Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- GREATANASTASIOS
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Αν παίρναμε τον Λιβάγια πάλι γκρίνια θα είχαμε και τον ρονάλντο να φέρουμε πάλι κάποιος θα πεί κάτι γιά αυτό είμαστε ΠΑΟΚ.
Τα ράφια υποδηλώνουν την ατομική ποιότητα και το βιογραφικό που συνοδεύει τον παίκτη.GINOLA έγραψε:Φίλε Black, αυτό γενικά είναι λάθος,και σε αυτό είμαι 100% με joshua.οποιος έρχεται σε ομάδα με σεζόν 60 αγώνων και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιλογή πρώτης ομάδας.
Πάνω και κάτω ράφια δεν υπάρχουν(υπαρχει μονο ως προς την ευκολια πραγματοποίησης μιας μεταγραφής) ,όταν φέρνουν κάποιον, είναι παίκτης με πιθανά 30 και ματς.
Το αν θα πιάσει, αν θα αποδώσει, αν θα παίξει 10 ή 60 ματς, δεν μπορείς να το ξέρεις για κανέναν.
Προφανώς όμως και παίζουν τεράστιο ρόλο όλα τα παραπάνω.
Σόρρυ κι όλας αλλά πάνω ράφι για τον ΠΑΟΚ είναι ο κουρτιτς,είναι ο ζίφκο κτλ.Blackgr4 έγραψε:Όχι, ίσα ίσα, δεν με καλύπτουν καθόλου.rainmaker έγραψε:Το ΘΑ κινηθεί είναι πολύ δεσμευτικό. Ανέφερα εγώ ότι το γενικό πλάνο ήταν να πάει όπως πήγε ως τώρα. Με πιο άγνωστα ονόματα πιο μικρές ηλικίες.Blackgr4 έγραψε:Μια ερώτηση προς όποιον γνωρίζει. Moderators, απλοί χρήστες, οποιοσδήποτε.
Από που προκύπτει η πληροφορία - ενημέρωση - άποψη (πείτε το όπως θέλετε) πως η ομάδα θα κινηθεί για παίκτες από το πάνω ράφι πιο μετά στη μεταγραφική περίοδο;;
Υπάρχει έστω ένας που να μπορεί να απαντήσει υπεύθυνα;
Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Και ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έρθουν και πιο γνωστά ονόματα, ένα, δύο , τρία ,δεν ξέρω πόσα, στο δεύτερο κομμάτι του καλοκαιριού προς το τέλος των μεταγραφών.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατόν να σου γράψω "μου το είπε ο τάδε". Είναι εικόνα που σχηματίζουμε κάνοντας ένα υποτυπώδες ρεπορτάζ χωρίς να είμαστε επαγγελματίες.
Για... επαγγελματικη ενημέρωση απευθυνσου στα ΜΜΕ της πόλης, αν σε καλύπτουν
Δεν ζητάω υπογραφή πως ΘΑ κινηθούν για σοβαρές περιπτώσεις παικτών. Ρωτάω από που προκύπτει αυτή η ενημέρωση έστω ως "πλάνο", γιατί έχω ξεχάσει πότε έφερε τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ παίκτη από το "πάνω ράφι".
Και αυτή η αίσθηση, το ότι θα φέρουν πιο μετά κάτι καλό κλπ κλπ, είναι που τηγανίζει το μυαλό του κόσμου όταν πέρσι περίμενε μέχρι 32 Αυγούστου και ήρθε ο κανένας και φέτος με το που πουλάει για 3 χαρτιά έναν φορ, έρχεται αμέσως ένας εντελώς άγνωστος ελεύθερος χωρίς βιογραφικό.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Αν εσύ τώρα με το πάνω ράφι καταλαβαίνεις μπαπε ή χαλαντ για παράδειγμα τότε τζάμπα περιμενεις
Ναι ,καταλαβαίνω τι λες, εννοώ ότι δεν πρέπει καμια μεταγραφή να εξετάζεται υπό το πρίσμα "μετά από 2 μήνες θα έρθει ο καλος"
Και μέσα στην ομάδα παικτη δεν πήραν με το σκεπτικό,ας πάρουμε αυτόν τον μέτριο για να φέρουμε καλύτερο τον Αύγουστο.
