Τι δε καταλαβαινεις? Ποση διαφορα θα ειχε για την ομαδα να παιξει τα παιχνιδια με μπενφικα κρασνονταρ με δεξι μπακ το Γιαγκο που θαταν ηδη 2-3 βδομαδες σε σχση με ουαγκε?bersekeros έγραψε:Kat, ώρες ώρες κι εγώ ρε φίλε δε σε καταλαβαίνω καθόλου.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς και που το πας.
Και μου είσαι παρά πολύ συμπαθής, στο ξαναλέω.
Ποση διαφορα εχει για την ομαδα να ξερεις οτι το cf σου φευγει απο ιουνιο και τελικα να κλεινεις τσολακ τελος Σςπτεμβριου? Ποσοι αποριφθηκαν πριν τον Τσολακ? Ποσο ωφελιμη ηταν για την ομαδα αυτη η καθυστερηση?
Σε περιοδο μεταγραφων (και προκριματικων ομιλων) ειδικα οταν θες να βουλωσεις τρυπες αμεσα, η ταχυτητα με την οποια κινεισαι παιζει τεραστιο ρολο.Εμεις πρεπει να περιμενουμε την εγκριση... .
Με ποια κριτηρια αποφασιζει ο βανιας, ο γιωργης το μαρακι ο οποιος τελος παντων που δεν εχει παιξει ποδοσφαιρο αν πρεπει να παρεις ενα cf 2 εκατομμυριων τον ιουλιο ή τον τσολακ το Σεπτεμβρη?Περα απ το οικονομικο δεν εχουν αλλες γνωσεις.Μονο νουμερα μπορουν να ελεγξουν οχι ποδοσφαιρικες υπεραξιες που θα δωσει μια τετοια επενδυση.
Απ τη στιγμη που δε ξερεις ποδοσφαιρο δινεις ενα συγκεκριμενο μπατζετ και αφηνεις τους ανθρωπους που ξερουν να κανουν τη δουλεια τους. Για να εχουν και την ευθηνη.Εγκριση μονο για περιπτωσεις που απαιτούν υπερβαση αυτου του μπατζετ.
Τι να χρεωσω εγω στον Ρεμπε οταν ερχεται ο ουαγκε και πριν απ αυτον εχουν κοπει (υποθετικα) 3 αλλες προτασεις του ΤΔ?
Για ΤΔ τον πηραμε οχι για σκαουτερ.