Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από palok »

έχουμε κλείσει εδώ και καιρό για final4 στο παρίσι με τους φίλους μου τους βάζελους. τελικά με πείσανε να τους συνοδέψω. τους λέω ρε λαλάκες τι με θέλετε παρέα. αφού θα αποκλειστείτε!!! σημείωση οτι όποτε με παίρνουν στο οάκα χάνουνε (γαύρο επί gehrson, barca, real). Ε, τα θελε ο πωπός τους... ;)
Θα πάμε τώρα να δούμε ημιτελικό barca-Γιαννάκη...
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Ε θα δεισ μπαρτσα ομως παλι καλα θα δεις την καλυτερη ομαδα της ευρωπης..κατι ειναι κ αυτο!!κ θα χαρεις που θα χασει κ ο γαυρος!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο γαυρος ειναι η μοναδικη ομαδα που μπορει να κερδισει τη μπαρτσα στα ισια η γνωμη μου ειναι οτι εχει υπεροπλια σε ολες τις θεσεις της βασικης πενταδας εκτος απο το 2 βεβαια η μπαρτσα εχει καλυτερη ομαδα και περισσοτερο βαθος στο ροστερ αν μπορεσει ομως ο γαυρος και τους χτυπησει μεσα στη ρακετα με σωστο τροπο θα τους κερδισει και μαλιστα με τετοιο τροπο που θα τριβουν ολοι τα ματια τους.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κρυφόγαυρε... ;)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

θιχτηκε ο γουνα-βαζελος :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχα. εντωμεταξύ έχω 4 κολλητούς 2 γαύροι 2 βάζελοι (ξέρω ξέρω κακές παρέες...). οι μεν με λένε φιλογαυρο, οι δε φιλοβάζελο. εγώ τους απαντώ με τα λόγια του μαγάλου σοφού ποιητή-βουλευτή ψαριανού (που τα λέει καλά αν και κιτριναετός...): "είτε κόκκινα είτε πράσινα τα σκουλήκια είναι το ίδιο σιχαμερά για μένα...". απο κει και πέρα ένα θα πω. δεν μπορώ την αλαζονεία. και να βλέπω τον zeljko να σκυλιάζει στους 40 πόντους στο οακα στον τελικό κυπέλλου με το (Α2) ρέθυμνο να παίζουν ζον πρες σε όλο το γήπεδο, ναι με κάνει να βγω έξω από τα ρούχα μου!!!! ή να κοκκινίζει από τα νεύρα του για τους διαιτητές στην ελλάδα που δεν του δίνουν ένα σφύριγμα!!! έλεος κύριε obradovic. Για τον γαύρο εντάξει με αφήνει ψιλοαδιάφορο γιατί νομίζω ποτέ οι φίλαθλοί του δεν είδαν σοβαρά το άθλημα... τώρα, να κάτσω να σχολιάσω τον προπονητή γιαννάκη που είτε παίζει με την caja είτε με την orleans περιμένει να πάει το παιχνίδι στα 10 sec (ή στην παράταση) για να τα κερδίσει??? τα αφήνω λοιπόν στον φίλο μου τον obanebane... ;)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

βλεπω τον παο να τα χανει ολα φετος.......αντε να τον παρουμε και εμεις την αλλη αγωνιστικη.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ο Ολυμπιακος εχει μακραν το κορυφαιο ροστερ στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη....Απλα ο προπονητης του δεν ειναι σιγουρο οτι μπορει να το διαχειριστει.....Ο Παναθηναικος χωρις τον κορυφαιο παικτη που παιζει στην Ευρωπη,το μεγα Γιασκεβιτσιους,ειναι αλλη ομαδα προς το πολυ χειροτερο........Παντως αν το Μαρουσι ειχε τη φανελα ενος εκ των δυο δε θα ελεγε οτι διεκδικει πρωταθλημα με το ροστερ και τη συνοχη που εχει?????

