Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάμε για νίκη σήμερα, κάθε παιχνίδι δυσκολότερο κ πιο επικίνδυνο. Ο γαύρος θα περάσει αέρα απο Τρίπολη....
Top talent μακάρι αλλά ήδη φέρονται ομάδες όπως η Φιορεντίνα να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο για το καλοκαίρι... Και ο στόπερ ο Πολωνός είναι καλό ταλέντο γενικά υπάρχει άνθηση στον Πολωνικό αθλητισμό τα τελευταία πέντε χρόνια σε όλα τα σπορ και ανάπτυξη ταλέντων.
Απο ότι καταλαβαίνω μετα την επιστροφή Ενρίκε πάμε για αλλη μια μεταγραφη και κλεισαμε για Γενάρη η μεταγραφή αυτή θα έιναι ο Στόπερ οπότε ας κερδίσουμε σήμερα γιατι έχουμε ακόμη εναν τελικό και μετα Βουρ για να φύγει ο Χατσερίδης και να ρθει ο Στόπερ!
prax έγραψε:Ο γκευ το σδνα λέει ότι παίρνει Λοντίγκιν.. κρίμα
Ναι, όντως κρίμα.. γνωρίζοντας τις προσωπικές σχέσεις που έχει με την οικογένεια Σαββίδη ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα ήταν η πρώτη μας ανακοίνωση... πολύ καλός τερματοφύλακας
Ίσως το κλεισμένος Ζίφκοβιτς να μην είναι παραμύθι και είναι δύσκολο να κρατάς τερματοφύλακα επιπέδου στον πάγκο για δεύτερο. Μην κοιτάμε το Βασιλιά που μιλιά δεν βγάζει το παλικαράκι και είναι άψογος. Εμένα πραγματικά με στενοχωρεί να τον βλέπω στη σκιά του Πασχαλάκη και νομίζω ότι και σαν ομάδα το καλοκαίρι θα φροντίσουμε για να βρει το δρόμο του, αν έρθει ο Ζίφκοβιτς. Θα ήθελα όμως να του είχαμε δώσει κάποια παιχνίδια, ακόμα και για το όφελος ως προς τη μεταπωλητική του αξία. Ούτε με την Παναχαϊκή ρε γαμότο?
Εκτός και αν ο Πασχαλάκης έχει μπει ήδη στη βιτρίνα των καλοκαιρινών πωλήσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 27 Ιαν 2019, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prax έγραψε:Ο γκευ το σδνα λέει ότι παίρνει Λοντίγκιν.. κρίμα
Ναι, όντως κρίμα.. γνωρίζοντας τις προσωπικές σχέσεις που έχει με την οικογένεια Σαββίδη ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα ήταν η πρώτη μας ανακοίνωση... πολύ καλός τερματοφύλακας
Θηρίο είναι ο Ρώσος ρε, κ έχει προοπτική να γίνει καλύτερος ..κρίμα κ πάλι
Τη στιγμή που έχεις έναν βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακα, δυστυχώς ο δεύτερος (αποκλειστικά για πάγκο) πρέπει να είναι ένας παλαίμαχος, που να ξέρει ότι βιώνει το τελευταίο του συμβόλαιο, και που έχει την ψυχολογία να μπει ξαφνικά (μόνο σε περίπτωση τραυματισμού ή τιμωρίας) και να αποδόσει άμεσα (τουλάχιστον) ικανοποιητικά.
Για 3ο τερματοφύλακα χρειάζεσαι έναν ελπιδοφόρο (22-25 χρονών), ο οποίος θα παίρνει και λίγα παιχνίδια κυπέλλου.
Στην περίπτωσή μας, ιδανικός για 2ος είναι ο Γλύκος, ο οποίος προφανώς αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να κάνει επανεκκίνηση της καρριέρας του πουθενά και πρέπει να αποδεχτεί τη θέση αυτή.
Για τρίτος (αλλά πρέπει να τον πιστεύουν στην ομάδα προκειμένου να του δίνουν κάποις λίγα παιχνίδια τη χρονιά) είναι ιδανικός ο Σιαμπάνης. Αν τώρα, δεν τον πιστεύουν ιδιαίτερα ή δεν θέλει ο ίδιος να πάρει αυτό το ρόλο, πρέπει η ομάδα να επενδύσει σε κάποιο άλλο ταλέντο, από Ελλάδα ή εξωτερικό, στην ηλικία όμως αυτή.
Εγώ προτιμώ έναν δεύτερο τούμπανο να μη χρειάζεται να δοκιμάζεις 100 τερματαδες μέχρι να σου κάτσει ένας,αν τραυματιστεί η φύγει ο βασικός.
Ο βετεράνος είναι για τη φανέλα.οχι λύση αν χρειαστείς τέρμα.
Άρα ρευ και πάλι ρευ.Πολυ καλός τερματοφύλακας.πολυ καλός επαγγελματίας που δε δημιουργεί προβλήματα και που είναι έτοιμος και για βασικός.
Έχουμε μια τάση να θέλουμε να τα πειράξουμε όλα.
+1 για skalon.
Κι εγώ πιστεύω πως πρέπει να πουλήσουμε τον Ρέι και να κρατήσουμε Γλύκο. Όπου το λέω όμως με βαράνε.
Δεν γίνετε να έχουμε δύο ισάξιους τερματοφύλακες. Η θέση δεν απαιτεί ροτέισον και ο τερματοφύλακας θα μπορούσε να παίζει και κάθε μέρα αγώνα.
Όπως είπε και ο φίλος, ένας παλαίμαχος δεύτερος ΜΟΝΟ για ενδεχόμενο τραυματισμού και ένας πιτσιρικάς που του δίνεις 10 εύκολα παιχνίδια την χρονιά.
Εγω παντως περιμενω σημερα μετα το παιχνιδι,το αργοτερο αυριο,ανακοινωση στοπερ.Δεν εξηγειται τακτικα η μη παρουσια 3ου στοπερ στην αποστολη οταν εχουμε συνεχομενα παιχνιδια και ολοι οσοι μπορει να χρειαστουν πρεπει να ειναι ενεργοι.