Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Ο λουτσεσκου εκανε mind games κρατησε τον ΠΑΟΚ ορθιο.ουτε ταρχιδια του εδειχνε ουτε εβριζε
- Mutasevic
Ρε μπας κ πρέπει ναλλάξουμε το Π να σημαίνει Παρανοϊκός κ όχι Πανθεσσαλονικειος ?ο άλλος ειναι ζεμπορας να ουμε κ μεις Α παμε με το σεις κ με το σας?η κοπάνα του ρουμανου μειχε κάτσει πολύ στραβά στην χρονική στιγμή που την έκανε κ πιστεύω ότι άνετα μας την ξανακάνει, σα προπονητής θα κάνει δουλειά πάντως τό'χει, πονηρός ψυχολόγος πορωμενος καλά ειν αυτά.μεχρι να πεσει το καθεστώς της Κολομβίας όμως προτιμώ τον Πάμπλο δε ξαναπαίρνεις πρωταθλημα μαυτους μονο σε ματς μονά τους ξεκωλιαζεις . Η ουσία είναι ότι ο Ιβάν πληρώνει ο Ιβάν αποφασίζει
Ναι δε διαφωνούμε απλά ξαφνικά ακούω μεγάλα μπάτζετ, 1,8Μ σε Λουτσε και κάπως κάτι μέσα μου αντιδράει.obanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Με 1.8 συμβόλαιο είναι απλά διαστροφή να φέρεις Λουτσεσκου. Πήραμε νταμπλ αλλά και ο ίδιος εκτοξεύτηκε σαν όνομα και πήρε εκατομμυρια από τους Άραβες.
Ποιος ο λόγος για τόσα πολλά λεφτά?
Να σημειώσω ότι είναι +1,5Μ αυτή τη στιγμή, για όσα δώσαμε τον Πέλκα για να σώσουμε το FFP.
Εγώ το θεωρώ τελείως παράλογο ακόμη και για εμάς να γίνει κάτι τέτοιο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς αυτή τη φορά θα του κάνει τα κέφια και μεγάλο μπάτζετ δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς σε προπονητή που δεν του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.
Χάσαμε Πέλκα, Ακπομ, παίζαμε φέτος με Τσιγγαρα (μια χαρά το παιδί) , Νινουα Βαγκε Περέιρα.. πουλήσαμε Γιαννούλη θα πουλήσουμε μάλλον Τζολη, για να τα δώσω σε Λουτσεσκου και μπάτζετ? Και σε 2 χρόνια τι? Πάλι στα ίδια και FFP?
Προτιμώ Γκαρσία με 200 χιλιάρικα κι ας πάρουν 2 Ζιφκοβιτς με το 1,5 που γλιτώνουμε. Καλύτερα θα είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την επόμενη 5ετια το ffp ουσιαστικά δεν θα υφίσταται,πανευρωπαϊκά.
Ανακοινωμένα είναι αυτά.
Ανακοινωμένα είναι αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 25 Μάιος 2021, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλα το οτι θα ανεβει το μπατζετ δεν σημαινει απαραιτητα πως θα ξαναδωσουμε 6-7 κλειστα συμβολαια του 1,5 εκατομμυριου σε 30αρηδες για μια ομαδα μια χρησης 2-3 χρονων...
μπορει αυτη τη φορα η επενδυση να γινει με αγορες παικτων σε μικροτερες ηλικιες 24-27 με τροπο που δεν θα μας οδηγησει σε αδιεξοδο σε μερικα χρονια...
μπορει αυτη τη φορα η επενδυση να γινει με αγορες παικτων σε μικροτερες ηλικιες 24-27 με τροπο που δεν θα μας οδηγησει σε αδιεξοδο σε μερικα χρονια...
ο Λουτσε εφυγε αλλα εφερε αρκετα χρηματα στον ΠΑΟΚ
ο Λουτσε δεν εφερε δικους του παικτες, τους βρηκε και εκανε ομαδα
ο Λουτσε ειχε δηλωσει πως δεν θελει πιστωση χρονου σε αντιθεση με αλλους που θελουν 3 χρονια να φανει το εργο τους
ο Λουτσε μπηκε στο ρουθουνι των αθηναιων με τις δηλωσεις του
βεβαια εχει και μειονεκτηματα, π.χ εκεινο με τον Σακχοφ και τον Κανιας που ηθελε την παραμονη τους τι το ηθελε?
