Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Banksy

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Banksy »

Το γράψαν κι άλλοι, έχει ειπωθεί πολλές φορές. Τον παίκτη εν πολλοίς τον κάνει (και) η ομάδα. Ο Ολιβέιρα (και ο κάθε Ολιβέρια) σε μια ανοργάνωτη αεχ χωρίς συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, με προπονητές να αλλάζουν και παίκτες ξενερωμένους θα είναι διαφορετικός από τον Ολιβέιρα σε ένα περιβάλλον με προπονητή ηγέτη, δεμένο γκρουπ με ξεκάθαρο πλάνο και παίκτες να χαίρονται αυτό που παίζουν. Κι ο Κρέμτσικ αν πάει τώρα σε μια Σλάβια που για χ ψ λόγους είναι/θα γίνει ρδελομπού θα φαίνεται κι αυτός κακός παίκτης.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μαγκες με Τσόλακ τι γίνεται, δόθηκε πάλι δανεικός στην Μάλμε?
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο δανεισμος του τσολακ ειναι μεχρι τα χριστουγεννα ακομα δεν τελειωσε
icue

Δημοσίευση από icue »

Θα μας τον στειλουν πισω τα χριστουγεννα να τον στολισουμε.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Με λίγα λόγια.
Πρώτον ο Ολιβειρα δεν έκλεισε.
Δεύτερον αν έρθει με 700.000-1.000.000
πάει να πει ότι είναι για πρώτος.
Δε νομίζω ότι μπορεί για πρώτος στον ΠΑΟΚ που θελουμε.
Τρίτον μας δίνεται εύκαιρα με 3 μύρια να πάρουμε
κανονικό φορ με συμβόλαιο 600Κ και λέμε όχι?
(Βλέπε Κμρεντσικ)
Τέταρτον ο Κμρεντσικ αν δεν έρθει θα είναι δική μας
ευθύνη και όχι επειδή τάχα προτιμάει Τσεχία.
Πέμπτον καλύτερα να παίρνανε τώρα τον δεύτερο
(Σφιντερσκι η κάποιος αλλος) και να περιμέναμε για κάτι καλύτερο μετά.
Mula4

Δημοσίευση από Mula4 »

Καλημερα σε ολους
Για το θεμα του φορ,αποψη μου ειναι οτι κανεις εξ αρχης all in με παιχτη-σημειο αναφορας,ονοματα δε λεμε(Γιοβετιτς).Δινεις δηλαδη κατι παραπανω απ τα 900 που παει να κλεισει ο ολιβειρα και απλα κλεινεις απο νωρις την θεση μπροστα με παιχτη-βαρομετρο.
Τωρα για το χαφ,ειδικα με το κρουσμα που ετυχε χθες,ενας λογος παραπανω τα παιδια του σχεδιασμου να τρεξουν πιο γρηγορα τις εξελιξεις ..προσπαθω να μην ειμαι ειρωνικος κ να παραθετω απλα-ποδοσφαιρικα τις αναγκες του ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

To οτι η μη έλευση Κρμεντσικ είναι δική μας ευθύνη που το στηρίζεις φίλε;
Άβαταρ μέλους
Religion

Δημοσίευση από Religion »

Καθαρα προσωπικη αποψη: ο Ολιβειρα, αν τελικα ερθει, ειναι η πιο ξενερωτη και ντεκαβλε μεταγραφη της δεκαετιας. Το μονο που προσδιδει μια χαραμαδα αισιοδοξιας ειναι οτι το ιδιο ενιωθα με τον Λουτσο οταν ανελαβε. Ας ελπισουμε και ο Ολιβειρα να κωλοτουμπιασει το ως ανω συναισθημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tωρα να συνεχισω να λεω καποιες πικρες αληθειες οπως το οτι η Σλαβια Πραγας αυτη τη στιγμη ειναι πιο ελκυστικος προορισμος απο τον ΠΑΟΚ ,ποσο μαλλον για εναν Τσεχο παικτη, η οτι η κουλα πλεον εχει το ιδιο μπατζετ με εμας? Μπααα να παιζω εγω το ρολο του δικηγορου της ΠΑΕ παει πολυ,ειναι κοντρα ρολος...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω παλι εχω ψιλοβαρεθει να λεω ακομα ιουνιος ειναι, ολα θα γινουν κ τετοια σαχλα που λεω καθε χρονο.
Η αληθεια ειναι πως μας εχουν σπασει τα νευρα.
και θα πω κ εγω μερικες αληθειες δικες μου.
Δεν πιστευω πως παμε για πρωταθλημα φετος.ο Λουτσεσκου δεν ειναι κραμμα γκουαρντιολα λομπανοφσκι και δεν εχει ξαναφτιαξει ομαδα σαν απολυτο αφεντικο.οι μεταγραφες καθυστερουν υπερβολικα για ακομα μια χρονια.η επικοινωνια της παε ειναι καθε χρονο και χειροτερη.κυρκυρ και γκαγκατσης ειναι απειροελαχιστοι για τις δυνατοτητες αυτης της ομαδας ειτε εχει λεφτα ειτε οχι.
Μου αρεσει και ο ολιβειρα και ο τειλορ.θεωρω πως ειναι καλυτεροι απο αυτους που ειχαμε περσι.
Η μεγαλυτερη παγιδα φετος ειναι ο λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Παρολο που η μεταγραφη ειναι ξενερωτικη, ας πουμε εδω περα οτι σε σεζον που ηταν τερμα χωμα, σε μια επιθεση που ηταν αστεια αν εξαιρεσεις εναν πολυ καλο εξτρεμ, εβαλε σε 36 συμμετοχες ενα γκολ λιγοτερο απο τον Σβιντερσκι που ειχε 49 συμμετοχες. Οχι οτι ειναι και πολυ ενθαρυντικο αυτο, αλλα, τουλαχιστον ειναι κατι. :lol:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

