29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Στη φάση που δεν δίνει την πάσα μετά από την κάθετη του Τζιώλη τον έκραξα πολύ,ίσως ακόμα αγανακτησμένος από την εμφάνιση στη Σλοβακία.Μετά με βούλωσε.Συνέχισε έτσι!Σήμερα τα έκανες ΟΛΑ!
Σήμερα αναστήθηκε.pilotos έγραψε:Αυτός έκατσε εντελώς
Στάλθηκε από το SM-G920F μου

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Ekatnetworkltd
- kataramenos5
- Ekatnetworkltd
- john4serres
Μεγαλο πουλεν στο μάνατζερ αυτός ο Vittek κάποτε.K_geo έγραψε:
Γεια σου ρε Μακ αμπαλε, χασογκολη και κανα εκατό ακόμα που άκουσες τελευταία.
-
Δεν ξέρω ποιος του είπε στα τετ α τετ να περνάει τον τερματα, αλλά μόνο κι μόνο απ αυτό, η αξία του ανεβαίνει κατα πολύ.
Σήμερα ήταν σαν αστείο πόσο εύκολα τους ξεφευγε.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα ήταν σαν αστείο πόσο εύκολα τους ξεφευγε.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- falconakis
Μπράβο αγορίνα μου!
Που και να μην ήσουν αμπαλος, χασογκόλης και αργός στο μυαλό δηλαδή! (Μην μασας την παοκστίδικη μιρλα, φετος που έχεις και συμπαίκτες και παίζεις πιο ελεύθερα τρέλλανε μας)

Που και να μην ήσουν αμπαλος, χασογκόλης και αργός στο μυαλό δηλαδή! (Μην μασας την παοκστίδικη μιρλα, φετος που έχεις και συμπαίκτες και παίζεις πιο ελεύθερα τρέλλανε μας)

-
Ας τον πιασει ο Τουντορ, ο Λεκο δεν ξερω και γω ποιος και ας τον βαλει να κανει συνεχεια προπονηση στα τελειωματα των φασεων.
Εχει απιστευτη ταχυτητα και ψιλοκαλη τεχνικη για την ταχυτητα που εχει. Αν ειχε και καλυτερη τεχνικη θα ηταν ο Ρομπεν ξερω γω
Αλλα με αυτα τα στοιχεια σαν φορ στο 3-5-2 μπορει να κανει οργια!!
Ας τον πιασουν λιγο να τον δουλεψουν και στα τελειωματα και στο μυαλο. Γιατι ωρες ωρες μου βγαζει οτι παιζει σαν ταλεντο ακομα και οχι σαν κανονικος παιχτης.
Αντε ρε Μακ, περυσι σε πιστευα παρα πολυ και μετα απογοητευσες παρα πολυ.
Ανεβα ενα κλικ παραπανω και μετα βασικουρα στην Σλοβακια μεχρι τα 40 σου θα εισαι.
Εχει απιστευτη ταχυτητα και ψιλοκαλη τεχνικη για την ταχυτητα που εχει. Αν ειχε και καλυτερη τεχνικη θα ηταν ο Ρομπεν ξερω γω

Αλλα με αυτα τα στοιχεια σαν φορ στο 3-5-2 μπορει να κανει οργια!!
Ας τον πιασουν λιγο να τον δουλεψουν και στα τελειωματα και στο μυαλο. Γιατι ωρες ωρες μου βγαζει οτι παιζει σαν ταλεντο ακομα και οχι σαν κανονικος παιχτης.
Αντε ρε Μακ, περυσι σε πιστευα παρα πολυ και μετα απογοητευσες παρα πολυ.
Ανεβα ενα κλικ παραπανω και μετα βασικουρα στην Σλοβακια μεχρι τα 40 σου θα εισαι.
- john4serres
Αν συνεχίσει έτσι θα γράψει νταμπλ νταμπλ στατιστικά, μακάρι να πάει η Σλοβακία στο γιουρο στην Γαλλία και να παίξει να ανέβουν κατά πολύ οι μετοχές του.