Πουλενάρα μου, γύρνα ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ, ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ, ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΟΣ, ό,τι πιο δυνατό κράμα υπάρχει τέλος πάντων, για να σε χαιρόμαστε πλέον ανελλιπώς, τουλάχιστον ως το 2019 που λήγει το συμβόλαιο σου!!!!
22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Re: 22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Μέσα στο σορτσάκι??? Δεν παίζει φίλε, εδώ ο άλλος έφαγε κίτρινη για ένα μπουκαλάκι νερό, φαντάσου!!!! 
Πουλενάρα μου, γύρνα ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ, ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ, ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΟΣ, ό,τι πιο δυνατό κράμα υπάρχει τέλος πάντων, για να σε χαιρόμαστε πλέον ανελλιπώς, τουλάχιστον ως το 2019 που λήγει το συμβόλαιο σου!!!!
δανεικός σε ομάδα Α κατηγορίας, να δούμε αν αντέξει σωματικά ολόκληρη χρονιά.
αν όχι, τέλος, δεν είναι για πρωταθλητισμό
Πάμε γερά Δημητράκηηηη!!!! Καλή επάνοδοοοο!!!!
Αυτό που είδα στην φωτογραφία της χθεσινής προπόνησης με τον πάγο πάνω και κάτω απ το γόνατο, συνδυασμένο με την ταυτόχρονη ενός είδους αγωνία στο πρόσωπο σου και το σημερινό νέο ότι έκανες αποθεραπεία στο γυμναστήριο και στο γήπεδο με ειδικό πρόγραμμα, δεν μου άρεσε καθόλου γιατί δεν είναι ενθαρρυντικό για την συνέχεια...
Μακάρι να πάνε όλα καλά, να είσαι γερός σαν ταύρος και να ισχύει αυτό που γράψανε ως ρεπορτΑΡΔ ότι προσέχει πολύ το προπονητικό team για την πιο σωστή και όχι βιαστική επάνοδο σου...
Εύχομαι ολόψυχα να μην αποδειχθείς "γυάλινος", να ξεπεράσεις αυτήν την γκαντεμιά που σε κατατρέχει με τους πολλούς τραυματισμούς και να σε βλέπουμε για χρόνια με τα μαυρόασπρα παλικαράκι μου...
Μακάρι να πάνε όλα καλά, να είσαι γερός σαν ταύρος και να ισχύει αυτό που γράψανε ως ρεπορτΑΡΔ ότι προσέχει πολύ το προπονητικό team για την πιο σωστή και όχι βιαστική επάνοδο σου...
Εύχομαι ολόψυχα να μην αποδειχθείς "γυάλινος", να ξεπεράσεις αυτήν την γκαντεμιά που σε κατατρέχει με τους πολλούς τραυματισμούς και να σε βλέπουμε για χρόνια με τα μαυρόασπρα παλικαράκι μου...
-
Μπαρκαρούτσος
[youtube]RM8qELeRobU[/youtube]
- Πόσες συμμετοχές έχει με τον Π.Α.Ο.Κ.;
- Να πω πόσους τραυματισμούς;

- Πόσες συμμετοχές έχει με τον Π.Α.Ο.Κ.;
- Να πω πόσους τραυματισμούς;
- και 1 επισκέπτης
ισως θα ηταν να παει δανεικος φετος να παρει παιχνίδια για να δουμε και σε τι κατασταση θα επανελθει...
danirifle έγραψε:δανεικός σε ομάδα Α κατηγορίας, να δούμε αν αντέξει σωματικά ολόκληρη χρονιά.
-
john4serres
βεβαιως , η τουμπα σημερα γεμισεK_geo έγραψε:συμμετεχει κανονικα με την υπολοιπη ομαδα;
ολοι ειναι διαθεσιμοι εκτος απο Σκονδρα,Σαμπο και Αντονις που δεν υπολογιζονται γενικα.
- thanos-xanthi
sn0ufel4 έγραψε:danirifle έγραψε:δανεικός σε ομάδα Α κατηγορίας, να δούμε αν αντέξει σωματικά ολόκληρη χρονιά.
+++
ας βγαλει μια χρονια χωρις τραυματισμο, και βλεπουμε
Σύμφωνα με δημοσιεύματα,θα δοθεί δανεικός.
Προσωπικά τον πιστεύω πολύ και θέλω όπου πάει,πέραν οτι θα υπάρχουν εγγυήσεις για αριθμό συμμετοχών να υπάρχει και στενή παρακολούθηση του για τυχόν τραυματισμούς.
Φυσικά ότι καλύτερα θα ήταν να πάει στο εξωτερικό.Τώρα που ανοίξαμε και παρτίδες με την Στεάουα δεν θα μας χαλάσει.
Προσωπικά τον πιστεύω πολύ και θέλω όπου πάει,πέραν οτι θα υπάρχουν εγγυήσεις για αριθμό συμμετοχών να υπάρχει και στενή παρακολούθηση του για τυχόν τραυματισμούς.
Φυσικά ότι καλύτερα θα ήταν να πάει στο εξωτερικό.Τώρα που ανοίξαμε και παρτίδες με την Στεάουα δεν θα μας χαλάσει.
- thanos-xanthi
δε τον σπρωξαμε στον Μπεκαλι, πραγματικα..
ο δημητρακης πρεπει να παει δανεικος για να προσπαθησει να βγαλει 20-30 ματς σε μια σεζον
στον φετινο ΠΑΟΚ αυτο ειναι δυσκολο, με Ματος και Κιτσιου μπροστα του
ο δημητρακης πρεπει να παει δανεικος για να προσπαθησει να βγαλει 20-30 ματς σε μια σεζον
στον φετινο ΠΑΟΚ αυτο ειναι δυσκολο, με Ματος και Κιτσιου μπροστα του
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν δεν είχε τους τραυματισμούς θα είχαμε δεξί μπακ για δέκα χρόνια που λέει ο λόγος. Μακάρι να ανάρρωση πλήρως και να επιστρέψει δυνατότερος και να διεκδικήσει θέση στο ροστερ της επόμενης σεζόν