Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

An old man was sitting on a bench at the mall. A young man walked up to the bench and sat down. He had spiked hair all different colors-green, red, orange, blue, and yellow. The old man just stared. The young man said, "What's the matter old timer, never done anything wild in your life?"
The old man replied, "Got drunk once and had sex with a parrot. I was just wondering if you were my son."
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

παιρνει ενας τυπος τηλεφωνο να παραγγειλει γυρους...
-ΠΕΛΑΤΗΣ:καλησπερα θα ηθελα 2 γυρους χοιρινους
στον ενα θα ηθελα να ειναι καμμενος ο γυρος ,η πιτα να ειναι αψητη σκετο ζυμαρι,η ντοματα να ειναι πολτοποιημενη, να ειναι λυσσα στο αλατι και το πιπερι να εχει ελαχιστη τυροσαλατα και οι πατατες να ειναι πολυ παγωμενες
στον αλλο θα ηθελα πολυ λιγο γυρο και να ειναι αψητος με το αιματακι του,η πιτα να ειναι καμενη στο στυλ φρυγανιας και τιγκα στο λαδι,να το παστωσετε στο κρεμυδι και το μπουκοβο, και να ειναι βουτηγμενο ολο μαζι στο τζατζικι

επισης θα ηθελα και δυο μπυρες εξτρα κουνημενες ετσι ωστε οταν τις ανοιξω να κανουν το χαρακτηριστικο πηδακα και να τα κανουν ολα πουτανα.
-ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ:δυστυχως κυριε μου δεν μπορουμε να εκτελεσουμε μια τετοια παραγγελια...
-ΠΕΛΑΤΗΣ:και χθες ρε μαλα πως μπορουσατε?????
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Βλέπει ο Γιωρίκας τον Κωστίκα που έχεται και τον λέει:
-Που 'σαι ρε φίλε τόσον καιρό άφαντος;
-Ασε, ασε Γιωρίκα, πηγαίνω φροντιστήριο!
-Φροντιστήριο; Τι μαθαίνεις;
-Μαθαίνω λογική!
-Και τι 'ναι αυτή η λογική;
-Να κάτσε να σε πω: Έχεις ενυδρίο στο σπίτι σου;
-Ναι
-Άρα αγαπας τα ψάρια
-Σωστά!
-Αρα σε αρέσει η θάλασσα
-Ακριβώς
-Και το κολύμπι
-Καλά μάγος είσαι
-Και τα ξώβυζα στις παραλίες, το καλοκαίρι.
-Ναι, ναι!
-Άρα είσαι σωστός άντρας!
-Μωρε μπράβω επιστήμη!

Φεύγει ο Κωστίκας και έρχετε ο Πανίκας και ρωτά τον Γιωρίκα:
-Ρε Γιωρίκα που'ναι αυτός ο Κωστίκας χαμένος τόσο καιρό;
-Ασε Ασε έγινε επιστήμονας!
-Τι επιστήμονας
-Να, σπουδάζει λογική!
-Τι 'ναι αυτή η λογική.
-Κατσε να σε πώ απο αυτά που έμαθα κι εγώ... Ενυδρείο έχεις σπίτι σου;
-Όχι
-Ε, που.της είσαι!!! :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μαλωνουν ο Σουπερμαν , η Σταχτοπουτα και ο Κουασιμοδος για το ποιος ειναι καλυτερος σε κατι..
Λεει ο Σουπερμαν : ''Εγω ειμαι ο πιο δυνατος που κυκλοφορει στη Γη..Δεν υπαρχει δευτερος..''
Λεει η Σταχτοπουτα : ''Εγω ειμαι η πιο ομορφη που κυκλοφορει..Καμια δε με φτανει.. ''
Λεει ο Κουασιμοδος : '' Καλα πατε ,αλλα εγω ειμαι μακραν οτι πιο ασχημο κυκλοφορει στον κοσμο.. ''

Πεταγεται η Σατχτοπουτα και λεει εχω μια φιλη που εχει μια μητρια που εχει ενα καθρεφτη που τα ξερει ολα..Παμε να μας πει...

Μπαινει ο Σουπερμαν...Βγαινει χαρουμενος και λεει ''Σας το πα..ειμαι ο πιο δυνατος που υπαρχει...''
Μπαινει η Σταχτοπουτα...Βγαινει χαμογελωντας και λεει '' Ειδατε..ειμαι η πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο..''
Μπαινει ο Κουασιμοδος...Βγαινει προβληματισμενος και φωναζει...
''Ποιος ειναι αυτος ο Καραγκουνης???????''
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Εικόνα>Εικόνα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Σε γκάλοπ που έγινε για το "τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια ερωτική πράξη" έλαβαν τα παρακάτω ποσοστά:
Το 20% ανάβει τσιγάρο.
Το 10% γυρίζει πλευρό.
Και το 70% γυρίζει σπίτι.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Κάποια μέρα, τρεις άντρες στεκόντουσαν στην ουρά μπροστά από το γραφείο του Αγ. Πέτρου. Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη μέρα για τον Αγ. Πέτρο, μιας και τη συγκεκριμένη μέρα είχε πολύ δουλειά το "κατάστημα". Έτσι, στον πρώτο από τους τρεις ο οποίος φορούσε κουστούμι, ο Αγ. Πέτρος αναγκάστηκε να πει:

- Ξέρεις, ο παράδεισος κοντεύει να γεμίσει σήμερα, και μου ζητήθηκε να βάλω μέσα μόνο όσους είχαν φρικτό θάνατο. Για πες μου λοιπόν για το δικό σου.

Ο άντρας, παίρνει μία βαθειά ανάσα και αρχίζει να εξιστορεί...

