Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από paokovios1974 »

obanebane έγραψε:Σιγα ρε υπερασπιστη που σου εθιξε το paokmania.
Αντι να κανουμε το παν να μενουν οι ΠΑΟΚτσηδες στο σαιτ εμεις τους ριχνουμε και μια κλωτσια να πανε παραπερα ωραιοι ειμαστε και εις ανωτερα.
Εαν εσυ δεν θιγεσαι οταν ο αλλος σε αποκαλει λοβοτομημενο προβατο με γεια σου με χαρα σου,μεγαλη αρωστεια ειναι να νομιζεις οτι αν μηδενιζεις τα παντα δεν θα εισαι προβατο και ακομα μεγαλυτερη αρωστεια ειναι να δρας και να λειτουργεις με γνωμονα να μην σε αποκαλεσουν προβατο,το paokmania ειμαστε ολοι μας αν καποιος πει "αυτοι που γραφουν στο paokmania ειναι ηλιθιοι αφορα και σενα obanebane"
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ο μονος τροπος για να βελτιωσουμε τους ευαυτους μας ή αυτα που κανουμε ειναι η αυτοκριτικη.
εαν υπαρχει εστω και ενα ενεργο μελος του ΠΑΟΚμανια που αισθανεται αρνητικα και ασχημα για καποια πραγματα που αφορουν το φορουμ η λυση ειναι μια και λεγετε διαλογος.δεν θα πρεπει να απαξιωνεται καμια φωνη
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Γι αυτους που αναρωτιουνται
Τι γνωμη νομιζετε οτι εχουν για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ οσοι ειναι εκτος ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ?
Δε λεω για το θειο μου που διαβαζει εξωφυλλα και κανα νεο στα πεταχτα
Για κοσμο που ασχολειται με τα οπαδικα και τα της ομαδας στο ιντερνετ
Σε ενα αλλο φορουμ πχ το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ειναι στην κατηγορια αλλοθρησκων., κι αυτο γιατι με το παραμικρο (γεγονοτα λαμιας,ημιτελικου κυπελλου, ντου σφ απο μπατσους κ.α) αφηνονται να γραφονται σχολια για πρεζακια, φυλακη, καρκινο και τετοια.
Δεν απεχει δλδ απο αυτα που λεει το παιδι που εφυγε.
Για οσους παρεξηγηθηκαν, ειναι οτι αισθανεται ο καθενας. Δηλαδη αν μπει στο αλλο σαιτ που γραφω ενας και πει ειστε πρεζακια,θα παρεξηγηθω? :D μαλλον θα γελασω

Αγγελε αλλαξε τα ολα!! Κανε οτι νομιζεις βασικα, θα κριθεις στο ΤΕΛΟΣ . ΜΑΚΑΡΙ αυτη τη φορα να φτασουμε στο τελος του συμβολαιου σου.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Mapogo έγραψε:.......

Δλδ πριν 30 χρόνια eixa Ducati κ τώρα είμαι για ζούνταπ ??????

........
Ρε φίλε ... έλεος δηλαδή .....
Η μετάβαση από ντουκάτι (φτου κακά), ειδικά τριακονταετίας, σε Ζούνταπ δεν είναι απλά πρόοδος αλλά ισοδυναμεί με εκ νέου ανκάλυψη του τροχού.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δάσκαλε έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λένε. Και τα λένε και στραβοστόμικα.

Λένε, υπάρχουν, παρασιτούν. Η μέρα που θα τους πάρει όλους ο διάολος όμως δεν είναι μακριά.

Με προδότες, κωλόπαιδα και ύποπτους δεν έχουμε ασχοληθεί και ευελπιστούμε να μην το κάνουμε. Όπως επίσης και με την κάθε κομπλεξάρα που επειδή ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ήξερε δυο τρια πρόσωπα νομίζει οτι μπορεί να επηρεάζει καταστάσεις και οτι ξέρει μόνο αυτός απο ΠΑΟΚ.

