Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
KOSTAS54

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Υποτίθεται οτι εδώ μεσα γράφουν ΠΑΟΚτσηδες και θελουν το καλο του ΠΑΟΚ. Όταν, ομως, γράφουν καποιοι με προφανή στόχο να σπέρνουν ζιζάνια, κατά συρροή κι εξακολούθηση, για ζημία του ΠΑΟΚ, οι υπεύθυνοι υποχρεούνται να λαβουν μέτρα. Νομίζω.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

astronaut έγραψε:γίνε ο πρώτος για να μοστράρεις και στο σάιτ της παε

** με τους ΤζαβελλοΤζιόληδες και τους ΣαλπιδοΓλύκους θα σταματήσει να χασκογελάει και το καρπουζοπροφίλ σου
Ποιος μέσα απο την ΠΑΕ σου έφαγε το μεροκάματο ρε ψηλε; Γιατί αλλιως τόση χολή δεν εξηγείται...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εσύ τώρα θέλεις να με (μας) πείσεις ότι είσαι ΠΑΟΚτσης?

Αν δεν γουστάρεις,μην πάρεις διάρκειας.άσε όσους θέλουν να στηρίζουν τον ΠΑΟΚ να το κάνουν χωρίς ειρωνικά σχόλια προς αυτούς.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Τα θες και τα γράφεις ή απλά θολώνεις όταν βλέπεις ποστ μου?
Απέτρεψα κάποιον να πάρει διαρκείας?
Εγώ υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ. ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Εσύ να στηρίζεις όποιον θες στον ΠΑΟΚ... ;)
Τα παοκόμετρα, τα κηρύγματα & τις φερεφωνιές σου να τα απευθύνεις στους πιτσιρικάδες και στα μηρυκαστικά.

Όσο για την επεξήγηση της επεξήγησης που ζητάς στο άλλο τόπικ, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Βασικά, δεν δηλώνω κάτι. Απλά, ζήτησα μια πληροφορία από κάποιον που δήλωσε ενημερωμένος για μέρος τού χαρτοφυλακίου τού Ζησάο...

** Αυτό το "έστω τυπικά" είναι το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Από το '97...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

K_geo έγραψε:
Εσύ τώρα θέλεις να με (μας) πείσεις ότι είσαι ΠΑΟΚτσης?

Δεν υπάρχει λόγος plz

KGeo
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

astronaut έγραψε:Τα θες και τα γράφεις ή απλά θολώνεις όταν βλέπεις ποστ μου?
Τα παοκόμετρα, τα κηρύγματα & τις φερεφωνιές σου να τα απευθύνεις στους πιτσιρικάδες και στα μηρυκαστικά.

Όσο για την επεξήγηση της επεξήγησης που ζητάς στο άλλο τόπικ, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Βασικά, δεν δηλώνω κάτι. Απλά, ζήτησα μια πληροφορία από κάποιον που δήλωσε ενημερωμένος για μέρος τού χαρτοφυλακίου τού Ζησάο...

ειναι η τελευταια φορα που παρακαλω να κοπουν οι ειρωνιες. ειτε προς εμενα, ειτε προς τα αλλα μελη του φορουμ. ειναι παγια τακτικη σου και παρα τις νίξεις συνεχίζεις να το κανεις.

στο θεμα σου.

γράφεις:
astronaut έγραψε:Αλέξιε μην συγχύζεσαι με τον κόσμο που απλώς (απο)δέχεται και (επανα)λαμβάνει τα λόγια τού Κυρκυρ & του ΓουΧου.
Ο ΛΑΟΣ τού ΠΑΟΚ θα στείλει σε δυο μήνες και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το μήνυμά του στον Ιβάν...
το πρωτο το προσπερνάω. συνηθισμένοι πλεον να διαβάζουμε εσένα που κατέχεις τη μοναδική αλήθεια και όλοι οι άλλοι είμαστε πρόβατα κατευθυνόμενα απο τον α΄ ή τον β΄δεν έχει σημασία.

σε ρωτάω λοιπον τι εννοείς με το 2ο και μου απαντάς αυτό :
astronaut έγραψε:Δηλαδής, τα διαρκείας θα κινηθούν μεταξύ συγγενών, φίλων και -κατα Κεν- αυτιστικών.
οκ, δεκτό σαν άποψη. αλλά με το που ο abg απαντάει αυτό :
abg12d34 έγραψε:εγω παντως μια φορα το διαρκειας μου θα παω να το ξαναπαρω εκει στην 4 καπου κοντα στην 3 στις ασπρες που εχουν και κολιμενη μαστιχα
απαντάς αυτό :
αυτό το εκλαμβάνω ώς ειρωνία προς κάποιον που έγραψε ότι ότι και να γίνει, θα πάρει το διαρκείας του, όπως κάνει καθε χρόνο.

διαφωνείς; πιστεύω όχι.

