ερωτήσεις και φρόντισε να μιλάς ανοιχτά ΑΝ έχεις κάτι να πεις.
Ως site, προφανώς και προσπαθούμε να μάθουμε απο όλες τις πλευρές αν ισχύει μια φήμη ή οχι. Τι θες, να τους βγάλουμε με ονοματεπώνυμα; Το ίδιο είναι ένα μέλος με όλο το site? Εκτός κι αν νομίζεις οτι τα βγάζω απ το κεφάλι μου.
αθήνα μαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει.
ή μάλλον δεν τον πεθαίνουν. Αυτοκτονεί μόνος του κάθε χρόνο
Αδερφε εχεις πει μεγαλη αληθεια!alp920 έγραψε:αθήνα μαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει.
- sourmenetes
- Moderator
Τραγικη διαπιστωση...τσιριγώτης έγραψε:Για να λέμε ότι μεγάλο ρόλο στο χαλι της ομάδας φταίει η απουσία του τζιολη, φαντάσου ομάδα που έχουμε. ...
Θα ηθελα σου θυμισω οτι στην καλυτερη ομαδα που ειδαμε τα τελευταια χρονια στον ΠΑΟΚ,επι Σαντος,αλλο ΠΑΟΚ εβλεπες οταν επαιζε ο ιβιτς και αλλον οταν δεν επαιζε.
Αμα ρωταγες ποσοι θελανε τον ιβιτς,οι περισσοτεροι θα τον λεγανε παλτο αργο κτλ κτλ κτλ.
Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο της ειρωνίας και τού επιθετικού σου πνεύματος.
Όπως επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μπαναριστώ απ'τη στιγμή που έχω δηλώσει επανηλειμένως ότι καταθέτω την υποκειμενική οπτική ΜΟΥ για όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ.
Κάποιοι συμφορουμήτες μπορεί να με έχουν βάλει στη λίστα των εχθρών τους, κάποιοι να κάνουν καζούρα & χάζι, κάποιοι να (απο)δέχονται μέρος των απόψεών μου ή και να προβληματίζονται. Τουλάχιστον, αυτό κάνω εγώ.
Όσο για την ερώτηση, σαφέστατα και δεν περίμενα ονοματεπώνυμα αλλά μια απάντηση του στυλ: τρεις παίκτες, ένας του προπονητικού τιμ και ένας διοικητικός (για να έχει πλήρη εφαρμογή το "όλοι").
*** Σε ο,τι αφορά το πόσα άτομα θα αναφέρουμε σε κάθε συμπέρασμά μας ώστε να καλυφθείς ποσοτικά, ουδέν σχόλιο. Απο εκεί και πέρα, δεν υπήρχε καμία ειρωνία προς εσένα. Μάλλον προς την εταιρία που όντως εδώ και χρόνια μοιάζει με τη γνωστή ταινία. Τέλος, ΟΧΙ, δεν διατηρείς το δικαίωμα να λες οτι σου ρθει, απλά και μόνο επειδή κάποια φορά δήλωσες οτι είναι υποκειμενική σου άποψη. Με την ίδια λογική όλοι μας να βγούμε στους δρόμους και να καταγγέλουμε σκάνδαλα, φόνους και εγκλήματα και να λέμε "ναι αλλά πριν λίγο είπα οτι είναι υποκειμενική μου άποψη". Αυτό ξέρεις, έχει νομικές συνέπειες στον έξω κόσμο. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις χαβαλέ και να τον προβάλλεις υπό μορφή πληροφόρησης, φρόντισε σε ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ ποστάρισμά σου, να ξεκαθαρίζεις οτι δεν στηρίζεις πουθενά τα όσα λες. Αν οχι, τότε λυπάμαι αλλά για τρίτη και τελευταία φορά σου θυμίζω πως δεσμεύτηκες να προσέχεις. Το paokmania ούτε αρδοsite είναι να βάζει φυτίλια, ούτε έχουμε το νταλκά να μαζεύουμε τα όσα ισχυρίζεται ο καθένας που θέλει να κάνει προπαγάνδα για αδιευκρίνιστους λόγους.
Απο εδώ και περά λοιπόν περιμένω είτε να σέβεσαι τα όσα ξεκάθαρα σου ζήτησα (και οχι μόνο εγώ) εκφράζοντας τη γνώμη όλης της διαχειριστικής ομάδας, είτε να δεχτείς τη συνέπεια του ban. - Rainmaker
Όπως επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μπαναριστώ απ'τη στιγμή που έχω δηλώσει επανηλειμένως ότι καταθέτω την υποκειμενική οπτική ΜΟΥ για όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ.
