Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από kataramenos5 »

bersekeros έγραψε:Kat, ώρες ώρες κι εγώ ρε φίλε δε σε καταλαβαίνω καθόλου.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς και που το πας.

Και μου είσαι παρά πολύ συμπαθής, στο ξαναλέω.
Τι δε καταλαβαινεις? Ποση διαφορα θα ειχε για την ομαδα να παιξει τα παιχνιδια με μπενφικα κρασνονταρ με δεξι μπακ το Γιαγκο που θαταν ηδη 2-3 βδομαδες σε σχση με ουαγκε?
Ποση διαφορα εχει για την ομαδα να ξερεις οτι το cf σου φευγει απο ιουνιο και τελικα να κλεινεις τσολακ τελος Σςπτεμβριου? Ποσοι αποριφθηκαν πριν τον Τσολακ? Ποσο ωφελιμη ηταν για την ομαδα αυτη η καθυστερηση?
Σε περιοδο μεταγραφων (και προκριματικων ομιλων) ειδικα οταν θες να βουλωσεις τρυπες αμεσα, η ταχυτητα με την οποια κινεισαι παιζει τεραστιο ρολο.Εμεις πρεπει να περιμενουμε την εγκριση... .
Με ποια κριτηρια αποφασιζει ο βανιας, ο γιωργης το μαρακι ο οποιος τελος παντων που δεν εχει παιξει ποδοσφαιρο αν πρεπει να παρεις ενα cf 2 εκατομμυριων τον ιουλιο ή τον τσολακ το Σεπτεμβρη?Περα απ το οικονομικο δεν εχουν αλλες γνωσεις.Μονο νουμερα μπορουν να ελεγξουν οχι ποδοσφαιρικες υπεραξιες που θα δωσει μια τετοια επενδυση.
Απ τη στιγμη που δε ξερεις ποδοσφαιρο δινεις ενα συγκεκριμενο μπατζετ και αφηνεις τους ανθρωπους που ξερουν να κανουν τη δουλεια τους. Για να εχουν και την ευθηνη.Εγκριση μονο για περιπτωσεις που απαιτούν υπερβαση αυτου του μπατζετ.
Τι να χρεωσω εγω στον Ρεμπε οταν ερχεται ο ουαγκε και πριν απ αυτον εχουν κοπει (υποθετικα) 3 αλλες προτασεις του ΤΔ?
Για ΤΔ τον πηραμε οχι για σκαουτερ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

teod1980 έγραψε: bersekeros στον Β παγκόσμιο ήσουν με την Ελβετία ε;
Και τώρα με την Ελβετία είμαι...

Το σύνταγμα της το έφτιαξε ο Καποδίστριας...ο Πρώτος Επίτιμος Πολίτης της και είναι η τελειότερη δημοκρατία της Ευρωπης και πολλές φορές η πιο άμεση.

Άσε που σιχαίνομαι και τις εμφύλιες διαμάχες που είναι οι πιο αιματηρές.

Στο topic τωρα:

Γίναν λάθη αλλά η βασική παράμετρος ήταν ο προπονητής και όχι ο Τεχνικός Διευθυντής ή η Διοίκηση.

Η Διοίκηση κινήθηκε με βάση τα οικονομικά δεδομένα και ο Τεχνικός Διευθυντής για να υποστηρίξει το πλάνο του Προπονητή εντός των οικονομικών δεδομένων που του έχει θέσει η Διοίκηση.

Ο χρόνος θα δείξει ποιές από αυτές τις επιλογές ήταν λανθασμένες ή όχι.

Τακτικά η ομάδα είναι τελείως αδούλευτη λόγω του προηγούμενου προπονητή.

Θα δούμε ποιοί παίκτες μπορούν ή δεν μπορούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Καλημερα κ. Ρεμπε, ολα καλα; Τελικα ειναι πληρες το ροστερ; τι λεμε σημερα;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Sera4 έγραψε:Για να τελειώνει η συζήτηση, δεν με ενδιαφέρει η -κατά τα λεγόμενά του- αμπαλοσύνη του και οι απόψεις του. Με ενδιαφέρει η λάσπη που πετά παρατεταμένα κατά της ομάδας μου, γιατί τον παρακολουθώ εδώ και καιρό.

