28.Alexandru Ionuț Mitriță

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν τον κρατήσουμε και του χρόνου, θα δείξει ένα πρόσωπο που θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το ζήτημα είναι ότι το να στρώσεις έναν παίχτη τακτικά δεν είναι δύσκολο - π.χ. ο Ζαμπά έστρωσε στο πρώτο εξάμηνο και μπορούσε να κάνει τα στοιχειώδη. Αυτός κοντεύει να βγει η χρονιά και ακόμα τίποτα. Διαβάζω τώρα τελευταία ότι τον θέλουμε και του χρόνου. Είναι τόσο σίγουρος ο Λουτσέ ότι θα τον μεταμορφώσει του χρόνου; Να θυμήσω ότι άλλους ανεπίδεκτους τακτικής, π.χ. Ενρίκε, ο Ραζβάν τούς ξαπόστελνε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Εγώ χθες παρατήρησα ότι στα πρώτα λεπτά αφότου μπήκε ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο ανασταλτικό κομμάτι, και ως εκ τούτου λίγο μαζεμένος στον αγώνα. Μετά και ενώ μπήκαμε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού πήρε λίγο τα πάνω του ανέβηκε πιο ψηλά, κουράστηκε και ο αρχηγός και ο ουντερ βρήκε κάποιους χώρους παραπάνω. Θέλει και λίγο ρίσκο πως να το κάνουμε. Εγώ τον ήθελα νωρίτερα στον αγώνα. Με τους χώρους που βρίσκονται σε αυτά τα παιχνίδια είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα από τη μέση και μπροστά. Νομίζω θα κούμπωνε ωραία και με τον Ακπομ. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν τον θέλω βασικό στην Τούμπα ή να μπει στο ημίχρονο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κερδισες την κοκκινη με το σπριντ Κωστα Κεντερη, σαν σαιτα εφυγες. Μπραβο. Πρεπει να γινει λιγοτερο επιπολαιος σε καποιες τριπλες που οδηγησαν σε επικινδυνη επιθεση του αντιπαλου
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

εδω λεει εχει οψιον 3,5 εκ ευρω

https://www.mysports360.com/7681953/pro ... fHWZKzjTxM
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Απλά ΟΧΙ. Μόνο ένας τρελός θα δαπανουσε 3.5m για 20λέπτες υπηρεσίες ενός ποδοσφαιριστή.

Αντε στο καλό αγόρι μου που θέλεις να λέγεσαι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μου έκανες δύο καλές χρονιές στην αμερική και απο τότε και μετά μου είσαι παλέμαχος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εξηγηστε μου κατι ρε παιδια γιατι θα τρελαθω...Ο Μιτριτσα αν εξαιρεσεις 2-3 ατομικες ενεργειες σε καθε παιχνιδι μοιαζει λες και μπηκε στην ομαδα χτες και δεν μπορει να βρεθει με συμπαικτη,ουτε καν να δωσει μια σωστη πασα στα 5 μετρα.Με ποια λογικη βγαινει απο την ομαδα οτι εχει παρθει αποφαση να παραμεινει?
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

joshua έγραψε:Εξηγηστε μου κατι ρε παιδια γιατι θα τρελαθω...Ο Μιτριτσα αν εξαιρεσεις 2-3 ατομικες ενεργειες σε καθε παιχνιδι μοιαζει λες και μπηκε στην ομαδα χτες και δεν μπορει να βρεθει με συμπαικτη,ουτε καν να δωσει μια σωστη πασα στα 5 μετρα.Με ποια λογικη βγαινει απο την ομαδα οτι εχει παρθει αποφαση να παραμεινει?
δεν θελω να σε τρομαξω αλλα υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα ο λουτσεσκου να θελει να το παει με μιτριτσα-μπισεσβαρ αριστερα του χρονου ωστε να παρουμε μονο εναν μεσοεπιθετικο στην λογικη των λιγων αλλαγων και του γκρουπ...

δηλαδη κατι σαν αυτο :

μιτριτσα/μπισεσβαρ αριστερα
μεταγραφη/ελ καντουρι κεντρικα
ζιβκοβιτς/ζαμπα δεξια
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ένα καλό σουτ κ μια καλή σέντρα από αυτόν ήρθαν. Αλλά ο τύπος είναι λες και προπονείται με άλλη ομάδα κ παίζει σε μας, ασύνδετος με όλους
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Όλα καλά
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Norte έγραψε:
joshua έγραψε:Εξηγηστε μου κατι ρε παιδια γιατι θα τρελαθω...Ο Μιτριτσα αν εξαιρεσεις 2-3 ατομικες ενεργειες σε καθε παιχνιδι μοιαζει λες και μπηκε στην ομαδα χτες και δεν μπορει να βρεθει με συμπαικτη,ουτε καν να δωσει μια σωστη πασα στα 5 μετρα.Με ποια λογικη βγαινει απο την ομαδα οτι εχει παρθει αποφαση να παραμεινει?
δεν θελω να σε τρομαξω αλλα υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα ο λουτσεσκου να θελει να το παει με μιτριτσα-μπισεσβαρ αριστερα του χρονου ωστε να παρουμε μονο εναν μεσοεπιθετικο στην λογικη των λιγων αλλαγων και του γκρουπ...

δηλαδη κατι σαν αυτο :

μιτριτσα/μπισεσβαρ αριστερα
μεταγραφη/ελ καντουρι κεντρικα
ζιβκοβιτς/ζαμπα δεξια
Ωχ μην τα λες απότομα κάτι τέτοια :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, θεωρώ τις φήμες περί παραμονής ό,τι και τα λόγια του προπονητή για 2-3 μεταγραφές, απλά στήριξη στο υπάρχον ρόστερ μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πραγματικά δεν μπορεί να συνδυαστεί με τους υπολοίπους.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

μου αρεσε οσο επαιξε, ειχε ενεργειες και σουτ
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ο ανθρωπος εχει ικανοτητες αλλα ποδοσφαιριστη δυσκολα τον λες. Για 5χ5 τον διαλεγα παντως με κλειστα τα ματια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”