27. Jasmin Kurtic
- Μπαρκαρούτσος
Re: 27. Jasmin Kurtic
Οντως χαζη δικαιολογια. Κριμα γιατι ακομα ενα γκολακι φαουλ θα το βαζε με Γανδη εκτοςMiles έγραψε:Επειδή δεν σε έκανε αλλαγή γρήγορα πας και τρως κάρτα τσάμπα; Είσαι με τα καλά σου;
Νομίζω πως μετά από σφύριγμα για φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ έξω από την αντίπαλη περιοχή, η διαιτητής θα πρέπει αυτόματα να δείχνει σέντρα!
Ούτε να περιμένουμε ποτέ θα στηθεί το τείχος ούτε το κοράκι να ξοδεύει τον αφρό ξυρίσματος....
klemeno,all;a moy arese poly
Ούτε να περιμένουμε ποτέ θα στηθεί το τείχος ούτε το κοράκι να ξοδεύει τον αφρό ξυρίσματος....
klemeno,all;a moy arese poly
Τη μπάλα τι την πετάς ρε Γιασμιν...
Πέσε κάτω ρε αγόρι μου να βγεις αλλαγή.
Χαλάλι σου γιατί έβαλες γκολαρα πάλι, αλλά κρίμα γιατί εκεί μέσα, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα σκοράρει.
Χαλάλι σου γιατί έβαλες γκολαρα πάλι, αλλά κρίμα γιατί εκεί μέσα, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα σκοράρει.
-
- Mr Ξερόλας 2019
- PAOK_Antarctica
Γιατί ρε φίλε, γιατί;
Τώρα αντί να παίξεις σε ιστορική ευρωπαϊκή ρεβάνς, θα παίξεις με κάποιον ΠΑΣ.
Τώρα αντί να παίξεις σε ιστορική ευρωπαϊκή ρεβάνς, θα παίξεις με κάποιον ΠΑΣ.
- Montrealiotis
Τα λέγανε κάποιοι και τους κορόιδευαν.
Αν υπάρχει θετική ενέργεια η μπάλα μπαίνει μέσα,αν όχι χτυπάει δοκάρι και βγαίνει έξω.
Αν υπάρχει θετική ενέργεια η μπάλα μπαίνει μέσα,αν όχι χτυπάει δοκάρι και βγαίνει έξω.
- rade paprica
- Leopontios
οι 9 στους 10 ΠΑΟΚτσηδες όταν στήθηκε η μπάλα στο φάουλ πίστευαν ότι θα το παστελωσει το γκολακι!
σημαντικό και ωραιο το γκολ!
τσάμπα κίτρινη κάρτα και θα λείψει δυστυχώς από τον επαναληπτικό...
σημαντικό και ωραιο το γκολ!
τσάμπα κίτρινη κάρτα και θα λείψει δυστυχώς από τον επαναληπτικό...
-
- Επικοινωνία:
Έχω Mitrita για τον επαναληπτικό με επίσης φοβερές εκτελέσεις φάουλbane1980 έγραψε:Τη μπάλα τι την πετάς ρε Γιασμιν...
renegade έγραψε:Τα λέγανε κάποιοι και τους κορόιδευαν.
Είμαστε μαλακες, τόσα χρόνια που βλέπουμε μπάλα και μιλάμε για θετική ενέργεια και έξυπνοι κάποια νούμερα που έχουν αναγάγει την γκρίνια σε χόμπι.
-
Η στιγμή που κερδίζουμε το φάουλ ήταν ανατριχιαστική. Ξαφνικά ένιωθες γύρω σου στη Τούμπα πώς ο κόσμος ήταν σίγουρος! Αρχίσαμε να τραγουδάμε πριν καν το βαρέσει. Λες και ξέραμε όλοι που θα καταλήξει η μπάλα. Τώρα για την κίτρινη τι να πω... Έμπειροι παίκτες είναι, ας μην κάνουν χαζομάρες. Αλλά μόνο και μόνο για όλα αυτά που έχει κάνει φέτος, τον συγχωρώ. Ανασταλτικά δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του αλλά το γκολ τον αποζημιώνει.
- navigator11
Δεν καταπίνεται η κίτρινη χθες, σόρρυ. Απαράδεκτη ενέργεια για το επίπεδό του. 

-
- Επικοινωνία:
Τέτοια σιγουριά σε παίκτη ότι θα κάνει κηδεία στον αντίπαλο την έχω νιώσει μόνο με εσένα και τον Prijovic ρε αλητόφατσα!