Η δε προσπάθειά του να να αποδώσει "πετυχημένες" κινήσεις σε μανατζεροδουλειές!!! και "αποτυχημένες" (στο μυαλό του) στον Τεχνικό Διευθυντή αγγίζει τα όρια του γλοιώδους, ακόμα και οι "ραδιοφονατζήδες" της πόλης θα ζηλεύανε.

Επαναλαμβάνω είναι η πολλοστή φορά που το κάνει το συγκεκριμένο μέλος, και απορώ με την ανοχή των διαχειριστών.
δεν θελει ψαξιμο στα σχολια του πολυ.....δεν ξερω αν ειναι υποπτος σιγουρα δεν ειναι οπαδος δεν αγαπαει τον συλλογο οπως κανει ο οπαδος και ειδικα ο οπαδος του ΠΑΟΚ.....και δεν τον νοιάζει το καλο της ομάδας......και θα συνεχίσει έτσι ......
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

trouman έγραψε:Γκόσπι,

αυτό που λέει ο Σέρα, δεν έχει να κάνει με τον Ρέμπε , με τον Φερέιρα, τον Νινούα κλπ,

έχει να κάνει με μια συστηματική προσπάθεια να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις, να σπείρεις αμφιβολία, να πετάς σε ανύποπτο χρόνο και όχι μόνο καρφιά για οποιοδήποτε στέλεχος βρεις αφορμή.

Πραγματικά είναι έντυπωσιακό και είναι ευδιάκριτο αν κάποιος διαβάζει και πίσω απ τις γραμμές, μέσα στην ατερμονη φλυαρία υπάρχει πάντα αυτή η διάθεση. Δεν ξέρω αν το κάνεις συνειδητά ή όχι, αν το καταλαβαίνεις ή όχι. Ή πρώτη ανάγνωση της παρουσίας σου πάντως ειναι αυτή του Σέρα, ή μήπως είναι η δεύτερη?

απορώ πραγματικά. Και αν και έχουμε επικοινωνήσει και με μέιλ για άσχετο λόγο, πραγματικά απορώ με την πάρτη σου.

Να ξέρεις ο γραπτός λόγος, όσο μπορεί να θολώνει άλλο τόσο μπορεί να αποκαλύπτει....

φιλικά που λες κι εσύ..
έχει να κάνει με μια συστηματική προσπάθεια να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις, να σπείρεις αμφιβολία, να πετάς σε ανύποπτο χρόνο και όχι μόνο καρφιά για οποιοδήποτε στέλεχος βρεις αφορμή.

Αυτή η πρόταση λέει ολη την αλήθεια.....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera4 έγραψε:Για να τελειώνει η συζήτηση, δεν με ενδιαφέρει η -κατά τα λεγόμενά του- αμπαλοσύνη του και οι απόψεις του. Με ενδιαφέρει η λάσπη που πετά παρατεταμένα κατά της ομάδας μου, γιατί τον παρακολουθώ εδώ και καιρό.

Η δε προσπάθειά του να να αποδώσει "πετυχημένες" κινήσεις σε μανατζεροδουλειές!!! και "αποτυχημένες" (στο μυαλό του) στον Τεχνικό Διευθυντή αγγίζει τα όρια του γλοιώδους, ακόμα και οι "ραδιοφονατζήδες" της πόλης θα ζηλεύανε.

Επαναλαμβάνω είναι η πολλοστή φορά που το κάνει το συγκεκριμένο μέλος, και απορώ με την ανοχή των διαχειριστών.

για σου τεμέτερον ...

