PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
τα μόνα προβληματα η χαμηλη ενταση του ηχου και καποια σκορταρισματα στα ριπλει απο τις καμερες που ειναι χαμηλα στον αγωνιστικό χωρο
- teo4giannitsa
Ο ήχος είναι ένα θέμα. Τουλάχιστον είναι πολύ ήσυχο το μαγαζί
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ το ταλιρακι το έδωσα και χαλάλι άλλα ματς δεν βλέπω... κάτι έχω κάνει λάθος εγώ αλλά ενώ έκανα log out από την smart TV για να μπω με το κινητό , συνέχεια μου λέει ότι η σύνδεση απέτυχε γιατί υπάρχει άλλο sension με το account μου.. έστειλα μέιλ αλλά ακόμα περιμένω
μακαρι να μεινει ppv.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Κυρ 25 Αύγ 2019, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εξαιρετικη δουλεια επιπεδου συνδρομιτικου και καλυτερα τα ρεπορταζ,η περιγραφη και γενικοτερα η καλυψη του αγωνα. Το delay με τον ηχο το μονο προβλημα που εντοπισα
- Aigle_Noir
Φανταστική δουλειά. Μπράβο σε όλους για την παραγωγή.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
- efthimis_paok
Pa0ki έγραψε:efthimis_paok έγραψε:Τι άσε μας ρε φίλε. Άσε μας. Από τις 12 το μεσημέρι έγινε η αγορά. Έκανα λογκ ιν λογκ αουτ δέκα φορές. Στο λογαριασμό στο ΠΑΟΚ τβ γράφει γιαυτο ματς pending και όχι completed. Έστειλα μαιλ με τον αριθμό πληρωμής το μαιλ κλπ και περιμένω ακόμη να μου απαντήσουν. Τα τηλέφωνα δείχνουν να μιλάνε. Άσε μας κ μαλακιες.
Μια από τα ίδια και γω αδερφέ, ενώ έχω πληρώσει(paypal) δεν έχει περάσει η πληρωμή στο tv.paokfc.gr
Έχω στείλει και 2 email σήμερα αλλά απάντηση δεν πήρα
Και όχι, ούτε άσχετος με την τεχνολογία είμαι ούτε είναι ο πρώτος αγώνας που αγοράζω
Μετά από 35 κλήσεις στο ΠΑΟΚ τβ, 20:10 το σήκωσαν, μου είπαν να στείλετε εμαιλ, είπα έχω στείλει εδώ κ 2 ώρες, τελικά έψαξε βρήκε το μαιλ, μου να δοκιμάσω σε κανα τέταρτο, και τελικά συνδέθηκα στις 20:26. Αν είχα μαγαζί σήμερα απλά θα έμπαινα από μέσα. Τελοσπαντων. Ελπίζουμε να στρώσουν στο μέλλον.
- Pastor_of_Muppets
Σε μένα δεν έχει delay ο ήχος. Απλά πατάτε αν σας βγάζει DVD r να πάει μπροστά στο live, είμαι σε ξενοδοχείο έχει καλό ίντερνετ εδώ.
Επίσης αγόρασα 2 συνδρομές μια 3 λεπτά πριν ξεκινήσει και μια για έναν άλλον αφού ξεκίνησε
SM-G965F
Επίσης αγόρασα 2 συνδρομές μια 3 λεπτά πριν ξεκινήσει και μια για έναν άλλον αφού ξεκίνησε
SM-G965F