Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από pgetsos »

Του απαντησε ομως αμεσως μετα και τον λογο που ρωτησε

Δεν ειναι ψεμματα πως ο ace ειναι ευεξαπτος χαρακτηρας, ουτε πως ειναι "γκρινιαρης" με τις μεταγραφες, αδικως φετος προσωπικα. Μια χαρα αποψεις εχει 10/9-30/12 και 10/2-30/5 3 μηνες το χρονο τα ψιλοχαλαμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Δεν ειπα οτι δεν απάντησε ειπα οτι ηταν ειρωνική η ερώτηση. Να το πω λιγο πιο χοντρά για να συνεννοούμαστε. Οταν ρωτας καποιον ποσο χρονων εισαι γιατι βλεπω οτι κανες σαν μωρο ε οπως και να το κανουμε ειναι ειρωνία καποιοι την παίρνουν πιο χαλαρά αλλοι παλι οχι.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Άρα σε 15 μέρες όλα θα είναι πολύ πιο ήρεμα? Αν ναι, τότε ρε συ Πέτρο γιατί δεν κάνετε λιγάκι υπομονή και του την μπαίνετε? Αφού όπως λες είναι μια χαρά παιδί κατά 9/12...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δε του τη μπαινει καποιος ρε συ κιθαριστα

Αυτο με τους μοντς ειναι μονιμο του και αληθεια και με κουραζει και με στεναχωρει γιατι δε πιστευω πως καποιο παιδι εδω εχει δειξει οποιοδηποτε δειγμα διαθεσης μπαναρισματος συγκεκριμενων και μονο, οπως μας κατηγορει συχνα-πυκνα και ενω μονο προσωπικα του εχω ζητησει 20 φορες να το κοψει (με το καλο, με απειλες (παραπανω))

Και μαλιστα οταν εχει γυρισει απο μονιμο να κατηγορει την ιδια ομαδα ανθρωπων οτι δεν τον γουσταρουν εδω μεσα. Ε τοτε τοσο βλακες ειμαστε και το πηραμε πισω;

Οπως επισης θεωρω τραγικη αντιμετωπιση να κραζει την ΠΑΕ ΦΕΤΟΣ ενω και η ομαδα δειχνει θετικοτατα δειγματα και ενα καρο μεταγραφες υψηλου επιπεδου εκανες
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εγώ δεν μπορώ να πω πολλά. Εσείς το τρέχετε το μαγαζι, εσείς ξέρετε τι τραβάτε καθημερινά.

Εγώ μόνο εύχομαι να αρχίσει το γαμωπρωτάθλημα να μη μαλώνουμε για άλλα ντ'αλλα, να τελειώσουν κ οι μεταγραφές να ηρεμήσει ο Εις και να παίξει πάλι ο Κλαόυς κανένα ματσακι για να έχουμε να κραζουμε! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

pgetsos έγραψε:Του απαντησε ομως αμεσως μετα και τον λογο που ρωτησε

Δεν ειναι ψεμματα πως ο ace ειναι ευεξαπτος χαρακτηρας, ουτε πως ειναι "γκρινιαρης" με τις μεταγραφες, αδικως φετος προσωπικα. Μια χαρα αποψεις εχει 10/9-30/12 και 10/2-30/5 3 μηνες το χρονο τα ψιλοχαλαμε :mrgreen:
Επιτέλους έμαθα ποτέ τρελαίνομαι για να το πω στον ψυχίατρο μου,είμαι 37 πιλοτε οκ? Πάντως για την ταμπακιέρα τίποτα,έκανα μια ερώτηση ,είδες τι του είπα για να φτάσουμε στο σημείο να του πω αν έχει στοιχεια ότι έχω δεύτερο λογαριασμό που βρίζει συνέχεια ιβαν ,ιβιτς και τους παικτες να παρουσιασει ςτοιχεια αλλιως να το βουλωαει εσυ τι εκανες για να πεις οτι ΔΕΝ εχω δευτερο λογαριασμό και ΔΕΝ βρίζω ? Απλα κρεμάστηκες από το να το βουλώσει και μμε έστειλες,σε αντίθεση με την απίστευτη ανοχή που δείξατε σε άτομο που σας έλεγε ότι περνετε γραμμή και του κοψατε ποστ με άνωθεν εντολη και με απιστευτους χαρακτηρισμούς προς τα άτομα σας αλλα ξέρω εγώ είμαι εμπαθης και κομπλεξικός με τους μοντ Οσο για τις μεταγραφές ας μην πάρουν και κανέναν στα παπάκια μου
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Του δώσαμε ευκαιρίες να εξηγήσει τι θέλει να πει, μπας και το σώσει και να ανακαλέσει. Δεν το έκανε, μας χαιρέτησε και δεν θα ξαναγράψει με αυτό το όνομα.
Εσύ έχεις δεχτεί πάρα πολλές παρατηρήσεις, έχεις φάει μπαν, επέστρεψες, ξανάφαγες μόνιμο μπαν, επέστρεψες κι από αυτό και μας τη λες αυτή τη στιγμή, για κάτι που έγινε πριν 2-3 μέρες και ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Δεν σε έχω ξανακάνει (αν θυμάμαι καλά) παρατήρηση και δεν θα σε κάνω δεύτερη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ace79grpaok έγραψε:
pgetsos έγραψε:Του απαντησε ομως αμεσως μετα και τον λογο που ρωτησε