δεν είναι ωραίο σίγουρα να χαρακτηρίζουμε ή να υποπτευόμαστε μέλη του φόρουμ ... αλλά τα τελευταία ιδίως χρόνια πάντα υπάρχουν κατά καιρούς κάποια λίγα μέλη τα οποία είναι τουλάχιστον ύποπτα ... δεν μιλάω τώρα για το παλικάρι γιατί δεν τον γνωρίζω καλά ... αλλά έχει κάποιους που κάνουν μπαμ ...

μεγάλη εντύπωση μου κάνουν ιδίως αυτοί οι οποίοι συνήθως κάνουν σχόλια για τα χρήματα που παίρνουν ή αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας ... ή πόσο πρέπει να είναι μία μεταγραφή ... εντάξει είναι προφανές ότι επειδή τα χρήματα είναι πολλά, είναι εύκολο για μάνατζερ ή αντίπαλες ομάδες όπως ο γαύρος που αποδεδειγμένα δουλεύουν υπόγεια σε όλα τα επίπεδα, να πληρώνουν κάποια παλικάρια που θα γίνονται μέλη σε φόρουμ του ΠΑΟΚ και θα δημιουργούν κλίμα ...

αλλά νομίζω ότι είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε από εμάς να κρίνουμε ... εγώ συνήθως με αυτούς δεν ασχολούμαι καθόλου ... καμιά φορά νευριάζω αλλά δεν ασχολούμαι ...

πάντως σωστή η επισήμανση ... άσχετα εάν πάει σε κάποιο παλικάρι συγκεκριμένα για τον οποίο δεν γνωρίζω ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Ευτυχως για μενα λοιπον μετα το τελευταιο μεγαλο μου μπαν, επειδη και καλα εβρισα καποιο μελος, εχω αρχισει να γραφω καποιες αποψεις σαν κι αυτην στα παλαιότερα των υποδηματων μου Τρουμαν.
Κατσε λοιπον και διαβασε πισω απο τις ατερμονες φλυαριες μου ο,τι θελεις.
Δικαιωμα σου.
Οταν διαβασω απο σενα κριτικη για οτιδηποτε, περα απο ατελειωτες υπεραισιοδοξες και ανεδαφικες αναλυσεις για το ποσο τελεια ειναι ολα, τοτε θα αποκτησει βαρυτητα η αποψη σου για μενα.
Δεν θα καθησω να σκασω για καμια εξυπνάδα κανενος Τρουμαν κανενος Σερα και κανενος αλλου.
Κι οπως λεει και ενα αλλο μελος πολυ εύστοχα "δεν με ενδιαφερει καθολου να σε πεισω ουτε να σου αρεσει η αποψη μου".
Θα συνεχισω να λεω λοιπον αυτο που σκεφτομαι, αν μου επιτρεπεις φυσικά.
Εσυ απο την αλλη μπορεις απλα να μην δινεις σημασια!
Φιλικα παντα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"και καλά δεν έβρισες"!!

Έβρισες κανονικά!! Σου έστειλα και το ποστ!

Όταν έχουμε ανταλλάξει 5 μέιλ για το τι είπες και σου στέλνω μέιλ με ακριβώς αυτό που είπες, προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου με το να λες "και καλά".

Νομιζα το ξεκαθαρίσαμε το θέμα και σε βρίσκω φάουλ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχεις δικιο, δεν ειχα τετοια προθεση. Ακομη βεβαια θεωρω υπερβολικο το μπαν αλλα οκ τον εβρισα, αν και θεωρω οτι του αξιζε, γ αυτο το υποβαθμισα στο μυαλο μου το συμβαν.
Με συγχωρεις Σουρμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

eorptol1 έγραψε:

δεν θελει ψαξιμο στα σχολια του πολυ.....δεν ξερω αν ειναι υποπτος σιγουρα δεν ειναι οπαδος δεν αγαπαει τον συλλογο οπως κανει ο οπαδος και ειδικα ο οπαδος του ΠΑΟΚ.....και δεν τον νοιάζει το καλο της ομάδας......και θα συνεχίσει έτσι ......
Αν με την φραση "δεν ειναι οπαδος" εννοεις οτι δεν ειμαι φυτο να λεω ναι σε ολα και μπραβο και να χειροκροταω ολη μερα, τοτε ναι εχεις απολυτο δικιο! Εχω αφησει τον ρολο του φυτου σε σενα, και ομολογουμενως εισαι εξαιρετικος σ αυτον!
Κατα τα λοιπα η αποψη σου για το αν αγαπαω τον ΠΑΟΚ και αν θελω το καλο του, μου ειναι παντελως αδιαφορη οπως φυσικα και η παρουσια σου...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

