Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και όσοι δεν το σηκώνουν οικονομικά να βοηθήσουν την ΚΑΕ, υπάρχει και ο ΑΣ!

Cylon-4 έγραψε:Υπαρχουν και χειροτερα....
Ο διπλανος μου ρωτουσε ποιος ειναι αυτος που φοραει το 11 ......
(στον ΠΑΟΚ, οχι στο σκουληκι....)

Εύχομαι ο διπλανός σου σε λίγα χρόνια να πηγαίνει σε κάθε αγώνα και να βλέπει το "ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ 11" στον ουρανό του PAOK Sports Arena.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

dimpaok4 έγραψε:Μπορει να θυμαμαι τους περισσοτερους ξενους απο χρονιες σουλη ακομα και οταν δεν παιξαμε καποιες χρονιες ευρωπη(χρονια που την γλιτωσαμε και την επομενη) με ουλεμπ και γιουροκαπ ,θυμαμαι κατι τρακ μπραιντ κατι μπρεμερ(που ερχοταν μονο για τα πλει οφ)κτλπ.

Τα παραπανω με κανουν περισσοτερο ΠΑΟΚΤΣΗ? Το οτι καποιοι διπλανοι μας δεν ξερουν το ροστερ τι σχεση εχει? Αγαπαν λιγοτερο τον ΠΑΟΚ?

Αυτοι εστω πηγαν και στο πιο εμπορικο ματς της χρονιας,καποιοι αλλοι δεν πανε ουτε σε αυτο και μας τα πρηζουν οτι εχουν δει μπανε,κορφα,λεβινκστον και αλλα ιερα τερατα και δεν μπορουν να δουν την σημερινη ομαδα λες και αυτη δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.

Εγω που εχω δει και θα συνεχιζω να βλεπω μεχρι να ξεχρεωσουμε(απο κοντα ε) γκιλμορ,μιλιενοβιτς,σιναντινοβιτς,γλυνιαδακη,εγκεκεζε,σαιμπερτ και αλλους πολλους τετοιου επιπεδου τι να πω.
με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. πιο ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν είσαι, αλλά σίγουρα αγαπάς το μπάσκετ. Γιατί αν ΔΕΝ αγαπάς το μπάσκετ, και πηγαίνεις απλά γιατί παίζει ο ΠΑΟΚ, θερμοδυναμικά κάποια στιγμή θα σταματήσεις να πηγαίνεις. ναι ακόμα και εσύ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κυρ Θαναση εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Μακης.
Κατι πρεπει να γινει με τις μεταδοσεις της σκουληκοφωλιας.
Οταν υπαρχει αμφισβητουμενη φαση υπερ μας βλεπουμε σε ριπλευ το..προηγουμενο καλαθι.Σχεδον ευλαβικα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Θανάση... ΝΙΚΗΣΑΜΕ.

Εικόνα

Τώρα θα συνηθίσουμε τέτοιες εικόνες.
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Τώρα που βλέπω αυτή την φωτογραφία, μου δίνεται η πάσα να πώ κάτι έχω παρατηρήσει καιρό.
Δεν μου αρέσει που τα τελευταία χρόνια οι κάμερες έχουν πάει απέναντι. Ήταν πιο ωραία η εικόνα όταν ήταν από τα επίσημα και έδειχνε απέναντι (όπως συνεχίζει με το βόλλεϋ).
Και δεν μου αρέσει αισθητικά που φαίνονται οι (μερικές φορές άδειες) vip θέσεις αλλά και, ειδικά φέτος, που σε αρκετά ματς είχαμε μαζέψει αρκετό κόσμο θα φαινόταν πιο ωραία αυτός στις κερκίδες.
Ξέρω ότι τηλεοπτικά είχε ζητηθεί να είναι οι πάγκοι απέναντι από τις κάμερες. Και νομίζω σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αν δεν κάνω λάθος μετακίνησαν τους πάγκους. Είναι αυτό εφικτό στο Παλατάκι μας?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Οι πάγκοι χωράνε να πάνε από την άλλη, το θέμα είναι ότι θα είναι αρκετά κοντά στις "φθηνές" θέσεις που μαζεύουν..άλλον κόσμο από αυτόν των VIP Lounge (πάνω από τον πάγκο μας).
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Το θεμα των καμερων ειναι ΕΣΑΚΕ και των νεων του κανονων, που επιβαλλουν να βλεπουμε παγκο. Θελουν να το καθιερωσουν και στην Elite league, αλλα εκει ειναι πολυ δυσκολο. (πολλα γηπεδα ειναι δημοτικα και οι υποδομες δεν το επιτρεπουν) Επισης ολα αυτα τα θεματα εχουν γινει αρκετα πιο αυστηρα τα τελευταια χρονια με τον παγκο να υποχρεουται να φοραει ιδιο χρωμα επισημη αμφιεση, και να ειναι καταμετρημενα και με καρτελακι οσα ατομα ειναι στον παγκο (αυτο παει για τον προεδρο μας)