Κάποιοι συμφορουμήτες μπορεί να με έχουν βάλει στη λίστα των εχθρών τους, κάποιοι να κάνουν καζούρα & χάζι, κάποιοι να (απο)δέχονται μέρος των απόψεών μου ή και να προβληματίζονται. Τουλάχιστον, αυτό κάνω εγώ.
Όσο για την ερώτηση, σαφέστατα και δεν περίμενα ονοματεπώνυμα αλλά μια απάντηση του στυλ: τρεις παίκτες, ένας του προπονητικού τιμ και ένας διοικητικός (για να έχει πλήρη εφαρμογή το "όλοι").
*** Σε ο,τι αφορά το πόσα άτομα θα αναφέρουμε σε κάθε συμπέρασμά μας ώστε να καλυφθείς ποσοτικά, ουδέν σχόλιο. Απο εκεί και πέρα, δεν υπήρχε καμία ειρωνία προς εσένα. Μάλλον προς την εταιρία που όντως εδώ και χρόνια μοιάζει με τη γνωστή ταινία. Τέλος, ΟΧΙ, δεν διατηρείς το δικαίωμα να λες οτι σου ρθει, απλά και μόνο επειδή κάποια φορά δήλωσες οτι είναι υποκειμενική σου άποψη. Με την ίδια λογική όλοι μας να βγούμε στους δρόμους και να καταγγέλουμε σκάνδαλα, φόνους και εγκλήματα και να λέμε "ναι αλλά πριν λίγο είπα οτι είναι υποκειμενική μου άποψη". Αυτό ξέρεις, έχει νομικές συνέπειες στον έξω κόσμο. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις χαβαλέ και να τον προβάλλεις υπό μορφή πληροφόρησης, φρόντισε σε ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ ποστάρισμά σου, να ξεκαθαρίζεις οτι δεν στηρίζεις πουθενά τα όσα λες. Αν οχι, τότε λυπάμαι αλλά για τρίτη και τελευταία φορά σου θυμίζω πως δεσμεύτηκες να προσέχεις. Το paokmania ούτε αρδοsite είναι να βάζει φυτίλια, ούτε έχουμε το νταλκά να μαζεύουμε τα όσα ισχυρίζεται ο καθένας που θέλει να κάνει προπαγάνδα για αδιευκρίνιστους λόγους.
Απο εδώ και περά λοιπόν περιμένω είτε να σέβεσαι τα όσα ξεκάθαρα σου ζήτησα (και οχι μόνο εγώ) εκφράζοντας τη γνώμη όλης της διαχειριστικής ομάδας, είτε να δεχτείς τη συνέπεια του ban. - Rainmaker
-
Ακόμα τραγικοτερη η παρομοίωση. .....αλίμονο εάν πιστεύεις πως ο τζιολης έχει προσφέρει περισσοτερα απο τον Σέρβο. ...Η μέρα με τη νύχταsourmenetes έγραψε:Τραγικη διαπιστωση...τσιριγώτης έγραψε:Για να λέμε ότι μεγάλο ρόλο στο χαλι της ομάδας φταίει η απουσία του τζιολη, φαντάσου ομάδα που έχουμε. ...
Θα ηθελα σου θυμισω οτι στην καλυτερη ομαδα που ειδαμε τα τελευταια χρονια στον ΠΑΟΚ,επι Σαντος,αλλο ΠΑΟΚ εβλεπες οταν επαιζε ο ιβιτς και αλλον οταν δεν επαιζε.
Αμα ρωταγες ποσοι θελανε τον ιβιτς,οι περισσοτεροι θα τον λεγανε παλτο αργο κτλ κτλ κτλ.
-
Όλοι όσοι γράφουμε εδώ το κάνουμε γιατί αγαπάμε και πιστεύουμε τα 4 γράμματα .... ότι γράφουμε είναι τα πιστεύω μας και είναι για καλό ....Πολλοί λένε τη γνώμη τους ..... Η ομάδα μέχρι της αρχες δεκέμβρη ήταν σούπερ μετά δε βλεπόταν Είναι η ντροπή αυτές οι εμφανίσεις .
Χθες ξαφνίασθηκα έγινε μια κίνηση διαφορετική ........