"""Τι οδηγεί τον άνθρωπο σε τέτοιου είδους αρνήσεις;

Η συνωμοσιολογία είναι μία βαθιά ανθρώπινη ανάγκη απέναντι στο άγχος, το φόβο και τη μελαγχολία, απέναντι σε μία πολύ απειλητική πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας. Αλλοι την αντιλαμβάνονται απειλητική σε κανονικές συνθήκες και άλλοι όταν πέφτει μία επιδημία, γι’ αυτό και φουντώνει τότε. Είναι ένας ανθρώπινος ψυχολογικός μηχανισμός αντιμετώπισης του στρες και του φόβου, δυσπροσαρμοστικός βέβαια, αλλά είναι μία ψυχολογική προσπάθεια επιβίωσης, η οποία οδηγεί στην άρνηση της πραγματικότητας.""""

https://freesunday.gr/sunentefxeis/item ... n3g1CgPLFw
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ μέχρι τώρα θεωρώ τον Όλαφ τον πιο πετυχημένο ΤΔ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Θετικός ήταν και ο Άρνεσεν, που ατύχησε με τον κόουτς, όπως και ο Μίχελ που έφερε επιτυχίες, αλλά δεν είχε ομάδα sustainable, πράγμα που εγώ είχα τότε κριτικάρει, ακόμη και στις επιτυχίες.

Το έργο ενός ΤΔ όταν αναλαβμάνει να ρίξει κατά πολύ το wage budget είναι πολύ δύσκολο, γιατί πρέπει να βρει λύσεις και να πουλήσει, όπου είναι εφικτό, αντί να πληρώσει αποζημιώσεις. Κάτι που έγινε σε αρκετές περιπτώσεις, όπως του κόουτς, όπου η ομάδα έβγαλε 600Κ αντί να δώσει 1,5εκ αποζημίωση. Κακά τα ψέμματα 1 άτομο πόσο χρόνο νομίζουμε ότι έχει στην πράξη, όταν μεσολαβούν ταξίδια υποχρεώσεις κλπ; Δεν είναι η πραγματικότητα football manager, και να βάλουμε και την παράμετρο κόβιντ στην εξίσωση. Φέτος είδα πολύ γρήγορες κινήσεις, ξεκινώντας ορθά με τις λύσεις συμβολαίων παικτών με μηδενική προσφορά και υψηλά συμβόλαια. Επίσης, πουλήθηκαν παίκτες που στην ανανέωση θα ζητούσαν αρκετά χρήματα (Πέλκας, Λημνιός). Σβαμπ, Μουργκ και Ζίβκοβιτς ήταν μεταγραφάρες, ενώ βλέπουμε με ενδιαφέρον τον Γεωργιανό και τον Τσολακ.

Το τεράστιο λάθος έγινε στη θέση του φορ, που έπρεπε να είναι από νωρίς η προταιρεότητα με τον Τσούμπα φευγάτο, και τον Πολωνό ντεφορμέ. Επίσης η μεταγραφή του Ουαγκέ, που πραγματικά δε θυμίζει ποδοσφαιριστή και έχει υψηλό σχετικά μισθό.

