Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από free4 »

Oι Ελληνες λένε ότι χάθηκε, οι Αμερικανοί όμως επιμένουν:
http://www.sportost.com/Basketball/Ty_L ... _Team_PAOK
http://www.slamonline.com/online/news-r ... to-greece/
http://realgm.net/src_wiretap_archives/ ... with_paok/

Μήπως φταίει η διαφορά ώρας κι ότι επειδή είναι Κυριακή σήμερα δεν πολυασχολούνται?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ενδιαφερον εχουν οι συζητησεις των αμερικανων..Φαινεται πως ο Λου θελει σαν τρελος να κανει κατι που δε μπορεσε να το κανει στο ΝΒΑ..να ειναι καπου ο πρωταγωνιστης..
Για να δουμε..Παντως στην Ελλαδα το δινουν οριστικα αρνητικο και οπως φαινεται στην Αμερικη κοντα στο θετικο..
Μακαρι να ρθει..Πιο πολυ γιατι θα νοιωσουμε και παλι οτι ειμαστε μεγαλοι και γιατι οπως και να εχει ο κοσμος θα δει την ολη προσπαθεια θετικα..Αξιζει το ρισκο ακομα και αν δεν προσαρμοστει..

ΥΣΤ : Καλος ο Ειβερι αλλα κοπηκε στα ιατρικα του Πανελληνιου...Σουπερ επιλογη ο Μαιλς ΕΑΝ δεν υπαρχει Λου
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Οντως ενώ εδώ σε μάς ο δίνουν τελειωμένο αρνητικά, στην άλλη πλευρά του ατλαντικού το δείνουν τελειωμένο θετικα!
Μακάρι πάντως να έρθει. Θά είναι μια σπουδαία μεταγραφή!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Tyronn Lue | GTEAM: Orlando Magic
HEIGHT/WEIGHT: 6'0' / 175
DOB: 5/3/1977
COLLEGE: Nebraska
CONTRACT INFO: 2008/09: $2.25 million, 2009/10: Free Agent

Tyronn Lue-G- Magic Sep. 5 - 8:48 am et

The Greek team PAOK is on the verge of signing veteran guard Tyronn Lue.
Lue has 11 seasons of NBA experience but can likely find more money overseas. If he is signed by PAOK, the domestic market for career backup PGs will shrink by one.

Δεν ξέρω εαν βοηθά αυτό αδέρφια.
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

τι να πω ρε παιδια μακαρι να εχουν δικαιο τα ξενα σαιτ και να παρουμε παικτη που τον θελαν για ρολιστα στο nba...ειδικα το λινκ απο το φορουμ των σελτικς μου εφτιαξε για τα καλα την διαθεση...
οποιος βρισκει νεοτερα για το θεμα ας ενημερωνει..μακαρι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ να επιστρεψουμε σιγα σιγα και στο μπασκετ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μακάρι να κλείσει ο λου αν και πιστεύω ότι και η εναλλακτική λύση που υπάρχει είναι αξιόλογη, αυτό που με προβληματίζει είναι η επιλογή να μην αποκτηθεί μπακ απ στο 2 πιστεύω ότι με έναν παίχτη όπως ο Χαραλαμπίδης θα ήμασταν υπερπλήρης. Τώρα θα μου πει κάποιος ότι πριν ένα μήνα ήμασταν για διάλυση, αλλά τι να κάνω τρώγοντας έρχεται η όρεξη. είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος και αν και είμαι τελείως αντίθετος με την επιλογή Ταπούτου και τη εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει και αυτήν την διοίκηση για θέματα του παρελθόντος, προτρέπω όλους τους οπαδούς μας να στηρίξουν το αγωνιστικό τμήμα και εύχομαι στην ανατολή αυτού του χιλιοταλαιπωρημένου τμήματος που μας χάρισε απίστευτες στιγμές
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω εναν τετοιο θα θελα

PAOK - OLYMPIAKOS ( AIR KOYBELAS )

http://www.youtube.com/watch?v=_qz7LXdM ... -fresh+div
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πάπαλα!!

Tyronn Lue Declines PAOK's Offer, Wants to Stay in NBA

Sep 6, 2009 11:58 AM

Contradicting yesterday's report, Orlando Magic free-agent point guard Tyronn Lue will not sign with PAOK (hat tip: SLAM). The 11-year veteran would prefer to stay in the NBA.

For whatever reason, I don't think he'll have too much trouble finding a job. A move to Boston would make the most sense, because the Celtics have--in Rajon Rondo--just one true point guard. Additionally, Lue is good friends with star Celtics forward Kevin Garnett. The Philadelphia 76ers are another team that might be interested in a steady, veteran presence behind new starter Louis Williams and rookie Jrue Holliday.

No matter where he winds up, Lue will indeed be the last Magic free-agent domino to drop. They re-signed Adonal Foyle and matched Dallas' offer sheet to Marcin Gortat, while allowing Hedo Turkoglu (Toronto) and Jeremy Richardson (Aris Thessaloniki) to ply their trades elsewhere.

http://www.thirdquartercollapse.com/200 ... aoks-offer

Τον χάσαμε τον παίκτη πατριώτηηηηηηηηη
Πάμε γι άλλα.. Εκτός κι αν μετανιώσει κι αποφασίσει να έρθει τελικώς!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

κούβελας.... :) :) :)

τι να λέμε τώρα????Τον παίχτη δεν τον συμπάθησα απο την γριά...

