Ακριβώς. Πολλά από όσα αναφέρεις τα έζησα τις εποχές εκείνες, όντας κάτω από 15. Στο ποδόσφαιρο ειδικά μέχρι εποχή Ιβάν οι της γενιάς μου νιώσαμε κάτι μισές (και αν) χαρές, στο δε μπάσκετ, παρά τις σημαντικές επιτυχίες κατά καιρούς, μιλάμε για μια ομάδα που δεν της επιτράπηκε, όσες φορές δεν αυτοκτόνησε, να πετύχει ούτε το 1/3 όσων θα έπρεπε.DamoN έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 16:48 Εγώ μπανε πάντως σχετικά με αυτό που γράφεις έχω αναφέρει και παλαιότερα ότι αν ζούσα λαιβ εκείνη την περίοδο και ήμουν σε μια ηλικία να νιώθω , σίγουρα θα ήμουν πολύ διαφορετικός άνθρωπος από ότι είμαι σήμερα .
Και άντε για τα ευρωπαϊκά νομίζω είναι πίκρα μαζί με περηφανια αλλά εγχώρια ,αυτά που γινόντουσαν με το ληκι , αν τα ζούσα δεν ξέρω πόσο θα την πάλευα .
Να σημειώσω ότι μπάλα βλέπω κανονικά από 96 και μπάσκετ από το 98 .
Πραγματικά πως την παλεύατε ; Για αυτό τρελαίνομαι όταν ξεσκίζουμε την ομάδα ποδοσφαίρου στην χρυσή της εποχή
Για να είμαι ον τοπικ
Σφιχτά είμαστε σήμερα
Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
- navigator11
Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Willie the Pimp
- KalamarGiannis
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
κάποια λίγα μέλη του PAOKMANIA θα πάμε σε μυστικό προορισμό στην περιοχή Μαρτίου, όπου θα δούμε τον αγώνα σε Καφέ με μπυροποσία...
Τώρα που διάβασα ότι ποτέ ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα δεν έχασε το τρόπαιο, πάω ήσυχος. Το σύμπαν αποφάσισε...

Τώρα που διάβασα ότι ποτέ ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα δεν έχασε το τρόπαιο, πάω ήσυχος. Το σύμπαν αποφάσισε...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
- Taseos, leomatos88, paok-porter1337
-
Michael Scott
Κατα την άφιξη της ομαδας μας, οι Ισπανοί τραγουδούσαν ρυθμικά "Bilbao Basket"... μιλαμε μας έκαναν την μούρη κρέας.
Και βλέπεις επομενο βιντεο τα ΠΑΟΚτσακια που μπαίνουν στο γηπεδο, να κατεβαίνουν σαν ορδές απο ορκ ετοιμα για πόλεμο και να τραγουδάνε.
Καλα θα παει αυτο. Θεωρω την μάχη της κερκίδας ήδη κερδισμένη.
Και βλέπεις επομενο βιντεο τα ΠΑΟΚτσακια που μπαίνουν στο γηπεδο, να κατεβαίνουν σαν ορδές απο ορκ ετοιμα για πόλεμο και να τραγουδάνε.
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 2):
- george188, danirifle
-
leomatos88
Μιας και πιάσατε τα γούρια, το δικό μου είναι να ακούω την ιαχή ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ από τα καφενεία της γειτονιάς μου πριν τα δω αυτά τα γκολ να μπαίνουν, αφού τα βλέπω με καθυστέρηση, μιας και δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου συνδρομητής (πλην του ΠΑΟΚ τιβί).
Το πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά ακούς και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΌχιιιιιι... Δεν ξέρω τί συμβαίνει τότε με τα γούρια!
Χαίρομαι όμως που σήμερα, δε θα ακούω τα καλάθια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μου από τα καφενεία, αλλά από ολόκληρη βαριά βιομηχανία οπαδών, την ιστορική Θύρα 4.
Ασπρόμαυρη Πλατεία Ναυαρίνου!
Άντε μεγάλε ΠΑΟΚ!
Το πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά ακούς και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΌχιιιιιι... Δεν ξέρω τί συμβαίνει τότε με τα γούρια!
Χαίρομαι όμως που σήμερα, δε θα ακούω τα καλάθια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μου από τα καφενεία, αλλά από ολόκληρη βαριά βιομηχανία οπαδών, την ιστορική Θύρα 4.
Ασπρόμαυρη Πλατεία Ναυαρίνου!
Άντε μεγάλε ΠΑΟΚ!
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- Taseos, st4this, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Eχεις πλανοDimitris_L4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 17:54 Εγω παντως θα το δω χωρις φωνη απο το ταμπλετ...οπως με τη Μουρθια..στην ιδια γωνια του καναπε κ πανηγυρια χωρις φωνη σε καθε καλαθι να μν ξυπνησουν τα μικρα...Αν δωσει ο Θεος κ τ παρουμε, θα βγω μπαλκονι να ουρλιαξω!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- magdy, Dimitris_L4
Έχω την εντύπωση οτι και οι παίκτες μας θα κατέβουν ως ορδή από Ορκ. Το κύπελλο δεν το χάνουμε με τίποτα σήμερα!Michael Scott έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 19:09 Κατα την άφιξη της ομαδας μας, οι Ισπανοί τραγουδούσαν ρυθμικά "Bilbao Basket"... μιλαμε μας έκαναν την μούρη κρέας.
- PAOK_Antarctica
Πολύ αισιόδοξοι είστε όλοι και αυτό πάντα μας πάει καλά 
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
- Dimitris_L4
-
Michael Scott
Κατεβαίνουμε στο ματς οπως πρεπει να κατέβει και ομαδα μας! Με αυτοπεποίθηση και οχι φοβο!PAOK_Antarctica έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 19:23 Πολύ αισιόδοξοι είστε όλοι και αυτό πάντα μας πάει καλά![]()
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- DamoN
-
john4serres
Από την γέννα
Η πρώτη λέξη

Η πρώτη λέξη
- These users thanked the author john4serres for the post:
- DamoN
Αντε πάλι με τον τραπεζανιδη. Δε βγήκε στη σύνταξη αυτό το σίχαμα ; Φτάνει ρε
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- DamoN, leomatos88
- paok-porter1337
Οχι όλοιMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 12:41 Διαβάζουν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση και απόψε το βράδυ στο Μπιλμπάο θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή του FIBA Europe Cup. Και σε αυτή την προσπάθεια ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι εδώ, δίπλα στην ομάδα.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο Μπιλμπάο και θα παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το σημείο συνάντησής τους είναι η
Plaza Nueva, στις 16:00 (τοπική ώρα).
Από εκεί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μεταβούν με πορεία στην Bilbao Arena, όπου στις 20:00 θα ξεκινήσει ο δεύτερος τελικός του FIBA Europe Cup.
Είναι πολύ σημαντικό επίσης να γνωρίζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ότι δεν επιτρέπεται στο γήπεδο η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, laser, η ρίψη αντικειμένων αλλά και η ανάρτηση πανό με υβριστικό, ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.
Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν απόψε το βράδυ στη Bilbao Arena να ακολουθήσουν όλες τις οδηγίες της ασφάλειας του γηπέδου και τους κανόνες που ισχύουν και εφαρμόζονται στο γήπεδο.
- paok-porter1337
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- st4this