8. Amr Warda
- teo4giannitsa
- hasio_john
Re: 7.Amr Warda
Σε υποστήριξα πριν μάθω τα μαργαριτάρια που πέταξες...
Κάνε μας την χάρη ρε συ αφάνα και δες στην γωνία αν ερχόμαστε!
Στείλτε τον δανεικό στον ρούλη να μάθει τι πάει να πει μεροκάματο του κώλου.
Υ.γ. Χαχαχαχα, φοβερός αλγόριθμος Σικ, ζωγράφισες...
Κάνε μας την χάρη ρε συ αφάνα και δες στην γωνία αν ερχόμαστε!
Στείλτε τον δανεικό στον ρούλη να μάθει τι πάει να πει μεροκάματο του κώλου.
Υ.γ. Χαχαχαχα, φοβερός αλγόριθμος Σικ, ζωγράφισες...

sic-4 έγραψε:Σας παραθετω τον αλγοριθμο αξιολογησης αιγυπτιων ποδοσφαιριστων:barlow4 έγραψε:τολη ειμαι των κοινωνικων επιστημων.μαθηματικα μεχρι προπαιδεια.εχουμε ομως μαθηματικα κεφαλια αναμεσα μας κ πολυ καλους προγραμματιστες.αν θελουν μπορουν να συμπληρωσουν το θεωρημα το οποιο τεινει να γινει αξιωμα.
επισης υπαρχει κ ενα αλλο για τους βραζιλιανους.η αποδοση τους ειναι αντιστροφως αναλογη με την εκμαθηση των ελληνικων.το θεωρημα ζουλιο σεζαρ δηλαδη.
Κώδικας: Επιλογή όλων
if ( nationality == 'Egyptios' && profession == 'football player' ) { if ( name == 'Tolba' ) { return 'Paixtoura'; } else { if ( football_talent <= 5 ) return 'klein mein'; if ( football_talent > 5 && football_talent < 7 ) tavani = 'Al Achli'; if ( football_talent >= 7 ) { if ( hasTwinBrother ) { return 'Paixtoura'; } else { singers = 'dyo'; dancers = 'treis'; return singers + ' laloun kai ' + dancers + ' xoreuoyn'; } } } }
Ας στείλουμε και το παρακάτω στην ΠΑΕ για το μέλλον:
Κώδικας: Επιλογή όλων
public void stayAway (Players allPlayers, Players ignoreList) {
allPlayers.stream()
.filter(player -> player.getNationality().equals("Egyptios"))
.filter(player -> player.getProfession().equals("Football Player"))
.filter(player -> !player.getName().equals("Tolba"))
.filter(player -> !player.hasTwinBrother())
.filter(player -> player.getFootballTalent() > 7)
.forEach(ignoreList::addElement);
}

- Παλαιολόγος
μα δωσαμε ενα μυριο!γιατι να τονα φησουμε ελευθερο; ας φερει προτασηaspromaura ioannina έγραψε:Δανεικος?Παιχτης που του δωσαμε ευκαιρια να παιξει σε μεγαλη ομαδα και θελει να φυγει?τον πουλο και στον αγυριστο να παει!
Ρε συ Δημήτρη δεν είναι ειρωνεία.Dimitris_L4 έγραψε:Οκ γελασαμε με την ειρωνεια και συνεχιζω...δεν εω γνωστο μεσα στη διοικηση για να ξςρω ποιον παιχτη θα παρουμε...οκ...??το ποιος ειναι γνωστος μου το εχω πει στους μοντς..
Μεχρι τοτε ας συνεχιστει η ειρωνεια σας..
Αγωνία είναι.
- pisakaipoupoula
δε περίμενα ν αδειάσει θέση ξένου τόσο εύκολα, μπράβο ρε Αμρ!!
περιττό να πούμε ότι ο τύπος είναι στόκος, ο ΠΑΟΚ λέει είναι πολύ μικρός για έναν Αμρ Ουάρντα...που νομίζεις ότι θα καταλήξεις ρε χαζοαιγύπτιε?
περιττό να πούμε ότι ο τύπος είναι στόκος, ο ΠΑΟΚ λέει είναι πολύ μικρός για έναν Αμρ Ουάρντα...που νομίζεις ότι θα καταλήξεις ρε χαζοαιγύπτιε?
