εγω α) ειμαι εμπαθηςdesperando έγραψε:προφανώς σε αυτό το τοπικ μπαίνει κόσμος μόνο όταν είναι να κραξει
Όταν είναι να πει κανείς ένα μπράβο γιατί έσβησε την καψούρα πολλών εδώ μέσα νομίζεις ότι το μπράβο φορολογείται

εγω α) ειμαι εμπαθηςdesperando έγραψε:προφανώς σε αυτό το τοπικ μπαίνει κόσμος μόνο όταν είναι να κραξει
Όταν είναι να πει κανείς ένα μπράβο γιατί έσβησε την καψούρα πολλών εδώ μέσα νομίζεις ότι το μπράβο φορολογείται
Γι'αυτο ειπα απ'το πουθενα ρε συ, γιατι απο κει που ηταν καλος σε πιο απαιτητικη θεση, απ'το πουθενα μπορει κανας αλλος διαιτητης να τον εβγαζε με την αγκωνια που εδωσε..K_geo έγραψε:με τους ρώσους ήταν καλός ρε συ. και έπαιζε αριστερά κιόλας, στην πιο "δύσκολη" θεωρητικά απο τις 3 για αυτόν.
τεσπα, το ότι θέλει ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα δεν είναι άδικο. αλλά και αυτή θα μεγαλώνει πιστεύω όσο η τριάδα θα παιρνει και αλλα παιχνίδια.
Ετσι ειναι...desperando έγραψε:κακως κραζουν και τον τζαβελλα
οκ ο αμυντικος θα παιξει και λιγο παραπανω με τα χερια
και το αστειο ειναι οτι πολλοι που κραζουν τον τζαβελλα γι αυτο τον τον τροπο παιχνιδιου ειναι εκεινοι που ελεγαν γιατι δεν πηραμε τον ταυλαριδη ο οποιος παιζει με τα χερια πιο πολυ και απο μπασκετμπολιστα
Fixed.Odi έγραψε: Έσβησες τον Μπέργκ ΚΑΙ σήμερα.Μπράβο.
stephanos έγραψε:Fixed.Odi έγραψε: Έσβησες τον Μπέργκ ΚΑΙ σήμερα.Μπράβο.
Πελάτη τον έχει τον Σουηδό.