Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Patron »

rainmaker έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει το τελευταίο εξάμηνο σχεδόν 8 εκατομμύρια για αγορές παικτών ή κάποια συμβόλαια ελεύθερων

Πόσα θα έπρεπε να διαθέσει ο Σαββίδης δηλαδή; Εκατό;
Πάνω κάτω το τηλεοπτικό μας συμβόλαιο. Ας δούμε τι θα διαθέσει ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γιατι βαζεις το χερι σου στην φωτια για ολα τα αλλα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μιτριτσα 1.100 από τον ΠΑΟΚ??

Από πού συνάγεται αυτό??
5 κατοσταρικα ενοίκιο και 6 εκατοσταρικα συμβόλαιο.
Βέβαια υπάρχει και η δήλωση ενός εκ των υπεύθυνων επικοινωνίας που πάνω στην πρεμουρα του να πείσει ότι ο Σαββίδης δεν έκλεισε την κανουλα είπε και ότι οι σιντκλει και τευλορ παίρνουν τουλάχιστον 8 κατοσταρικα.
Εγώ δεν είμαι τόσο υπερβολικάος για αυτό και έβαλα τον σιντκλει χαμηλό συμβόλαιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 19 Ιουν 2022, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η άποψη μου είναι ότι καλώς δεν πάμε για 10αρι είτε μείνει είτε φύγει ο μπισε.
Τα φιλικά και τα έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια θα δείξουν την ετοιμότητα των κουαλιατα, Ρικάρντο και ντελια.
Η επιμονή σε αυτούς θα μας δικαιώσει.

Με ένα στόπερ κι ένα εξτρέμ από το πιο πάνω ράφι και με την προϋπόθεση ότι ο ναρεη θα είναι εδώ από βδομάδα θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι κουκλάκι!!!

Από την άλλη πιστεύω ότι ο σβαμπ δεν θα ανανεώσει και ότι ο Ντουγκλας θα πωληθεί.
Αυτό θα σημάνει την επίσης αναβάθμιση και στα χαφ.

Αν πουληθεί κι ο τσολακ ίσως κι εκεί η ομάδα συμπληρώσει τις αδυναμίες της.

Είναι αρκετά αισιόδοξος κι έτσι πρέπει να είμαστε.
Με το καλό!!!!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αντρέ Ρικάρντο όπως Αντρέ Βιερίνια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πρώτον, όπως όλοι έχουμε δει στις δεκάδες γενικές συνελεύσεις απ' την εποχή Ζαγοράκη έως σήμερα, τα έσοδα από μια χρονική περίοδο δεν έρχονται την ίδια χρονική περίοδο.

Ούτε από Ευρώπη ούτε από πωλήσεις. Δεν είμαστε στο 1990 να γίνονται μπακάλικα προσθαφαιρέσεις.

Δεύτερον, το γεγονός ότι αντιστοιχούν κάποια έξοδα στο τηλεοπτικό συμβόλαιο , δε σημαίνει ότι τα έξοδα της ομάδας είναι μόνο οι μεταγραφές, άρα "όλα καλά".

Αν ο Σαββίδης έδωσε όλο το συμβόλαιο για να φέρει παίκτες, τότε θα βάλει την τσέπη του αντίστοιχο ποσό για άλλα έξοδα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αντρέ Ρικάρντο όπως Αντρέ Βιερίνια
Έτσι! Και ο δικός μας Αντρέ άργησε να πάρει μπρος. Μέχρι τα 22 δεν είχε κάνει τίποτα το αξιόλογο.
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε:Πρώτον, όπως όλοι έχουμε δει στις δεκάδες γενικές συνελεύσεις απ' την εποχή Ζαγοράκη έως σήμερα, τα έσοδα από μια χρονική περίοδο δεν έρχονται την ίδια χρονική περίοδο.

