Ακριβυνε κι η βενζινη και τα μαζευει να παρει δευτερο σακακι.sourmenetes έγραψε:Να του πούμε να σε πάρει ένα τηλ να Ε ενημερώσει...proedros έγραψε:Το πόσο άρρωστη είναι η ομάδα φαίνεται από ένα απλό πράγμα…Ο φυσικός ηγέτης της βρίσκεται στην Χαλκιδική και δεν πατάει στην Τούμπα…Το Σάββατο η ομάδα έχει πρεμιέρα και ο πρόεδρος της θα είναι 120 χιλιόμετρα μακριά…ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση..Αυτά περί κόβιντ τα ακούω βερεσέ…Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…Συγνώμη για το οφτόπικ…
Ρε πάμε καλά;;
Ναι ο άνθρωπος που θέλει να σηκώσει νέο γήπεδο, χωρίς την ανάγκη κανενός, δεν έρχεται στην Τούμπα γιατί δε θέλει να κάνει 120 κμ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
"τι ειναι αυτα που ανεβαζει στο instagram ο "Γιωργακης", μας κανει ρεζιλι"
"να σταματησει να χωνεται στα μεταγραφικα"
"να βαζει μονο λεφτα και να μην ανακατευεται"
"ο Λουτσεσκου κανει ενσταση να μην χωνεται ο "Γιωργακης""
"ο Ιβιτς κανει ενσταση να μην χωνεται ο "Γιωργακης""
"κανει την ομαδα μπουρδελο ο ασχετος "Γιωργακης""
"μα ειναι μουσια αυτα τωρα;"
"ο Γιωργακης φταει για ολα τα παλτα"
"Γιωργακη σταματα να χαλας τα ονειρα μας"
...............
...............
"μα γιατι δεν ειναι πια καυλωμενος ο Γιωργακης;"
...............
...............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 18 Αύγ 2022, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και πως ξέρουμε ότι δεν θα είναι στο γήπεδο;
Αλλά και να μην είναι, σιγά. Μπορεί ο άνθρωπος να έχει τους χ, ψ λόγους του.
Αλλά και να μην είναι, σιγά. Μπορεί ο άνθρωπος να έχει τους χ, ψ λόγους του.
Πολύ κοντά στην αλήθεια.sic-4 έγραψε:"τι ειναι αυτα που ανεβαζει στο instagram ο "Γιωργακης", μας κανει ρεζιλι"
...............
...............
Σε λίγο θα μου πεις πως Κάθεται ο Γιωργάκης και διαβάζει paokmania…Πιστεύω πως Ούτε καν τον ενδιαφέρει τι λέγεται γι αυτόν…Γιος του προέδρου είναι…Από την άλλη Το να μην έρχεται λόγω Λουτσέσκου επειδή κρατάει μούτρα λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται…Η άποψη μου είναι πως δέχονται κυβερνητικές πιέσεις και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από ένα σωρό πράγματα…Τους χαλάει την μαγιά ο πρόεδρος και δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό…sic-4 έγραψε:"τι ειναι αυτα που ανεβαζει στο instagram ο "Γιωργακης", μας κανει ρεζιλι"
...............
...............
- abc_o_ karpouzas
εσυ θα πας??proedros έγραψε:[........
........
Γιατί δεν έρχεται τότε ρε φίλε…Γιατί δεν γουστάρει να δει έναν αγώνα από κοντά;…Δώσε μου μια εξήγηση..
Δεν θα μπορέσω φίλε…Δουλεύω..abc_o_ karpouzas έγραψε:εσυ θα πας??proedros έγραψε:[........
........
Γιατί δεν έρχεται τότε ρε φίλε…Γιατί δεν γουστάρει να δει έναν αγώνα από κοντά;…Δώσε μου μια εξήγηση..
-
giliopoulos
Ισχυει, αλλα αυτα ειναι δηλωσεις οπαδων, που γινονται σε ολες τις ομαδες σε ολο τον κοσμο.sic-4 έγραψε:"τι ειναι αυτα που ανεβαζει στο instagram ο "Γιωργακης", μας κανει ρεζιλι"
...............
...............
Αν ειναι να εισαι μπιλιοναιρ και να διαβαζεις σχολια στο fb και να σε επηρρεαζουν ε απλα δεν κανεις.
