Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Παύλος Δερμιτζακης

Δημοσίευση από Maximus »

+1 gash... Αυτο έλειπε και αυτό θέλαμε να δούμε... "έναν ΠΑΟΚτσή έτσι ώστε να μπορεί να ψυχολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα που αυτός επιθυμεί". (εξελιγμενο μοντέλο Αγγελάρα :lol: )

Εγώ δεν έχω αμφιβολία ότι ο Παύλος μπορει να στήσει, οπως εκανε και ο προκατοχος του, μια ομαδα απο το μηδεν... Αυτο ειναι φανταζομαι το σημείο στο οποιο έχει ενσταση ο navigator...

Σκέφτομαι ομως και την αντιφαση στην οποια πεφτει αυτό το επιχείρημα... Πως γινεται να εξελίσσεις και να κανεις "ενα κλικ επιθετικοτερο την ομαδα" ή "να κανεις το βημα παραπάνω", αν ηδη δεν εχεις κατανοήσει και κατέχεις ολο το προηγούμενο οικοδομημα;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Maximus έγραψε:teod, αφου ρωτας, πρεπει να απαντησουμε...

Εννοειται οτι ο Παυλος τον εχει μεγαλυτερο! :lol: :opaokara:

Τον πύραυλο παγωτό εννοούσα και μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρεις. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Maximus έγραψε:+1 gash... Αυτο έλειπε και αυτό θέλαμε να δούμε... "έναν ΠΑΟΚτσή έτσι ώστε να μπορεί να ψυχολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα που αυτός επιθυμεί". (εξελιγμενο μοντέλο Αγγελάρα :lol: )

Εγώ δεν έχω αμφιβολία ότι ο Παύλος μπορει να στήσει, οπως εκανε και ο προκατοχος του, μια ομαδα απο το μηδεν... Αυτο ειναι φανταζομαι το σημείο στο οποιο έχει ενσταση ο navigator...

Σκέφτομαι ομως και την αντιφαση στην οποια πεφτει αυτό το επιχείρημα... Πως γινεται να εξελίσσεις και να κανεις "ενα κλικ επιθετικοτερο την ομαδα" ή "να κανεις το βημα παραπάνω", αν ηδη δεν εχεις κατανοήσει και κατέχεις ολο το προηγούμενο οικοδομημα;

Σάντος ο παλαίουρας.
Δέρμι ο νεότατος και με άγνοια κινδύνου...

Ο παλιός είναι αλλιώς
αλλά ο νέος ποιο ωραίος.......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειναι δεν ειναι η ομαδα του σαντος παντως το κοουτσαρισμα στους αγωνες ειναι ολο δικο του αυτο ειναι δεδομενο...και δειχνει οτι το εχει... :ugeek: :ugeek:
thief

Δημοσίευση από thief »

Παιδιά ψυχραιμία με τις κρίσεις μας.
Ο Δερμιτζάκης στα 4 πολύ δύσκολα Ευρωπαικά παιχνίδια πήρε σχεδόν άριστα, αλλά να τον δούμε στην διάρκεια και π.χ. σε ματς με τους λεγόμενους μικρούς όπου οι 10 στους 11 πάιχτες είναι ταμπουρωμένοι πίσω.
Αυριο είναι μία καλή ευκαιρία να τον δούμε, αλλά προσοχή το ματς είναι πολύ δύσκολο. Λίγο η κούραση, λίγο ότι ακόμη είμαστε στο ματς με την Φενέρ, λίγο ο Κοκοτοβιτς με το κατενάτσιο του...ε και δεν θέλει πολύ να γίνει καμία στραβή. Υπομονή χρειάζεται τόσο από την ομάδα όσο και από το κόσμο που θα πάει στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Στα ταμπούρια θα μιλίσουν βιειρίνια και παπαζογλίνι-πυργουλίνι. ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στο πρωτάθλημα θα πρέπει ο Δέρμι να εμφανίσει τον "μπασκετικό" ΠΑΟΚ. Ο Σάντος έβαλε μια "μπασκετική" νοοτροπία στην ομάδα. Ως γνωστόν στο άθλημα αυτό κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα, οι εκπλήξεις είναι σπανιότατες. Αυτό το είχε ο ΠΑΟΚ πέρσι. Τα παιχνίδια στα οποία ήταν η καλύτερη ομάδα έπαιρνε και το αποτέλεσμα.

