77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Να φανταστώ ότι ένας από αυτούς που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους είναι ο Κύριλλος
-
Μπαρκαρούτσος
James Moriarty έγραψε:Μπαρκαρουτσο καταρχήν σόρρυ για το οφφ τοπικ αν θέλεις μετέφερε το κάπου αλλού.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μπέρδεψα το 9 με το 6
Μπορείς νά μου αλλάξεις τον νικ νειμ σέ Swede
![]()
Ευχαριστώ κ όπως προείπα μπορείς νά μεταφέρεις το οφφ τοπικ μου κάπου αλλού
Δεν έχω τη δυνατότητα πρακτικά, αλλά θα μεταφέρω το αίτημά σου.
Κρίμα, γιατί ο Moriarty (τουλάχιστον στον Sherlock του BBC που έχω δει πολλές φορές) είναι ο αγαπημένος μου κακός από όλους τους κακούς ever.
και ο Κυριλλοςrenegade έγραψε:Να φανταστώ ότι ένας από αυτούς που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους είναι ο Κύριλλος
- James Moriarty
Αυτόν έχω. Κ εμένα μακράν ο πιο αγαπημένος μου κακος Οπότε με εψησες. Άστο όπως έχει. Άκυρο τό Σουηδός!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κρίμα, γιατί ο Moriarty (τουλάχιστον στον Sherlock του BBC που έχω δει πολλές φορές) είναι ο αγαπημένος μου κακός από όλους τους κακούς ever.
-
Leonardo10
Μπορει με την ίδια επιτυχία να παίξει και αριστερά. Παπαπδες έκανε και αυτός, θα μπυ πείτε γιατί ποιος δεν έκανε, μπήκε ο σαματα και τους έκανε ώπα
- ΑποστόληςΑ
Εεεεε τον φάγατε, ούτε ένα κοντρόλ δεν κάνει, ούτε ένα control δεν κάνει...Ε να έκανε το τέλειο κοντρόλ
Οπως το 1-0 με βαζελο. Για αυτο λεω δν γινεται να μην εκανε ουτε ενα στα 2 προηγουμενα [FACE WITH TEARS OF JOY]renegade έγραψε:Εεεεε τον φάγατε, ούτε ένα κοντρόλ δεν κάνει, ούτε ένα control δεν κάνει...Ε να έκανε το τέλειο κοντρόλ
Νομίζω ο αγαπημένος παίχτης του Σαμάτα. Σε ποιο ματς ήταν που του τη σέρβιρε στο δεύτερο δοκάρι;