Το πόσο κόμπλεξ ρέει σ αυτό τον τόπο είναι απίστευτο. Το τι λένε έξω απο εδώ για εμάς είναι για γέλια.
Το μέγεθος τους φένεται με μια απλή... τσάρκα. Ας μείνουν στο μηδέν τους. Και όπως παρατηρείς όλα αυτά τα γράφω επειδή με "προκαλείτε" εδώ και συνεχόμενα ποστ. Απο μόνοι μας δεν μπήκαμε ΠΟΤΕ στη διαδικασία να ασχοληθούμε με γελοίους. Και οχι μόνο αυτό, αλλά και μετά απο χρόνια προκλήσεων, ΠΑΛΙ σπάνιες είναι οι φορές που απαντάμε σε τέτοιες μαλακίες.

Λοιπόν το τι λένε "αλλού", όποιος ρωτήσει και μάθει πέντε πράγματα, καταλαβαίνει γρήγορα πόσο μεγάλες μαλακίες είναι.
Δυστυχώς σε μια άρρωστη κοινωνία όπως η Ελληνική και ειδικά η ΠΑΟΚτσήδικη, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.

Να εύχεστε μόνο να μη του τη βιδώσει καμιά μέρα του Teacher, του Stallion, του Angel, του Sourme και του Dinou και τα παρατήσουν μπας και ασχοληθούν με κάτι που δε μοιάζει με αμόνι κρεμασμένο απ το λαιμό και θα δείτε τότε τη γλύκα με τους... καθαρούς και άξιους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ/γαμιάδες, και θα δείτε πόσο για τα πανηγύρια είναι διάφοροι έξυπνοι.

Αυτό το Site Και αυτό το φόρουμ δεν άφησαν τυχαία μερικά ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ πίσω όλους αυτούς τους γαμάτους υπερΠΑΟΚτσήδες, αλλά κυρίως επειδή η ενασχόληση εδώ μέσα είναι έντιμη, ΑΠΛΗ και ξεκάθαρη. Όποιος δεν γουστάρει το δρόμου του.
Μακάρι να υπήρχε έστω και ΕΝΑ ακόμα site σα το PAOKMANIA, που να μη κοιτάνε μόνο τα κόμπλεξ τους ή την τσέπη τους και ο ΠΑΟΚ θα είχε κάνει έστω και ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά.

Είναι πολύ εύκολο να είσαι παράσιτο.

Τέλος τα off topic Και τέλος και η ανοχή στον κάθε καλοθελητή.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κακως απαντησες.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Το θέμα δεν είναι τί γράφει ο καθένας αλλά πώς αντιλαμβάνονται και αν κάποιοι αυτά που ο καθένας γράφει :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Ον τοπικ τώρα!!!
Σύντομα ο ΑΑ θα παρουσιάσει την λίστα των ¨θέλω" του όσον αφορά το ρόστερ ... και σίγουρα παρουσιαστεί από ή και μαζί με τον ΙΒΑΝ όπου θα καθοριστούν μέσες άκρες και οι στόχοι της ομάδας!!!
Πρίν από αυτά τα δύο γεγονότα οποιαδήποτε κριτική θετική ή αρνητική κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιθανόν άνευ σημασίας!!!
ΥΓ desperado, αν θέλεις, στείλε μου e-mail (υπάρχει στο προφιλ μου) για προσωπικό λόγο. Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Κυρ 08 Ιουν 2014, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

DASKALOS4 έγραψε:Γι αυτους που αναρωτιουνται
Τι γνωμη νομιζετε οτι εχουν για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ οσοι ειναι εκτος ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ?
Δε λεω για το θειο μου που διαβαζει εξωφυλλα και κανα νεο στα πεταχτα
Για κοσμο που ασχολειται με τα οπαδικα και τα της ομαδας στο ιντερνετ
Σε ενα αλλο φορουμ πχ το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ειναι στην κατηγορια αλλοθρησκων., κι αυτο γιατι με το παραμικρο (γεγονοτα λαμιας,ημιτελικου κυπελλου, ντου σφ απο μπατσους κ.α) αφηνονται να γραφονται σχολια για πρεζακια, φυλακη, καρκινο και τετοια.
Δεν απεχει δλδ απο αυτα που λεει το παιδι που εφυγε.
Για οσους παρεξηγηθηκαν, ειναι οτι αισθανεται ο καθενας. Δηλαδη αν μπει στο αλλο σαιτ που γραφω ενας και πει ειστε πρεζακια,θα παρεξηγηθω? :D μαλλον θα γελασω

Αγγελε αλλαξε τα ολα!! Κανε οτι νομιζεις βασικα, θα κριθεις στο ΤΕΛΟΣ . ΜΑΚΑΡΙ αυτη τη φορα να φτασουμε στο τελος του συμβολαιου σου.