Στο fb καθε καρυδιας καρυδι γραφει την βλακεια του, θα εισαι βλακς αν δινεις σημασια στους iq τυροπιτας
σε λιγο θα μου πεις οτι ειναι κλεισμενος σε γυαλα και δεν λαμβανει καθολου εξωτερικα ερεθισματα.proedros έγραψε:Σε λίγο θα μου πεις πως Κάθεται ο Γιωργάκης και διαβάζει paokmania…Πιστεύω πως Ούτε καν τον ενδιαφέρει τι λέγεται γι αυτόν…Γιος του προέδρου είναι…Από την άλλη Το να μην έρχεται λόγω Λουτσέσκου επειδή κρατάει μούτρα λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται…Η άποψη μου είναι πως δέχονται κυβερνητικές πιέσεις και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από ένα σωρό πράγματα…Τους χαλάει την μαγιά ο πρόεδρος και δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό…sic-4 έγραψε:"τι ειναι αυτα που ανεβαζει στο instagram ο "Γιωργακης", μας κανει ρεζιλι"
...............
...............
Δεν ηταν μονο στο paokmania το παραπανω κλιμα, ηταν ΠΑΝΤΟΥ. Ισα ισα, στο paokmania ηταν πιο ηπιο.
Τωρα εσυ πες μου οτι δεν εχει καμια σημασια ενας ανθρωπος να χωνει τα λεφτα του και την καυλα του καπου και να εισπραττει χλευη, ειρωνια και απαξιωση.
@giliopoulos
δεν ηταν απλα τα σχολια λιγων γραφικων, ηταν το κυριαρχο κλιμα.. φουλ ειρωνεια και απαξιωση στον ..."Γιωργακη" απο παντου
- thanos-xanthi
Δεν είναι ότι είναι άρρωστη η ομάδαproedros έγραψε:Το πόσο άρρωστη είναι η ομάδα φαίνεται από ένα απλό πράγμα…Ο φυσικός ηγέτης της βρίσκεται στην Χαλκιδική και δεν πατάει στην Τούμπα…Το Σάββατο η ομάδα έχει πρεμιέρα και ο πρόεδρος της θα είναι 120 χιλιόμετρα μακριά…ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση..Αυτά περί κόβιντ τα ακούω βερεσέ…Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…Συγνώμη για το οφτόπικ…
Απλά δε βλέπεται η ομάδα
Να έρθει να δει τον Αουγκουστο δεκαρι και τον Καντουρι να αποχωρεί με ενοχλήσεις;
Μπορεί να φοβάται ότι θα χουμε κι άλλη φαπα μετά τους Βούλγαρους
Εγώ δεν εισέπραξα τέτοια απαξίωση που θα έκανε τον Γιωργάκη και τον κάθε Γιωργάκη να μην πατήσει ξανά στο γήπεδο(πλην νομίζω μίας φοράς πέρσι) …Και από την άλλη έπραξε σωστά;Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του ήταν σωστές;Με ποιο τεχνικό υπόβαθρο έκανε μεταγραφές;Ναι πρόεδρος είναι μπορεί και κάνει ότι θέλει αλλά τελικά ποιους παίκτες έφερε και από αυτούς που έφερε ποιοι του βγήκαν;Γιατί εγώ θυμάμαι σε δημοσιεύσεις μελών του παρελθόντος σαυτό το forum να είναι πιο πολύ κατά παρά υπέρ του…sic-4 έγραψε:σε λιγο θα μου πεις οτι ειναι κλεισμενος σε γυαλα και δεν λαμβανει καθολου εξωτερικα ερεθισματα.proedros έγραψε:Σε λίγο θα μου πεις πως Κάθεται ο Γιωργάκης και διαβάζει paokmania…Πιστεύω πως Ούτε καν τον ενδιαφέρει τι λέγεται γι αυτόν…Γιος του προέδρου είναι…Από την άλλη Το να μην έρχεται λόγω Λουτσέσκου επειδή κρατάει μούτρα λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται…Η άποψη μου είναι πως δέχονται κυβερνητικές πιέσεις και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από ένα σωρό πράγματα…Τους χαλάει την μαγιά ο πρόεδρος και δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό…sic-4 έγραψε:"τι ειναι αυτα που ανεβαζει στο instagram ο "Γιωργακης", μας κανει ρεζιλι"
...............
...............
Δεν ηταν μονο στο paokmania το παραπανω κλιμα, ηταν ΠΑΝΤΟΥ. Ισα ισα, στο paokmania ηταν πιο ηπιο.
Τωρα εσυ πες μου οτι δεν εχει καμια σημασια ενας ανθρωπος να χωνει τα λεφτα του και την καυλα του καπου και να εισπραττει χλευη, ειρωνια και απαξιωση.
