ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
- paok re niamou
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
τον Ιουλιο που δεν γινονται εγκαιρα οι μεταγραφες, κριτικη δεν θελεις, τον Αυγουστο που στενευουν τα πραγματα παλι δεν θελεις, τον Σεπτεμβριο που αποδεδειγμενα δεν εγιναν σοβαρες μεταγραφες και φαινονται τα κενα παλι δεν θελεις, τον Νοεμβριο που τα παντα ολα φαινονται, εστω και στο κακο αυτο χορταρι, παλι δεν θελεις, γιατι τον Ιανουαριο θα διορθωθουν ολα, απο τους ιδιους ΑΡΗΣΤΟΥΣ που τα κανανε ΣΚΑΤΑ τοσους μηνες.
Και ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ οχι αυτοι που τα κανουν και οι υποστηριχτες του, αλλα αυτοι που εγκαιρα τα λεγανε
Και ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ οχι αυτοι που τα κανουν και οι υποστηριχτες του, αλλα αυτοι που εγκαιρα τα λεγανε
Τόσο απλά. ++Ronnie έγραψε:Η ομάδα διοικητικά, αγωνιστικά και οπαδικά μυρίζει πτωματίλα. Καληνύχτα.
Φίλε μου εν τέλει ο αγώνας συνεχίστηκε και δε θα πάρουμε το μείον τουλάχιστον.trouman έγραψε:Οχι η ομαδα ειναι καλα , δεν υπάρχουν προβλήματα.
Ολα γίνονται τέλεια.
Αυτό καταλάβατε, οταν λεω οτι δεν ειναι η ωρα να ακούσουμε ξανα τα χιλιοειπωμενα τη στιγμη αυτη,πιυ ζουμε ξανα κια ξανά αυτη τη μαλάκια. Καντε μιση ωρα διάλειμμα και συνεχίστε.
Μη χείρον βέλτιστο.
Τεράστια μαλακία έγινε το είπαμε 500 φορές. Κι εγώ νιώθω μ@λ@κ@ς που θα κάνω να πάω 4-5 αγώνες στο γήπεδο με το διαρκείας.
Ας ξεκινήσει να νικάει η ομάδα και δε με νοιάζει αν θα είμαι μέσα ή έξω.
Κεκλεισμένων και πρόστιμο θα φάμε. Μαλακία? Ε μαλακία ναι.
Αλλά ρε φίλε η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να κερδίσει κανέναν πλέον. Ο θεός βοηθός είμαστε.
Ελπίζω όλα αυτά να λειτουργήσουν ως ηλεκτροσόκ όπως λέει ο Ντάνι (γεια σου δάσκαλε).
Αυτά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Η κριτική πρέπει, επιβάλλεται να γίνει κι όχι μόνο στο αγωνιστικό.
Αν δεν αλλάξει το λειτουργικό τα ίδια θα βλέπουμε στο γήπεδο.
Είπε κανείς να μη γίνεται κριτική;JohnDag έγραψε:Στο ξαναλέω με ηρεμο και απλό τρόπο.trouman έγραψε:Οχι η ομαδα ειναι καλα , δεν υπάρχουν προβλήματα.
Ολα γίνονται τέλεια.
Αυτό καταλάβατε, οταν λεω οτι δεν ειναι η ωρα να ακούσουμε ξανα τα χιλιοειπωμενα τη στιγμη αυτη,πιυ ζουμε ξανα κια ξανά αυτη τη μαλάκια. Καντε μιση ωρα διάλειμμα και συνεχίστε.
Το ντου, όσο καταδικαστεο και αν είναι σαν γεγονός, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την τραγική αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.
Είτε σε μισή ώρα, είτε σε μια αυτή είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει.
Και θα γίνει.
Τιποτα δεν κινείται, τίποτα δεν προοδεύει χωρίς κριτική.
Ο πιο γρήγορος δρόμος προς την παρακμή έρχεται μέσω της κολακειας και της πλήρης απουσίας κριτικής.