αυτοι οπου και να πηγαε απετυχαν παταγωδως
ο Λουτσε δεν εφερε δικους του παικτες, τους βρηκε και εκανε ομαδα
ο Λουτσε ειχε δηλωσει πως δεν θελει πιστωση χρονου σε αντιθεση με αλλους που θελουν 3 χρονια να φανει το εργο τους
ο Λουτσε μπηκε στο ρουθουνι των αθηναιων με τις δηλωσεις του
βεβαια εχει και μειονεκτηματα, π.χ εκεινο με τον Σακχοφ και τον Κανιας που ηθελε την παραμονη τους τι το ηθελε?
αυτοι οπου και να πηγαε απετυχαν παταγωδως
obanrbane
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Δεν ήρθε χθες ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, είναι πάρα πολλά χρόνια μέσα στην ομάδα και είναι και πολλά χρόνια προπονητής μέσα στην ομάδα. Ξέρουν και την φιλοσοφία του και το ταμπεραμέντο του.
Αν όντως έχει αποφασιστεί ότι δεν θα μείνει θέλω να πιστεύω ότι έκριναν πως αυτή την στιγμή δεν είναι έτοιμος. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να πάει σε μια ομάδα που έχουμε καλές σχέσεις 2-3 χρονια, να αποκτήσει εμπειρία και να ξανα κριθεί στο τέλος αυτης της τριετίας.
Προσωπικά εμένα δεν έχει αλλάξει η άποψη μου για τις ικανότητες του αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ να αναθέσεις το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή, σε έναν προπονητή με μηδαμινή εμπειρία σ αυτό το επίπεδο.
Αλλά από την άλλη είναι ένας προπονητής που έφερε τίτλο που εγώ προσωπικά πριν τον τελικό το θεορουσα σχεδόν απίθανο και είναι και ο Pablo Garcia, οπότε δεν θα κράξω αν αποφασίσουν να πάρουν αυτό το ρίσκο.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Δεν ήρθε χθες ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, είναι πάρα πολλά χρόνια μέσα στην ομάδα και είναι και πολλά χρόνια προπονητής μέσα στην ομάδα. Ξέρουν και την φιλοσοφία του και το ταμπεραμέντο του.
Αν όντως έχει αποφασιστεί ότι δεν θα μείνει θέλω να πιστεύω ότι έκριναν πως αυτή την στιγμή δεν είναι έτοιμος. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να πάει σε μια ομάδα που έχουμε καλές σχέσεις 2-3 χρονια, να αποκτήσει εμπειρία και να ξανα κριθεί στο τέλος αυτης της τριετίας.
Προσωπικά εμένα δεν έχει αλλάξει η άποψη μου για τις ικανότητες του αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ να αναθέσεις το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή, σε έναν προπονητή με μηδαμινή εμπειρία σ αυτό το επίπεδο.
Αλλά από την άλλη είναι ένας προπονητής που έφερε τίτλο που εγώ προσωπικά πριν τον τελικό το θεορουσα σχεδόν απίθανο και είναι και ο Pablo Garcia, οπότε δεν θα κράξω αν αποφασίσουν να πάρουν αυτό το ρίσκο.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
++++++++++ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακριά από τον ΠΑΟΚ όσοι τον πρόδωσαν, έφυγαν σαν κλέφτες και τον έβαλαν σε τρομακτική δίνη για δύο χρόνια!
Να πας στην Αραπιά να βρεις λεφτά ασυνείδητε και αχάριστε! Μακριά από τους εφιάλτες μας!
μακρια απο μας ο 14 της προπονητικης
joshua έγραψε:Το εχω γραψει και εγω.Η αποφαση θα ειναι του Ιβαν και μονο του Ιβαν και αν ειναι αποφαση απομακρυνσης δεν θα ειναι για αγωνιστικους λογους.Κατι θα εχει ενοχλησει την οικογενεια.obanebane έγραψε:Να πω και μια ακόμα σκέψη που έχω και πάνω κάτω την έγραψα και τις προάλλες.