Όλους τους θεωρούν ικανούς, ε θα κριθούν αν έχουν δίκιο τον Μάιο
Και μέσα στην ομάδα παικτη δεν πήραν με το σκεπτικό,ας πάρουμε αυτόν τον μέτριο για να φέρουμε καλύτερο τον Αύγουστο.
-
Mc Grath μεγάλη παιχτούρα, από αυτές που μεγαλοποιουμε ίσως και άδικα, επειδή απλά μας αρέσει η φάτσα και το σουλούπι και η τρέλα. Αλλά έτσι είναι γενικά η φάση, όχι μόνο για την δική μας καψούρα, αλλά σε όλες τις ομάδες. Τέλος πάντων και εγώ off topic είμαιGINOLA έγραψε:
Αλλά ως εκεί, οι υπερβολές δεν μου αρέσουν,έχεις δίκιο,στη χειρότερη,ένα παιδί με χαμηλό συμβόλαιο είναι , αν δεν κανει θα φύγει νύχτα.

Ειλικρινά το λέω, αλίμονο εάν έπρεπε να περιμένουμε να δικαιωθούμε σε ένα forum στο χάος του internet. Όσοι πάνω κάτω διαβάζουν τα σχόλια επισταμενα, ξέρουν τι βιόλα τραβάει ο καθένας, και εσύ όπως και άλλα παιδιά που όντως θέλουν να δώσουν πληροφορίες και να καταθέσουν απόψεις, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΧΘΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΕΣ (είμαστε εντάξει απαιτητικοί φίλοι μου?), χωρίς υπερβολές και κρίσεις παράνοιας όμως, είστε και αυτοί που κρατάνε και εμάς τους υπόλοιπους σε αυτή την κοινότητα.
ΥΓ Στην τελική ρε μάγκες, δεν είστε περισσότερο περίεργοι να δείτε τι ψάρια μπορεί να πιάσει ένας άγνωστος x όπως ο Τόμας ή ο Ναρει, αντί ένας Πριγιοβιτς ή ο Τζιοβινκο ή ο Μπαλντε ή ή ή που τους έχουμε δει και από την καλή και την ανάποδη?
Λοιπον εγω για ενα πραγμα θα γκρινιαξω που μου κανει μεγαλη κακη εντυπωση, οσον αφορα τον σχεδιασμο.
Πως γινεται να τελειωνει η σεζον εχοντας μισο επιθετικο χαφ (10αρι), δηλαδη τον Ελ Καντουρι, να παιρνεις 2 παικτες που τα περισσοτερα παιχνιδια τους τα εχουν κανει εκει (Κουαλιατα και Ρικαρντο) και να μην εχεις ξαφνικα 10αρι μετα τον τραυματισμο του Μαροκινου επειδη και τους δυο νεους του υπολογιζεις τελικα σαν εξτρεμ;
Ε δεν εχει λογικη αυτο.
Πως γινεται να τελειωνει η σεζον εχοντας μισο επιθετικο χαφ (10αρι), δηλαδη τον Ελ Καντουρι, να παιρνεις 2 παικτες που τα περισσοτερα παιχνιδια τους τα εχουν κανει εκει (Κουαλιατα και Ρικαρντο) και να μην εχεις ξαφνικα 10αρι μετα τον τραυματισμο του Μαροκινου επειδη και τους δυο νεους του υπολογιζεις τελικα σαν εξτρεμ;
Ε δεν εχει λογικη αυτο.