Και αυτό το έχει αποδείξει η ιστορία πολλάκις.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν προβλήματα; δυσλειτουργίες; αστοχίες;
Είπε κανείς κολακείες;
Ο καθένας, απαντάει σε κάτι που φαντάζεται πως είπε ο άλλος..
Κουράστηκα να βλέπω παλαίμαχους σε σώμα και ψυχή στον ΠΑΟΚ. Και εκατομμυριουχους.Φτανει το εμπεδώσαμε. Η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει τον λαό της για να μην ξαναδούμε τέτοια φαινόμενα. Προς το παρόν δεν μπορεί να ξεπεράσει ούτε τον ατρόμητο η τον ρουλη.
-
ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤ.GI4NNEN4 έγραψε:Ρε μαλακες, ντου στο γηπεδο εν έτη 2021 που ο κοσμος -κυριολεκτικα- χανεται; Μπάλα είναι, ένα θεαμα είναι. Έχασε η ομάδα σου, ε στ' @@ σου, μια ήττα είναι σίγουρα το μικρότερο από τα προβλήματα σου. Δικαιολογεισαι μονο αν είσαι υπερπανιβλακας ή αν πληρώθηκες για να κάνεις οτι έκανες. Εκεί πάω πάσο.
ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ....
- buffalobill4
Τι εννοείς δηλαδή; ότι δεν έχει το ανάστημα ο κυρ κυρ και ο υιός γκαγκατσης να κάνουν τομές και στο οπαδικο θέμα; βαλτός θα είσαι και εσύ.Sick Bastard έγραψε:Η κριτική πρέπει, επιβάλλεται να γίνει κι όχι μόνο στο αγωνιστικό.
Αν αύριο παρκαρει τις μετοχες στον ερασιτεχνη ( οπως εκανε πχ ο γιαννακόπουλος) τότε θα εχουμε όσο καιρο θελετε να συζηταμε για το αγωνιστικό...Αλλα φιλολογικά κυρίως και θα το συγκρίνουμε με τα χάλια που θα ακολουθήσουνJohnDag έγραψε:Παλικαρια μου καλά αν νομίζετε ότι, επειδή 20 στημένα μαλακισμενα έκαναν ντου, θα μείνει η τραγική αγωνιστική κατάσταση της ομάδας εκτός κάδρου συγγνώμη που θα σας το πω αλλά πλανασθε πλανήτη οικτρά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο αγώνας έληξε κανονικά, να περιμένουμε 3-4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο και καλό θα κάνει ίσως.
Αν μετά από αυτό θέλουμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, μια ομάδα με δύο τρεχαλατζήδες στο κέντρο και έναν ακόμα γρήγορο είτε στην ευθεία, είτε πιο μπροστά, είναι αρκετά εύκολο να μας πάρει αποτέλεσμα.
Μηδέν γκολ σε 3 παιχνίδια και μάλιστα με δύο ομάδες που έφαγαν 5 και 6, λέει πάρα πολλά.
Λουτσέσκου, τον Ντιαγέ τον είχες στο πρωτάθλημα που ήσουν, γιατί δεν σου έκανε; Επειδή είναι γρήγορος και δεν δένει στο σετ παιχνίδι που ακόμα υποστηρίζεις; Τον Μιτρίτσα, τον Τέιλορ, τον Άκπομ, τον Κούρτιτς εσύ τους έφερες, δικές σου επιλογές. Πάρε τις ευθύνες σου επιτέλους.
Από τον επόμενο αγώνα ας δούμε και κάτι άλλο. Κούτσια, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια και Λύρατζη. Αλλά αυτοί πρέπει να πλαισιωθούν με 4-5 Ζίφκοβιτς και όχι με Μουργκ, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και άλλους βαδιστές (και μήπως αδικώ και τους αθλητές του βάδην);
Αν μετά από αυτό θέλουμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, μια ομάδα με δύο τρεχαλατζήδες στο κέντρο και έναν ακόμα γρήγορο είτε στην ευθεία, είτε πιο μπροστά, είναι αρκετά εύκολο να μας πάρει αποτέλεσμα.