Ο Δέρμι έδειξε προς το παρόν τις "ποδοσφαιρικές" του αρετές. Πως δηλαδή τα καταφέρνεις όταν δεν είσαι η θεωρητικά καλύτερη ομάδα. Τουλάχιστον στον Πανθραξ είχε ετοιμαστεί πολλές φορές για τέτοια παιχνίδια.

Την Κυριακή δίνει την πρώτη από τις 30 εξετάσεις, απέναντι σε αντιπάλους πολλές φορές κατώτερους (θεωρητικά), απέναντι δηλαδή σε ομάδες που θα προσπαθήσουν να "κλέψουν" κάτι από το παιχνίδι. Εδώ είναι τα δύσκολα;
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Οντως εδώ δεν ξέρω αν είναι πιό δύσκολα απ' τα Ευρωπαικά πάντως είναι σίγουρα κάτι αρκετά πιό διαφορετικό.
Είναι ένας μαραθώνιος που πρέπει να κρατήσεις την συγκέντρωση των παικτών σε υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα και να βρείς τρόπους να διασπάσεις άμυνες κλειστές και όχι ομάδες που παίζουν ανοικτά όπως οι 2 που αντιμετωπίσαμε.
Και ακόμη πρέπει αν θες να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα να μην πετάς βαθμούς σε μεγάλο αριθμό παιχνιδιών.
Θα δείξει....
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Bono έγραψε: υ.γ. οι κουρασμένοι ξεκουράζονται και οι τυφλοί βρήκανε το φως τους....
Όχι ακόμα φίλε Bono όχι ακόμα.Σύμφωνα με μελέτες όταν κάποιος έχει καιρό να δει το φως γιά κάποιο πρόβλήμα στην αρχή βλέπει ένα τεράστιο αστραφτερό λευκό που προκαλεί πόνο στα μάτια, αλλά με την πάροδο του χρόνου αρχίζει και γλυκαίνει αυτή η αίσθηση και στο τέλος βλέπει και χρώματα και αντικείμενα.Τότε έρχεται και η αγαλλίαση ψυχής και σώματος.
Τώρα κάποια αδέρφια είναι στη φάση του πόνου και συμπάσχω γιά αυτό αλλά πολύ γρήγορα θα έρθει και η αγαλλίαση.
Λίγη υπομονή θέλει.Τόσα χρόνια στο σκοτάδι ήταν..... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

navigator11 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Τελικά ρε μάγκες....

Ποιος τον έχει μεγαλύτερο; Ο Σάντος ή ο Παύλος;

Από έναν προπονητή περάσαμε σε έναν άλλο και η ομάδα πάλι συνεχίζει με επιτυχίες κι εμείς ασχολούμαστε με θέματα που δε βοηθάνε σε τίποτα...γιατί δεν είμαστε η μόνη ομάδα που άλλαξε έναν πετυχημένο προπονητή και συνεχίζει με έναν άλλο το ίδιο καλά. Άντε να ασχοληθούμε με θέματα που πραγματικά μέσα από τη συζήτηση θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και όχι απλά να ικανοποιηθεί ο εγωϊσμός μας με κάποια αυτοεπιβεβαίωση...

"βαρια" κουβεντα,δεν εννοω απο αποψη ορθοτητας,αυτη που γραφεις και προωρη φιλε μου.να θυμισω απλα πως τσουλησε για καποιο διαστημα η αεκ με ραβουση στον παγκο στην μεταμπαγεβιτς εποχη ...
οστις θυμαται,θυμαται ...
Εγώ θυμάμαι κι'ένα καλό σύνθημα που λέγαν τα χανούμια στους γκέυδες και πολύ με είχε αρέσει: Θα πάρετε του χρόνου τον Ραβούση, τον Βαμβακά καινούργιο γυμναστή, θα βάλετε και κίτρινες φανέλες μήπως και δείτε προκοπή!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:+1 gash... Αυτο έλειπε και αυτό θέλαμε να δούμε... "έναν ΠΑΟΚτσή έτσι ώστε να μπορεί να ψυχολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα που αυτός επιθυμεί". (εξελιγμενο μοντέλο Αγγελάρα :lol: )

η "ενσταση" μου στο θεμα που αναφερεις ειναι οντως υπαρκτη.που φυσικα δεν προκειται ΝΑ ΑΡΘΕΙ ("ενσταση"σχετικα με την ικανοτητα του δερμιτζακη να ΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ μιας και η ομαδα που εχει στα χερια του κυμαινεται πολυ πανω του μηδενος).