Τι γνώμη έχουν για το ΠΑΟΚμάνια EKTΟΣ του ΠΑΟΚμάνια, είναι ένα θέμα που δεν με προβληματίζει. Με νοιάζει όμως τι γνώμη έχουν οι ΕΝΤΟΣ του ΠΑΟΚμάνια.

Αν (όπως λες) κάπου αλλού το έχουν στους "αλλόθρησκους" δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο αλλά αναμενόμενο. Δεν θα επεκταθώ επ' αυτού. Πάμε σε αυτό που θα επεκταθώ.

ΕΔΩ ΜΕΣΑ, δίνουμε ΣΕ ΟΛΟΥΣ το δικαίωμα (ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) να πούνε τη γνώμη τους, ΟΣΟ παράξενη, στραβή ή λανθασμένη και αν φαίνεται. Προσωπικά έχω δει σχόλια που δεν είναι ΚΑΝ δυνατόν να τα λένε άνθρωποι που (όπως λένε) αγαπάνε το σύλλογο. Την ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ναι. Τον σύλλογο όπως τον ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ αυτοί, ναι. Είχαν έστω και 1/1000 σχέση με την πραγματικότητα ; με τίποτα όμως. Τα πέρασα. Γνώμη τους είναι. Έχω δει σχόλια πραγματικά ΜΝΗΜΕΙΑ αμπαλοσύνης. Τα πέρασα ΚΑΙ αυτά. Γνώμη τους είναι.

Τα ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ είναι σα τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ όμως. Πρέπει και να τα ΤΙΜΑΣ. Το γεγονός αυτό πολύς κόσμος δεν μπορεί (τόσο έδωσε ο Μεγαλοδύναμος) να το καταλάβει. Ότι δλδ για να έχεις ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, έχεις ΠΑΚΕΤΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Μόνο το πρώτο δεν υπάρχει εκτός αν είμαστε στη Βόρεια Κορέα και είσαι εκείνος ο έτσι που έχουν εκεί.

ΟΙ υποχρεώσεις (σου) λοιπόν είναι ΑΠΛΕΣ και δεν χρειάζεται να τις εξηγούμε συνέχεια. Στα πλαίσια ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ πραγμάτων κινούμαστε. Θες ένα παράδειγμα ; ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ τις ΜΑΝΕΣ των άλλων και νομίζουμε ότι αυτό είναι "επιχείρημα".

Προσωπικά αν έχω ρίξει 10 μπαν (δεν τα μετρώ κιόλας) τα 5 είναι γιατί κάποιος άφησε υπονοούμενα για πρεζάκιαδες, ρετσίνες κτλ (είπα προσωπικά διότι ο κάθε μοντ θα έπρεπε να "απολογείται" μόνο για τα δικά του καμώματα). Τώρα πως είναι δυνατόν να κάνω εγώ αυτό το πράγμα κοντά 2 χρόνια, και να έρχεσαι εσύ και να μου λες εμένα τι γίνεται εδώ μέσα, αυτό εσύ μόνο το ξέρεις.

EDIT : με πρόλαβε ο Βροχοποιός και λυπάμαι να το σβήσω.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μαλιστα...και επειδη λυπασαι εσυ,εμεις πρεπει να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

nikolasf έγραψε:Το θέμα δεν είναι τί γράφει ο καθένας αλλά πώς αντιλαμβάνονται και αν κάποιοι αυτά που ο καθένας γράφει :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Ον τοπικ τώρα!!!
Σύντομα ο ΑΑ θα παρουσιάσει την λίστα των ¨θέλω" του όσον αφορά το ρόστερ ... και σίγουρα παρουσιαστεί από ή και μαζί με τον ΙΒΑΝ όπου θα καθοριστούν μέσες άκρες και οι στόχοι της ομάδας!!!
Πρίν από αυτά τα δύο γεγονότα οποιαδήποτε κριτική θετική ή αρνητική κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιθανόν άνευ σημασίας!!!
ΥΓ desperado, αν θέλεις, στείλε μου e-mail (υπάρχει στο προφιλ μου) για προσωπικό λόγο. Ευχαριστώ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ On topic.