αντ'αυτού μιλάς αρχικά ότι προτιμάς την Πρέμιερ Λίγκ :o και μετά μου απαντάς με αυτό:
astronaut έγραψε:Τα θες και τα γράφεις ή απλά θολώνεις όταν βλέπεις ποστ μου?
επίσης στο ίδιο ποστ μου απαντάς αυτό για μια εξήγηση που σού ζήτησα, απλά γιατί βάζεις μια φωτογραφία που υπονοείς ότι ο Βρύζας μανατζάρει το Γλύκο, σου λέμε αν αυτό εννοείς, και απαντάς έτσι:
astronaut έγραψε:Όσο για την επεξήγηση της επεξήγησης που ζητάς στο άλλο τόπικ, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Βασικά, δεν δηλώνω κάτι. Απλά, ζήτησα μια πληροφορία από κάποιον που δήλωσε ενημερωμένος για μέρος τού χαρτοφυλακίου τού Ζησάο...

ρίχνωντας παλι αναίτια βέλη σε άλλο μέλος του φόρουμ και παράλληλα μην απαντώντας στο ερώτημα που συο έθετα με την απλή απάντηση που σου έδωσα.

conclusion, 2 εβδομάδες απο εμένα και αν κάποιος άλλος μοντ θέλει ας αλλάξει την ποινή.

φτάνει πια με την ειρωνία και τα βέλη σε όλους και όλα χωρίς αποδείξεις ή έστω το θάρρος να πεις ξεκάθαρα ότι πιστεύεις. αν το κατανοήσεις καλώς, αν όχι, εδώ είμαστε.....
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ασε μας ρε βεροιωτη.
Τί είπε ο Αστροναυτης που δεν έχει ξαναγραφτεί 100 φορές;
-Οτι ο κόσμος έχει χάσει την γκαβλα με αυτα που βλέπει και οτι δυσκολα θα πάρει ξανα διαρκείας;
-Οτι υπάρχουν παικτες που έχουν/είχαν άλλη αντιμετωπιση απο την διοικηση σε σχεση με καποιους που αδικηθηκαν;

Με τί απο αυτα διαφωνεις;
Τί απο αυτά δεν ισχυει;

Ο τροπος του είναι γνωστος και εριστικος μερικες φορες, αλλα δεν λεει ψεμματα.
Αν τον μπαναρεις θα πρεπει να μπαναρεις και το μισο φορουμ, που πανω κατω τα ιδια λεει.
Πατ' απαν'.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν μπαναρα την άποψη. δεν υπάρχει περίπτωση να κανω κατι τέτοιο!

μπάναρα την λογική με την οποία την εκφράζει αλλά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν καποιος έκφρασε αντίθετη άποψη.

για να είμαι και ειλικρινής, με μερικά δεν διαφωνώ, ίσα ίσα. αλλά το να επιτίθεσαι έτσι σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου, το να μιλάς χωρίς λόγο και αφορμή για ΠΑΟΚόμετρα και άλλα τέτοια, το να ειρωνεύεσαι καποιον που λέει ότι θα πάρει διαρκείας βρέξει χιονίσει... , το να προπαγανδίζεις και όταν σου ζητούν εξηγήσεις να απαντάς αλλα ντα άλλα της Παρασκευής το γάλα.... ε!όχι! αυτό προσωπικά, δεν μπορώ να το δεχτώ. για αυτό επιβάλω μεν την τιμωρία, αλλά την αφήνω και στην κρίση των υπολοίπων για μείωση ή σβήσιμο αυτής.

πχ εσυ αυτό που θες, το λες ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές. είναι έκφραση άποψης, όχι προσπάθεια προπαγάνδας....

θεωρώ ότι είναι το πιο σωστό που μπορώ να κάνω.

και λίγο πιο ήρεμα παιδία. δεν νομίζω να υπάρχει λόγος για να οξύνουμε τα πνεύματα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Το πιο σωστο είναι να του κανεις μια συσταση.
Τα μπαν τετοιες μερες απλα προκαλλουν εκνευρισμό και δεν βοηθουν στην "οξυνση των πνευματων".
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αχ ρε συ...

απο συστάσεις... εχω γεμίσει μια ντουλάπα... :) :)

ελπίζω ότι (και) αυτή τη φορά θα κατανοήσει. λογικά και η ποινή θα μειωθεί, αλλά πρέπει και αυ΄τος να καταλάβει ότι όκ, ας πεί την άποψη του αλλά να είναι έτοιμος και για να δεχτεί τον αντίλογο άλλα και να έχει το σθένος να πει ξεκάθαρα όσα αφήνει να υπονοούνται....ειδικά όταν τον ρωτάμε τι εννοεί....

