Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
burbu

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από burbu »

Στο επόμενο βάλε τον κοταρσκι σέντερ φορ και τον νταντάς τερματοφύλακα
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Μετα και τις δηλωσεις σου εισαι για σουταρισμα οχι απλη παραιτηση...
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Μου βάζεις για χαφ ρε Λουτσεσκου τους δύο ψυχακιδες της ομαδας οι οποίοι έχουν το μυαλό τους εκτός ομάδας και παράλληλα έχουν έναν μόνιμο εκνευρισμό και νευρικότητα. Δεν βάζεις Τσιγγαρα να τρέχει και καλύτερα να έβαζες Σβαμπ που έχει το μυαλό στο κεφάλι του. Ο Μιχαι ήταν χίλιες φορές καλύτερος από τον Καργα. Τον βγάλαμε εκτός ομάδας με το έτσι και το θέλω. Εκμηδένισες τον Ναρει να παίζει σέντερ φορ ενώ ως εξτρέμ χρειαζόταν παραπάνω άσε που σου διάβασαν και τι ήθελες να κάνεις όταν εδώ και μια βδομάδα γραφόταν ότι πας με Ναρει κορυφή.....

Δεν θα γράψω άλλα....γενικά η ευθύνη είναι όλη δική του.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

kotsidas9 έγραψε:Μετα και τις δηλωσεις σου εισαι για σουταρισμα οχι απλη παραιτηση...

++++++++++++++++++++1926
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Επειδή είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος θα πω ότι μπροστά μας έχουμε μια ευκαιρία. Η χρονιά θέλουμε δεν θέλουμε να το δεχτούμε ειναι χαμένη. Ο βασικός στόχος είναι να βγούμε Ευρώπη που βγαίνουν 5 φέτος. Ε θέλω να πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε εύκολα η δυσκολα.

Τα πράγματα είναι απλά. Η ομάδα προχώρησε σε ριζική ανανέωση, πτώση μπάτζετ και απόκτηση κυρίως απειρων παικτών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επισπευσουμε την αναδόμηση. Δηλαδή το να προσπαθήσουμε να παντρεψουμε τον αγκουστο με τον κουρτιτς και τον Σβαμπ Ε δεν γίνεται πώς να το κάνουμε τώρα. Ας κάνουν χώρο να παίξουν οι σοαρες τσιγγαρας νταντας ώστε του χρόνου να έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο κσι να μην λέμε χάσαμε και την φετινή χρονιά.

Η ομάδα έχει τρομερό πρόβλημα παραγωγής φάσεων από περυσι κιόλας και εμείς επιμένουμε εκεί στα ίδια. Πρέπει με κάποιο τρόπο να έρθει κσι ένας φορ που να υπηρετεί το σύστημα γιατί αυτήν την στιγμή έχουμε μόνο κουτσια και οπωσδήποτε σέντερ μπακ γιατί ο καργας είναι χειρότερος κσι του μιχαι. Αλλά θα έχουμε αποχωρήσεις βασικών καλώς ή κακώς
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πεισματάρη Λούτσε που πάς να παίξεις Ευρώπη χωρίς 6άρι και ο αντίπαλος με ένα γρήγορο επιθετικό σε κάνει γιογιό.

Πραγματικά θεωρώ οτι είσαι επικίνδυνος.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

κανει δηλωσεις τωρα.
Αστειες το λιγοτερο.
Μια συνταγη ξερει μονο με συγκεκριμενα υλικα, μετα το χαος.
Το λεει και το ξαναλεει.....
Μαγειρας για καμια Καντινα .....
το κλεβω και το φερνω εδω

από gpap » Πέμ 28 Ιούλ 2022, 22:43

Πρόεδρε, φέρε Χάαλαντ επίθεση, Εμπαμπέ αριστερά, Σαλάχ δεξιά, δεκάρι τον Ντυπάλα και μέσο τον Ντοντμπά.
Κράτα τον Λούτσε, και αυτός θα συνεχίζει να βάζει Μπίσεσβαρ, Βιερίνια, Αουγκούστο και Κούρτιτς.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

renegade έγραψε:Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
Ναι αυτό το είχες πει και επί Άμπελ, αλλά μετά κάθε βδομάδα ακούγαμε τα Λάουρα και Λάουρα.