Φτάνει αυτό που έγινε ; Είναι δυνατό να γίνονται όλες αυτές οι κινήσεις και να μην προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα μόνο μία ;
Έτσι από τις αρχές Δεκέμβρη έχουμε :
1. μη ανανέωση Κατσικά
2. μη ανανέωση Τζανδάρη
3. μη απομάκρυνση Σπυρόπουλου
4. μη απομάκρυνση Τζαβέλλα
5. κάλεσμα Τζαβέλλα για απολογία 1 μήνα αφού έκανε τις εμπριστικές δηλώσεις που στοίχησαν βαθμολογικά
6. απομάκρυνση Ποζατζίδη
7. απομάκρυνση Σαββίδη
8. απόκτησει αργοπορημένα του Κόστα που σε 3 ματς εκτέθηκε ... και στοίχησαν βαθμολογικά
9. απόκτησει Νομπόα ο οποίος αν προσαρμοσθεί θα είναι η κίνηση ματ
Ο ΖΒ μετά την έλευση Αγγελίδη ήταν τραγικός ....όμως δε σημαίνει τπτ η απομάκρυνσή του
πρέπει να βρεθούν λύσεις πρέπει πεισθούν οι παίκτες ότι πάμε για να πετύχουμε κάτι ....
Και για να πετύχουμε όλοι αυτοί οι παίκτες πρέπει να αξιολογηθούν και όσοι δε προσφέρουν να απομακρυνθούν .....
Από χθές παίζει ο παππάς σχετικά με τον αγώνα της Ξάνθης ..... μόνο αυτός ο αγώνας ήταν περίεργος ; ο προπονητής είπε για άλλους 2 ( όφη , αστέρα ) εγώ λέω άλλοι 3 είναι και μερικοί που τους κερδίσαμε....
Ποιός οφελήθηκε ; ποιος πάει με διαφορά ασφαλείας στη λεωφόρο ;
Ξεφνικά όλοι θυμήθικαν τα στραβά ενώ ήμασταν πρώτοι ;
Είναι σοβαρή ομάδα αυτή ; Θα πρέπει κάποιοι να μιλήσουν ευθύνες έχουν όλοι .....
Οι κινήσεις αργούν ...... πρέπει μέχρι το καλοκαίρι να καθαρήσει η ομάδα .....
Jack είσαι πρόεδρος και όχι παρηγορήτρα του πρόην ΤΔ
Αν τα χρέη δε πληρωθούν γρήγορα και τώρα ...... ο Ιβάν θα είναι ένας από αυτούς και τα κλειδιά της ομάδας ουσιαστικά θα φανεί ότι δεν ανήκουν σε αυτόν .........
ΑΑ πλέον δεν έχεις ούτε δικαιολογία ούτε άλοθι , πρέπει να δουλέψεις στο χόρτο .....
Τα αποδυτήρια είναι δικά σου ,σα παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι , αν δε τα καταφέρεις υπεύθυνος εσύ θα είσαι .....
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !
Χθες ξαφνίασθηκα έγινε μια κίνηση διαφορετική ........
Φτάνει αυτό που έγινε ; Είναι δυνατό να γίνονται όλες αυτές οι κινήσεις και να μην προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα μόνο μία ;
Έτσι από τις αρχές Δεκέμβρη έχουμε :
1. μη ανανέωση Κατσικά
2. μη ανανέωση Τζανδάρη
3. μη απομάκρυνση Σπυρόπουλου
4. μη απομάκρυνση Τζαβέλλα
5. κάλεσμα Τζαβέλλα για απολογία 1 μήνα αφού έκανε τις εμπριστικές δηλώσεις που στοίχησαν βαθμολογικά
6. απομάκρυνση Ποζατζίδη
7. απομάκρυνση Σαββίδη
8. απόκτησει αργοπορημένα του Κόστα που σε 3 ματς εκτέθηκε ... και στοίχησαν βαθμολογικά
9. απόκτησει Νομπόα ο οποίος αν προσαρμοσθεί θα είναι η κίνηση ματ
Ο ΖΒ μετά την έλευση Αγγελίδη ήταν τραγικός ....όμως δε σημαίνει τπτ η απομάκρυνσή του
πρέπει να βρεθούν λύσεις πρέπει πεισθούν οι παίκτες ότι πάμε για να πετύχουμε κάτι ....
Και για να πετύχουμε όλοι αυτοί οι παίκτες πρέπει να αξιολογηθούν και όσοι δε προσφέρουν να απομακρυνθούν .....
Από χθές παίζει ο παππάς σχετικά με τον αγώνα της Ξάνθης ..... μόνο αυτός ο αγώνας ήταν περίεργος ; ο προπονητής είπε για άλλους 2 ( όφη , αστέρα ) εγώ λέω άλλοι 3 είναι και μερικοί που τους κερδίσαμε....
