Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- ΑποστόληςΑ
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Σύμφωνα με τους αρδ θα πάει ο κοντός δεξιά και ο Λυμπερόπουλος κορυφή Αποστόλη.
Καλα αν περιμενεις απο τον Λυμπεροπουλο σωθηκες...
Βρε Σαλπι σε λεω..

Βρε Σαλπι σε λεω..

το κακο ειναι λεγανε ο φωτακης παλι εκτος αποστολης με ατομικο προγραμμα....
σαλπι μην πολυτρεχεις.....μακαρι να απιξει και ο γεωργιαδης αλλα προηγειται ο φετφα δυστυχως προς το παρων
ο φετφα βασικος ..η μονη επιθετικογενης λυση στον παγκο ο γεωργιαδης οποτε ισως τον δουμε
σαλπι μην πολυτρεχεις.....μακαρι να απιξει και ο γεωργιαδης αλλα προηγειται ο φετφα δυστυχως προς το παρων
ο φετφα βασικος ..η μονη επιθετικογενης λυση στον παγκο ο γεωργιαδης οποτε ισως τον δουμε
Αυτος ο ταγαρος ο Μακος γιατι παιζει Εθνικη οεο?! 

η εθνικη δεν εχει χαφ....καθολου μα καθολου.....ο λυμπε ουτε τρεχει ουτε απειλει....οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα μαλλον γι αυτο σταματαει του χρονου....ο φετφα εχει παρα τον κακο το δρομο παντως..
ενω η κυρια ο σαμαρας????karabill έγραψε:Αυτος ο ταγαρος ο Μακος γιατι παιζει Εθνικη οεο?!

Πο πο πο ρε παιδακι μου ο Σαντος σημερα ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ... τραγικος!
Οι 2 μεχρι τωρα αλλαγες του Σαντος με κανουν ευτυχισμενο και μονο με την προσληψη μπολονι φετος.Αν ειναι δυνατον να χανεις με την λετονια και να βγαζεις εξτρεμ για αμυντικο χαφ και η δευτερη αλλαγη στο 70 αλλαγη δεξι μπακ.Εισαι καλος προπονητης ρε φερναντο αλλα αν το παιχνιδι δεν σου παει καλα και βρεθεις πισω βραχυκυκλωνεις χειροτερα και απο τον χαβο.
ο καραγκουνας πιο πολυ ωρα πεσμενος ειναι παρα τρεχει..
ο σαμαρας απορω γιατι παιζει...
ο σαμαρας απορω γιατι παιζει...
Μωρε για εμας δουλευει και δεν βαζει κλαους γεωργιαδη μην τυχον και τραυματιστουν.
γκαντεμς?joshua έγραψε:Μωρε για εμας δουλευει και δεν βαζει κλαους γεωργιαδη μην τυχον και τραυματιστουν.
Αντε η πρωτη αλλαγη μπορει και να ηταν λογω τραυματισμου και επειδη σιγα μη εβαζε ετσι απευθειας το Γεωργιαδη να παιξει 45 λεπτα και επειδη Σαντος εισαι (τον ξερουμε) εβαλε Τζιολη...
Αλλα ρε Φερνανταο ...πλακα μας κανεις, αλλαγη δεξι μπακ γιατι κανεις.. πες μου ενα λογω?! (εν τω μεταξυ ο Βυντρα μια χαρα επαιζε)! Τεσπα τωρα εβαλε ΓΧ!
ΥΓ: Ο Μητσος πολυ τρεχει και δε μ`αρεσει ..πριν μεχρι το κορνερ εφτασε για να κανει τακλιν!
ΥΓ2: Σαντος Σ`ευχαρηστω για αυτα που προσφερες αλλα σ`ευχαρηστω που εφυγες κι απ`τα ονειρα μου!
ΥΓ3: 1-1 στο 83` (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.)
Αλλα ρε Φερνανταο ...πλακα μας κανεις, αλλαγη δεξι μπακ γιατι κανεις.. πες μου ενα λογω?! (εν τω μεταξυ ο Βυντρα μια χαρα επαιζε)! Τεσπα τωρα εβαλε ΓΧ!
ΥΓ: Ο Μητσος πολυ τρεχει και δε μ`αρεσει ..πριν μεχρι το κορνερ εφτασε για να κανει τακλιν!
ΥΓ2: Σαντος Σ`ευχαρηστω για αυτα που προσφερες αλλα σ`ευχαρηστω που εφυγες κι απ`τα ονειρα μου!
ΥΓ3: 1-1 στο 83` (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.)