Για όποιον θυμάται λίγο, την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ βδομάδα σας είχα πει ότι επειδή κενό στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωή δεν υπάρχει, όλο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ επικοινωνιακό κενό της ΠΑΕ, αναπληρώθηκε από την κάθε λογής ΠΑΠΑΡΙΑ που έγραφε ο καθένας σε ΑΡΔμερίδες και ΑΡΔσελίδες. Έτσι πχ την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ βδομάδα, ο Άγγελος ήθελε τον Χακόμπο και τώρα δεν τον θέλει (απλό παράδειγμα για να δείτε για το τι μαλώνατε όλες αυτές τις μέρες). Αύριο μπορεί να θέλει μόνο το ένα πόδι του Χακόμπο, ενώ μεθαύριο (ποτέ δε ξέρεις) μπορεί να τον θέλει και για γαμπρό αν στο σόι του έχει κανένα καλό κορίτσι.

Τέσπα, ΛΟΓΙΚΑ πλέον κάπου θα έχει κατασταλάξει ο Άγγελος (ΤΟΝΙΖΩ ότι δεν έχω ιδέα και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να "προσπαθήσω" να μάθω). Επομένως στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις. Απλά ΕΛΠΙΖΩ ότι κάποια μέρα τώρα κοντά, ΚΑΠΟΙΟΣ από την ΠΑΕ θα μας κάνει τη χάρη να βγει και να μιλήσει, μπας και γλυτώσουμε τουλάχιστο από τις ΑΡΔιές που έρχονται.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Γειά σου ρε άγγελε,κάνε μας ομάδα :pano:
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Το ότι περιμένουμε τον Άγγελο να τα αλλάξει όλα ή τέλος πάντων του βάζουμε ψηλά τον πήχη ή του δίνουμε περισσότερες αρμοδιότητες εκτός από τα τεχνικά ζητήματα πρέπει να μας προβληματίσει!
Αυτό σημαίνει πως εμείς δε μπορούμε να καθαρίσουμε αυτά που μας αναλογούν σαν λαός στα του οίκου μας και πως πολύ γρήγορα θα κρίνουμε τον Άγγελο και θα τον διώξουμε σαν το σκυλί και πάλι(τρώγοντας χόρτο από διοίκηση και αρδ) βασιζόμενοι σε θέματα τύπου φαξ!!!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Εικονική μεταφορά στην παρουσίαση του Άγγελου & του πλάνου της νέας σεζόν.

Κ.Κ.
Καλημέρα, σε 2 λεπτά ξεκινά η παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Παρακαλώ χαμηλώστε τα κινητά σας.
(τικ τακ τικ τοκ)
Το λόγο έχει ο Πρόεδρος, κ. Ζήσης Βρύζας. Πρόεδρε..

Ζ.Β.
Με μεγάλη μου τιμή (η συγκίνηση έκδηλη στα μάτια του) σας παρουσιάζω τον Άγγελο, που τον επέλεξα κατόπιν ωρίμου σκέψεως, τον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις επόμενες 2 σεζόν. (χειροκρότημα του κοινού)
Για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο (λέει από μέσα του) -αλλά- Από πλευράς μου θα κάνω ότι περνά απ’το χέρι μου για να έχει ο Άγγελος ιδανικές συνθήκες εργασίας. (μούδιασε το κοινό)
Ο Άγγελος ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρει τις ανάγκες αυτού του υπέροχου ΛΑΟΥ, και ξέρει πως να κατακτά τίτλους. Το πλάνο είναι να χτίσουμε έναν ΠΑΟΚ με γερές βάσεις, που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και που να αντέχει στο χρόνο & τις αναποδιές. (χειροκρότημα του κοινού)
Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και να αφήσουμε το στίγμα μας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποδέχτηκα την εισήγηση του Σβούρα να δώσουμε σημειολογικό χαρακτήρα στην εκκίνηση αυτής της προσπάθειας και γι’αυτό το λόγο η θεμελίωση του ΠΑΟΚ της Νέας Εποχής θα γίνει στο ίδιο μέρος που θεμελιώθηκε η περίφημη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. (μούδιασε το κοινό)
Ευχαριστώ που ήρθατε, πάντα χαίρομαι να βλέπω αγνά ΠΑΟΚτσάκια.

