Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
- Montrealiotis
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Δηλαδή να αλλάξουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκου;
- Σουριναμέζος
Ο Κοτάρσκι θα πωληθεί το καλοκαίρι, φαίνεται ότι είναι ειλημμένη απόφαση. Προφανώς θα είχαμε το κεφάλι μας πολύ πιο ήσυχο αν ο ίδιος ήθελε να μείνει εδώ μια δεκαετία αλλά φαίνεται ότι ο παίκτης και ο μάνατζερ του έχουν άλλους στόχους.
Τώρα για το αν θα είναι επάξιος αντικαταστάτης ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού δεν βάζει κανείς το χέρι του στην φωτιά όμως και τα τρία προηγούμενα πρωταθλήματα τα πήραμε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και τον τερματοφύλακα της Γκόριτσα
Τώρα για το αν θα είναι επάξιος αντικαταστάτης ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού δεν βάζει κανείς το χέρι του στην φωτιά όμως και τα τρία προηγούμενα πρωταθλήματα τα πήραμε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και τον τερματοφύλακα της Γκόριτσα
Συγνώμη αλλά το συγκεκριμένο ρόστερ είναι στην καλύτερη τουλάχιστον στα επίπεδα τα φετινά.
Έχουμε και λέμε
Χρειαζόμαστε πολύ καλύτερο ς δεξί back
Στην θέση του θυμιανη ο μαριν
Ιβάνουσεκ αντί ντεσποντοφ και η υπόλοιποι 5 φετινη
Στην θέση του σαμάτα το υψηλότερο συμβόλαιο της ομάδας και η ακριβότερη μεταγραφή της
Τσαπρας για 5ο μπακ
Έχουμε και λέμε
Στην θέση του σαμάτα το υψηλότερο συμβόλαιο της ομάδας και η ακριβότερη μεταγραφή της
Τσαπρας για 5ο μπακ
Rene τον Μαριν είδα τον αναφέρεις δεύτερη φορά;
Υπάρχει κάτι χειροπιαστο ή ως παράδειγμα παίκτη με τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε;
Υπάρχει κάτι χειροπιαστο ή ως παράδειγμα παίκτη με τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε;
Υποτίθεται ότι είναι παίκτης ο οποίος ασχοληθήκαμε μαζί του.
Ο λουτσέσκου μου φαίνεται έχει δηλώσει ότι τον εκτιμάει σαν παίκτη
Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι
Και είναι μέσος ο οποίος συμπληρώνει σε χαρακτηριστικά τους Μεϊτέ Καμαρά
Εγώ πάντως μετά από αυτά που είδα και στο παιχνίδι με τον γαύρο, θεωρώ ότι η ομάδα αύριο πρέπει να κλείσει τον βιετεσκα
Πόσα θες. Πάρτα και άντε γεια
Ο λουτσέσκου μου φαίνεται έχει δηλώσει ότι τον εκτιμάει σαν παίκτη
Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι
Και είναι μέσος ο οποίος συμπληρώνει σε χαρακτηριστικά τους Μεϊτέ Καμαρά
Εγώ πάντως μετά από αυτά που είδα και στο παιχνίδι με τον γαύρο, θεωρώ ότι η ομάδα αύριο πρέπει να κλείσει τον βιετεσκα
-
- Επικοινωνία:
Εφόσον θεωρείται ειλημμενη η απόφαση για πώληση Kotarski( αλίμονο.......) θεωρώ εξοργιστικο να πας να χρυσωσεις το χάπι με την κουνελα από την Γεωργία.Το ξέρουμε πως μας θεωρούν ηλίθιους αλλά όλα έχουν και ένα όριο......Σουριναμέζος έγραψε:Ο Κοτάρσκι θα πωληθεί το καλοκαίρι, φαίνεται ότι είναι ειλημμένη απόφαση. Προφανώς θα είχαμε το κεφάλι μας πολύ πιο ήσυχο αν ο ίδιος ήθελε να μείνει εδώ μια δεκαετία αλλά φαίνεται ότι ο παίκτης και ο μάνατζερ του έχουν άλλους στόχους.
Άρα κρατάς Pavlenka ως σταθερά,Τσιφτση ως ελληνικό στοιχείο που μπορεί να σου βγεί και επενδύεις για επόμενο Kotarski σε αυτόν εδώ https://www.transfermarkt.gr/kacper-tre ... ler/720120
- Σουριναμέζος
Το φετινό ρόστερ αν είχε στηθεί από το καλοκαίρι όπως είναι τώρα θα είχε αποφευχθεί το ντόμινο των αποτυχιών. Δεν ξέρω αν θα έκανε το back to back αλλά θα έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τέλους.renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά το συγκεκριμένο ρόστερ είναι στην καλύτερη τουλάχιστον στα επίπεδα τα φετινά.
