26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
- PAOKevolution
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Re: 26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
Πολύ σημαντικό να μείνει ο Ντάντας στην ομάδα. Αρκεί βέβαια να φέρουν έναν παικταρά να κουμπώσει δίπλα στον Ντάγκλας. Χρειαζόμαστε παγκίτες που μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς και ο Ντάντας (για την ώρα) είναι ιδανικός.
- aivas19
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 7 times
Shadow έγραψε:Πολύ ευχάριστα τα νέα για Dantas και μακάρι να έχει και λογική ρήτρα...
Μια 5άδα στα κεντρικά χαφ του χρόνου:
Αουγκούστο Μενσά (ή τύπου Μενσά, παίκτης με καλές αντοχές κ να μπορεί να "τρέχει" με τη μπάλα)
Τσιγγάρας Dantas
Schwab
νομίζω είναι ένα πολύ καλό mix χαρακτηριστικών (για 3 διοργανώσεις μιλώντας πάντα) για όλων των "ειδών" τους αντιπάλους
Παλι μονο ο Αγκουστο ειναι για βασικος, αντε και η μεταγραφη.
- danirifle
- Bet Guru 2021
πραγματικά δεν έχω βγάλει άκρη αν θα θελα να συνεχίσει σε εμάς ο ντάντας
πολύ καλά κάποια στοιχεία του και πολύ κακά κάποια άλλα
κλίνω προς το "όχι", γιατί είμαι πάρα πολύ κακός αμυντικά
τελεια , μακαρι να ισχει.. τρομερος στην κατοχη και καθετο παιχνιδι στο κεντρο.. του χρονου θα ειναι ακομα καλυτερος.. παμε για εναν υπερπαικτη μαζι με αγκουστο και νταντας και ειμαστε κομπλε..
φορακλα προχθες..
φορακλα προχθες..
- aivas19
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 7 times
26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
danirifle έγραψε:πραγματικά δεν έχω βγάλει άκρη αν θα θελα να συνεχίσει σε εμάς ο ντάντας
ΑΝ βελτιωθει και ΑΝ φερουν παικτες να καλυψουν τις αδυναμιες του και ΑΝ ειναι ευνοικη η συμφωνια να μεινει=πολλα τα αν
Βεβαια υπαρχει και η αλλη αποψη, οτι ΑΝ δεν ερθει καλυτερος θελεις τον Νταντας;;
Welcome to the PAOK transfer philosophy
- Patricio_4
Ξέρουμε τι μέρος του συμβολαίου του πληρώνουμε? Αν είναι κάτω από 200-300 χιλιάρικα δεν είναι κακός για μια έξτρα λύση αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε μεταγραφή βασικού δημιουργικού 8αριού να πλαισιώνει τον Αουγκούστο. (Κάτι ακούγεται για Μενσά από Καισέρισπορ ξανά)
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικα δεν τα βρίσκουμε στο ποσό που πρέπει να μας δώσει η Μπενφικα για να τον κρατήσουμε. Τραγικός για ακόμα μια φορά το λιγότερο...
Εγώ δεν βλέπω τι μπορει να προσφέρει αυτός ο παίχτης. Σε μια σεζόν με τόσα πολλά παιχνίδια ακομα και το τριτο χαφ πρέπει να είναι πολύ καλύτερο του Νταντας. Μιλάμε για χάφ που δεν πασάρει δεν σουτάρει δεν πατάει περιοχή και ακόμα και αυτό το pressing που έχει είναι λίγο ανούσιο γιατί λόγο σωματότυπου τον φυσάνε και πέφτει. Δεν κάνει το παιδί για ΠΑΟΚ ούτε με 200 - 300Κ που λέτε. Παλυ πεταμένα λεφτά είναι. Ας ανεβάσουν κανέναν από τις ακαδημίες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- danirifle
- Bet Guru 2021
κάτι 8άρια σαν τον μίσιτς, τον νάτχο, τον ολιβέιρα και τον μαουρίτσιο τους βλέπει με το κυάλι
σαν τρίτο χαφ, ίσως ναι
σαν τρίτο χαφ, ίσως ναι
Δεν θυμαμαι αλλον παικτη στον ΠΑΟΚ σε αυτο το υψος και σε αυτη την ηλικια να μην μπορει να προλαβει οποιονδηποτε αντιπαλο. Σε καθε του σπριντ θυμιζει κατι καρτουν που κανουν υπερπροσπαθεια αλλα ουσιαστικα ειναι στο ιδιο σημειο.
Το χαφ που έχουμε στην κ15 ίσα που παίρνει θέση στην τωρινή ομάδα με κανονική προετοιμασία
Maxpaok έγραψε:Το χαφ που έχουμε στην κ15 ίσα που παίρνει θέση στην τωρινή ομάδα με κανονική προετοιμασία

-
- Mr Ξερόλας 2019
Εσενα γιατί δεν σε έβαλε,είχες κάτι.
Θεωρώ και το λέγαμε με φίλους που βλέπαμε τον αγώνα, ότι γύρω στο 30',επρεπε να έχεις μπει μέσα.
Με κίτρινη που έφαγε ο Σβαμπ, ήταν ακόμη πιο επιβεβλημένη να μπεις και να αλλάξει η ροή του αγώνα.
Με 10 παιζανε, τόσο φοβικο Λουτσε, δεν έχω ματαδει.
Εκτος κι αν είχες κάνα τράβηγμα....
Τοσο φόβο.
Θεωρώ και το λέγαμε με φίλους που βλέπαμε τον αγώνα, ότι γύρω στο 30',επρεπε να έχεις μπει μέσα.
Με κίτρινη που έφαγε ο Σβαμπ, ήταν ακόμη πιο επιβεβλημένη να μπεις και να αλλάξει η ροή του αγώνα.
Με 10 παιζανε, τόσο φοβικο Λουτσε, δεν έχω ματαδει.
Εκτος κι αν είχες κάνα τράβηγμα....
Τοσο φόβο.
- potamda
- Bet Guru 2023
Κι εγώ είχα την αίσθηση ότι θα ήταν η πρώτη αλλαγή.
Ίσως ο Λούτσε ήθελε ένα δυνατό και ψηλό κορμί στο γήπεδο για τα μαρκαρίσματα. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε ήδη με 7 κοντόσωμους (Ντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ράφα, Τόμας, Αουγκούστο).
Ίσως ο Λούτσε ήθελε ένα δυνατό και ψηλό κορμί στο γήπεδο για τα μαρκαρίσματα. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε ήδη με 7 κοντόσωμους (Ντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ράφα, Τόμας, Αουγκούστο).
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ε τότε τι τον πήρε στην αποστολη,αφου είχε θέμα ύψους, ας έπαιρνε τον Κουρτιτς, που είναι και νταμαρι(ασχέτως που αυτός δεν είχε παιχνίδια κ ρυθμό).
Τζάμπα μπήκε αποστολή τότε.
Τζάμπα μπήκε αποστολή τότε.