Ποιός οφελήθηκε ; ποιος πάει με διαφορά ασφαλείας στη λεωφόρο ;
Ξεφνικά όλοι θυμήθικαν τα στραβά ενώ ήμασταν πρώτοι ;
Είναι σοβαρή ομάδα αυτή ; Θα πρέπει κάποιοι να μιλήσουν ευθύνες έχουν όλοι .....
Οι κινήσεις αργούν ...... πρέπει μέχρι το καλοκαίρι να καθαρήσει η ομάδα .....
Jack είσαι πρόεδρος και όχι παρηγορήτρα του πρόην ΤΔ
Αν τα χρέη δε πληρωθούν γρήγορα και τώρα ...... ο Ιβάν θα είναι ένας από αυτούς και τα κλειδιά της ομάδας ουσιαστικά θα φανεί ότι δεν ανήκουν σε αυτόν .........
ΑΑ πλέον δεν έχεις ούτε δικαιολογία ούτε άλοθι , πρέπει να δουλέψεις στο χόρτο .....
Τα αποδυτήρια είναι δικά σου ,σα παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι , αν δε τα καταφέρεις υπεύθυνος εσύ θα είσαι .....
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !
Giapas, για να απαντήσω στο ΥΓ σου, σχεδόν το 90-95% των ομάδων παγκοσμίως εξαρτώνται στην χρονιά από 13-15 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι το πιο συνετό και εύκολο πράγμα να κάνεις rotation και να αντικαθιστάς έναν από τους βασικούς σου παίχτες ανα 2-3 παιχνίδια. Όλες οι ομάδες θέλουν να νικάνε (όχι όλες εντός Ελλάδας ), και αυτό θα το πετύχουν με την συμμετοχή των καλύτερών τους παιχτών.giapas έγραψε:Αυτό κρατάω ... με το ζόρι να παίξω το ρόλο του υπερασπιστή απέναντι στην υπερβολή. Και ναι μπαρκάρισα... τι άλλο να κάνεις , μπρος στο να μαλώνεις με τόσους καλύτερα να μπαρκάρεις.kataramenos5 έγραψε: Μη τα μηδενίζουμε ολα και μη με κανετε να παιζω αυτο το ρολο ,του με το ζορι υπερασπιστή.Τα στραβα και τα λαθη του τα γραψα οταν ολοι αποθεωναν τη νεα "Μπαρτσελονα του Βορρά ". Πολλά στραβά εχει τα παμε μη τα ξαναλεμε και κουράζουμε αλλα μη του φορτώσουμε και τα μνημόνια.
Σε κυκλο μπαίνουμε και δε γουσταρω να ξαναγράφουμε τα ιδια και τα ιδια.Ξεχαστε τις λεπτομερειες, σε καθε προπονητη θα βρεις και κατι στραβό.Αυτες οι συνεχείς διαπλανητικέ διαμάχες με ..αστροναυτες κι εξωγήινους (που δεν ξερουν τι γινεται 4 χρονια τωρα στο ΠΑΟΚ)κουράζουν και διώχνουμε και κοσμο απ το φορουμ(Giapas ..μπαρκάρισες?) δε το καταλαβαίνετε?Εχουν ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΘΕΙ όλα.
ΥΓ--> Αφού έχει την ικανότητα ο ΑΑ να εμφανίζει ομάδα που για 10-12 αγωνιστικές τρέχει σαν τρελή...στην αρχή της χρονιάς κιόλας .. Γιατί δεν έχουν κλέψει τη πατέντα οι ομάδες με γεμάτο ροστερ να κάνουν το "κολπο" με ένα μινι γκρουπ παικτών για να ξεκινάνε σφαίρα ... και όταν κουρατούν αυτοί να έρθουν οι άλλοι που θα έχουν κάνει κανονική προετοιμασία και να συνεχίσουν.. Αστεία πράγματα αλλά δυστυχώς δε μπορώ να επιχειρηματολογήσω διαφορετικά δίχως να προσβάλλω τον υποστηρικτή τέτοιων ιδεών. Άρα καλύτερα στην άκρη , ποπ κορν και παρακολουθούμε.