Ο Ιβάν, δε γουστάρει χαρακτήρες τύπου Γκαρσία και νομίζω ότι με όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν μετά το τέλος του τελικού, η θέση του επιβαρύνθηκε πολύ.
Δεν ξέρω αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά.
Θα ήθελα να διαβάσω γνώμες.
Απλά ο ηγέτης του ΠΑΟΚ "πρέπει" να είναι ο Σαββίδης .
Έτσι θέλει.
Χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό...
Ο Ρουμάνος εκτός του ότι αποδείχτηκε καλός προπονητής το έχει καταλάβει.
Ο ηγετης του ΠΑΟΚ ειναι ο σαββιδης.Δεν πρεπει απλα.ΕΙΝΑΙ.και ορθως ΕΙΝΑΙ
Chris αυτά τα συζητάς με τον άλλο όμως μέσα στη χρονιά. Δεν βγάζεις διαρροές παραμονές τελικού χωρίς ο άλλος να ξέρει τίποτα. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο άλλος λέγεται Πάμπλο Γκαρσία.
Κανείς δεν είναι αντίθετος με την αλλαγή αγωνιστικά. Πιθανότατα ο Λουτσέσκου θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από τον Πάμπλο.
Ο τρόπος είναι το πρόβλημα. Και το αν αξίζει να διώξεις τον Γκαρσία που θα μπορούσε να μείνει για χρόνια εδώ για την πιθανότητα να έχεις λίγα καλύτερα short term αποτελέσματα μέχρι δηλαδή να έρθει πρόταση από την Ιταλία για τον Ρουμάνο.
Κανείς δεν είναι αντίθετος με την αλλαγή αγωνιστικά. Πιθανότατα ο Λουτσέσκου θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από τον Πάμπλο.
Ο τρόπος είναι το πρόβλημα. Και το αν αξίζει να διώξεις τον Γκαρσία που θα μπορούσε να μείνει για χρόνια εδώ για την πιθανότητα να έχεις λίγα καλύτερα short term αποτελέσματα μέχρι δηλαδή να έρθει πρόταση από την Ιταλία για τον Ρουμάνο.
Αυτή η γνησιότητα του Γκαρσία δεν εμπεριέχει και έλλειψη νηφαλιότητας , ψυχραιμίας, επαγγελματισμού;;;obanebane έγραψε:Δε νομίζω ότι έχουν σχέση σαν χαρακτήρες.
Οκ ο Λουτσεσκου είναι αρκετά εκδηλωτικος,όχι όμως προκλητικός.
Τους εσφαζε με το βαμβάκι και πάντα λέγοντας αλήθειες.
Ο Γκαρσία πρέπει από τότε που ανέλαβε να έχει "δειξει" τα @@ του δημόσια, όσο όλοι οι υπόλοιποι προπονητές σε όλη μας την ιστορία.
Δε το κατακρίνω,γιατί είναι γνήσιος και δεν σκέφτεται τις αντιδράσεις,αυτός ήταν πάντα, γι'αυτό και έχει τέτοια δημοφιλία στον κόσμο.
Δεν αποφασίζω όμως εγώ.
Ο Ιβάν αφού παίξαμε με την χάρτινη ήταν ένας πληγωμένος κι ταπεινομενος ανθρωπος. Το γεγονός ότι είναι παράλληλα κι ένας άνθρωπος δύναμης έκανε τον εξευτελισμό κι την κλοπή που υπέστη η ομάδα μας ακόμη πιο οδυνηρή. Η απόλυτη φυσιολογική αντίδραση κάθε κανονικού ανθρώπου ήταν αυτό που έκανε ο Ιβάν. Κι μπουκαρε κι απείλησε κι έβρισε και ήταν εκτός εαυτού. Κι πολύ σωστά έκανε!! Μπράβο στον πρόεδρο που δεν κατάπιε την οργή του , αλλά κι που δεν έμεινε σε αυτή. Αφού την επόμενη χρονιά έχοντας το μάθημα γραμμένο καλά στο μυαλό του , πήρε το Αητητο ντάμπλ. Ο Γκαρσία σε όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Ελλάδα έχει ακούσει πολύ χειρότερα πράγματα. Κι πολύ καλά έκανε κι αντέδρασε όπως ήθελε να αντιδράσει.Taseos έγραψε:Πιθανως.ο ιβαν ειχε εφημεριδα κ εχει
Δεν εχει συκοφαντισει βρισει ουτε καν σχολιασει ασχημα αντιπαλο επιχειρηματια.δεν ειναι του στηλ του να βριζει.