Έχουμε και λέμε
Τσαπρας για 5ο μπακ
Nonnegotiable.renegade έγραψε: ...
Τέτοιες ευκαιρίες στα 27 δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Και κάτι από αυτά που σου αρέσουν.
Σε εκπομπές ραδιοφωνικές και διαδικτυακές, χρέωναν το 2ο γκολ στον Βιετεσκα. Με τον Σβαμπ να έχει body profile και βηματισμό προς το κέντρο, έφταιγε έλεγαν ο Βιετεσκα που άργησε να καλύψει το κενό. Που ήταν πίσω 3 μέτρα από τον Σβαμπ..
Παρεμπιπτόντως, θέλω τη γνώμη σου για το 2ο γκολ γιατί δεν έχω καταλήξει. Ο Σβαμπ είναι δεδομένο πως έχει ευθύνη. Ο Καμαρά βλέπει τον Κωστούλα να περνά μπροστά του και να πηγαίνει στην πλάτη του. Έπρεπε να κρατήσει επαφή μαζί του ή έπρεπε να μείνει εκεί που έμεινε για κάλυψη στο ενδεχόμενο που έχανε το ένας με έναν ο Μπαμπα από τον Ζελσον.
@ Σουρινάμ Συμφωνώ αλλά πρέπει να ενισχυθούμε.
Ο βλάχος τα εξηγεί ωραία. Αν και προσπαθεί να είναι όσο πιο πολύ ήπιος γίνεται, μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει τι εννοεί.marsantos έγραψε:Nonnegotiable.renegade έγραψε: ...
Τέτοιες ευκαιρίες στα 27 δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Και κάτι από αυτά που σου αρέσουν.
Σε εκπομπές ραδιοφωνικές και διαδικτυακές, χρέωναν το 2ο γκολ στον Βιετεσκα. Με τον Σβαμπ να έχει body profile και βηματισμό προς το κέντρο, έφταιγε έλεγαν ο Βιετεσκα που άργησε να καλύψει το κενό. Που ήταν πίσω 3 μέτρα από τον Σβαμπ..
Παρεμπιπτόντως, θέλω τη γνώμη σου για το 2ο γκολ γιατί δεν έχω καταλήξει. Ο Σβαμπ είναι δεδομένο πως έχει ευθύνη. Ο Καμαρά βλέπει τον Κωστούλα να περνά μπροστά του και να πηγαίνει στην πλάτη του. Έπρεπε να κρατήσει επαφή μαζί του ή έπρεπε να μείνει εκεί που έμεινε για κάλυψη στο ενδεχόμενο που έχανε το ένας με έναν ο Μπαμπα από τον Ζελσον.
Το stop καρέ που έχει βάλει στο δεύτερο γκολ δείχνει πόσο καλός αμυντικός και πόσο καλά ξέρει τη θέση ο πολωνός
Και είναι ένα κλικ πιο aggressive από τον Μίχα.
Ο Μίχα είναι λειτουργικότατος με τις τοποθετήσεις του και έχει κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον Κεντζιόρα.
Το γεγονός ότι ο Βιετέσκα παίζει με ευχέρεια και τις 2 θέσεις δίνει την ευκαιρία για μια πολύ αποτελεσματική τριάδα όπου εν δυνάμει όλα τα δίδυμα είναι βασικά. Μοίρασμα χρόνου, διαχείριση καρτών, σταθερή αμυντική συμπεριφορά. Μόνο θετικά προκύπτουν από πιθανή παραμονή του.
Θα είναι κρίμα να χαθεί αυτός ο παίκτης σε τέτοια ηλικία.
Ο Μίχα είναι λειτουργικότατος με τις τοποθετήσεις του και έχει κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον Κεντζιόρα.
Το γεγονός ότι ο Βιετέσκα παίζει με ευχέρεια και τις 2 θέσεις δίνει την ευκαιρία για μια πολύ αποτελεσματική τριάδα όπου εν δυνάμει όλα τα δίδυμα είναι βασικά. Μοίρασμα χρόνου, διαχείριση καρτών, σταθερή αμυντική συμπεριφορά. Μόνο θετικά προκύπτουν από πιθανή παραμονή του.
Θα είναι κρίμα να χαθεί αυτός ο παίκτης σε τέτοια ηλικία.
-
Ελπιζω να μην διαπραγματευομαστε κανα τριμηνο για 200χιλ
Τα χαρακτηριστικά του Κουλιεράκη , τη δύναμη , την ένταση , τη νοοτροπία , την αποτελεσματικότητα στα στημένα , δε τα έχει κανείς από αυτή τη 3αδα.
Δε λέω είναι κακός παίκτης , αλλά τίμιους έχουμε ήδη.
Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε σημείο αναφοράς.
Δε λέω είναι κακός παίκτης , αλλά τίμιους έχουμε ήδη.
Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε σημείο αναφοράς.