Μεταγραφές Χειμώνα II
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Ο Μιχόγεβιτς ενδιαφέρουσα περίπτωση... για τους άλλους δύο δεν έχω άποψη αλλά προτιμώ τον Τσέχο - χωρίς συγκεκριμένο λόγο,απλά μου το λέει το στομάχι μου που λεν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τρί 30 Ιαν 2018, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ετσι! Να καταγραφεί. Τους ξεφτέλισαν και πάλιTheCursed έγραψε:Και για ακομη μια φορα φενεται οτι οι αρδ δεν εχουν ιδεα.
Παιδιά σιγά σιγά τα ποστ να κοιμισουμε τα παιδια για να παρακολουθήσουμε τη ροή, αναμένεται τρελή βραδιά
Josh, μην ασχολεισαι ρε μαν, πραγματικα..
Οκ, μπορει να επαναλαμβανεσαι λιγο λογω αγχους και ανησυχιας για την ομαδα, το'χουμε σημειωσει, το ξες κ συ, μπορει να'ναι λιγο κουραστικο, αλλα οχι οτι βγαζεις δηλητηρια ή δε σεβεσαι..Αν ειναι δυνατον.
Οταν μαλιστα εχουν γραφτει (και γραφονται) τα χιλια μυρια ή οταν υπαρχουν απιστευτες επιθεσεις σε μελη..
Καλος ο μικρος βοσνιος, τι εγινε ξεσκονισαν λιστες του φρανκ?
Οκ, μπορει να επαναλαμβανεσαι λιγο λογω αγχους και ανησυχιας για την ομαδα, το'χουμε σημειωσει, το ξες κ συ, μπορει να'ναι λιγο κουραστικο, αλλα οχι οτι βγαζεις δηλητηρια ή δε σεβεσαι..Αν ειναι δυνατον.
Οταν μαλιστα εχουν γραφτει (και γραφονται) τα χιλια μυρια ή οταν υπαρχουν απιστευτες επιθεσεις σε μελη..
Καλος ο μικρος βοσνιος, τι εγινε ξεσκονισαν λιστες του φρανκ?
- desperando
- Επικοινωνία:
Ε βέβαια σε είχαμε να γκρινιάζεις ενα μήνα για τις μεταγραφές και μόλις αυτες κλείσουν και θα πηγαίνουμε τρένο θα πας για ριλαξ .joshua έγραψε:Ασε ριζλα,πραγματικα που κοπηκε καθε ορεξη,οχι απο τις μεταγραφες,αλλα οκ να διαβαζω πως η συμπεριφορα μου δειχνει οτι δεν σεβομαι τα μελη του φορουμ παει πολυ.Θα γραψω οτι ειναι να γραψω μεχρι αυριο και θα παω για λιγο καιρο διακοπες να αφησω το φορουμ μονο με τα αποφθεγματα σοφιας που γραφονται ως επι το πλειστον εδω μεσα πλην των δικων μου ποστ.
Όχι φίλε μου εδώ θα είσαι και θα γράφεις διθυράμβους για την αρμάδα του λουτσεσκου

Χαβα κανω
Εκλεισε η φιορεντινα τον...αντι σαντσες. Καποιον...νταμπο. α ρε ζηση...εβλεπες μπροστα κ μεις σε κραζαμε!

- ΑποστόληςΑ
Ασε ρε Ντεσπε στο τελος μονο επιθετικο δεν θα παρουν απο αντιδραση σε μενα.Εγω φταιω μαλλον τελικα!!!desperando έγραψε:Ε βέβαια σε είχαμε να γκρινιάζεις ενα μήνα για τις μεταγραφές και μόλις αυτες κλείσουν και θα πηγαίνουμε τρένο θα πας για ριλαξ .joshua έγραψε:Ασε ριζλα,πραγματικα που κοπηκε καθε ορεξη,οχι απο τις μεταγραφες,αλλα οκ να διαβαζω πως η συμπεριφορα μου δειχνει οτι δεν σεβομαι τα μελη του φορουμ παει πολυ.Θα γραψω οτι ειναι να γραψω μεχρι αυριο και θα παω για λιγο καιρο διακοπες να αφησω το φορουμ μονο με τα αποφθεγματα σοφιας που γραφονται ως επι το πλειστον εδω μεσα πλην των δικων μου ποστ.
Όχι φίλε μου εδώ θα είσαι και θα γράφεις διθυράμβους για την αρμάδα του λουτσεσκου![]()
Χαβα κανω

- navigator11
Ουστ ρε! ΑπόστρολλεΑ ...ΑποστόληςΑ έγραψε:ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ ΛΑΙΜΑΙ!
- Petros1988
O Mιχογεβιτς ηταν γραφουν Νεα Υορκη με την εθνικη του και ξεκινησε απο εκει για Θεσσαλονικη.
Και λεει ερχεται με καραβι ρε.
Και λεει ερχεται με καραβι ρε.