Ο Γκαρσία πότε μίλησε δημόσια για τον Σαββίδη;Taseos έγραψε:Ο ηγετης του ΠΑΟΚ ειναι ο σαββιδης.Δεν πρεπει απλα.ΕΙΝΑΙ.και ορθως ΕΙΝΑΙ
Το ffp ήταν είναι μια ιστορία που δεν βοηθάει για συμπεράσματα καθώς δεν μας επέτρεψε να μετρήσουμε την τσέπη και τις προθέσεις του Σαββίδη. Το δεδομένο είναι ότι, για εγγραφές δαπανών μέχρι στις 30/6 φέτος, δεν υπήρχε χώρος ούτε για τυρόπιτες και για αυτό και οι περίεργες Γεναριάτικες συμφωνίες με ελάχιστα χρήματα, του Ρέμπε.
Με το αντίστροφο σκεπτικό έγιναν μάλλον και οι σημερινές ανακοινώσεις του Κάρυ για ζημιά 8 εκ, αλλά και ότι θα αυξήσει το μπάτζετ. Γιατί φυσικά γνωρίζει ότι δεν θα κινδυνεύσει να μετρηθούν οι δηλώσεις του στην πράξη λόγω του επερχόμενου ban.
Από τις 30/6 τελειώνουμε μια και καλή με την οικονομική χρήση της χρονιάς "Έστερσουντ" και ο Τσέφεριν δηλώνει ότι λόγω των γενικότερων ζημιών της covid το ffp θα αναθεωρηθεί τα μάλα, τουτέστιν ιδιοκτήτες κάντε αυτό που πριν σας απαγορεύαμε, γιατί χανόμαστε, και πληρώστε τη χασούρα.
Αν λοιπόν ο Σαββίδης έχει αποφασίσει να τα χώσει, ναι το ffp πλέον δεν είναι πρόβλημα, τουλάχιστον για ένα ποσό της τάξης των 16 εκ. (με τα σημερινά δεδομένα κανόνων του ffp που και αυτοί θα χαιρετήσουν), που ήταν η ζημιά Έστερσουντ και μας κρατούσε τσίμα τσίμα στο όριο μαζί και με την περσινή αντίστοιχη +.
Με το αντίστροφο σκεπτικό έγιναν μάλλον και οι σημερινές ανακοινώσεις του Κάρυ για ζημιά 8 εκ, αλλά και ότι θα αυξήσει το μπάτζετ. Γιατί φυσικά γνωρίζει ότι δεν θα κινδυνεύσει να μετρηθούν οι δηλώσεις του στην πράξη λόγω του επερχόμενου ban.
Από τις 30/6 τελειώνουμε μια και καλή με την οικονομική χρήση της χρονιάς "Έστερσουντ" και ο Τσέφεριν δηλώνει ότι λόγω των γενικότερων ζημιών της covid το ffp θα αναθεωρηθεί τα μάλα, τουτέστιν ιδιοκτήτες κάντε αυτό που πριν σας απαγορεύαμε, γιατί χανόμαστε, και πληρώστε τη χασούρα.
Αν λοιπόν ο Σαββίδης έχει αποφασίσει να τα χώσει, ναι το ffp πλέον δεν είναι πρόβλημα, τουλάχιστον για ένα ποσό της τάξης των 16 εκ. (με τα σημερινά δεδομένα κανόνων του ffp που και αυτοί θα χαιρετήσουν), που ήταν η ζημιά Έστερσουντ και μας κρατούσε τσίμα τσίμα στο όριο μαζί και με την περσινή αντίστοιχη +.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 25 Μάιος 2021, 21:00, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.