ΥΓ --> Ψυχραιμία και καλο 3ημερο σε όλους
Πίστεψέ με, το πιο εύκολο πράγμα για έναν ημιμαθή γυμναστή είναι να δώσει πλήρη έμφαση εξαρχής στο πρόγραμμα προετοιμασίας στην ισχύ-εκρηκτικότητα. Το θέμα είναι οτι εφόσον τα επίπεδα μέγιστης δύναμης των αθλητών σου είναι χαμηλά, τότε η πιθανότητα τραυματισμού είναι μεγάλη. Επιπλέον, υπάρχει συσχέτιση μεταξύ μεγιστης δύναμης και ισχύος. Εφόσον βελτιώσεις την μέγιστη δύναμη σε ένα αθλητή χωρίς προηγούμενη εμπειρία με προπόνηση αντιστάσεων, θα υπάρχει αυτόματα και βελτίωση στην ισχύ.
Εαν δίνεις έμφαση μόνο στην βελτίωση της ισχύος, θα κάνεις πλατώ (δηλαδή θα υπάρξει στασιμότητα). Γι'αυτό τον λόγο, η περίοδος προετοιμασίας είναι το σημαντικότερο μέρος της σεζόν όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Γιατί "χτίζεις" τα επίπεδα δύναμης και ισχύος, και μέσα στην σεζόν προσπαθεις να τα διατηρήσεις.
Συγγνώμη για το μεγάλο post.
- Kostomanolis
Χωρις να εχω διαβασει ολα τα ποστς, επειδη ειδα κατι που με ξενισε, λενε καποιοι οτι οι ομαδες του σερνοντε μετα τον Γεναρη....Οταν βγηκαμε 3οι παμω απο Αεκ, δεν ειχαμε κανει εκπληκτικο β γυρο με καμια 15αρια νικες σερι; Κατο τετοιο θυμαμαι... Ας μας πει καποιος με καλυτερη μνημη η που εχεο προχειρα τα στατιστικα....
- aisiodoksos
Και εγω κατι τετοιο θυμαμαι αλλα ισως να κανω και λαθος..που λεγανε οτι ειμασταν πρωταθλητες στον 2ο γυρο με τους περισσοτερους ποντους. (Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αγγελο ειχαμε)
ασχετο βεβαια..το θεμα ειναι να τελειωσει την χρονια (αφου απο οτι φαινεται αυτο θα γινει) και μετα απο εκει ας παει στην ευχη της Παναγιας. Κακο ειναι οτι χαλασε το οποιο καλο ονομα ειχε πριν ξαναερθει.
υγ. εγω αν ημουν ο Ιβαν σημερα θα ελεγα τον τζακ βγαλε ανακοινωση οτι "παραιτηθηκαν οι : ζβ , αα , τεχνικο τιμ του αα , γεροντιδης , γκαγκατσης , δικηγοροι (
) , μαλαμας και και και... και στην συνεχεια της ανακοινωσης ...η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινωνει την προσληψη του " τδ , νομικου τμηματος κτλ κτλ κτλ καθως και την συμφωνια με τον ταδε προπονητη "
και πας στα εναπομειναντα ματς με τελειως αλλη ψυχολογια , δινεις οραμα στον κοσμο και νιωθουν ολοι οτι κατι αλλαζει και αρχιζουν να αγκαλιαζουν την προσπαθεια...κερδιζεις κοσμο απο τωρα για το καλοκαιρι που ερχονται τα διαρκειας και επαναφερεις ενα μερος της "γκαυλας" που τοσο πολυ μας λειπει..
υγ2. τωρα πεφτω να το δω και απο την αλλη μερια το εργο..οταν ξυπνησω θα σας πω και πως τα πηγαμε το 2015-2016

ασχετο βεβαια..το θεμα ειναι να τελειωσει την χρονια (αφου απο οτι φαινεται αυτο θα γινει) και μετα απο εκει ας παει στην ευχη της Παναγιας. Κακο ειναι οτι χαλασε το οποιο καλο ονομα ειχε πριν ξαναερθει.
υγ. εγω αν ημουν ο Ιβαν σημερα θα ελεγα τον τζακ βγαλε ανακοινωση οτι "παραιτηθηκαν οι : ζβ , αα , τεχνικο τιμ του αα , γεροντιδης , γκαγκατσης , δικηγοροι (

και πας στα εναπομειναντα ματς με τελειως αλλη ψυχολογια , δινεις οραμα στον κοσμο και νιωθουν ολοι οτι κατι αλλαζει και αρχιζουν να αγκαλιαζουν την προσπαθεια...κερδιζεις κοσμο απο τωρα για το καλοκαιρι που ερχονται τα διαρκειας και επαναφερεις ενα μερος της "γκαυλας" που τοσο πολυ μας λειπει..
υγ2. τωρα πεφτω να το δω και απο την αλλη μερια το εργο..οταν ξυπνησω θα σας πω και πως τα πηγαμε το 2015-2016