Καμάρι πρέπει να τον έχει ο ανιψιός του υπουργού ότι φόρεσε την φανέλα με τον δικέφαλο....
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Παίδες γεια σας και ΓΟΘΚΟΠ!
Αυτό είναι το πρώτο μου Post σε αυτό το forum...αλλά δεν είμαι και νέος δυστυχώς....
μια περίληψη για να ξέρετε λίγα πράγματα: είμαι άρρωστος με to basket όχι γενικά αλλά του ΠΑΟΚ, με διαρκείας τα τελευταία 6 χρόνια συν το φετινό.. και όχι για τα μάτια του κόσμου , τα τελευταία 3 χρόνια έχασα 2 ματς από επίσημα...
Από basket κατι σκαμπάζω, έπαιξα 5 χρόνια στα παιδικά ομαδούλας της πόλης μας και από τότε ερασιτεχνικά δεν παραλείπω να χτυπάω κάρτα στο Ποσειδώνιο τα βράδυα συνέχεια τα τελευταία 13 χρόνια...
όπου είμαι γνωστός με παρατσούκλι παλιού μας play maker...

Τώρα για την ομάδα: Δεν ξέρω ο Γιαννούλης αν κοστίζει πολλά αλλά για βοηθητικούς ρόλους σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και θέλω να τον πάρουμε...
εκεί όμως που ρίχνω σκούφια είναι για τον Branco, θυμάστε πρόπερσυ σε καλάθι που έβαλε που χτύπησε την καρδιά του και έδειξε ΠΑΟΚ; και είναι παιχταράς τελεία και παύλα!
φυσικά εκτιμώ και οτν Καλαμπόκη αλλά και ο Κυρίστης πέρσυ ήταν αξιοπρεπέστατος, αυτοί είναι οι Έλληνες παίκτες που θα φέρουν και τον λαό στην κερδίδα, για τους μισθοφόρους μαύρους δεν νομίζω να τρελαίνεται κανείς, πάνε οι εποχές που αγαπούσαμε τον Kliff τον Truth και τον...Ντικ Μόμα(ουπς λάθος).
Αnyway δεν βλέπω σε τι θα βοηθούσε μαυράκος play ενώ με branco-Καυκή είσαι καλυμμένος...και βάζεις στο 2-3-4 και τον άλλο μαύρο Forward να αλλάζει με τον Gregory όπως πέρσυ ο Ντιαρά...
Τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πρώτα απ' όλα καλώς ήρθες. Όσο βλέπω πρώτα ποσταρισματα στο μπάσκετ τότε ελπίζω περισσότερο. Στο 3-4 ήμαστε ο.κ. ενώ στο 2 θέλουμε ένα μπακ απ. Θέλουμε άσσο και σέντερ. Ποια θέση θα καλύψει ο ξένος και ποια ο κοινοτικός, είναι θέμα το τι υπάρχει ελεύθερο στην αγορά και σε τι τιμή. Σίγουρα ο Σούλης και ο Μάτζικ θα βρούνε ότι καλύτερο και στην καλύτερη τιμή.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

Καλώς ήρθες αδερφέ
διάβαζα σήμερα δηλώσεις του Σούλη και είπε για απόκτηση 2 παιχτών, ενός Αμερικανού και ενός κοινοτικού.
Και εγώ ψήνομαι για μπράνκο (όπως και οι περισσότεροι) αλλά τα οικονομικά μας δεν μας βοηθάνε. Συνολικά διάβαζα διαθέτουν 200-220 χιλ περίπου και για τις 2 θέσεις (120 άντε 140 για τον άσσο και 80 για τον ψηλό) άρα περιμένουμε.
Πάντως όποιον και να φέρουν (όπως και στο ποδόσφαιρο) θα είναι η καλύτερη λύση δεδομένου του οικονομικού.
Τελικά η ιστορία με τον Λου είχε και τα καλά της ασχέτως με την κατάληξή της...αισθανθήκαμε οι περισσότεροι κάτι από τα παλιά...και δανειζόμενος λίγη αισιοδοξία από τον free πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται...στήριξη και υπομονή εμείς, δουλειά η ομάδα και όλα θα έρθουν.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

axl4 έγραψε: Τελικά η ιστορία με τον Λου είχε και τα καλά της ασχέτως με την κατάληξή της...αισθανθήκαμε οι περισσότεροι κάτι από τα παλιά... τα καλύτερα έρχονται...στήριξη και υπομονή εμείς, δουλειά η ομάδα και όλα θα έρθουν.
Αυτό....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

kostasff έγραψε:Πρώτα απ' όλα καλώς ήρθες. Όσο βλέπω πρώτα ποσταρισματα στο μπάσκετ τότε ελπίζω περισσότερο. Στο 3-4 ήμαστε ο.κ. ενώ στο 2 θέλουμε ένα μπακ απ. Θέλουμε άσσο και σέντερ. Ποια θέση θα καλύψει ο ξένος και ποια ο κοινοτικός, είναι θέμα το τι υπάρχει ελεύθερο στην αγορά και σε τι τιμή. Σίγουρα ο Σούλης και ο Μάτζικ θα βρούνε ότι καλύτερο και στην καλύτερη τιμή.
Επειδη εμεινε ο Καυκης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρθει παικτης με ικανοτητα σκορ στο 1 και θα παρει χρονο στο 2 ο καλαιτζιδης.Επισης εκει υπαρχει και ο Γιανακιδης που αν ειναι γερος μπορει να κανει κατι.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

παιδια,επειδη δεν εχω καταλαβει,με αυτους τους δυο παικτες θα κλεισει και το ροστερ,ή θα ερθουν κανα δυο ακομη ρεζερβες??πχ αυτο που ακουγεται για γιαννουλη......εκτος βεβαια και αν υπολογιζουν αυτον για βασικο,που δε το νομιζω.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”