Οταν η καμερα στο Παλατακι ηταν πλαισιωμενη εκει που ειναι τα δημοσιογραφικα θεωρεια, δινοταν η δυνατοτητα να υπαρχουν καμερες και σε αλλες πλευρες του γηπεδου, κατι που αυτην την στιγμη δεν γινεται. Υπο αυτο το καθεστως, η τηλεοπτικη εμπειρια ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ενω σου δινεται η εντυπωση πως υπαρχει λιγοτερος κοσμος στο γηπεδο.

Θα μπορουσε σιγουρα η ΚΑΕ θεωρητικα να σκεφτει να πανε οι παγκοι και η γραμματεια απο την αλλη πλευρα, αλλα με την εκμεταλλευση του χωρο εκει (μικρα μποξ, καθισματα δερματινα, ακριβά διαρκείας) κατι τετοιο δεν γινεται δυστυχως...

Μια λυση στο αισθητικο και τηλεοπτικο αυτο θεμα θα ηταν η ΕΡΤ να ανεβασει επιπεδο την μεταδοση της, που οπως φαινεται δεν προτιθεται. Εδω δεν πανε αποστολη σε αγωνες ομαδων εκτος ΠΟΚ ενω ο Ελληνας τους πληρωνει καθε μηνα. Η βαζουν ατομα στο σπικαζ που δεν εχουν επαφη με το αθλημα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Athanasios Hatzopoulos.
17 hours ago

Φυσικα στην βασιλοπιτα μας ειχαμε ενα κομματι για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας οπου και επεσε το φλουρι φετος!!!!!!! Καλη χρονια να εχουμε με υγεια και να τα κατακτησουμε ολα!!!!!!!!
PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK

Εικόνα

ΠΦΟΠ
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Και τώρα πρόεδρε τι θα κάνεις;
Ξενύχτια την Κυριακή, Δευτέρα προπόνηση της κακιάς ώρας, αναστάτωση στην ομάδα από τον τραυματισμό του Σμιθ και όλα αυτά.
Τρίτη ο αγώνας με τα γνωστά χάλια.
Άμεση απόφαση; Πολλές τιμωρίες και τυπική παρουσία στην Προύσα;
Λήψη αποφάσεων μετά τον αγώνα της Τρίτης;
Πάντως η χθεσινη εμφάνιση ήταν σκέτη απογοήτευση.
Και φαινότανε ότι δεν είναι μόνο αγωνιστικά τα Θέματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Θαναση πρεπει να πάρεις αποφασεις πριν φτασουμε στ απροχωρητο.
Μαζεψε τους και μιλα τους.Δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη .
Αυτο ειναι παιδικη χαρα.
Η φταιν οι παικτες οποτε ριχνεις ενα ξεγυρισμενο προστιμο η φταιει ο προπονητης(κι εκει δε ξερω τι μπορεις να κανεις)
Δε γινεται να συνεχισει αυτη η εικονα διαλυσης .Θα γυρισει πλατη ο κοσμος.Οχι γιατι χανουμε αλλα γιατι δε βλεπει σοβαροτητα.
Στο επομενο ουτε 300 δε θα ναι μεσα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

300 δεν θα είναι. Θα είναι οι γνωστοί 1000-1500 και απλά θα γιουχάρουν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ποσοι θ αντεξουν να βλεπουν αυτη την παιδικη χαρα ρε Μπαρκα.
Θα πανε Ποσειδωνιο ξερω γω να δουνε 3Χ3
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τι να σε πω, εγώ θα πήγαινα μέχρι τέλους της χρονιάς. Πήγαινα και στον τελευταίο ΠΑΟΚ του Μπάνε που τους είχε απλήρωτους και έφερε ο Γιωρίκας 2 παίκτες ψιλοτυχαίους.. Και είναι πολλοί σαν εμένα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το ερώτημα ήταν, αν θα είχαμε γλιτώσει κάτι με ένα ρισταρτ πριν χρόνια από το να σέρνεται το τμήμα δίχως τέλος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Στη μπαλα τα χρονια Βουλινου και γουμενομπατμαν το δεχοσουν το ρισταρτ? Στο μπασκετακι γιατι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”