Κι εγώ έτσι πιστεύω. Άμα προσαρμοστεί θα παίξει μπάλα.Amsterdamer_87 έγραψε:Να θυμισω οτι τα ιδια που γραφονται για τον Τσαλοφ,γραφονταν και για τον Μπραντον..
Ο Τσαλοφ ειναι παιχταρα,οταν τον παιξουν σωστα οι συμπαιχτες του,θα φανει..
9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
-
Ποιος κλαίγεται για τον προπονητή; ;thomas Murg έγραψε:Ενώ η κλάψα για τους παίκτες μας και τον προπονητή μας πάει μπροστά.
- thomas Murg
Νομίζω ήμουν σαφής. Σου ακύρωσαν γκολ για δύο μηδέν και έκλεισαν τα μάτια για να γίνει το 1 1.Immemoric έγραψε:Άρα διόρθωσαν ενα λάθος κάνοντας ένα ακόμα. Εγώ πιστεύω ότι η διαιτησία μας παίζει οκ. Και στον ατρόμητο ένα λάθος κατά μας ένα υπέρ μας.thomas Murg έγραψε:
Εάν δεν είχαν ακυρώσει το καθαρότατο γκόλ με το οποίο έγινε το δύο μηδέν
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ προφανως και έγιναν λαθη, κανένας δεν λέει ότι δεν γίνονται λαθη. Αλλά του Πιέρο καθαρό γκολ είναι. Και προφανως του Ότο δεν είναι φάουλ. Κι έχουμε δει σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος μαρκαρίσματα σαν αυτό του μπαμπα στον Γκαρσια να δίνονται πέναλτι. Ευτυχώς δεν το έδωσε γιατί δεν πιστεύω ότι ήταν. Δεν πρέπει να πέφτουμε σε χαζές λουπες. Κάποιοι αντίπαλοι θεωρουν οτι ο ΠΑΟΚ είναι ευνοημένος ενώ κάποιοι συνοπαδοι μας ότι είμαστε αδικημένοι. Ε Λοιπον εγώ πιστεύω ότι ούτε το ένα ισχυει ούτε το άλλο.
Επειδή δεν προσγειωθήκαμε τώρα στην Ελλάδα στα χρυσά χρόνια της παράγκας ακύρωναν το γκόλ του αντιπάλου και έδιναν το πεναλτάκι στον γάβρο για να γίνει το 1 0, βγάζαν και καμιά κόκκινη στον αντίπαλο και όταν το σκορ ήταν 3 ή 4 0 αδικούσαν και τον γάβρο για τα μάτια του κόσμου. Το 1+1 δεν κάνει πάντα 2. Το είχε τραγουδήσει κι ο μακαρίτης ο Παπάζογλου.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Γενικά όμως το να τραβάς σορτσάκι και να γυρίζεις αγκώνα δεν τα λες και πολύ νορμάλ κινήσεις ποδοσφαίρου.τσιριγωτης έγραψε:Πραγματικά αυτή η κλάψα για τη διαιτησία μας πάει πολύ πίσω.. έχει κουράσει. Όπως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι του μπαμπα στον λιβάι, έτσι κ δεν υπάρχει κανένα φάουλ του πιερο στον κεντζιορα. Τον νίκησε κατά κράτος, τι να κάνουμε τώρα; ; πρέπει όλη την ώρα να βλέπουμε φαντάσματα; ; ας το αναγνωρισουμε κ πάμε παρακάτω..
Τι σχέση έχει η φάση του πεναλτυ που πέφτει το πόδι του επιθετικού πάνω στον αμυντικό με τη φάση του γκολ;
Εσυ και πολλοί άλλοι και δείχνουν τον Γκαγκάτση ως τον άνθρωπο κλειδί της «νέας παράγκας»renegade έγραψε:Εγώ πάλι λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο ευνοημένος κ ο νέος παραγκαρχης
Καλά ο κετζιορα είχε κρεμαστεί πάνω του, μαρκάραν δυνατά και οι δυο, δεν δίνεται αυτο φάουλ.sourmenetes έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Γενικά όμως το να τραβάς σορτσάκι και να γυρίζεις αγκώνα δεν τα λες και πολύ νορμάλ κινήσεις ποδοσφαίρου.τσιριγωτης έγραψε:Πραγματικά αυτή η κλάψα για τη διαιτησία μας πάει πολύ πίσω.. έχει κουράσει. Όπως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι του μπαμπα στον λιβάι, έτσι κ δεν υπάρχει κανένα φάουλ του πιερο στον κεντζιορα. Τον νίκησε κατά κράτος, τι να κάνουμε τώρα; ; πρέπει όλη την ώρα να βλέπουμε φαντάσματα; ; ας το αναγνωρισουμε κ πάμε παρακάτω..
Τι σχέση έχει η φάση του πεναλτυ που πέφτει το πόδι του επιθετικού πάνω στον αμυντικό με τη φάση του γκολ;
Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και τα 50 εκατομμύρια γαβρους που πιστεύουν ότι πήραν 20 σερί καθαρά πρωταθλήματαImmemoric έγραψε:Εσυ και πολλοί άλλοι και δείχνουν τον Γκαγκάτση ως τον άνθρωπο κλειδί της «νέας παράγκας»renegade έγραψε:Εγώ πάλι λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο ευνοημένος κ ο νέος παραγκαρχης
Βάλε μέσα ο,τι θες, τσάμπα είναιrenegade έγραψε:Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και τα 50 εκατομμύρια γαβρους που πιστεύουν ότι πήραν 20 σερί καθαρά πρωταθλήματαImmemoric έγραψε:Εσυ και πολλοί άλλοι και δείχνουν τον Γκαγκάτση ως τον άνθρωπο κλειδί της «νέας παράγκας»renegade έγραψε:Εγώ πάλι λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο ευνοημένος κ ο νέος παραγκαρχης
-
Ή happy pill στον ίδιο ή sleeping pill στα center back του αντιπάλου.tsaousila1234 έγραψε:πως να βαλει γκολ ο τσαλοφ , καποιες ιδεες???
Παιξαμε μια φορα επιθετικά και εβγαλε 2 σεντερφορισιες φασεις. Είμαι φουλ αισιοδοξος για το Ρωσακι. Εχει το ένστικτο του φορ.
- ΑποστόληςΑ
- figurehead4
Όσο τον ένιωσαν σε 15 λεπτά τον Τσαλοφ οι αμυντικοι τους δεν είχαν νιώσει τον Μπράντον από την αρχή. Μόνο σε μας θα μπορούσαν να υπάρχουν συζητήσεις που να συγκρίνουν αυτούς τους δύο.
"Πιέζει, ξέρει το σύστημα, μπλα μπλα μπλα..."
10 πτωσεις και 2 τσαφ, αλλά στο Ρώσο σελίδες για το πόσο άχρηστος είναι με το παραμικρό
"Πιέζει, ξέρει το σύστημα, μπλα μπλα μπλα..."
10 πτωσεις και 2 τσαφ, αλλά στο Ρώσο σελίδες για το πόσο άχρηστος είναι με το παραμικρό