Στο δια ταύτα συμφωνώ ότι αυτό το συνονθύλευμα δε γίνεται να βγει πάνω από 6ο.

Και έχουν ευθύνη όλοι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ας ελπίσουμε να μην υπάρχει καμία " ευχάριστη " έκπληξη φετος και κάτι Γιάννενα,τριπολες, Ατρόμητοι να είναι χάλια
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Τζένεραλ,
μόλις γύρισα από τον αγώνα.

Θα πιω ένα ποτάκι, να ηρεμήσω.
Και θα σου καταθέσω την άποψή μου αργότερα.

Αν όμως ήμουν δημοσιογράφους στην συνέντευξη τύπου, μια ερώτηση θα έκανα:

Ποιο ήταν το πλάνο ανάπτυξης της ομάδος σήμερα;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Και επειδή πάλι θα πεις ότι είμαστε στην αρχή της αρχής της αρχής , εγώ λέω να μην πληρώνεσαι κιόλας. Γιατί αν είναι να είσαι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ελλάδα και να έχεις 50 δικαιολογίες για τα 15-16 ματς χωρίς νίκη, ε ας φέρω τον Δερμιτζάκη που θα παίρνει και 100 χιλιαρικα.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

ρε δεν υπαρχει καμια τσιπα...

σε αλλες χρονιες θα ειχε ηδη φυγει για ρουμανια....και εδω μας λεει βημα βημα και προχωραμε και παπαριες μεντολες

Ντροπη.....γελαω με τις δηλωσεις τους....

κανονικα επερεπε να πει η παραιτηση μου ειναι στο γραφειο μου,οτι πει ο προεδρος...

ΝΤΡΟΠΗ!!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

gpap έγραψε:Τζένεραλ,
μόλις γύρισα από τον αγώνα.

Θα πιω ένα ποτάκι, να ηρεμήσω.
Και θα σου καταθέσω την άποψή μου αργότερα.

Αν όμως ήμουν δημοσιογράφους στην συνέντευξη τύπου, μια ερώτηση θα έκανα:

Ποιο ήταν το πλάνο ανάπτυξης της ομάδος σήμερα;
Όταν παίζεις επαναληπτικό και πας να ανατρέψεις ένα 2-0 και κάνεις 4 (τέσσερεις) τελικές με 82% κατοχή, αυτό τα λέει όλα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Parolos έγραψε:
renegade έγραψε:Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
Ναι αυτό το είχες πει και επί Άμπελ, αλλά μετά κάθε βδομάδα ακούγαμε τα Λάουρα και Λάουρα.

Στο δια ταύτα συμφωνώ ότι αυτό το συνονθύλευμα δε γίνεται να βγει πάνω από 6ο.

Και έχουν ευθύνη όλοι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και κακώς απαντάω,αλλά επειδή δεν μπορεί ο καθενας να γράφει ότι ψέμα θέλει.
Μεγαλύτερος πολέμιος του Άμπελ εδώ μέσα δεν υπήρχε .
Το ξέσκισμα που έφαγε μετά τον αποκλεισμό ήταν διαστημικό
Ήταν τότε που ο συνάδελφος σου συνέχεια συμφωνούσε μαζί μου...τότε μπρε που έλεγα ότι πρέπει να αναλάβει ο Γκαρσία.
Τι να κάνουμε που δυστυχώς και αυτός μας απογοήτευσε
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

ηθελα να ξερα..κανενας δημοσοφραφος δεν τον ρωταει...γιατι δεν εβαλες τους παικτες που αγορασε ο ΠΑΟΚ στην κανονικη τους θεση και τους εβαλε οτι να ναι???????

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙς ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ να παει να εκετελει κορνερ?????παγκοσμια πρωτοτυπια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”