Σόρρυ κι όλας αλλά πάνω ράφι για τον ΠΑΟΚ είναι ο κουρτιτς,είναι ο ζίφκο κτλ.renegade έγραψε:
Αν εσύ τώρα με το πάνω ράφι καταλαβαίνεις μπαπε ή χαλαντ για παράδειγμα τότε τζάμπα περιμενεις[/quote]
Από που σου γεννήθηκε αυτό το συμπέρασμα - απορία; Είδαμε μήπως Ζίφκο και Κούρτιτς φέτος ως μεταγραφές και δεν το κατάλαβα;
- black_star_ninja
Με ολο το σεβασμο προς το προσωπο σου, διαφωνω και με οσα λες και με το υφος σου (πολυ πιθανο να μη σε νοιαζει βεβαια..). Εδω οπως γραφεις ειναι φορουμ και οπως θελεις εσυ να μπαινεις και να εκθετεις την αποψη σου ή να διαβαζεις τις αποψεις των αλλων, ετσι θελω και γω, ετσι και ο gergeo. Εγω, σαν απλος χρηστης, δε βλεπω κατι γελοιο σε αυτο που κανει ο gergeo. Αν βλεπω κατι που δε μου αρεσει, αυτο ειναι η επιθεση που κανεις.kos έγραψε:Θα το επιτρέπουν για πολύ καιρό ακόμη αυτή την γελοιοτητα οι υπεύθυνοι του φόρουμ?gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Σιγά μην σου πάρουμε και συνέντευξη...
Μπείτε στο ινστα μου για να μάθετε...
ρωτήστε με αλλά δεν θα σας πω...
Το καταλάβαμε... In boto you trust
Κάπου φτάνει....
Εδώ είναι χώρος συζήτησης οπαδών
Ο Κούτσιας έχει δυνατότητα μέχρι 15 Αυγούστου να φέρει πρόταση 2 εκατομμύρια και να φύγει ή να μείνει μεχρι το καλοκαίρι του 23 που λήγει το συμβόλαιο του. Μέχρι 15 Αυγούστου λοιπόν πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει και η κατάσταση μαζί του για το αν θα ανανεώσει. Αν δεν έχει ανανεώσει μέχρι τότε και μείνει σε εμάς χωρίς να φέρει τη ρήτρα, πρέπει να κινηθούμε για έναν ακόμα φορ. Αν ανανεώσει νομίζω είμαστε καλά στα φορ.aivas19 έγραψε:Καλως ηρθε ο Ισπανος Giuseppe Rossi των φτωχων!!!
Οπως ειπε και συνοπαδος πανω (Gospi νομιζω) ποιος θα αντικταστησει τον Ολιβειρα αν παθει κατι; Θα φερουμε κι αλλο φορ; Αν ναι ακυρωνεται ο Κουτσιας. Αν οχι, θα στηριχθει ο Κουτσιας ο οποιος ειναι κατι ενδιαμεσο απο Ολιβειρα και Τομας. Γριφος!
Προσωπικά θεωρώ πως η ομάδα αναβαθμίστηκε, και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς γιατί οι περισσότεροι από όσους έφυγαν δεν προσέφεραν τίποτα ή σχεδόν τίποτα πέρυσι. Σε αυτούς φυσικά δεν συμπεριλαμβάνω μόνο τον Κρέσπο και τον Πασχαλακη που όμως αντικαταστάθηκε από τερματοφύλακα που φαίνεται καλή επιλογή.
Ιδια θα είναι η γνώμη μου ακόμα και αν φύγει ο Κούρτιτς και αν δεν ανανεώσει ο Μπίσεσβαρ, τα λεφτά των συμβολαίων τους θα ήθελα να πάνε για ένα ακόμα εξτρεμ ή για ένα δεκάρι (ανάλογα πως βλέπει ο Λουτσέσκου τον κουαλιάτα). Δεν κατανοώ την γκρίνια για αντικατάσταση του Τσόλακ από τον Ισπανό ειδικά για έναν παίκτη που σε εμάς δεν προσέφερε τίποτα, δεν συμφωνώ πως η απόκτηση του Νεσμπεργκ είναι λάθος (κυρίως πριν τον δούμε στο γήπεδο), η απόκτηση του Ναρει και η προώθηση Κωνσταντέλια σίγουρα καλύπτει τους Μουργκ Ζαμπά Μιτρίτσα, ο Ραφα Σοαρες θεωρητικά είναι αναβαθμιση σε σχέση με τον Σιντλει (βασικά και ο Τσαούσης δείχνει αναβάθμιση σε σχέση με τον Σιντλει), ακόμα και ο Κάργας σε σχέση με τον περυσινό Βαρέλα είναι βελτίωση.