- Για ένα χρονικό διάστημα, υποψιαζόμουν ότι η γυναίκα μου με απατούσε. Έτσι, μία μέρα αποφάσισα να γυρίσω νωρίτερα σπίτι για να την πιάσω στα πράσα. Μόλις έφτασα στο διαμέρισμά μου, στον 25ο όροφο, άρχισα να ψάχνω το σπίτι, μιας και ήμουν σίγουρος ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Παρόλα αυτά σε καμία από τις συνηθισμένες κρυψώνες δεν βρήκα τίποτα. Τελικά βγήκα στο μπαλκόνι και όπως ήταν αναμενόμενο, είδα έναν άντρα κρεμασμένο από το κάγκελο να αιωρείται 25 ορόφους πάνω από τη γη. Χωρίς να το καλοσκεφτώ, και μέσα σε μεγάλο θυμό, άρχισα να τον χτυπάω με μανία, αλλά ο μπάσταρδος δεν έπεφτε με τίποτα. Έτσι, επέστρεψα στο διαμέρισμα και πήρα ένα σφυρί, με το οποίο άρχισα να του χτυπάω τα δάχτυλα. Σε κάποια στιγμή δεν άντεξε τον πόνο και έπεσε. Παρόλα αυτά, στάθηκε τυχερός γιατί έπεσε στους θάμνους και απλά ζαλίστηκε. Χωρίς να μπορώ πλέον να συγκρατήσω το θυμό μου, έτρεξα στην κουζίνα και άρπαξα το ψυγείο. Και έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, του το πέταξα από τον 25ο όροφο στο κεφάλι, σκοτώνοντας τον ακαριαία. Όλη αυτή η ένταση και ο θυμός με καταβάλλανε και εκείνη τη στιγμή έπαθα καρδιακή προσβολή και πέθανα εκεί στο μπαλκόνι.

- Χμ.. αρκετά άσχημη μέρα.. αρκετά φρικτός θάνατος, είπε ο Αγ. Πέτρος και τον άφησε να περάσει στον παράδεισο.

Έρχεται η σειρά του δεύτερου ο οποίος φοράει φόρμα γυμναστικής. Εν συντομία, ο Αγ. Πέτρος εξηγεί και σε αυτόν τις συνθήκες που επικρατούν και του ζητάει να του πει τη δικιά του ιστορία. Έτσι ο τύπος παίρνει και αυτός μια βαθειά ανάσα και αρχίζει...

- Ήταν μία πολύ παράξενη μέρα. Βλέπετε, έμενα στον 26ο όροφο μιας πολυκατοικίας και κάθε μέρα έβγαινα στο μπαλκόνι για γυμναστική. Εκείνη τη μέρα παραπάτησα και έπεσα από το μπαλκόνι. Για καλή μου τύχη, κατάφερα να πιαστώ από το κάγκελο του μπαλκονιού του απο κάτω ορόφου. Ήξερα ότι αν δεν ερχόταν κάποιος να με βοηθήσει, δεν θα άντεχα για πολύ. Σε κάποια στιγμή είδα έναν άντρα να τρέχει κατα πάνω μου και σκέφτηκα ότι ευτυχώς είχα σωθεί, μέχρι που ο άντρας άρχισε να με χτυπάει ανελέητα. Κρατήθηκα όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά τότε μπήκε μέσα και γύρισε κρατώντας στα χέρια του ένα σφυρί με το οποίο άρχισε να μου χτυπάει τα δάχτυλα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, έτσι άφησα τα χέρια μου. Για μιά φορά ακόμα στάθηκα τυχερός, και έπεσα στους θάμνους. Μόλις συνήλθα από την πτώση, πριν προλάβω να σκεφτώ τι ακριβώς είχε γίνει, ένα ψυγείο έπεσε από τον ουρανό πάνω μου και.. να μαι...

- Χμ, πολύ φρικτός ο θάνατός σου, του απαντάει ο Αγ. Πέτρος και χωρίς δεύτερη σκέψη τον βάζει μέσα στον παράδεισο.

Σε κάποια στιγμή έρχεται και ο τρίτος ο οποίος είναι εντελώς γυμνός. Ο Αγ. Πέτρος ζητάει και από αυτόν να του εξιστορήσει τον θάνατό του για τους προαναφερθείς λόγους. Και εκείνος του λέει...

- Δεν είμαι σίγουρος.. το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι όμως είναι ότι κρύφτηκα στο ψυγείο...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

χαχαχα πολύ καλο! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

κυριακο και daat πολυ καλα :)
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Φωτογραφικό ανέκδοτο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Protomastoras

Δημοσίευση από Protomastoras »

Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του... -Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!! Τ' ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα.... Τη βλέπει ο τύπος και λέει: -Άμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη!!!

Εγγονός: Ρε Γιαγιά, είδες μήπως τα χάπια μου? Γράφανε LSD απέξω.. Γιαγιά: Γάμησε τα τα χάπια ρε! Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες;

Πως λένε οι γύφτοι το ice tea; Είσαι τεά

Πώς λέγεται ο Μπομπ ο μάστορας μετά από τρεις μπάφους; Μπομπ ο μάστουρας

Σκάει ένας Παλαιστίνιος σε ένα μπαρ
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

Protomastoras έγραψε: Εγγονός: Ρε Γιαγιά, είδες μήπως τα χάπια μου? Γράφανε LSD απέξω.. Γιαγιά: Γάμησε τα τα χάπια ρε! Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες;

Πως λένε οι γύφτοι το ice tea; Είσαι τεά

Σκάει ένας Παλαιστίνιος σε ένα μπαρ
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

το παρακατω δεν ειναι ανεκδοτο αλλα μου προκαλεσε πολυ γελιο οταν τον ειδα!
Εικόνα :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”