@giliopoulos
δεν ηταν απλα τα σχολια λιγων γραφικων, ηταν το κυριαρχο κλιμα.. φουλ ειρωνεια και απαξιωση στον ..."Γιωργακη" απο παντου
Δεν νομίζω πως ένας πρόεδρος σκέφτεται έτσι…thanos-xanthi έγραψε:Δεν είναι ότι είναι άρρωστη η ομάδαproedros έγραψε:Το πόσο άρρωστη είναι η ομάδα φαίνεται από ένα απλό πράγμα…Ο φυσικός ηγέτης της βρίσκεται στην Χαλκιδική και δεν πατάει στην Τούμπα…Το Σάββατο η ομάδα έχει πρεμιέρα και ο πρόεδρος της θα είναι 120 χιλιόμετρα μακριά…ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση..Αυτά περί κόβιντ τα ακούω βερεσέ…Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…Συγνώμη για το οφτόπικ…
Απλά δε βλέπεται η ομάδα
Να έρθει να δει τον Αουγκουστο δεκαρι και τον Καντουρι να αποχωρεί με ενοχλήσεις;
Μπορεί να φοβάται ότι θα χουμε κι άλλη φαπα μετά τους Βούλγαρους
-
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Εγώ δεν εισέπραξα τέτοια απαξίωση που θα έκανε τον Γιωργάκη και τον κάθε Γιωργάκη να μην πατήσει ξανά στο γήπεδο(πλην νομίζω μίας φοράς πέρσι) …Και από την άλλη έπραξε σωστά;Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του ήταν σωστές;Με ποιο τεχνικό υπόβαθρο έκανε μεταγραφές;Ναι πρόεδρος είναι μπορεί και κάνει ότι θέλει αλλά τελικά ποιους παίκτες έφερε και από αυτούς που έφερε ποιοι του βγήκαν;Γιατί εγώ θυμάμαι σε δημοσιεύσεις μελών του παρελθόντος σαυτό το forum να είναι πιο πολύ κατά παρά υπέρ του…[/quote]
Πέρσι ο Γιώργος ήταν παρών σε όλα σχεδόν τα ματς στο τελευταίο μέρος της σεζόν. Δεν ήταν μόνο ένα ματς
Πέρσι ο Γιώργος ήταν παρών σε όλα σχεδόν τα ματς στο τελευταίο μέρος της σεζόν. Δεν ήταν μόνο ένα ματς
- black_star_ninja
Αν ο καθενας απο εμας, πριν κανει κριτικη στο γιο του Σαββιδη (για τις μεταγραφες, για τα χρηματα που ξοδευει και τη ζωη που κανει, για τις γνωσεις του σχετικα με το ποδοσφαιρο, για το ποιες μεταγραφες βγηκαν ή οχι, για το αν πηγαινει γηπεδο, για τα σχολια του, τις αναρτησεις του και τις φωτογραφιες του κλπ) εκανε πρωτα λιγη κριτικη στον εαυτο του (για τις γνωσεις του, τα χρηματα που ξοδευει κλπ) τοτε ειμαι σιγουρος οτι το κλιμα θα ηταν αρκετα πιο πολιτισμενο στις συζητησεις μας..proedros έγραψε: Εγώ δεν εισέπραξα τέτοια απαξίωση που θα έκανε τον Γιωργάκη και τον κάθε Γιωργάκη να μην πατήσει ξανά στο γήπεδο(πλην νομίζω μίας φοράς πέρσι) …Και από την άλλη έπραξε σωστά;Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του ήταν σωστές;Με ποιο τεχνικό υπόβαθρο έκανε μεταγραφές;Ναι πρόεδρος είναι μπορεί και κάνει ότι θέλει αλλά τελικά ποιους παίκτες έφερε και από αυτούς που έφερε ποιοι του βγήκαν;Γιατί εγώ θυμάμαι σε δημοσιεύσεις μελών του παρελθόντος σαυτό το forum να είναι πιο πολύ κατά παρά υπέρ του…
proedros έγραψε: Εγώ δεν εισέπραξα τέτοια απαξίωση που θα έκανε τον Γιωργάκη και τον κάθε Γιωργάκη να μην πατήσει ξανά στο γήπεδο(πλην νομίζω μίας φοράς πέρσι) …Και από την άλλη έπραξε σωστά;Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του ήταν σωστές;Με ποιο τεχνικό υπόβαθρο έκανε μεταγραφές;Ναι πρόεδρος είναι μπορεί και κάνει ότι θέλει αλλά τελικά ποιους παίκτες έφερε και από αυτούς που έφερε ποιοι του βγήκαν;Γιατί εγώ θυμάμαι σε δημοσιεύσεις μελών του παρελθόντος σαυτό το forum να είναι πιο πολύ κατά παρά υπέρ του…
αρα λοιπον πρεπει να εισαι ευχαριστημενος τωρα που δεν ασχολειται...
Τοτε γιατι διαμαρτυρεσαι για την αποστασιοποιηση του; Αφου δεν επραττε σωστα, οι αναρτησεις του δεν ηταν σωστες, δεν ειχε υποβαθρο για μεταγραφες, λογικα πρεπει να σε χαροποιει η αποστασιοποιηση του. Ελα ομως που γκρινιαζεις και γι αυτην.. Αποφασισε...