Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ο ΠΑΟΚ 10 μέρες πριν το παιχνίδι με τον Αγιαξ τελεί υπό συνθήκες κρίσης.
Η διαχείριση της κατάστασης από τον Βρύζα και τον Ζαγοράκη θα κρίνει κατά πολύ την τύχη της Ομάδας για την νέα χρονιά ανεξαρτήτως της ευρωπαϊκής πορείας που θα κάνει η Ομάδα.
Οι καμπάνες χτύπησαν ηχηρά για όλους. Η περίοδος της υπομονής και της ανέχειας πέρασε.
Επιχειρήματα του τύπου, κοιτάξτε που ήμασταν πριν 3 χρόνια, δεν πιάνουν πλέον.
Η νέα αρχή ας γίνει από το παιχνίδι με την Νυρεμβέργη. Μεταξύ των άλλων είναι ευκαιρία για Παν-ΠΑΟΚτσήδικη συσπείρωση ενόψει του κρισιμόταττου παιχνιδιού με τον Αγιαξ.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

θυμίζω οτι αυτή τη στιγμή ο ζήσης είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.
kos

Δημοσίευση από kos »

που σημαινει οτι πρεπει να πινει καφε στην κερκιδα?
απο οποια πλευρα και εαν το δεις ο ζησης δικαιως κατεβηκε στον παγκο στο δευτερο και δικαιως μιλουσε στους παικτες.
με 3 μπαλακια στο 30 απο ομαδα γ κατηγοριας ο ζησης θα ηταν για κραξιμο εαν το επαιζε κουλ στην κερκιδα.

και η πλακα ειναι οτι κανεις δεν ξερει τι τους ελεγε. ειπε ο βλαχορεπορτερ οτι εδινε οδηγιες και το δεσατε κομπο.
λες και ειπε στον μουσλι να παιξει πιο πισω και να περασει κορυφη ο φιλομενο.

ηρθε νεος προπονητης, η ομαδα δεν βρηκε ακομη τον βηματισμο της και ο ζησης πρεπει να τον βοηθησει με καθε τροπο και σε οτι χρειαστει.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Θα προτιμούσα kos ποδοσφαιρικά μιλώντας και όχι διοικητικά αν ήταν λάθος ή όχι να αναζητεί κάποιο 10ρι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kos, δεν θα καταδείξω εγώ στον αντιπρόεδρο της ομάδας τι να κάνει, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. αν εσύ τώρα μου φέρεις ΕΝΑ παράδειγμα ευρωπαίκής ομάδας που ο αντιπρόεδρος της κάθεται στον πάγκο, ιδίως σε φιλικό ματς (επιδεικνύοντας και επιφέροντας κατά τη γνώμη μου πανικό χωρίς να χρειάζεται- ένα μαμημένο φιλικό ήτανε, έλεος), I' ll pass...
kos

Δημοσίευση από kos »

αλλο αυτο φιλε γκας και αλλο να λες οτι δινει οδηγιες απο το ποστο του προπονητη.
δημιουργουνται εντυπωσεις που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
δινω οδηγιες απο το ποστο του προπονητη σημαινει παρεμβαση στο εργο του προπονητη.

φιλε palok πανικο δεν δημιουργησε η παρουσια του ζηση στον παγκο αλλα το 3μπαλο στο ημιχρονο.
ξεχνας βεβαια οτι ο ζησης ειναι συνεχεια στον παγκο εδω και 2,5 χρονια, εκτος απο το διαστημα που ηταν προεδρος, και οτι σημερα εκτος απο αντιπροεδρος ειναι και τεχνικος διευθυντης και υπευθυνος του αγωνιστικου τμηματος.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