Υ.Γ.Λακοβιτς πουλεναρα μου.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μάκη 2-3 παρατηρησούλες:
1) o saras (αγαπημένος μου ευρωπαίος παίκτης τα τελυταία 7-8 χρόνια, χαιρόμουν να τον βλέπω να δίνει τις ασσιστ σαν στραγάλια χωρίς καν να βλέπει) ήταν ο καλύτερος παίκτης στην ευρώπη. δεν είναι ακόμα...
2) πιθανότατα ο γαύρος να έχει το πληρέστερο ρόστερ. πιθανόν. πάντως μεγάλο shooting guard δεν έχει (πρακτικά μόνο τον halperin κι αυτός είναι combo guard). ούτε κανα καθαρό 4αρι στυλ andersen ή ilyasova (δε λέω αν ο cleiza είναι χειρότερος παίκτης από αυτούς, προσοχή!!!). και ο βάζελος έχει πολύ δυνατό ρόστερ και η real. την καλύτερη ομάδα από πέρυσι πάντως την έχει η barca, θα τολμήσω να πω και μακράν... και ας μην πάρει το τρόπαιο.
3) το μαρούσι κάνει εξαιρετικά πράγματα, πολύ παραπάνω από αυτά που πραγματικά μπορεί. δεν το συζητάμε. της έχουμε βγάλει το καπέλο όχι εμείς αλλά όλη η ευρώπη. από την άλλη (το ανέφερα και σε ένα χτεσινό ποστ μου) δεν με τρελαίνει το μπάσκετ που παίζει, ούτε αυτό της παρτιζαν. ε επειδή πάνε στους 8 δεν θα τρελαθώ κιόλας. Με το συμπάθειο...

PS: κι άλλος κρυφόγαυρος μετά τον obanebane. μήπως απλά είσαστε πολύ αντιβάζελοι???? :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Η Μπαρτσα ειναι αδυναμη στους ψηλους(σε σχεση με τους ανταγωνιστες της)......Εχει φοβερη συνοχη,ειναι σιγουρα απο τα φαβορι για το ευρωπαικο....Ο Ολυμπιακος εχει τρομακτικη δυναμη στο 3(Τσιλντρες,Κλειζα).....Ομως για να χωρανε και οι δυο στην πενταδα δεν πρεπει να υπαρχει μεσα καθαρο 2....Παιζει συχνα στο 4 ο Μπουρουσης και ο Βουισιτς και ετσι συνηθως ο Τσιλντρες παιζει τυπικα στο 2...Για εμενα μια μεγαλη ομαδα εχει μεγαλο 1 οπωσδηποτε,απομενει να δουμε αν ο Τεοντοσιτς.τον οποιο προσωπικα πιστευω και εκτιμω,μπορει να ανταποκριθει σε τοσο μεγαλες απαιτησεις....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για εμένα ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα και την καλύτερη συνοχή..
Εχει τον Μίλος στον άσο που μπορεί κι εναλλάσσεται με τον Παπαλουκά στον άσο, έχει τρομερή δύναμη στη ρακέτα έχοντας μια εξαιρετική 5άδα ψηλών κι έχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες..
Πιστεύω ότι η μόνη ομάδα που μπορεί τώρα να χτυπήσει το γαύρο είναι η Μπάρτσα, αν και νομίζω ότι την Κυριακή στην τιτανομαχία, θα επικρατήσει και πάλι ο Ζοτς, που για εμένα είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη και με διαφορά πλέον!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μάκη δεν θα επιχειρηματολογήσω άλλο για το αν έχει ψηλούς η barca. θα σου βγάλω απλά μία :yellowcard: :mrgreen:
για τον γαύρο θα πω οτι αν εμείς είχαμε 40 εκ ευρώ budget και παίζαμε στο σεφ με τον γαύρο της 6-7ης θέσης θα κερδίζαμε με 30 στο ημίχρονο και άντε γειά. ομάδες στην ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι οι barca, βάζελος, sienna και real (με ερωτηματικό). για να τον δω τον γαύρο σε μία σειρά παιχνιδιών με αυτές τις ομάδες και βγάζουμε τα οριστικά μας συμπεράσματα...

