Κατά τα άλλα έχω κλείσει ράδια, εφημερίδες και από αθλητικά σάιτ μπαίνω να δω καμιά γυμνή γκόμενα που έχουν και αν πάρει το μάτι κάνα αρθρο απλά για να γελάσω....
με όλη την ειλικρίνεια το λέω
Στον συγκεκριμένο σταθμό είναι μια παρεούλα που φτιάχνει κλίμα γκρίνιας για τον ΠΑΟΚ και νιώθουμε ότι οφείλουμε να τους εκθέτουμε γιατί κάποιοι παρασύρονται απ'τις χαζομάρες που λένε..και γω τσιμπούσα στην αρχή κ μετά κατάλαβα ότι δεν γίνεται τίποτα απ'όσα λένε και απλά στόχο έχουν να φτιάχνουν και να διατηρούν μια γκρίνια ανάμεσά μας..μανούλες σε αυτό ο Συρίγος, ο Χήτας και ο Ζαγόρας..ειδικά οι δύο πρώτοι λένε ηλιθιότητες για να γελάς κ μετά αρχίζουν τα καρφιά και τη διαμόρφωση κλίματος..και αν δεν κάτσει η χαζομάρα που λένε μετά κατηγορούν τον Ζαγοράκη γι'αυτό..τώρα αν δεν γίνει αυτό με τον Πολίτη που λένε έχει να γίνει στο λίμπερο το έλα να δεις..θα βγεί και ένας βαλτός ακροατής να λέει περίπου τα ίδια και ξαφνικά απ'το τίποτα θα'χεις μια βδομάδα ατελείωτης γκρίνιας, μίρλας και αναστάτωσης για τον Πολίτη και "τους λόγους που δεν ήρθε"..ο μόνος που εξαιρείται απ'αυτή τη κατηγορία στο σταθμό είναι ο Ραγκάτσης, ίσως και ο Τσορμπατζόγλουlogios έγραψε:Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι , ειστε αναφανδον κατα των δημοσιογραφων και ο,τι αυτοι μεταφερουν ως πληροφορια.
Επομένως προς τι ολες αυτες οι σελιδες;
Σαν να ειναι σελιδες δηλωσης αντιδημοσιογραφικων φρονηματων που σε καθε καινουργια πληροφορια , παπας και μη ,
πρεπει να δωσετε το παρων, με ταυτοχρονο σχολιασμο περι της οξυνοιας σας και οτι εσας "κοτσους' δεν σας πιανουν.
Ελπιζω να μην παρεξηγηθω και ουτε εχω την διαθεση να θιξω κανεναν, απλα μια διαπιστωση κανω.
Το βλάκες είναι και ελαφρύς χαρακτηρισμός δυστυχώς..και μη βγει κανείς και πει δικαίωμα μας.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!ΤΕΛΟΣ!!!scorpio4 έγραψε:δηλαδη ποσους βλακες οπαδους μπορει να εχει η ομαδα μας??ποσους βλακες??ειναι δυνατον να στειλατε καμια 50 μνματα στο ζαγορα για τον ζαγαρακη?δλδ ειστε βλαμμενοι??και σε ολους κουβεντα η αλλη η καλτσα,αλλα αυτον αφηστε τον,ειναι γνωστος.εσεις που ξοδευεται το 1,5 ευρο σας πειτε μου πραγματικα τι εχετε στο μυαλο σας..ΕΛΕΟΣ