ως προς το αλλο που γραφεις,η διαφοροποιηση μας εγκειται στο οτι προσωπικα ΑΚΟΜΑ δεν εχω αναντιρρητως αποδεχθει οτι ο παυλος εχει κατανοησει και κατασχει ολο το προηγηθεν της παρουσιας του ιδιου στον ΠΑΟΚ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ",ωστε να δεχθω οτι ΗΔΗ το ΕΞΕΛΙΞΕ!τα μηνυματα ειναι ΘΕΤΙΚΑ,αλλά οι δοκιμασιες ακομα παρα πολλες και ποικιλης δυσκολιας.ειναι πολλες οι αγωνιστικες-προπονητικες παραμετροι στις οποιες "πρεπει" να αντεπεξελθει ο παυλος,ωστε να πουμε οτι οντως συνεχιζει το προηγουμενο οικοδομημα.λχ το σημερινο παιχνιδι και η εικονα της ομαδας σε ενα παιχνιδι,που επεται ενος ευρωπαϊκου "θριαμβου" ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Χωρικός έγραψε:
navigator11 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Τελικά ρε μάγκες....

Ποιος τον έχει μεγαλύτερο; Ο Σάντος ή ο Παύλος;

Από έναν προπονητή περάσαμε σε έναν άλλο και η ομάδα πάλι συνεχίζει με επιτυχίες κι εμείς ασχολούμαστε με θέματα που δε βοηθάνε σε τίποτα...γιατί δεν είμαστε η μόνη ομάδα που άλλαξε έναν πετυχημένο προπονητή και συνεχίζει με έναν άλλο το ίδιο καλά. Άντε να ασχοληθούμε με θέματα που πραγματικά μέσα από τη συζήτηση θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και όχι απλά να ικανοποιηθεί ο εγωϊσμός μας με κάποια αυτοεπιβεβαίωση...

"βαρια" κουβεντα,δεν εννοω απο αποψη ορθοτητας,αυτη που γραφεις και προωρη φιλε μου.να θυμισω απλα πως τσουλησε για καποιο διαστημα η αεκ με ραβουση στον παγκο στην μεταμπαγεβιτς εποχη ...
οστις θυμαται,θυμαται ...
Εγώ θυμάμαι κι'ένα καλό σύνθημα που λέγαν τα χανούμια στους γκέυδες και πολύ με είχε αρέσει: Θα πάρετε του χρόνου τον Ραβούση, τον Βαμβακά καινούργιο γυμναστή, θα βάλετε και κίτρινες φανέλες μήπως και δείτε προκοπή!

ο γαυρος βεβαια ειδε,με τους τροπους που ολοι ξερουμε,προκοπη διχως ραβουση,βαμβακα και αλλαγη φανελων,η αεκ εφτασε στο σημειο,που εφτασε κι ο πετραν ειναι εξαφανισμενος απο τον χαρτη ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

"Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κάνει μία πορεία ίδια πάνω κάτω με την περσινή. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύνολο και μια ομάδα με άξονα την πειθαρχία και την οργάνωση μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, θα δούμε κάθε παιχνίδι και κάθε αγωνιστική ξεχωριστά. Αυτό που θέλω και θα ζητήσω από τους ποδοσφαιριστές μου, είναι να μπαίνουν στο γήπεδο με στόχο να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Εξυπακούεται ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του "Δικεφάλου".

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Καβαλιώτης τεχνικός απάντησε: "Αυτό που ξέρω είναι, ότι το πρωτάθλημά μας θα γίνει καλύτερο, όταν εξαλειφθεί κάθε υπόνοια των φιλάθλων για την ύπαρξη παρασκηνίου. Το λέω σαν ευχή, γιατί πραγματικά θέλω και ευελπιστώ το φετινό πρωτάθλημα να είναι καλύτερο από το περσινό".

ΠΔ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ο Δερμιτζάκης άρχισε πολύ καλά. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Συγκρίσεις με Σάντος είναι ατυχέστατες.
Οι γραφικοί τύπου καμόρα και ζαγόρα τις κάνουν.
Παύλο γερά με τσαμπουκά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ολοι αυτοι οι καμοροζαγορηδες είναι κακές αντιγραφές του Ραπτόπουλου. Προσπαθούν δηλαδή όλη την ώρα να βγάζουν ντεμεκ σημαντικά προς συζήτηση θέματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι εκτός τόπου και χρόνου αυτά που θίγουν, όταν τα θίγουν. Οτι ναναι ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”