Επιτέλους έμαθα ποτέ τρελαίνομαι για να το πω στον ψυχίατρο μου,είμαι 37 πιλοτε οκ? Πάντως για την ταμπακιέρα τίποτα,έκανα μια ερώτηση ,είδες τι του είπα για να φτάσουμε στο σημείο να του πω αν έχει στοιχεια ότι έχω δεύτερο λογαριασμό που βρίζει συνέχεια ιβαν ,ιβιτς και τους παικτες να παρουσιασει ςτοιχεια αλλιως να το βουλωαει εσυ τι εκανες για να πεις οτι ΔΕΝ εχω δευτερο λογαριασμό και ΔΕΝ βρίζω ? Απλα κρεμάστηκες από το να το βουλώσει και μμε έστειλες,σε αντίθεση με την απίστευτη ανοχή που δείξατε σε άτομο που σας έλεγε ότι περνετε γραμμή και του κοψατε ποστ με άνωθεν εντολη και με απιστευτους χαρακτηρισμούς προς τα άτομα σας αλλα ξέρω εγώ είμαι εμπαθης και κομπλεξικός με τους μοντ Οσο για τις μεταγραφές ας μην πάρουν και κανέναν στα παπάκια μου
Το θέμα είναι, αφού είσαι ώριμος, να μπαίνεις εδώ και να περνάς καλά.
Αν σε χαλάει, καλύτερα να κάνεις αυτό που είπες μόνος σου.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

RoMaN έγραψε:Του δώσαμε ευκαιρίες να εξηγήσει τι θέλει να πει, μπας και το σώσει και να ανακαλέσει. Δεν το έκανε, μας χαιρέτησε και δεν θα ξαναγράψει με αυτό το όνομα.
Εσύ έχεις δεχτεί πάρα πολλές παρατηρήσεις, έχεις φάει μπαν, επέστρεψες, ξανάφαγες μόνιμο μπαν, επέστρεψες κι από αυτό και μας τη λες αυτή τη στιγμή, για κάτι που έγινε πριν 2-3 μέρες και ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Δεν σε έχω ξανακάνει (αν θυμάμαι καλά) παρατήρηση και δεν θα σε κάνω δεύτερη.

Δεν σε την λέω ρε ρομαν απλα προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν έφταιγα και ότι δεν με προστατευσε κάποιος λέγοντας ότι δεν ισχυει αυτά που έλεγε για λογαριασμούς και βρισιές κακό εΙναι?Επειδή κάποτε έκανα βλακεια και το παραβλεψατε ότι μελοντικα δεν θα έχω δικαίωμα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από κατηγορίες, απλά κόσμια και όχι "μπούλο" και "βούλωνε" κτλ.. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, κάνε report..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

RoMaN έγραψε:Μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από κατηγορίες, απλά κόσμια και όχι "μπούλο" και "βούλωνε" κτλ.. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, κάνε report..
Δεν είμαι ρουφιανος να κάνω ρεπορτ ,αυτήν την φορα είχα δίκιο αλλα που να τω βρω αρκετά σε επριξα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Που να το βρεις?

Αρα δεν κανουμε καλα την δουλεια μας...Μαλιστα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κώστα, άσε τον σε παρακαλώ, μην αρπαζεστε παίδες.
Εις, κανε πράξη αυτό που σε λέω παραπάνω... Και θα ηρεμήσεις.

Κανείς δε σε κυνηγά. Λες να έχουν όρεξη τα παιδιά να σε στοχοποιουν εσένα ή άλλους;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Πιλοτε είσαι ναι δικηγόρος ? Απλα ανελυσα το τι έγινε και περίμενα μια απάντηση και λέω την γνώμη μου ότι είχα δίκιο ,αφού οι Απαντήσεις είναι οτι 3 μήνες με πιάνει τρέλα ,ότι είμαι οψηθυμος, ποσο χρονων είμαι το παρατάω εδώ και συνεχίζω την μίζερη ζωή μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”