και τα δυο που ειπες ειναι εκτος πραγματικοτητας...η σλαβια πραγας την εκανες με μια πορεια στο γιουροπα λιγκ με καλες κληρωσεις καλυτερο προορισμο απο εμας που τα συμβολαια που δινει ειναι πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που δινουμε εμεις και εκανες το μπατζετ της κουλας που παρνει τον μητογλου και τον τζαβελλα που εμεις διωξαμε πριν κανουμε ομαδα ιδιο με το δικο μας...χωρις καν να εχεις δει τις μεταγραφες που θα γινουν απλα μονο με τον τειλορ ...η αεχ φιλε για να καταλαβεις τι μπατζετ εχει παιζει με μπακακη σβαρνα γαλανοπουλο ντατσενκο....οι μονοι παικτες με καλα συμβολαια που ειχε ηταν λιβαγια ολιβειρα και γκαρσια...και οι 2 απο τους 3 εφυγαν χωρις να παρει δραχμη...την αεχ την περασε ο οαρης με τα ψεματα...εσυ περυσι στη χειροτερη χρονια σου απο αποψης ροστερ ειχες ζιβκοβιτς , μπαμπα ινγκασον τζολη σβιντερσκι ουαρντα κρμεντσικ και ακομα ακομα και στα χαφ που πολλοί λεγαμε οτι εχουμε θεμα σβαμπ καντουρι και αουγκουστο ουτε που συγκρινονται με αυτα τις αεχ...η διαφορα ειναι μεγαλη....και κοψτε αυτο το αστειο με το να ανεβαζετε ολους του βρωμιαριδες εδω και 2 βδομαδες μαλωναμε γτ λεγατε μερικοι "η αεχ εκλεισε εντσαμ και εμεις παμε για ντειολα" και ελεγα εγω "δεν τον εκλεισε και δεν προκειται να τον κλεισει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου" και τελικα μαλλον αδικο δεν ειχα...μας γιναν τσουρεκια με την χαρτινη που αυτη τη στιγμη δεν εχει παικτες να κατεβασει 11αδα σχεδον δλδ ελεος
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:εγω παλι εχω ψιλοβαρεθει να λεω ακομα ιουνιος ειναι, ολα θα γινουν κ τετοια σαχλα που λεω καθε χρονο.
Η αληθεια ειναι πως μας εχουν σπασει τα νευρα.
και θα πω κ εγω μερικες αληθειες δικες μου.
Δεν πιστευω πως παμε για πρωταθλημα φετος.ο Λουτσεσκου δεν ειναι κραμμα γκουαρντιολα λομπανοφσκι και δεν εχει ξαναφτιαξει ομαδα σαν απολυτο αφεντικο.οι μεταγραφες καθυστερουν υπερβολικα για ακομα μια χρονια.η επικοινωνια της παε ειναι καθε χρονο και χειροτερη.κυρκυρ και γκαγκατσης ειναι απειροελαχιστοι για τις δυνατοτητες αυτης της ομαδας ειτε εχει λεφτα ειτε οχι.
Μου αρεσει και ο ολιβειρα και ο τειλορ.θεωρω πως ειναι καλυτεροι απο αυτους που ειχαμε περσι.
Η μεγαλυτερη παγιδα φετος ειναι ο λουτσεσκου.
Μου αρέσει που δε ξεχνάς τις ρίζες Κεν
https://breakingthelines.com/historical ... n-pioneer/
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ειμαι γνωστος παλιομοδιτης
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ποιο πρωταθλημα ρε Κεν. αυτη τη στιγμη ουτε γι αστειο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”