Ούτε από Ευρώπη ούτε από πωλήσεις. Δεν είμαστε στο 1990 να γίνονται μπακάλικα προσθαφαιρέσεις.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα έξοδα.
Τα 8 ή τα 10 δεν θα δοθούν κασέρι...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απολύτως σωστο. Παραμένουν όμως μια υποχρέωση του ιδιοκτήτη αν δεν βρεθούν έσοδα από άλλου, να τα καλύψει ο ίδιος.

Όπως άλλωστε γίνεται επί δέκα σερί χρονιά αν δεν απαντώ, κάνοντας σερί αυξήσεις κεφαλαίου κάθε χρόνο για να καλύψει τη χασουρα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εξοδα αποστολων,ξενοδοχεια,αεροπλανα,εξοδα γηπεδου,συντηρησεις,μισθους,προσωπικο,συμβολαια,εφοριες.ικα, διαφορα εξοδα κτλ δεν τα πληρωνει ο Ιβαν...τα πληρωνει ο Φουφουτος
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Εγώ πάντως πόσα ήρθαν, πόσα δαπανήθηκαν, πόσα χρειάζονται, συν και πλην, αυτές οι πράξεις είναι για τους ιδιοκτήτες. Όπως είμαι εγώ κι η σύζυγος μου στο σπίτι μας.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω σωστές κινήσεις. Θα φέρω 10 νέους παίκτες αλλά να δω ότι οι 5 από αυτούς μου έκλεισαν τρύπες και με ανέβασαν σε σχέση με πέρσι. Οι άλλοι πέντε να έχουν τον ρόλο τους.
Πέρσι τι κάναμε?
Σιντκλει, Παραγυιος, Μιτριτσα. Μια τρύπα στο νερό!!!
Επίσης η επιλογή Κουρτιτς ξεχώρισε αλλά όλοι κρίναμε ότι θέλαμε αλλού είδους χαρακτηριστικά από τον χαφ μας.
Αυτά με ενοχλούν...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Χαίρω πολύ, χωρίς βαθιές τσέπες της ιδιοκτησίας όλοι ξέρουμε πως δουλειά δεν γίνεται.

Εδώ παγκόσμια μπραντς που ξεπουλανε τις νέες φανέλες τον Μάη κ έχουν λίστα αναμονής για διάρκειας κ χωρίς Αμπράμοβιτς, Άραβες κ περίεργα λιστινγκ δεν πάνε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Με 18 γκολ και 4 ασίστ ποιος το έκρινε;
Τι περιμέναμε δηλαδή παραπάνω από το χαφ μας; Ο Κουρτιτς ήταν το πρόβλημα η απόλυτη ανυπαρξία και γύμνια μεσοεπιθετικά;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δύο πράγματα κάνουν μιά ομάδα: το μπάτζετ και η χημεία. Το μπάτζετ φέτος μάλλον θα κατεβεί άρα εξαρτόμαστε απ᾽την χημεία για να χτυπήσουμε στόχους. Αν ο Λουτσέσκου φτιάξει ομάδα με όλους τους καινούριους και τους παλιούς, τότε μπορούμε να πάμε μακριά και με χαμηλότερο μπατζετ. Αν πετύχει θα ανεβάσει και την αξία των παικτών.

Άρα επανερχόμαστε στο ότι άν αυτοί οι παίκτες που έρχονται δεν είναι Μούργκ και Τέιλορ αλλά κάτι πιό ποιοτικό, τότε η προετοιμασία με σχεδόν πλήρες ρόστερ θα είναι το μυστικό της επιτυχίας. Να τους έχει όλους αυτούς μαζί απ την αρχή και να φτιάξει ομάδα με γρανάζια. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μιά καλη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Από που προκύπτει οτι το μπατζετ θα κατεβει; Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη για αγορές 3,5 μυρια χονδρικα. Σε Κουαλιάτα και Κοτάρσκι και έχει προτείνει ήδη γυρω στο 1.5 στη Φορτούνα για τον Νάρει. Ακόμη είναι 19 Ιουνίου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”