τεσπα, νομίζω το τραβήξαμε πολύ το θέμα.... :roll:

καλό θα είναι να μην απαντήσουμε ή τπτ άλλο στον άνθρωπο, γιατί θα κάνει τουλάχιστον μια εβδομάδα για να μπορέσει να απαντήσει....
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ελα τωρα ενταξει, ασχετα απο αποψεις και ουτε εμενα με "ενοχλει" αλλα ο αστροναυτης ειναι το μεγαλυτερο τρολ εδω μεσα...είτε το κανει επίτηδες ειτε οχι!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

georgedoulk2008 έγραψε:Ασε μας ρε βεροιωτη.
Τί είπε ο Αστροναυτης που δεν έχει ξαναγραφτεί 100 φορές;
-Οτι ο κόσμος έχει χάσει την γκαβλα με αυτα που βλέπει και οτι δυσκολα θα πάρει ξανα διαρκείας;
-Οτι υπάρχουν παικτες που έχουν/είχαν άλλη αντιμετωπιση απο την διοικηση σε σχεση με καποιους που αδικηθηκαν;

Με τί απο αυτα διαφωνεις;
Τί απο αυτά δεν ισχυει;

Ο τροπος του είναι γνωστος και εριστικος μερικες φορες, αλλα δεν λεει ψεμματα.
Αν τον μπαναρεις θα πρεπει να μπαναρεις και το μισο φορουμ, που πανω κατω τα ιδια λεει.
Πατ' απαν'.
Και δεβα πλαν.

Δυο βδομαδες χωρις αστροναυτη,δεν υποφερεται.

Λ Ε Υ Τ Ε Ρ Ι Α στον Α Σ Τ Ρ Ο Ν Α Υ Τ Η!!!!!!!!!!!

ΥΓ Πουλεν,μπορει να διαφωνω μαζι σου αρκετες φορες,αλλα ειμαι μαζι σου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

K_geo έγραψε:δεν μπαναρα την άποψη. δεν υπάρχει περίπτωση να κανω κατι τέτοιο!

μπάναρα την λογική με την οποία την εκφράζει αλλά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν καποιος έκφρασε αντίθετη άποψη.

για να είμαι και ειλικρινής, με μερικά δεν διαφωνώ, ίσα ίσα. αλλά το να επιτίθεσαι έτσι σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου, το να μιλάς χωρίς λόγο και αφορμή για ΠΑΟΚόμετρα και άλλα τέτοια, το να ειρωνεύεσαι καποιον που λέει ότι θα πάρει διαρκείας βρέξει χιονίσει... , το να προπαγανδίζεις και όταν σου ζητούν εξηγήσεις να απαντάς αλλα ντα άλλα της Παρασκευής το γάλα.... ε!όχι! αυτό προσωπικά, δεν μπορώ να το δεχτώ. για αυτό επιβάλω μεν την τιμωρία, αλλά την αφήνω και στην κρίση των υπολοίπων για μείωση ή σβήσιμο αυτής.

πχ εσυ αυτό που θες, το λες ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές. είναι έκφραση άποψης, όχι προσπάθεια προπαγάνδας....

θεωρώ ότι είναι το πιο σωστό που μπορώ να κάνω.

και λίγο πιο ήρεμα παιδία. δεν νομίζω να υπάρχει λόγος για να οξύνουμε τα πνεύματα.

σελ. 94 στο τοπικ του Κατσικά
Τον Σαββιδάκο δεν τον ήθελε όσο δεν ήθελε και τον Ποζατζίδη...
Βέβαια, κάποιοι μπορεί να πιστεύετε ότι ήθελε Σπυρόπουλο & Τζαβέλλα...
Σας ταΐζουν πρόλογο και τον καταπίνετε αμάσητο

Αστροναυτη μας εχεις ζαλισει τα... με τα ψαγμενα σου τις συνομωσιες σου και τις ειρωνειες σου. Ολοι τρωμε προλογο εκτος απο σενα.

Ετσι προχειρα γραφω ενα σχολιο,αν και υπαρχουν δεκαδες παρομοια.
Ουτε επεξηγηση ζητηθηκε(δεν χρειαζεται αλλωστε,ολοι καταλαβαμε τι του ζαλισε)
Ουτε καν συσταση εγινε,καθως και σε αλλες αναλογες περιπτωσεις.

Αν δε τον γουσταρετε,μη τον διαβαζετε.

Αλλά πως γινεται παντα και θιγονται οι ιδιοι και οι ιδιοι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

συ γνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να υπάρχουν μέλη που να θεωρούν άδικο το μπαν για μόλις δύο εβδομάδες στον αστροναύτη.

πιστεύω ότι αν κάτι ξεχωρίζει αυτόν τον διαδικτυακό τόπο είναι η καθαρότητα των απόψεων χωρίς αβάσιμα υπονοούμενα και διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

από κει και πέρα για τους εραστές τέτοιων καταστάσεων υπάρχουν διάφορα άλλα μέρη είτε στα ερτζιανά είτε στο διαδίκτυο που ασχολούνται με αυτές τις ακρότητες.

προσωπικά ως ενεργό Μέλος του PAOKMANIA Χρόνια τώρα,το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι να γίνει αυτό το φόρουμ Ένας διαδικτυακός τόπος όπου θα δίνει βήμα σε " ανθρώπους " και απόψεις τύπου καμορα και να εκμεταλλεύονται αυτοί την μεγάλη του επισκεψιμότητα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Εγώ είμαι με τον παπά, που είναι με τον γιωργδουλκ, που είναι με τον αστροναύτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”