Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
-
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Και τα στατιστικά του παιχνιδιού με την εικόνα να μιλάει από μόνη της.
Στην επίθεση ήμασταν τραγικοί και μόνο με τη φιλότιμη προσπάθεια των Γιόρνα και Σωτηρίου προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά και πάλι πρέπει να έχουμε καλύτερους στα άκρα.
Ο Τακουρίδης είναι ο πρώτος διασωθέντας του παιχνιδιού κάνοντας ένα μεστό παιχνίδι.
Πολλά λάθη από την ομάδα με 29, ενώ στην αρνητική υποδοχή παραδόξως είχαμε 34% σε 29 προσπάθειες έναντι 28% του Ολυμπιακού.
Η υποδοχή κράτησε, αλλά πλήρωσε το κακό 2ο σετ που ήταν καταστροφικό.
ΜVP για εμένα ο Γιάννης Τακουρίδης που φώναξε παρών και έδειξε τι εστί αρχηγός.
δυστυχώς οι ξενοι μας ειναι κατω του μετριου...επισης ο ραπτης δεν εχει καμμιά σχεση με τον ραπτη του βαζελου...για τον προπονητή μη μιλησω καλύτερα γιατί θα φαω μπαν 

Εγώ θα πω για τον προπονητή ότι ενώ είναι καλός και δείχνει ότι κάνει δουλειά, κάνει κάποιες ακατανόητες ενέργειες. Για παράδειγμα, καλά κάνει και βγάζει τον Ράπτη, αλλά τον άφησε παγωμένο για τα υπόλοιπα σετ και τον έβαλε κρύο να πάει για σερβίς. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να δώσει κάτι στο 4ο σετ. Για τον Ντε Ντρις, αντί να βάλει τον Μπούτο και να βοηθήσει τον Βέλγο να συνέλθει, κράτησε τον Ντε Ντρις εγκληματικά για όλο το παιχνίδι.
Πραγματικά απορώ για να είμαι ειλικρινής.
Πραγματικά απορώ για να είμαι ειλικρινής.
Δεν έκανε κάτι λάθος σήμερα ο προπονητής, ίσως μόνο στο τέλος που ξαναέβαλε τον Ράπτη, αλλά είχε ήδη προλάβει ο Ουόλς και με λάθος πάσες έδωσε την ευκαιρία στον γαύρο να ξεφύγει.
Γενικά πιστεύω ότι μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Να βγάλει για λίγο αυτούς που δεν τραβάνε και να τους ξαναβάλει αργότερα. Ειδικά στο 4ο σετ, ήταν δώρο άδωρον να προσπαθείς να αναστήσεις τον Ντε Ντρις και να κάνεις τον Σωτηρίου πολυβόλο. Καλύτερα να έβαζε κάπου τον πάγκο να τραβήξει, δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε χειρότερα. Θεωρώ ότι μπορούσε να το πάει καλύτερα, όχι ότι αυτός είναι ο αποκλειστικός λόγος της ήττας.
Νομίζω ότι στο 2ο σετ έβαλε τον Μπούτο και έφαγε αμέσως μπλοκ. Το θέμα είναι όχι μόνο να ξελαμπικάρει ο βασικός αλλά και ο αναπληρωματικός να πάρει πόντους και όχι να συνεχίσει την ανυπαρξία του βασικού.
Εδώ όμως έρχεται και κάτι άλλο που πιστώνεται ο προπονητής. Με το πρώτο μπλοκ βγάζεις παίκτη; Συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό είναι ανοησία. Και μάλιστα άμα δε δώσεις χρόνο, πως θα ανέβει ο παίκτης; Με αυτό το σκεπτικό γιατί δεν έβγαλε και τον Σωτηρίου στο πρώτο μπλοκ που έφαγε;
Δεν θυμάμαι αν τον έβγαλε ή τον άφησε για το υπόλοιπο του τέλους του σετ.
Μέχρι τέλους του 2ου σετ έμεινε ο Μπούρος, δεν έκανε κάπου τη διαφορά
- V-olakiotis
Η ομάδα δεν πείθει, ο κοουτς κάτι χάνει μονίμως, αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ο βάζελος πάλι έχασε βαθμό σίγουρα, 1-2 από Κηφισιά, κι έχουμε ακόμα.
Στο τελος του πρωτου γυρου, ειμαστε δευτεροι, εχουμε γαβροβαζελο στο παλατακι στο β γυρο κι εχουμε ξεσκισει την ομαδα και την εχουμε βγαλει αχρηστη....
Μονο στον ΠΑΟΚ αυτα....
Μονο στον ΠΑΟΚ αυτα....
- PAOK_NORTH_ARMY