Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη νίκη στη Λιβαδειά, αλλά και την προσεχή αναμέτρηση με τον Ηρακλή, στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Βόσνιος επιθετικός είπε στις δηλώσεις του, ότι… «Είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για μία ακόμη φορά. Στη Λιβαδειά κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι εκτός έδρας. Συνεχίζουμε, όμως. Δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το ματς με τον Ηρακλή, που είναι πάντα ένα σημαντικό παιχνίδι, για την πόλη. Εγώ από την πλευρά μου, θα κάνω ότι είναι δυνατό για να σκοράρω», είπε μεταξύ άλλων ο Μουσλίμοβιτς. «Πάνω απ’ όλα είναι ο ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα. Το πιο σημαντικό δεν είναι ο Μουσλίμοβιτς, είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν κερδίζει η ομάδα, κερδίζει και ο κάθε παίκτης, κερδίζει και ο Μουσλίμοβιτς. Συγκεντρώνομαι σε αυτά που έχουμε μπροστά μας. Κοιτάω το παρόν, το σήμερα και φυσικά το μέλλον. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί, που έχουμε. Δεν μου αρέσει να χάνω. Θέλω να κερδίζω», συμπλήρωσε ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου. «Είναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Και στις καλές και στις κακές στιγμές. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, που όλες οι ομάδες θα ήθελαν να έχουν». Όσο για το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό; «Είναι νωρίς ακόμη. Δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό. Θα είναι δώρο άδωρο. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, μεθαύριο, με τον Ηρακλή. Κοιτάμε αυτό…», απάντησε ο «Μούσλι».
http://www.metropolisradio.gr/4592