Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black_White_Heart έγραψε:Εγώ ψάχνω να βρω τι κοινό έχουν οι τελευταίες 4 χρονιές...και βρίσκω 2 ... 1) τον Ζηση 2) τον Γκαγκάτση. Όλοι οι άλλοι έχουν αλλάξει μόνο αυτοί και η κατάσταση μας όχι. Τα συμπεράσματα δικά σας
ΣΥΝ το οτι η ομαδα παντα μετα την περιοδο του Ιανουαριου χρονικα (με εξαιρεση μονο το 2010) παρουσιαζεται σε
αποσυνθεση...
Ξέρετε τί μου θυμίζει ο ΖΒ?Τον Γιωργάκη Παπανδρέου..Πάντα παρών,μέσα σε όλα,καρεκλοκένταυρος,χαμηλών τόνων,τα είχε καλά με κολλητούς κι έτρωγε όσους δεν τα έβρισκαν και στην ουσία μας έθαψε και εξαφανίστηκε...Όσο ήταν στα πράματα κατέστρεφε και οργάνωνε ταυτόχρονα..
Ζήση είσαι εδώ;;;;;;
Βγες μίλα ΤΩΡΑ.
Μετά το ντέρμπι μπορεί και να ειναι αργά.
Εάν μπορείς να κανείς κατι ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ τι γίνεται.
Εγώ μετά το ντέρμπι δεν θέλω τον ΠΑΟΚ μου 10 χρόνια πίσω!!!!
Black_White_Heart έγραψε:Φίλε έθνος , σκέφτηκα να το γράψω αλλά το άφησα . Έχεις δικιά και το γραφείο τύπου,. Δρόμο και οι 3 αφήστε τον ΑΑ να τελείωσε την χρόνια και μετά βλεπουμε
Black_White_Heart έγραψε:Φίλε έθνος , σκέφτηκα να το γράψω αλλά το άφησα . Έχεις δικιά και το γραφείο τύπου,. Δρόμο και οι 3 αφήστε τον ΑΑ να τελείωσε την χρόνια και μετά βλεπουμε
Για ποιούς τρείς εννοείς? Βρύζας, γκαγκάτσης και....?
Όσο για τον Αναστασιάδη, έτσι και παραμείνει θα είναι ντροπή. Η ομάδα έχει φάει 15 γκολ σε Γιάννενα, τρίπολη, Ξάνθη και ΟΦΗ.
ΖΗΣΗ ΜΕΙΝΕ!!!
Μπορεί να μην τα καταφέραμε τις προηγούμενες 4 χρονιές τόσο καλά αλλά την 5η θα καταφέρουμε να βάλουμε τις βασεις σίγουρα... θα φέρεις νέο προπονητή/οραματιστή να μας περάσει στο δεύτερο μισό της δεύτερης δεκαετίας της δεύτερης χιλιετίας Μ.Σ. ( Μετά Σάντος ) εποχής με ιδανικό τρόπο. Αν δεν είναι διαθεσιμος ο Μάριο Μπερέτα θα φέρουμε άλλον, μην ανησυχεις...τον Γκατούζο, τον Φάμπρι, έστω τον Κάμπος του ρούλη...έχεις μάτι εσύ. Θα φέρουμε και μια ντουζίνα παίκτες, μόνο να είναι Ελληνες διεθνείς για να καλοπιαστεί ο μεγαλομέτοχος να τα σκάσει στα φουσκωμένα συμβόλαια. Και Αβραάμ υπάρχει, και Ισαάκ, και Καροβέσης και Κωλοβέτσιος και όλη η κοινωνία η άτιμη. Ο Ινίγκο άραγες έχει κανα δίδυμο αδελφό εκεί στην Ιβηρία; Ορεξη να χεις εσύ γιαβρί μου και όλοι οι καλοί χωράνε.
Δώσε και καμμιά ακόμα στημένη συνέντευξη με γραμμένες απαντήσεις για να πειστούν και οι άπιστοι Θωμάδες, να δουν ακόμα και οι τυφλοί, να ακούσουν και οι κουφοί. Αλλωστε ο μυρωδιάς από το Ροστώφ σε πάει, καλόπιασέ τον όπως εσύ ξέρεις μέσω skype session κι όλα θα πάνε καλά. Εγώ σε πιστεύω ακόμα. Τώρα που επιτέλους ξεφορτώνεσαι τον Καλόγερο θα μεγαλουργήσεις.
buffos έγραψε:Όταν η ομάδα πήγαινε καλά... Μπράβο Άγγελε... Ζήτω ΑΑ...
Τώρα φταίει ο Βρύζας......
ελα μπουφε που ηρθες να μας πουλησεις πνευμα σημερα λες και σου θιξαμε το βρυζα..
δηλαδη ο βρυζας εδω και 3 χρονια που υπαρχει σαββιδης ειναι ολοσωστος επαγγελματιας,αλανθαστος.
περασε μπολονι,στεφενς αγγελος και φυγανε βραδυ και ο ζησης εδω...
Πείτε με ότι είναι πλάκα...
Σας παρακαλώ δηλαδή...
Πείτε με ότι απλά μας τρολάρει ο ατσαλάκωτος...
Πείτε με ότι είναι ο Φερεντίνος κάπου κρυμμένος και ότι όλα αυτά είναι φάρσα...