Μηδέν γκολ σε 3 παιχνίδια και μάλιστα με δύο ομάδες που έφαγαν 5 και 6, λέει πάρα πολλά.
Λουτσέσκου, τον Ντιαγέ τον είχες στο πρωτάθλημα που ήσουν, γιατί δεν σου έκανε; Επειδή είναι γρήγορος και δεν δένει στο σετ παιχνίδι που ακόμα υποστηρίζεις; Τον Μιτρίτσα, τον Τέιλορ, τον Άκπομ, τον Κούρτιτς εσύ τους έφερες, δικές σου επιλογές. Πάρε τις ευθύνες σου επιτέλους.
Από τον επόμενο αγώνα ας δούμε και κάτι άλλο. Κούτσια, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια και Λύρατζη. Αλλά αυτοί πρέπει να πλαισιωθούν με 4-5 Ζίφκοβιτς και όχι με Μουργκ, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και άλλους βαδιστές (και μήπως αδικώ και τους αθλητές του βάδην);
Εγώ δεν άντεξα, την ώρα που ζω αυτό το ντεζαβού ξανά και ξανά, να ακούω τα γνωστά, εκείνη την ώρα .Parolos έγραψε:Φίλε μου εν τέλει ο αγώνας συνεχίστηκε και δε θα πάρουμε το μείον τουλάχιστον.trouman έγραψε:Οχι η ομαδα ειναι καλα , δεν υπάρχουν προβλήματα.
Ολα γίνονται τέλεια.
Μη χείρον βέλτιστο.
Τεράστια μαλακία έγινε το είπαμε 500 φορές. Κι εγώ νιώθω μ@λ@κ@ς που θα κάνω να πάω 4-5 αγώνες στο γήπεδο με το διαρκείας.
Ας ξεκινήσει να νικάει η ομάδα και δε με νοιάζει αν θα είμαι μέσα ή έξω.
Κεκλεισμένων και πρόστιμο θα φάμε. Μαλακία? Ε μαλακία ναι.
Αλλά ρε φίλε η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να κερδίσει κανέναν πλέον. Ο θεός βοηθός είμαστε.
Ελπίζω όλα αυτά να λειτουργήσουν ως ηλεκτροσόκ όπως λέει ο Ντάνι (γεια σου δάσκαλε).
Αυτά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα για τα υπόλοιπα ποιος μπορεί να διαφωνίσει;
Τον Καντουρι ποιος ήθελε ν τον ανανεώσει μετά μανίας ;
Ποιος έφερε τον μπισεσβαρ πίσω λες κ τρία χρόνια εμείς δε βλέπαμε κ έπρεπε ν ρθει ο Ρουμάνος να μας μάθει
Το ότι τ ρουλη τα χάφ περνούσαν τα δικά μας σα Σταματημένα τι φταίει ;
Ποιανού επιλογες ήταν ;αυτά τα χάφ;
Ο τσιγγαρας π είναι ;
Ξέρω πονάει όταν ξυπνάς κ πέφτεις απ το συννεφάκι εγώ ξέρω ραΖβαν μάγε κ αλλά π φέρνουν σε γονατιστους ιθαγενείς μπρος σε καθρεφτάκια ,αλλά για το καλό τ ΠΑΟΚ αποδεχτείτε το να πάμε μπροστά
Ποιος έφερε τον μπισεσβαρ πίσω λες κ τρία χρόνια εμείς δε βλέπαμε κ έπρεπε ν ρθει ο Ρουμάνος να μας μάθει
Το ότι τ ρουλη τα χάφ περνούσαν τα δικά μας σα Σταματημένα τι φταίει ;
Ποιανού επιλογες ήταν ;αυτά τα χάφ;
Ο τσιγγαρας π είναι ;
Ξέρω πονάει όταν ξυπνάς κ πέφτεις απ το συννεφάκι εγώ ξέρω ραΖβαν μάγε κ αλλά π φέρνουν σε γονατιστους ιθαγενείς μπρος σε καθρεφτάκια ,αλλά για το καλό τ ΠΑΟΚ αποδεχτείτε το να πάμε μπροστά
-
Όλα καλά ρε ..πετάει η ομάδα κ ο κακός ο κόσμος έκανε ντου κ την αποσυντονισε..βέβαια εμείς είμαστε αλλοθρησκοι..κ δεν τρέχει τσάι..