palok έγραψε:kos, δεν θα καταδείξω εγώ στον αντιπρόεδρο της ομάδας τι να κάνει, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. αν εσύ τώρα μου φέρεις ΕΝΑ παράδειγμα ευρωπαίκής ομάδας που ο αντιπρόεδρος της κάθεται στον πάγκο
Αντιπρόεδρο δεν ξέρω, αλλά θυμάμαι συχνά πυκνά τον Μάκαρο να κάθεται στον πάγκο (με την ιδιότητα του μεταφραστή)! :lol:
Η δουλειά του Ζήση είναι τεχνικός διευθυντής. Το "αντιπρόεδρος" στην προκειμένη περίπτωση, μοιάζει περισσότερο με τίτλο. :roll:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οντως η καμερα δειχνει σε καποια φαση τον Ζησαρο να ριχνει μπινελικι σε καποιον παικτη στο δευτερο μερος. δε ξερω αν ηταν η οχι επαγγελματικο. ξερω οτι βλεποντας την ομαδα στο πρωτο ημιχρονο ηθελα λεξοτανιλ. στο δευτερο ημιχρονο βλεποντας την κατασταση να σηκωνει αλοπερντιν, ηθελα και γω να μαι εκει και να πιασω εναν εναν τους παικτες και να τους αρχισω τα γαμωσταυριδια.

δεν το αντεχα αυτο που εβλεπα.

ο Ζησαρος ποναει την ομαδα και αν εκανε κατι το κανε γιατι ενοιωσε οπως οι περισσοτεροι απο μας βλεποντας αυτο το χαλι. υπ αυτην την εννοια, ας μη το κανουμε θεμα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ακριβως
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

teod1980 έγραψε:Εσύ δε κολλώνεις πουθενά ξέρουμε...
μη τολμήσεις και να κάνεις πίσω για τον προπονητή ότι πρήξιμο και να φας....γιατί θα στα κάνουν τούμπανο αυτοί που σε εξυμνούσαν...κράτα γερά και πιστά στο νέο πλάνο...

ακριβως.πιστη και στηριξη στην επιλογη .........
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Συμφωνω πιστη και στηριξη στον προπονητη η εμπειρια σαντος μας διδαξε οτι η στηριξη 
στον προπονητη ειδικα στα δυσκολα μονο κερδος θα μας φερει.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δυστυχως ο ζησης εχει χρεωθει την επιλογη μπερεττα, τοσο πολυ οσο θα ειχε χρεωθει ο ζαγορ την επιλογη ζορ κοστα......και οσο χρεωθηκε τελικα την επιλογη σαντος.....δυστυχως θα βγαλει πολυ αγχος αφου τα πρωτα δειγματα καθε αλλο παρα ενθαρυντικα ειναι....και οντως οσο οξυμωρο ειναι νΑα κραζει ο αντιπροεδρος παικτες τοσο οξυμωρο ειναι να τρως 3 μπαλακια απο μια ομαδα γ'εθνικης....οι ακραιες καταστασεις απαιτουν και ακραια μετρα....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

παντως απορω γιατι κολλαμε στους τυπους,προσπερνωντας την ουσια.ο ζησης ειναι τεχνικος διευθυντης στον ΠΑΟΚ πρωτευοντως,μην πω αποκλειστικα!εχουμε σκαλωσει τωρα σ'εναν τιτλο που του απενεμηθη εν παρουσια κονσε ακομα στην ομαδα.τα καθηκοντα του ειναι συγκεκριμενα και διακριτα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εγω παλι λεω να μεταφερθουμε στο τοπικ π.χ. του Τσιριλο ;)
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Ρε αδέρφια μην κάνουμε θέματα από το πουθενά πάλι... Ο Ζήσης και πέρσι καθόταν σε πολλά ματς στο πάγκο μαζί με το σέρτζιο κιόλας που ήταν τεχν.διευθυντής ...Μάλιστα στα play-off με το gay ο σέρτζιο φώναζε στο φιλομένο και το μούλσι να πιέζουν το κηπουρό στα βολέ γιατί τηνείχε μυριστεί τη δουλειά και μπήκε το γκολάκι... Τέτοιες προσωπικότητες έχουν μάτι σ αυτά δεν έχει να κάνει με παρέμβαση στον προπονητή ξεκολλείστε....Φάγαμε τη σφαλιάρα θα στρώσουμε αργά ή γρήγορα όχι πανικός...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”