- Dimitris_L4
Οκ φιλε..εληξε...εγω το παρεξηγησα..Παλαιολόγος έγραψε:δεν ειρωνευομουν εσενα,βασικα δεν ηξερα καν ποιος εγραφε τι!Dimitris_L4 έγραψε:Οκ γελασαμε με την ειρωνεια και συνεχιζω...δεν εω γνωστο μεσα στη διοικηση για να ξςρω ποιον παιχτη θα παρουμε...οκ...??το ποιος ειναι γνωστος μου το εχω πει στους μοντς..
Μεχρι τοτε ας συνεχιστει η ειρωνεια σας..![]()
απλα τοσες μερες εχουμε πηξει ποιος θα ρθει και ποιος οχι και λιγη πλακα δεν ειναι κακο να γινεται αδερφε
- pisakaipoupoula
όχι δεν το δήλωσε απ όσο ξέρω τουλάχιστον, αλλά η στάση του αυτό δείχνειbarlow4 έγραψε:Δήλωσε τέτοιο πράγμα?
- pisakaipoupoula
και να πω και κάτι άλλο, οκ τον Ουάρντα ποιος τον χέζει, γενικότερα να το κοιτάξουμε λίγο με τον καθέναν που ξαφνικά τον τρελαίνει ο μάνατζέρ του κ απ τη μία μέρα στην άλλη δε γουστάρει κ φεύγει, α λα Γκάρυ.
Κ εδώ μ άρεσε η πρώτη στάση του βάζελου στον Μπέργκ, μεγάλε τόσο κοστίζεις φέρε πρόταση με ΑΥΤΑ τα λεφτά και άντε στο καλό, μέχρι τότε πληρώνεσαι κανονικά και είσαι εδώ..άλλο που μετά κότεψαν.
Δηλαδή τι θα γίνει ο καθένας θα σηκώνεται ένα πρωί και θα λέει παιδιά έχω πρόταση από κει και φεύγω?Ναι παιδί μου θέτεις εαυτόν εκτός ομάδας να το κοιτάξουμε για δανεισμό και βλέπουμε και ιστορίες...δηλαδή έτσι θα το πάμε?
Κ εδώ μ άρεσε η πρώτη στάση του βάζελου στον Μπέργκ, μεγάλε τόσο κοστίζεις φέρε πρόταση με ΑΥΤΑ τα λεφτά και άντε στο καλό, μέχρι τότε πληρώνεσαι κανονικά και είσαι εδώ..άλλο που μετά κότεψαν.
Δηλαδή τι θα γίνει ο καθένας θα σηκώνεται ένα πρωί και θα λέει παιδιά έχω πρόταση από κει και φεύγω?Ναι παιδί μου θέτεις εαυτόν εκτός ομάδας να το κοιτάξουμε για δανεισμό και βλέπουμε και ιστορίες...δηλαδή έτσι θα το πάμε?
barlow4 έγραψε:θα βγουν μαργαριταρια. ειμαι πολυ αισιοδοξος.
αυτους δεν τους γιατρευεις.τους παρατηρεις.

joshua έγραψε:Αυτο το πραγμα παντως με την εξωγηπεδικη ζωη παικτων εκθετει πρωτα απ´ολα την παε και την λειτουργια της.Δεν μπορει σοβαρη επαγγελματικη ομαδα πρωταθλητισμου να εχει τοσα κρουσματα, απο νεους μαλιστα παικτες και να μην εχει βρει τροπο να προστατευσει τις επενδυσεις της.Δεν γινεται αλλοι να κοβουν τα πατατακια και εμεις να μην μπορουμε να κοψουμε τα κωλομπαρα.Επιπλεον δεν γινεται ο αρχηγος σου των 800.000 συμβολαιο να βγαζει φωτογραφιες με ποτα και τσιγαρα σε παρτυ και εγω δεν ξερω τι αλλο,μετα απο χρονια με 0 γκολ και να μην τρεχει μια και να την πληρωνουν μονο τα 20χρονα.
Ελπιζω να παει δανεικος κάπου στο βελγιο, μπας και κερδισουμε κατι απ'την ολη υποθεση..η ομάδα δίνει την εντύπωση (ειδικά με οσα βλεπουν απο συμπαικτες τους) σε παίχτες που έρχονται ότι κλάιν μάιν παιδιά εδώ πιείτε βγείτε γινετε λιώμα νο πρόμπλεμ.