Το δύσκολο για τον Όλαφ ήταν τι να κάνει με τον προπονητή. Το κλαμπ αν τον είχε διώξει, θα ήταν όλα πιο εύκολα. Ο ίδιος, αναλαμβάνοντας, έκανε το αυτονόητο, δίνοντας χρόνο στον προπονητή του, που είχε και καλές συστάσεις από Πορτογαλία. Έπρεπε να δείξει ότι δεν ήρθε για να τα αλλάξει όλα, αλλά ότι ξέρει καλά να συνεργάζεται και δίκαια να αξιολογήσει την κατάσταση.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη στρατηγική ανανέωσης και μιας ομάδας που να είναι πιο sustainable, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι δύσκολο, δίχως σοβαρούς ανταγωνιστές, πέρα του γαύρου. Όταν αυτό πραγματοποιηθεί (ήδη έγινε με πλέον balanced wage budget), κάθε καλοκαίρι θα είναι ευκαιρία να κάνει το κλαμπ στρατηγικά την υπέρβαση (όποτε το κρίνουν). Από το καλοκαίρι θα έχουμε να δούμε ωραία πράγματα για τον ΠΑΟΚ, με κανονικό προπονητή και μια φουρνιά νέων που θα δώσουν ώθηση στο κλαμπ. Επιπλέον, δεν είναι το πρωτάθλημα τόσο δύσκολο, που να φοβάται κανείς να βάλει μέσα ένα 'wonderkid'. Βλέπουμε ότι αν ο νέος είναι στο επίπεδο του Τζόλη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η επιτυχία του κλαμπ στο μέλλον θα είναι οι ανανεώσεις και οι όροι αυτών, και γενικά στους παίκτες/μετοχές. Δε θα είναι οι μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι με 2 καλές μεταγραφές, εφόσον δε φύγει κανένας παίκτης κλειδί, θα είναι σούπερ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αν μου επιτρέπετε να παρέμβω στις διαμάχες σας ... .
Η θέση μου είναι υπέρ του ορθολογισμού και εναντίον του ιδεασμού.
Ο οπαδισμός όταν είναι αγάπη είναι συναισθηματικός ορθολογισμός, όταν γίνεται ιδεασμός, τυφλώνει, αποκόπτει την λογική και την αντίληψη της πραγματικότητας και οδηγεί σε τραγικές καταστάσεις.
Η περσινή χρονιά ήταν οικονομικά καταστροφική για την ομάδα. Ηταν όμως και αθλητικά καταστροφική.
Τούτο σε οικονομικό επίπεδο ήταν συνέχεια των προηγούμενων ετών, κατά τις οποίες ο Σαββίδης έπαιρνε ό,τι κινείτο και σε οποιαδήποτε τιμή προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του πρωταθλήματος. Φαίνεται ότι αυτό και κοστίζει πολύ και δεν έχει (ίσως) και νόημα.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια υπήρξαν παίκτες που πήραν εκατομμύρια χωρίς να τους δούμε ουσιαστικά στο γήπεδο. Αιτία είτε οι τραυματισμοί είτε οι αξιολογήσεις του προπονητή είτε οι ίδιοι οι παίκτες (πολυποίκιλες για αυτούς οι αιτίες).
Ο ορθολογισμός επέβαλε την παύση των συμβολαίων τους.
Μια άλλη κατηγορία ήταν αυτοί που είτε ήθελαν να φύγουν είτε ήθελαν χρήματα που ήταν πάνω από τον σχεδιασμό.
Εδώ ίσως να χάθηκαν παίκτες χρήσιμοι ή παίκτες που μπορεί να γίνονταν χρήσιμοι αλλά υπήρξε διαφορετική αξιολόγησή τους από τον Τ.Δ. και τον προπονητή.
Αντικειμενικά σε όλη αυτή την προσπάθεια υπήρξαν και τεράστια και κραυγαλέα σφάλματα, αφού η ομάδα βρέθηκε μπροστά σε ιστορικές ευκαιρίες με εμφανέστατες ελλείψεις - απώλειες στο ρόστερ. Το ποιος χρεώνεται αυτό το αλαλούμ διαδοχικών σφαλμάτων μπορεί μόνο να εξεταστεί κατά περίπτωση και ευνόητα οι ευθύνες πέφτουν στα πρόσωπα που έχουν τους οργανικούς ρόλους: Διοίκηση/Ιδιοκτησία, Τ.Δ., Προπονητής, Παίκτης, Μάνατζερ, Ομάδα που ενδιαφέρεται (δευτερευόντως).
Το ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ ακούει στο όνομα Πάμπλο Γκαρσία. Ο Πάμπλο πέρα από την φιλοσοφική και πολιτική του υπόσταση είναι ένας άνθρωπος που ταυτίζεται με τον ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΟΚ, είναι κομμάτι αυτού που λέμε ΠΑΟΚ, αυτής της κοινότητας πάθους που μας συνδέει με την ομάδα. Η ορθολογική ικανότητα του Πάμπλο Γκαρσία, πέρα και επιπλέον της ορθολογικής αναλυτικής συμπεριφοράς του ως προπονητής, έχει να κάνει και με την ψυχολογική κατάσταση που δημιουργεί στους παίκτες. Αυτός, ο Αναστασιάδης, ίσως και άλλοι προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα και είναι παιδιά της, είναι τόσο ταυτισμένοι με τον ΠΑΟΚ που μπορούν να κάνουν ανδρική ομάδα βάζοντας στο γήπεδο 12χρονα που θα έχουν μετατρέψει σε λιοντάρια, επειδή αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ. Είναι ταυτισμένοι με την "κοινότητα ΠΑΟΚ" και θα κάνουν τα πάντα για να την υπηρετήσουν, αυτή και όχι τον εαυτό τους. Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο ορθολογισμός, που έχει ο Γκαρσία: ξέρει τι μπορεί να πάρει από αυτά τα παιδιά, ξέρει να τα κάνει καλύτερα, ξέρει τι πρέπει να διορθώσει ατομικά και ομαδικά.
Ο Γκαρσία πρέπει να αφεθεί να εργαστεί για την "κοινότητα ΠΑΟΚ" (όπως και το αξιολογότατο τημ του), θα παράξει τεράστιο έργο και αυτό δύναται να μας κάνει εμάς περήφανους και να διορθώσει και τις ανορθογραφίες του Ρέμπε και του Φερέιρα.
kos

