Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025
- miburosaito
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025
Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια! Ντόρα!
Είναι η καλύτερη μαθήτρια!
Είναι η καλύτερη μαθήτρια!
Κανένα θέμα φίλε μου!
Και εγώ ανακάλυψα τα τζάμπα φλοτ.
Και εγώ ανακάλυψα τα τζάμπα φλοτ.

- miburosaito
25-16 και 2-0 για τον ΠΑΟΚ!
Οχι οτι παιξαμε καλυτερα εμεις αλλα περισσοτερο ο Αρης αρχισε τα λαθη μετα απο τη βελτιωση της αμυνας μας.
Καλυτερη η Ντρπα σε αυτο το σετ, απαραδεκτη ομως η Κριβοσισκα - ειδικα εκεινοι οι απανωτοι ποντοι απο τη πασαδορο του Αρη...
Μετρια η Μπακα ακομα ενα ματς (σε σχεση με τις δυνατοτητες της παντα...)
ΥΓ. Τσιογκα και Κλεπκου ακομα ανετοιμες ειναι?
Οχι οτι παιξαμε καλυτερα εμεις αλλα περισσοτερο ο Αρης αρχισε τα λαθη μετα απο τη βελτιωση της αμυνας μας.
Καλυτερη η Ντρπα σε αυτο το σετ, απαραδεκτη ομως η Κριβοσισκα - ειδικα εκεινοι οι απανωτοι ποντοι απο τη πασαδορο του Αρη...
Μετρια η Μπακα ακομα ενα ματς (σε σχεση με τις δυνατοτητες της παντα...)
ΥΓ. Τσιογκα και Κλεπκου ακομα ανετοιμες ειναι?
- miburosaito
fuzztone έγραψε:Αυτά κάνει η αυτόματη πληκτρολόγηση....
Μου αρεσε παντως

Μετα το 'ξωτικο' λεω να κρατησουμε και το 'Ντορα'
Κάπως πιέσαμε περισσότερο στο σέρβις και μαζί με την αδυναμία του Άρη να τελειώσει λίγο πιο δύσκολες μπάλες, μας βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε εύκολα το σετ.
Συμφωνώ για τη Βουλγάρα, τουλάχιστον όμως έκανε καλά σέρβις που δυσκόλεψαν τον αντίπαλο. Το ευχάριστο είναι ότι δείχνει βελτίωση η Ντρπα.
Εντυπωσιακό το ότι έχουμε δώσει μόνο 3 πόντους από λάθη ενώ πήραμε αντίστοιχα 17
Συμφωνώ για τη Βουλγάρα, τουλάχιστον όμως έκανε καλά σέρβις που δυσκόλεψαν τον αντίπαλο. Το ευχάριστο είναι ότι δείχνει βελτίωση η Ντρπα.
Εντυπωσιακό το ότι έχουμε δώσει μόνο 3 πόντους από λάθη ενώ πήραμε αντίστοιχα 17
- miburosaito
- miburosaito
Πολλά λαθη απο τον αντιπαλο σημερα

Καλη εμφανιση απο τη Ντρπα, ακομα καλυτερη απο Γιασπερ και απο Ξανθοπουλου. Η Μπακα πηρε παλι αρκετες υποδοχες και κουραστηκε για να βοηθησει επιθετικα.
Η ντε Φαιφερ βρεθηκε παλι σε μετρια μερα, το κεντρο δεν τροφοδοτηθηκε οσο επρεπε σημερα
Η Τερζογλου ομως εκανε καλυτερο παιχνιδι (παλι) απο τη Βουλγαρα, η οποια σε καποιες στιγμες ηταν εκνευριστικη...
ΥΓ. Παλι on the point οι δηλωσεις Τσαιρελη, φαινονται και παλι οτι ξερουν τι τους γινεται αγωνιστικα. Πραγματικα ελπιζω ο Αμοιριδης να τους στηριξει οσο μπορει

