Σούλης Μαρκόπουλος
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
Το που πηγε επαγγελματικα ο προδοτης ειναι ασχετο με την ομαδα που ειναι. Το αν τον εκαναν και δημαρχο ειναι μαγκια του που τον ωηφισαν τα προβατα. Οπως καποτε τον ψηφισαν και εδω απλα γιατι ηταν στον ΠΑΟΚ
Δεν ξέρω αν θυμάσε κάποτε στον άντενα ηταν ήδη στον ολυμπιακο και μετα απο επισοδειακο ματς στην τούμπα με αυτους ειπε "τους ξέρω καλα εγω αυτους ποσο κομπλεξικοι ειναι " και του λεει ο Γεωργίου που ηταν καλεσμένος "Βουλγάρους τους αποκαλούν θα αντιδράσουν και αυτοι ´ ναι οι παοκτσης φασουλας το ειπε .....Taseos έγραψε:Ο φασουλας ηταν και ειναι ΠΑΟΚ.

Ε αυτό μου είχε μείνει να διαβάσω.. πλέον ότι και να δω δε θα με συγκινήσει καν..obanebane έγραψε:Taseos έγραψε:Ο φασουλας ηταν και ειναι ΠΑΟΚ.
![]()
![]()
![]()

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Το ονομα του Ψηλου Μαλακ@ στην ιδια φράση με τον ΠΑΟΚ προσβαλει την αισθητική μου.
Κάποτε το σαϊτ είχε την Black List στην αρχικη. Νομίζω οτι πρεπει να την επαναφέρει.
Κάποτε το σαϊτ είχε την Black List στην αρχικη. Νομίζω οτι πρεπει να την επαναφέρει.
Ας διαβάσουν οι νεότεροι και ας θυμηθούν οι παλαιότεροι τις συνεντεύξεις του 2-3 χρόνια ΠΡΙΝ μας πουλήσει στα πλέι-οφ του '93...
Διαβάστε τα ένθετα...
http://forum.paokmania.gr:8080/posting. ... 208&t=5282
Διαβάστε τα ένθετα...
http://forum.paokmania.gr:8080/posting. ... 208&t=5282
- Aureliano Buendia
Αν θέλετε να ξύσουμε παλιές πληγές, είμαι ειδικός σε αυτό...
Να θυμηθώ τα "εγώ στον ΠΑΟΚ με μηδενικό συμβόλαιο"...
Να θυμηθώ την σερνόμενη εμφάνιση τόσο στο f4 της Αθήνας
όσο και στους μετέπειτα ημιτελικούς με οσφπ (τον επόμενο εργοδότη του δηλ)...
Να θυμηθώ τη στήριξη και την αποθέωση στο αεροδρόμιο μετά τη λάθος πάσα στη Ναντ...
Οι περιπτώσεις Μαρκόπουλου και Σούλη, ακόμη και αν έφευγε ο Σούλης.
θα είχαν τόση απόσταση μεταξύ τους όσο αυτή που περιέγραψε ο Καρέλιας.
Βέβαια, δεν έφυγε ο Σούλης κι είναι σαν να συγκρίνουμε 2 περιπτώσεις ανθρωποκτονίας,
μόνο που τελικά στη μία όμως δεν σκοτώθηκε κανένας άνθρωπος...
Να θυμηθώ τα "εγώ στον ΠΑΟΚ με μηδενικό συμβόλαιο"...
Να θυμηθώ την σερνόμενη εμφάνιση τόσο στο f4 της Αθήνας
όσο και στους μετέπειτα ημιτελικούς με οσφπ (τον επόμενο εργοδότη του δηλ)...
Να θυμηθώ τη στήριξη και την αποθέωση στο αεροδρόμιο μετά τη λάθος πάσα στη Ναντ...
Οι περιπτώσεις Μαρκόπουλου και Σούλη, ακόμη και αν έφευγε ο Σούλης.
θα είχαν τόση απόσταση μεταξύ τους όσο αυτή που περιέγραψε ο Καρέλιας.
Βέβαια, δεν έφυγε ο Σούλης κι είναι σαν να συγκρίνουμε 2 περιπτώσεις ανθρωποκτονίας,
μόνο που τελικά στη μία όμως δεν σκοτώθηκε κανένας άνθρωπος...