Κ.Κ.
Το λόγο έχει ο Ιδιοκτήτης, κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ι.Σ.
Δεν σου είπα ότι όταν γράφουν οι κάμερες θα με λες Γιάννη και όχι Ιβάν?!
Άντε μη σε στείλω στα γκουλάγκ νεοχίπη με το λιγδιασμένο το μαλλί.

Ναστράβια σε όλους!
Συγχωρέστε με, αφαιρέθηκα. Σκέφτομαι τα εγκαίνια του νέου μου ξενοδοχείου.
Λοιπόν!
Τον Άγγελο τον ξέρετε καλύτερα από εμένα (τους κοιτάει στα μάτια και αυτοί του γνέφουν καταφατικά).
Ο κόσμος μ'έφαγε τ’αφτιά 2 χρόνια τώρα, και τον έφερα.
Γνωρίζω τις ικανότητές του και με τη βοήθεια της Παναγίας ελπίζω να τα πάει καλύτερα από τον Στέφενς και το Δώνη.
Στόχος είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. (τώρα γνέφουν καταφατικά από μόνοι τους)
Το μπάτζετ θα είναι όσο πρέπει. (συνεχίζεται η παλινδρομική κίνηση της κεφαλής)
Σας αφήνω τώρα να τα πείτε αναλυτικά με τον Άγγελο.
Λελεύω σας! Να είστε έξυπνοι και ζωντανοί! (χειροκρότημα του κοινού)

Κ.Κ.
Το λόγο έχει ο Προπονητής μας, κ. Άγγελος Αναστασιάδης

Α.Α.
(σηκώνει το κεφάλι σιγά-σιγά & ρίχνει μια αυστηρή ματιά στα αρδάκια)
Είναι τόσα πολλά αυτά που νοιώθω σήμερα... (ρίγη συγκίνησης στα απανταχού Αγγελόσκυλα)
Ευχαριστώ την Παναγιά που με αξίωσε να ξανα-αναλάβω αυτό το καράβι... (κλάμα τα Αγγελόσκυλα)
Δε χρειάζονται πολλά λόγια, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας... (στα πατώματα τα Αγγελόσκυλα)
Ξέρετε ποιός είμαι (και ξέρω ποιοί είστε αλλά το λέω από μέσα μου ως δείγμα καλών προθέσεων)... τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν... αυτή είναι η αποστολή μου (ντελίριο τα Αγγελόσκυλα)

Μπορούμε να προχωρήσουμε στις ερωτήσεις σας.
Όποιος θέλει να σκαλίξει παλιές πληγές να το κάνει τώρα για να τελειώνουμε μιά και καλή με το παρελθόν... (σε θέση μάχης τα Αγγελόσκυλα)

:mrgreen: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

[youtube]ZP0uGz0iapY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

astronaut έγραψε:Εικονική μεταφορά στην παρουσίαση του Άγγελου & του πλάνου της νέας σεζόν.

Κ.Κ.
Καλημέρα, σε 2 λεπτά ξεκινά η παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Παρακαλώ χαμηλώστε τα κινητά σας.
(τικ τακ τικ τοκ)
Το λόγο έχει ο Πρόεδρος, κ. Ζήσης Βρύζας. Πρόεδρε..