- hasio_john
ΜΗΝ τα βάζετε με τους οπαδούς, ΝΑΙ ήταν κακό αυτό που έκαναν, ΝΑΙ μας πήγε χρόνια πίσω, ΝΑΙ θα τιμωρηθεί η ομάδα..., ΑΛΛΑ για ποια "ομάδα" μιλάμε? Ένα τσίρκο είμαστε, με ανύπαρκτο προπονητή, με παίχτες δημοσίους υπαλλήλους (εκτός 1-2), με άφαντη διοίκηση και πρόεδρο μόνο στα χαρτιά.
Ο ΛΑΟΣ μίλησε, ΞΕΣΠΑΣΕ, αγανάκτησε και έστειλε το μήνυμά του!
12 ολόκληρα χρόνια... ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ... είχε το σκουλήκι να χαρεί νίκη μέσα στην Τούμπα.
Και ήρθε σήμερα ο μέτριος γαβροάρης μετά από συντριβή και μας έκανε το πουτανάκι του!
Ένα μαύρο χάλι είμαστε, με έναν μυρωδιά προπονητή που τόσο καιρό με πρόσχημα ότι δεν του έχουν φέρει παίχτες έχει γαμήσει ΌΛΗ την ομάδα. Μηδέν συστήματα, μηδέν όλα, πραγματικά τους έκανε όλους να ξεχάσουν και αυτά που ήξεραν. Μην τα βάζετε με τους οπαδούς, να τα βάλετε με διοίκηση / παίχτες / προπονητή ΚΑΙ ΜΕΤΑ όλα τα υπόλοιπα!
Ο ΛΑΟΣ μίλησε, ΞΕΣΠΑΣΕ, αγανάκτησε και έστειλε το μήνυμά του!
12 ολόκληρα χρόνια... ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ... είχε το σκουλήκι να χαρεί νίκη μέσα στην Τούμπα.
Και ήρθε σήμερα ο μέτριος γαβροάρης μετά από συντριβή και μας έκανε το πουτανάκι του!
Ένα μαύρο χάλι είμαστε, με έναν μυρωδιά προπονητή που τόσο καιρό με πρόσχημα ότι δεν του έχουν φέρει παίχτες έχει γαμήσει ΌΛΗ την ομάδα. Μηδέν συστήματα, μηδέν όλα, πραγματικά τους έκανε όλους να ξεχάσουν και αυτά που ήξεραν. Μην τα βάζετε με τους οπαδούς, να τα βάλετε με διοίκηση / παίχτες / προπονητή ΚΑΙ ΜΕΤΑ όλα τα υπόλοιπα!
- Dimitris_L4
Ήταν θέμα χρόνου να εκτροχιαστει η κατάσταση... Δε ζητήσαμε ποτε να παιρνουμε πρωταθλημα κάθε χρόνο... Το μόνο που ζητήσαμε είναι να μη μας δουλευετε.. Κ δυο χρόνια τώρα έχουμε φάει το δουλεμα της αρκουδας.. Δεν ήταν δυσκολο να βγαίνατε να πειτε στν κόσμο ότι λόγω φφπ πρεπει να μαζευτουμε.. Ουτε δυσκολο να πείτε πτι παιρνουμε τν Λουτσέσκου με πλανο τριετιας... Αντ αυτου εσείς μας λέγατε για αήττητα πρωταθληματα ΧΩΡΙΣ παιχτες.. Λουστείτε τα τώρα.. Ξυπνήστε από την καμπανα κ Μιλήστε στον κόσμο.. Πείτε ότι κάνατε μαλακίες κ πάρτε το αλλιώς...