Αυτό προφανώς είναι το πρότζεκτ που επέλεξε η διοίκηση και ο ΤΔ, αυτό ζητούσε και η πλειοψηφία των οπαδών.
Δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει η ομάδα του χρόνου και αν θα τα καταφέρει καλύτερα από πέρυσι (γιατί το 8άδα σε ευρωπαική διοργάνωση δύσκολα πιάνεται ξανά), πιστεύω όμως πως το ποδοσφαιρο που θα δούμε θα είναι πολύ πολύ καλύτερο.
Από που σου γεννήθηκε αυτό το συμπέρασμα - απορία; Είδαμε μήπως Ζίφκο και Κούρτιτς φέτος ως μεταγραφές και δεν το κατάλαβα;[/quote]Blackgr4 έγραψε:Σόρρυ κι όλας αλλά πάνω ράφι για τον ΠΑΟΚ είναι ο κουρτιτς,είναι ο ζίφκο κτλ.renegade έγραψε:
Αν εσύ τώρα με το πάνω ράφι καταλαβαίνεις μπαπε ή χαλαντ για παράδειγμα τότε τζάμπα περιμενεις
Είπες ότι έχεις ξεχάσει πότε έφερε ο ΠΑΟΚ παίκτη από το πάνω ράφι.
Ε ο κουρτιτς ήρθε πέρσι τέτοιο καιρό όπως και ο Ολιβέιρα.
Απλά έκανα την απαραίτητη υπενθύμιση
Συμφωνώ 100% γι' αυτό ρωτάω από που προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει κάτι καλύτερο (έστω στα χαρτιά) πιο μετά.GINOLA έγραψε:Ναι ,καταλαβαίνω τι λες, εννοώ ότι δεν πρέπει καμια μεταγραφή να εξετάζεται υπό το πρίσμα "μετά από 2 μήνες θα έρθει ο καλος"
Να θυμίσω επίσης πως ο ΠΑΟΚ στα χαρτιά καλό παίκτη, τελευταία φορά έφερε τον Ζίφκοβιτς, άντε και τον Κούρτιτς λόγω προϋπηρεσίας στο Καμπιονάτο. Ποιος άλλος ήρθε τα τελευταία 3-4 χρόνια και δεν τον θυμόμαστε;
Άρα με 2 καλές προσθήκες τη τελευταία τετραετία, από που και ως που ελπίζουμε σε καλύτερους του Κουαλιάτα και του Μπράντον;
ευκολακιDimitrisS έγραψε:Λοιπον εγω για ενα πραγμα θα γκρινιαξω που μου κανει μεγαλη κακη εντυπωση, οσον αφορα τον σχεδιασμο.
Ε δεν εχει λογικη αυτο.

την απάντηση στη δίνει η μίλαν του αντσελότι. που έπαιζε ο πίρλο στο 6 και οι γκατούζο-αμπροζίνι στο...8!
ή η μπαρτσελόνα του γουαρδιόλα, που έπαιζε ο μέσι ψευτοεννιάρι και ο ινιέστα αριστερό εξτρέμ.
ή τελευταίο και τρανό παράδειγμα η ρεάλ (του ανσελότι πάλι!) που πήρε το τσ.λ με ενα καθαρό αμ.χαφ να παίζει ώς δεξί εξτρέμ, τον βαλβέρδε...
η ατλέτικο του σιμεόνε με τους δυο κεντρικούς μέσους, κόκε και σαούλ να παίζουν...στα άκρα του 442!