Ζ.Β.
Με μεγάλη μου τιμή (η συγκίνηση έκδηλη στα μάτια του) σας παρουσιάζω τον Άγγελο, που τον επέλεξα κατόπιν ωρίμου σκέψεως, τον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις επόμενες 2 σεζόν. (χειροκρότημα του κοινού)
Για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο (λέει από μέσα του) -αλλά- Από πλευράς μου θα κάνω ότι περνά απ’το χέρι μου για να έχει ο Άγγελος ιδανικές συνθήκες εργασίας. (μούδιασε το κοινό)
Ο Άγγελος ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρει τις ανάγκες αυτού του υπέροχου ΛΑΟΥ, και ξέρει πως να κατακτά τίτλους. Το πλάνο είναι να χτίσουμε έναν ΠΑΟΚ με γερές βάσεις, που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και που να αντέχει στο χρόνο & τις αναποδιές. (χειροκρότημα του κοινού)
Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και να αφήσουμε το στίγμα μας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποδέχτηκα την εισήγηση του Σβούρα να δώσουμε σημειολογικό χαρακτήρα στην εκκίνηση αυτής της προσπάθειας και γι’αυτό το λόγο η θεμελίωση του ΠΑΟΚ της Νέας Εποχής θα γίνει στο ίδιο μέρος που θεμελιώθηκε η περίφημη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. (μούδιασε το κοινό)
Ευχαριστώ που ήρθατε, πάντα χαίρομαι να βλέπω αγνά ΠΑΟΚτσάκια.

Κ.Κ.
Το λόγο έχει ο Ιδιοκτήτης, κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ι.Σ.
Δεν σου είπα ότι όταν γράφουν οι κάμερες θα με λες Γιάννη και όχι Ιβάν?!
Άντε μη σε στείλω στα γκουλάγκ νεοχίπη με το λιγδιασμένο το μαλλί.

Ναστράβια σε όλους!
Συγχωρέστε με, αφαιρέθηκα. Σκέφτομαι τα εγκαίνια του νέου μου ξενοδοχείου.
Λοιπόν!
Τον Άγγελο τον ξέρετε καλύτερα από εμένα (τους κοιτάει στα μάτια και αυτοί του γνέφουν καταφατικά).
Ο κόσμος μ'έφαγε τ’αφτιά 2 χρόνια τώρα, και τον έφερα.
Γνωρίζω τις ικανότητές του και με τη βοήθεια της Παναγίας ελπίζω να τα πάει καλύτερα από τον Στέφενς και το Δώνη.
Στόχος είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. (τώρα γνέφουν καταφατικά από μόνοι τους)
Το μπάτζετ θα είναι όσο πρέπει. (συνεχίζεται η παλινδρομική κίνηση της κεφαλής)
Σας αφήνω τώρα να τα πείτε αναλυτικά με τον Άγγελο.
Λελεύω σας! Να είστε έξυπνοι και ζωντανοί! (χειροκρότημα του κοινού)

Κ.Κ.
Το λόγο έχει ο Προπονητής μας, κ. Άγγελος Αναστασιάδης

Α.Α.
(σηκώνει το κεφάλι σιγά-σιγά & ρίχνει μια αυστηρή ματιά στα αρδάκια)
Είναι τόσα πολλά αυτά που νοιώθω σήμερα... (ρίγη συγκίνησης στα απανταχού Αγγελόσκυλα)
Ευχαριστώ την Παναγιά που με αξίωσε να ξανα-αναλάβω αυτό το καράβι... (κλάμα τα Αγγελόσκυλα)
Δε χρειάζονται πολλά λόγια, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας... (στα πατώματα τα Αγγελόσκυλα)
Ξέρετε ποιός είμαι (και ξέρω ποιοί είστε αλλά το λέω από μέσα μου ως δείγμα καλών προθέσεων)... τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν... αυτή είναι η αποστολή μου (ντελίριο τα Αγγελόσκυλα)

Μπορούμε να προχωρήσουμε στις ερωτήσεις σας.
Όποιος θέλει να σκαλίξει παλιές πληγές να το κάνει τώρα για να τελειώνουμε μιά και καλή με το παρελθόν... (σε θέση μάχης τα Αγγελόσκυλα)

:mrgreen: :nairepaok:
:D :D :D :D :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”