Στα καθαρα αγωνιστικα, ειναι κριμα γιατι ηταν το μοναδικο αξιοπρεπές μπακαπ του μπισε, καθως αυτοι ηταν οι μονοι στην ομαδα με βιζιον, μεγαλο flair στη δημιουργία με καθετες, ατομικες ενέργειες, πρωτοβουλιες στα δυσκολα τελευταία 20 μετρα, καλα σουτ και στημενα (προφανως ο Μπις σε πολυ πιο ανεπτυγμενο βαθμο, χωρις τοσα λαθη κ τακτικες ασυνεπειες, λογω και εμπειριών)..
Κριμα γιατι θα ηταν πολυτιμος στο ξεκλειδωμα των μικρομεσαιων της λιγδας και θα εδινε πολλες ανασες στον Μπις.
Αν ειχε μυαλο...
Τωρα δυστυχως μενει μονος ο Μπις στο πλειμεικινγκ και τρομαζω γιατι δεν πρέπει να τεντωθει με απειρα ματς και οτν λείπει θα υπαρχει θεματακι.
- aspromaura ioannina
+Παλαιολόγος έγραψε:μα δωσαμε ενα μυριο!γιατι να τονα φησουμε ελευθερο; ας φερει προτασηaspromaura ioannina έγραψε:Δανεικος?Παιχτης που του δωσαμε ευκαιρια να παιξει σε μεγαλη ομαδα και θελει να φυγει?τον πουλο και στον αγυριστο να παει!
φυσικα και εννοω με πωληση Παλαιολογε
- john4serres
Βλέποντας τις αγορές της Αλ Αχλί Καΐρου , μπορώ να ελπίζω σε παραπάνω από 700 χιλιάρικα πρόταση.
Καλό θα είναι να μπει και ένα ποσοστό μεταπώλησης τουλάχιστον 25%.
Καλό θα είναι να μπει και ένα ποσοστό μεταπώλησης τουλάχιστον 25%.
- Παλαιολόγος
βασικα εγω πιστευω ειναι καλυτερος σε χαρακτηριστικα απο μπισε(και νεοτερος) και αν καθοταν φρονιμα θα εκανε και πολυ καλυτερη σεζον αφου τον πηραμε γεναρη
αλλα αυτα τωρα ανηκουν στο παρελθον,ο παιχτης αποφασισε πως πανω απο ολα ειναι ο εαυτος τους,αν οσα διαβαζουμε στα αρθρα ισχυουν.
ο ΠΑΟΚ μετρα δυο απωλειες για φετος,ουαρντα και φυσικα χαριση
ιδιως τον τελευταιο αγνωστο γιατι (χωρις καν να τον δει ο προπονητης;)τον πασαραν στο βελγιο και με ρητρα,ο μιχελ δηλωσε πως ο ιδιος ζητησε να φυγει γιατι λεει δεν θα εβρισκε χρονο!
δεν καταλαβα τιποτα.προεξοφλει δηλ ο χαρισης πως ειναι τελειωμενος για τον ΠΑΟΚ;κρινοντας απο την φετινη χρονια που οντως ανεξηγητα ο ιβιτς τον περιθωριοποιησε;
μα ο ιβιτς εφυγε!
απογοητευτηκα με αυτους τους δυο,με την σταση τους
κριμα
απο εκει και περα αναμενεται η ενισχυση,περναει και ο χρονος ομως.ουτε και ο Μακ εκλεισε οριστικα,δεν υπαρχει ακομα κατι χειροπιαστο
αλλα αυτα τωρα ανηκουν στο παρελθον,ο παιχτης αποφασισε πως πανω απο ολα ειναι ο εαυτος τους,αν οσα διαβαζουμε στα αρθρα ισχυουν.
ο ΠΑΟΚ μετρα δυο απωλειες για φετος,ουαρντα και φυσικα χαριση
ιδιως τον τελευταιο αγνωστο γιατι (χωρις καν να τον δει ο προπονητης;)τον πασαραν στο βελγιο και με ρητρα,ο μιχελ δηλωσε πως ο ιδιος ζητησε να φυγει γιατι λεει δεν θα εβρισκε χρονο!
δεν καταλαβα τιποτα.προεξοφλει δηλ ο χαρισης πως ειναι τελειωμενος για τον ΠΑΟΚ;κρινοντας απο την φετινη χρονια που οντως ανεξηγητα ο ιβιτς τον περιθωριοποιησε;
μα ο ιβιτς εφυγε!
απογοητευτηκα με αυτους τους δυο,με την σταση τους

απο εκει και περα αναμενεται η ενισχυση,περναει και ο χρονος ομως.ουτε και ο Μακ εκλεισε οριστικα,δεν υπαρχει ακομα κατι χειροπιαστο