Καλη εμφανιση απο τη Ντρπα, ακομα καλυτερη απο Γιασπερ και απο Ξανθοπουλου. Η Μπακα πηρε παλι αρκετες υποδοχες και κουραστηκε για να βοηθησει επιθετικα.
Η ντε Φαιφερ βρεθηκε παλι σε μετρια μερα, το κεντρο δεν τροφοδοτηθηκε οσο επρεπε σημερα
Η Τερζογλου ομως εκανε καλυτερο παιχνιδι (παλι) απο τη Βουλγαρα, η οποια σε καποιες στιγμες ηταν εκνευριστικη...
ΥΓ. Παλι on the point οι δηλωσεις Τσαιρελη, φαινονται και παλι οτι ξερουν τι τους γινεται αγωνιστικα. Πραγματικα ελπιζω ο Αμοιριδης να τους στηριξει οσο μπορει
Εξαιρετική νίκη, μπράβο στην ομάδα!
Στα 2 τελευταία σετ κάναμε και καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, και ειδικά η Ντρπα που θύμισε τη διαγώνιο των πρώτων παιγνιδιών της σεζόν.
Το είπε και ο προπονητής του Άρη, τα πολλά λάθη τους δεν τους άφησαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, αλλά αυτό (μπορεί να) ήταν σε συνάρτηση και της δικής μας πίεσης (αν και όχι στα πολλά χαμένα τους σερβίς).
Εντυπωσιακή η Τερζόγλου, εκτός της Ντρπα ήταν η καλύτερη, ανέβηκε αρκετά στο τέλος και η Γιάσπερ. Η Ξανθοπούλου είχε κάποια λαθάκια σήμερα νομίζω, κυρίως στην υποδοχή που πήρε αρκετές, αλλά στην άμυνα πολύ καλή, η Μπάκα μέτρια ειδικά στην επίθεση. Η Ντε Βίβερ καλή επίσης.
Κλείνουμε τον 1ο γύρο πολύ ψηλότερα από όσο περιμέναμε, και αν δεν ήταν ο τραυματισμός της Ντρπα θα είμασταν πρώτοι τώρα.Είμαι περίεργος πως θα συνεχίσουμε, και κυρίως πως θα αντιμετωπίσουμε τους 3 της Αθήνας που θα είνια πιο υποψιασμένοι.
Στα 2 τελευταία σετ κάναμε και καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, και ειδικά η Ντρπα που θύμισε τη διαγώνιο των πρώτων παιγνιδιών της σεζόν.
Το είπε και ο προπονητής του Άρη, τα πολλά λάθη τους δεν τους άφησαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, αλλά αυτό (μπορεί να) ήταν σε συνάρτηση και της δικής μας πίεσης (αν και όχι στα πολλά χαμένα τους σερβίς).
Εντυπωσιακή η Τερζόγλου, εκτός της Ντρπα ήταν η καλύτερη, ανέβηκε αρκετά στο τέλος και η Γιάσπερ. Η Ξανθοπούλου είχε κάποια λαθάκια σήμερα νομίζω, κυρίως στην υποδοχή που πήρε αρκετές, αλλά στην άμυνα πολύ καλή, η Μπάκα μέτρια ειδικά στην επίθεση. Η Ντε Βίβερ καλή επίσης.
Κλείνουμε τον 1ο γύρο πολύ ψηλότερα από όσο περιμέναμε, και αν δεν ήταν ο τραυματισμός της Ντρπα θα είμασταν πρώτοι τώρα.Είμαι περίεργος πως θα συνεχίσουμε, και κυρίως πως θα αντιμετωπίσουμε τους 3 της Αθήνας που θα είνια πιο υποψιασμένοι.
Πολύ λιγότερες από τις 50-60 που έπαιρνε στα προηγούμενα. Τα στατιστικά της μου φαίνονται καλύτερα από την εντύπωση που αποκόμισα. Πάντως, λαμβάνοντας υπόψη τις υποδοχές τις Ξανθοπούλου σε αριθμό, αλλά και το σχετικά εύκολο σερβίς του Άρη (πλην Άμποτ - με πολλά λάθη όμως), κάτι πρέπει να έκαναν στην προπόνηση για την καλύπτουν. Αν το κατάλαβε κάποιος ας μας ενημερώσει.miburosaito έγραψε:
Η Μπακα πηρε παλι αρκετες υποδοχες και κουραστηκε για να βοηθησει επιθετικα.
Επιθετικά ήταν κακή, αλλά πήρε και πολλές δύσκολες μπάλες στην πάιπ.
- miburosaito
Γιάννης Τσαϊρέλης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και προσπαθήσαμε να συγκεντρωθούμε για να μπορέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Θέλαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με μια νίκη απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Όταν συγκεντρωθήκαμε στο μπλοκ-άμυνα και πιέσαμε στο σερβίς καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη»

Υπαρχει καποιος που ηταν στο γηπεδο να μας πει αν ακουστηκε, εστω μια φορα, ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ ή ολοι ειμασταν Τουμπα?