Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Λεβέντης!
Για την φανέλα νομίζω ότι φέτος τουλάχιστον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για λόγους αισθητικής (δικής μου, αλλά αντικειμενικά είμαι ο πλέον σωστός εδώ μέσα) οι ρίγες να είναι οριζόντιες.
Αυτές οι ξεπλυμένες κατακόρυφες είναι πολύ πασέ.
Οι διαφορετικού χρώματος μπλούζες πρέπει να είναι ΜΩΒ.
Για την φανέλα νομίζω ότι φέτος τουλάχιστον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για λόγους αισθητικής (δικής μου, αλλά αντικειμενικά είμαι ο πλέον σωστός εδώ μέσα) οι ρίγες να είναι οριζόντιες.
Αυτές οι ξεπλυμένες κατακόρυφες είναι πολύ πασέ.
Οι διαφορετικού χρώματος μπλούζες πρέπει να είναι ΜΩΒ.
- pirate_salonica
- ΑποστόληςΑ
Απλώς η διαφορετικού χρώματος να είναι Μωβ .Είναι και η τελευταία φορα στην παλιά Τούμπα...
:ugeek: :ugeek:

- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το κέντημα να είναι ροζ. Να ξεχωρίζειΑποστόληςΑ έγραψε:ΝΑΙ. ΜΩΒ.
(αποφάσισα να ξεφύγω από το ροζ που ήθελα πάντα...)
- Kabamaru11
Εγω ακομα εχω την ασημι Adidas απο εποχη Μπατμαν με την σχεδιαστικη υπογραφη του Ασλανη 

- john4serres
Η αργοπορία η ίδια.
Μια φανέλα στην ώρα τους δεν μπορούν να βγάλουν. Έχει καταντήσει κουραστικό, επτά χρόνια τώρα με την macron. Και πάμε για οκτώ. Πότε τελειώνει αυτό το συμβόλαιο πια;
Μια φανέλα στην ώρα τους δεν μπορούν να βγάλουν. Έχει καταντήσει κουραστικό, επτά χρόνια τώρα με την macron. Και πάμε για οκτώ. Πότε τελειώνει αυτό το συμβόλαιο πια;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Οι φανέλες είναι έτοιμες και φυσικά σχεδιασμένες μήνες πριν. Η macron παρουσιάζει εδώ και βδομάδες διαφόρων ομάδων, είναι θέμα των ομάδων πρώτα (άλλο αν θέλουν να τις έχουν και στη μπουτίκ την ίδια μέρα). Ο ΠΑΟΚ κάποιες χρονιές τις παρουσίασε νωρίς αλλά συνήθως μετά την προετοιμασία στο εξωτερικό. Πέρσι περίμεναν να γυρίσουν το βιντεάκι πρώτα... Όσο για το συμβόλαιο νομίζω τελειώνει φέτος και ελπίζω να ανανεωθεί για καμιά 20ριά χρόνια ακόμα τουλάχιστον.john4serres έγραψε:Η αργοπορία η ίδια.

Λευκή φανέλα με διαγώνια ρίγα μπρος-πίσω (όπως της Ρίβερ), όχι όμως κόκκινη αλλά γκρί ή δύο λεπτές ρίγες κολλητές, γκρι και μαύρη. Χρυσό το σήμα μπροστά κι ο αριθμός πίσω. Συνδυασμένη με μαύρο σορτσάκι.