Δημοσίευση από kos »

Η αλήθεια είναι πως είναι νωρίς για οριστικό συμπέρασμα αλλά θα το πω.
Βλέπω πως για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ακριβότερη μεταγραφή πάει στον κουβά. Από δεύτερο συνεχόμενο τεχνικό διευθυντή..
Σε μία ομάδα που οι τεχνικοί διευθυντές αλλάζουν πιο συχνά από τους προπονητές.
Πείτε με καχύποπτο και συνομωσολογο αλλά στο φτωχό μου μυαλό η ακριβότερη μεταγραφή πρέπει να είναι και η πιο σίγουρη.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Γενικα ειμαι της γνωμης οτι ο Χ τεχνικος διευθυντης καλο ειναι να προερχεται απο τα σπλαχνα της ομαδας και να εχει παραστασεις απο το εξωτερικο.
Να διασφαλιζει τα συμφεροντα της, καθως και τη συνεχεια της. Κατι σαν τον Καρεμπε δηλαδη πχ. Βιερινια στο μελλον θα μπορουσε να παιξει τετοιο ρολο. Το μοντελο του αλεξιπτωτιστη ΤΔ, οτι βιογραφικο και να ειχε αλλου, δεν βλεπω να μας πηγαινει και πολυ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

kos έγραψε:Η αλήθεια είναι πως είναι νωρίς για οριστικό συμπέρασμα αλλά θα το πω.
Βλέπω πως για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ακριβότερη μεταγραφή πάει στον κουβά. Από δεύτερο συνεχόμενο τεχνικό διευθυντή..
Σε μία ομάδα που οι τεχνικοί διευθυντές αλλάζουν πιο συχνά από τους προπονητές.
Πείτε με καχύποπτο και συνομωσολογο αλλά στο φτωχό μου μυαλό η ακριβότερη μεταγραφή πρέπει να είναι και η πιο σίγουρη.
Δυστυχώς δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανένας αυτό. Ποτε και πουθενά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”