Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...
Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09
Όλα πάνε κατά διαόλου σε αυτό το τμήμα...
Αυτός ο μαρμάρινος τι πράμα είναι,από basket μυρωδιά και από ξύλο πάει καλά...
Ωραίο αρχηγό έχουμε να το χαιρόμαστε.
Αυτός ο μαρμάρινος τι πράμα είναι,από basket μυρωδιά και από ξύλο πάει καλά...
Ωραίο αρχηγό έχουμε να το χαιρόμαστε.
Πού τον βρήκανε αυτό το ξυλοκόπο ρε γαμώτο;!; Άλλες χρονιές ούτε για να μας σκουπίζει το παρκέ δεν θα έκανε... Α ρε ΠΑΟΚ που σε κατάντησαν...
ΥΓ. Το είχα ξαναπεί για πλάκα, αλλά μήπως να πάμε να παίξουμε εμείς στην ομάδα, στα σοβαρά;!;

ΥΓ. Το είχα ξαναπεί για πλάκα, αλλά μήπως να πάμε να παίξουμε εμείς στην ομάδα, στα σοβαρά;!;
Εγώ προπόνηση με τον Μαρμαρινό δεν κάνωKevin έγραψε:Το είχα ξαναπεί για πλάκα, αλλά μήπως να πάμε να παίξουμε εμείς στην ομάδα, στα σοβαρά;!;

palok τι ύψος έχεις? Μήπως μπορείς να πεταχτείς μέχρι το Αιγάλεω για να δώσεις ανάσες στον Τόμο? 
Έχει κανένα κανάλι τον αγώνα?

Έχει κανένα κανάλι τον αγώνα?
χαχα. ούτε 1.86 και έπαιζα πάντα άσσος. τώρα έχω να παίξω πάνω από 3-4 χρόνια. κανά σουτάκι πού και πού μόνο
πλάκα πλάκα όταν είμαστε μικροί το μαρμαρινό τον κέρδιζα...μετά ψήλωσε ο άτιμος και μας φλόμωνε στην τάπα...
PS: αύριο 5 από ΕΤ1
πλάκα πλάκα όταν είμαστε μικροί το μαρμαρινό τον κέρδιζα...μετά ψήλωσε ο άτιμος και μας φλόμωνε στην τάπα...
PS: αύριο 5 από ΕΤ1
Χα χα χα!!! Έτσι που πάει η κατάσταση σε λίγο θα κάνει μόνος του προπόνηση!!!kostasff έγραψε:Εγώ προπόνηση με τον Μαρμαρινό δεν κάνω

Άνετα παίζω 3-4άρι σ' αυτόν τον ΠΑΟΚ! Ένα ποιοτικό 25λεπτο το 'χω!!!

Kevin απ΄ότι κατάλαβα είσαι ο μοναδικός που δεν είσαι άσσος στο φόρουμ. Βέβαια στο 3-4 είμαστε κομπλέ με Ντιαρα και Γκρέγκορι. Αν έχεις φθηνό κασέ, μπορούμε να διώξουμε έναν από αυτούς για να γλυτώσουμε κάποια χρήματα. Ελπίζω να έχεις ευρωπαϊκό διαβατήριο για να μην μας πιάνεις θέση ξένου 

- DimisK
- Επικοινωνία:
Πρέλιεβτις..........
Σάβιτς.........
Λέβιγκστον..........
Μπέρι..........
Κόρφας..........

Σάβιτς.........
Λέβιγκστον..........
Μπέρι..........
Κόρφας..........

Μάλλον έτσι φαίνεται! Καλά όλα τα playmaker ΠΑΟΚια είναι;kostasff έγραψε:Kevin απ΄ότι κατάλαβα είσαι ο μοναδικός που δεν είσαι άσσος στο φόρουμ. Βέβαια στο 3-4 είμαστε κομπλέ με Ντιαρα και Γκρέγκορι. Αν έχεις φθηνό κασέ, μπορούμε να διώξουμε έναν από αυτούς για να γλυτώσουμε κάποια χρήματα. Ελπίζω να έχεις ευρωπαϊκό διαβατήριο για να μην μας πιάνεις θέση ξένου

Ας διώξουμε τον Ντιαρά που θέλει και να φύγει, θα σου κάνω παπάδες στο 3άρι, ιδίως αν πάμε playoffs και φορμαριστώ! 8)
Και φυσικά θα παίζω τζάμπα και δεν πιάνω θέση ξένου!!!

ΥΓ. Με τον gash04 θα κάνουμε τρελό δίδυμο!!!

ΥΓ2. Sorry για τα off topic!
αφού δεν κατεβάζουμε αύριο 10αδα προτείνω να φτιάξουμε την δεκάδα των ονείρων μας με παίκτες που έπαιξαν στην ομάδα μας παρασυρόμενος και από τον dimisk
κόρφας-σταυρόπουλος-κορωνιός-μπουντούρης
prelevic-dilayne rant-λιαδέλης-σιγάλας
stojakovic-γαλακτερός-petway-simpson-μπαλογιάννης
berry-barlow-bonner-levingstone-γιαννούλης-nielsen
savic-φασούλας-ρεντζιάς-nesterovic
coach: duda, skiles, σούλης
εγώ από εδώ μέσα θα διάλεγα. σίγουρα ξεχνάω κάποιους
κόρφας-σταυρόπουλος-κορωνιός-μπουντούρης
prelevic-dilayne rant-λιαδέλης-σιγάλας
stojakovic-γαλακτερός-petway-simpson-μπαλογιάννης
berry-barlow-bonner-levingstone-γιαννούλης-nielsen
savic-φασούλας-ρεντζιάς-nesterovic
coach: duda, skiles, σούλης
εγώ από εδώ μέσα θα διάλεγα. σίγουρα ξεχνάω κάποιους
πωπω. και το μωρό του ελαφιού που είχε βάλει σε ένα ματς στη νεα σμύρνη 39 πόντους με 40 πυρετό!!! το αλάνι έβαζε 7 κολώνιες ταυτόχρονα για να βγεί έξω μετά τον αγώνα να παέι στην παραλιακή...χαχα
Έχω μία ένσταση για τον Κορωνιό ο οποίος δεν πρόσφερε και πολλά. Οποιοσδήποτε θα έβαζα Κολτεμπέλα και Φάνη Χριστοδούλου.