PS: μη νομίζει κανείς οτι δεν παραδέχομαι τον γαύρο. καταρχάς μόνο και μόνο που κάθε πέμπτη στην εκπομπή της ευρωλίγκας ακόύω τον συρίγο να τα χώνει στον γιαννάκη κάθε φορά που κερδίζει παίρνω το μέρος του. για μένα η δύναμη του ολυμπιακού και της οποιαδήποτε ομάδας είναι τα ψηλά γρήγορα 2-3-4αρια που μπορούν να σουτάρουν από μακριά αλλά και να βάλουν τη μπάλα στο παρκέ και να δημιουργήσουν. αυτοί κάνουνε όλη τη δουλειά στο μπάσκετ. όπως οι χαφ στη μπάλα (αναρωτιέται κανείς που θα είμαστε φέτος χωρίς τον vitollo???...)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω θα επιμεινω οτι ο γαυρος ειναι η μοναδικη ομαδα που μπορει να ακολουθησει το ρυθμο της μπαρτσα εχει τους παιχτες και η υπεροπλια του στη ρακετα ειναι φανερη μπορει να αλαζει σχηματα συνεχεια και ενα δαιμονισμενο τσιλντρες ο οποιος δεν εχει αντιπαλο στο τρανζισιον.
Θα συμφωνησω με τον palok οτι δεν εχει την ομαδα και το δεσιμο της σιενα αλλα τα οπλα του ειναι πυρινικα και στα μεγαλα παιχνιδια παιζουν οι μεγαλοι παιχτες και οχι τα συστηματα με τον τεοντοσιτς σεληνιασμενο τον τσιλντρες και τον σχορτσιανιτη να μην εχουν αντιπαλο και τον κλειζα με τα δυνατα πατηματα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κανεναν.
Δεν λεω οτι θα το παρει ουτε καν οτι θα παιξει στον τελικο αυτο που λεω ειναι οτι μπορει να παιξει με ολους στα ισια χωρις να φοβηθει τιποτα.

Υ.Γ Ποτε δεν ειχα αντιπαθειες (με εξαιρεση τον παρη προηγουμενων 10ετιων) στο μπασκετ παντα μου αρεσε το παιχνιδι και εβλεπα ολες τις ομαδες, μου ειναι αδιαφορο το αν κερδισουν η χασουν θελω να βλεπω ωραια παιχνιδια σε υψηλο επιπεδο και αυτο δυστηχως τα τελευταια χρονια δεν μπορει να μου το προσφερει η ομαδα που επαιξε το καλυτερο και πιο θεαματικο μπασκετ κατα καιρους σε ολοκληρη την ευρωπη αλλα δεν επιτρεποταν να κερδισει γιατι αντιπαλος της ηταν η ομαδα που ειχε τον ανθρωπο που εδωσε στην ελλαδα το πρωτο της ευρωπαικο τροπαιο μην στεναχωρησουμε τον μεγα νικ.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όταν λες νικ αυτόν εννοείς???
apokries2010.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

palok έγραψε:μάκη δεν θα επιχειρηματολογήσω άλλο για το αν έχει ψηλούς η barca. θα σου βγάλω απλά μία :yellowcard: :mrgreen:
για τον γαύρο θα πω οτι αν εμείς είχαμε 40 εκ ευρώ budget και παίζαμε στο σεφ με τον γαύρο της 6-7ης θέσης θα κερδίζαμε με 30 στο ημίχρονο και άντε γειά. ομάδες στην ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι οι barca, βάζελος, sienna και real (με ερωτηματικό). για να τον δω τον γαύρο σε μία σειρά παιχνιδιών με αυτές τις ομάδες και βγάζουμε τα οριστικά μας συμπεράσματα...

PS: μη νομίζει κανείς οτι δεν παραδέχομαι τον γαύρο. καταρχάς μόνο και μόνο που κάθε πέμπτη στην εκπομπή της ευρωλίγκας ακόύω τον συρίγο να τα χώνει στον γιαννάκη κάθε φορά που κερδίζει παίρνω το μέρος του. για μένα η δύναμη του ολυμπιακού και της οποιαδήποτε ομάδας είναι τα ψηλά γρήγορα 2-3-4αρια που μπορούν να σουτάρουν από μακριά αλλά και να βάλουν τη μπάλα στο παρκέ και να δημιουργήσουν. αυτοί κάνουνε όλη τη δουλειά στο μπάσκετ. όπως οι χαφ στη μπάλα (αναρωτιέται κανείς που θα είμαστε φέτος χωρίς τον vitollo???...)
Πιστευω οτι ο Ολυμπιακος μετα τη νικη του απεναντι στον Παναθηναικο και την κατακτηση ενος τιτλου μετα απο τοσα χρονια δειχνει οτι του φευγει το κομπλεξ στα μεγαλα ματς.....Αυτα για 30αρες στο ημιχρονο δεν υπαρχουν......Επαγγελματικη νικη ηταν....Και πιστεψε με,δεν ειμαι καθολου φιλογαυρος παρα την πειραιωτικη καταγωγη μου :D ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”