με λίγα λόγια... δεν έχει σημασία η θέση, αλλά τα χαρακτηριστικά που αναζητάει κάθε προπονητής για αυτήν.
και όλοι ξέρουμε ότι ο λουτσέσκου θέλει ενα 10αρι να πρεσάρει καλά και να 8αρίζει λίγο ενώ οι ακραίοι του να έχουν καθαρά playmaking στοιχεία.
ή τουλάχιστον έτσι έχει δείξει...

υγ: κερασάκι στο συλλογισμό; το ότι ο καντουρί τον καιρό που ήταν στη νάπολι, τα περισσότερα ματς τα έβγαλε ώς......δεξί εξτρέμ!!!

gergeo4
Επειδή η κάθε επαγγελματική προσπάθεια είναι ιερή και από εμένα απόλυτα σεβαστή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενοχλεί η αναφορά σε μια σελίδα.
Αυτό το ξέρω αλλά δεν σας λέω με ενοχλεί.
Το παιδιά δεν μπορώ να πω παραπάνω μην με πιέζετε.
Για θέμα που ξεκινάει ο ίδιος... είναι τρελό...
Όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχετε πάνω κάτω την ίδια ενημέρωση την ίδια στιγμή. Ακόμη και το πότε θα μιλήσετε σαν λένε.
Πες μου την σελίδα σου να μπαίνω τρείς φορές την ημέρα....με τον καημό μου μην παίζεις.
Συγνώμη αν σε στεναχωρεσα.
Επειδή η κάθε επαγγελματική προσπάθεια είναι ιερή και από εμένα απόλυτα σεβαστή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενοχλεί η αναφορά σε μια σελίδα.
Αυτό το ξέρω αλλά δεν σας λέω με ενοχλεί.
Το παιδιά δεν μπορώ να πω παραπάνω μην με πιέζετε.
Για θέμα που ξεκινάει ο ίδιος... είναι τρελό...
Όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχετε πάνω κάτω την ίδια ενημέρωση την ίδια στιγμή. Ακόμη και το πότε θα μιλήσετε σαν λένε.
Πες μου την σελίδα σου να μπαίνω τρείς φορές την ημέρα....με τον καημό μου μην παίζεις.
Συγνώμη αν σε στεναχωρεσα.
Είπες ότι έχεις ξεχάσει πότε έφερε ο ΠΑΟΚ παίκτη από το πάνω ράφι.renegade έγραψε:Από που σου γεννήθηκε αυτό το συμπέρασμα - απορία; Είδαμε μήπως Ζίφκο και Κούρτιτς φέτος ως μεταγραφές και δεν το κατάλαβα;Blackgr4 έγραψε:Σόρρυ κι όλας αλλά πάνω ράφι για τον ΠΑΟΚ είναι ο κουρτιτς,είναι ο ζίφκο κτλ.renegade έγραψε:
Ε ο κουρτιτς ήρθε πέρσι τέτοιο καιρό όπως και ο Ολιβέιρα.
Απλά έκανα την απαραίτητη υπενθύμιση[/quote]
Δεν θεωρώ τον Ολιβέιρα ίδιου επιπέδου προσθήκη με του Ζίφκοβιτς και του Κούρτιτς.
Για την ακρίβεια ο Ζίφκοβιτς, λόγω ηλικίας, timing, προσφοράς, είναι το ανώτερο ράφι για εμένα.
Οι άλλοι είναι πιο κάτω.
Οπότε αν τη τελευταία τριετία, είχαμε μόλις μια άντε δυο προσθήκες επιπέδου, για ποιο λόγο να θεωρείται σίγουρο κάτι τέτοιο για φέτος;
Αυτα που εμαθα απο Ισπανία με κανουν χαρουμενο , ο παικτης στο 4411 παιζοντας δεύτερος φορ θα βαλει 15 γκολ ,μονος του μπροστα δεν μπορει