Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δηλαδή δεν θα πάρουμε Λαμπόγυαλο?
Αυτόν τον Σβι δεν μπορουμε να τον πουλήσουμε τώρα που μπήκε στη βιτρίνα του Εuro?
Αυτόν τον Σβι δεν μπορουμε να τον πουλήσουμε τώρα που μπήκε στη βιτρίνα του Εuro?
- invincible
Ρε παιδιά γιατί ζητάει να μπει ρήτρα στο συμβολαιο του Ακόμπ ? Πλήρωσε ποτέ καμία ρήτρα ? Πότε πριν πόσα χρόνια ? Θυμίστε μου λίγο ? Αφού δεν πρόκειται να πληρώσει καμία ρήτρα και πρώτος σκόρερ να βγει ο Ακομπ. Πάλι δανεικό ή ελευθερο θα τον ζητάει . Ας βάλει στο δανεισμό καλύτερα αντί για ρήτρα έναν επαναδανεισμό καλύτερα.
Invicible Θα φιλήσουμε δαχτυλίδι Ακπομ φέτος?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς γίνετε ο Μπορίλ που τον είχαμε καβάντζα αν πει όχι ο Μπάμπα, να γίνετε ξαφνικά πρώτη επιλογή και να ψάχνουμε εναλλακτική σε περίπτωση που δεν τον αφήσει ελεύθερο η Σλάβια;
Δυστυχώς το μοντέλο χωρίς τεχνικό διευθυντή απέτυχε παταγωδώς. Πρώτη φορά η ομάδα έχει τόσα διαγνωσμένα κενά μία εβδομάδα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Δεν θυμάμαι άλλη φορά στις 23 Αυγούστου να γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε 4 βασικούς ποδοσφαιριστές. Δεν θυμάμαι άλλη φορά σε προκριματικά Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο προπονητής να κάνει δύο αλλαγές στο 90' ενώ είμαστε πίσω στο σκορ, γιατί απλά δεν έχει παίκτες να βάλει.
Μπορεί να βρίζουμε Μπράνκο και Ρέμπε (ίσως όχι άδικα) αλλά τουλάχιστον η ομάδα τα κενά της τα κάλυπτε.
Και τουλάχιστον αν είχαμε τεχνικό διευθυντή θα ξέραμε ποιον να μπινελικώσουμε.
Αν βγουν πάντως οι μεταγραφές κανείς δεν θα θυμάται την καθυστέρηση. Αν δεν βγουν...
Δυστυχώς το μοντέλο χωρίς τεχνικό διευθυντή απέτυχε παταγωδώς. Πρώτη φορά η ομάδα έχει τόσα διαγνωσμένα κενά μία εβδομάδα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Δεν θυμάμαι άλλη φορά στις 23 Αυγούστου να γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε 4 βασικούς ποδοσφαιριστές. Δεν θυμάμαι άλλη φορά σε προκριματικά Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο προπονητής να κάνει δύο αλλαγές στο 90' ενώ είμαστε πίσω στο σκορ, γιατί απλά δεν έχει παίκτες να βάλει.
Μπορεί να βρίζουμε Μπράνκο και Ρέμπε (ίσως όχι άδικα) αλλά τουλάχιστον η ομάδα τα κενά της τα κάλυπτε.
Και τουλάχιστον αν είχαμε τεχνικό διευθυντή θα ξέραμε ποιον να μπινελικώσουμε.
Αν βγουν πάντως οι μεταγραφές κανείς δεν θα θυμάται την καθυστέρηση. Αν δεν βγουν...
seaman έγραψε:Παραμένει στο ρόστερ ο Τσιγγάρας γράφει ο Καστάνης
αρα αποχωρεί ο εσιτι;;;

Aριστερο μπακ,εξτρεμ και επιτελικο ψαχνουμε απο την αρχη της περιοδου,επιθετικο κλεισαμε πρωτα να ειναι καλα ο Ακπομ που εκανε σκοντο διαφορετικα καλα χριστουγεννα...
Φεεεεεεεεταααααααααα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Φέτος Θα φιλήσουμε δαχτυλίδι Γκοντζαρεβα ! Πρέπει να παραδεχτούμε ότι φέτος αυτά που κάνει έχει ξεπεράσει σε καβουρομετρο τον τίγρη έτσι. Θα πάρει πίσω δανεικό παίχτη από ομάδα που τον πούλησε πέρσι 3 εκ και θα πληρώσει μόνο το 50% του συμβολαίου του!Parolos έγραψε:Invicible Θα φιλήσουμε δαχτυλίδι Ακπομ φέτος?
Είπαμε ότι έχοντας δώσει το συμβόλαιο του 1εκ στον Ολιβέιρα έμοιαζε πιο λογικό να μην παει η ομάδα για πρωτοκλασάτο φορ με επίσης βαρύ συμβόλαιο.
Μια χαρά λύση είναι ο Τσούμπα για να εξυπηρετήσει το πλάνο του Λουτσεσκου
Μια χαρά λύση είναι ο Τσούμπα για να εξυπηρετήσει το πλάνο του Λουτσεσκου
Φανταστείτε τι διαπραγμάτευση θα είχε προηγηθεί με τον Πρίγιο.invincible έγραψε:Φέτος Θα φιλήσουμε δαχτυλίδι Γκοντζαρεβα ! Πρέπει να παραδεχτούμε ότι φέτος αυτά που κάνει έχει ξεπεράσει σε καβουρομετρο τον τίγρη έτσι. Θα πάρει πίσω δανεικό παίχτη από ομάδα που τον πούλησε πέρσι 3 εκ και θα πληρώσει μόνο το 50% του συμβολαίου του!Parolos έγραψε:Invicible Θα φιλήσουμε δαχτυλίδι Ακπομ φέτος?
Τι θες να ξανα ερθεις να παίξεις; Θα μας πληρώνεις 30.000 το ματς
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαλλον ξεκινησαμε να τον βγαλουμε στην βιτρινα με μεγαλο συμβολαιο για να πιασει κανα 6-7αρι αλλα ο τραυματισμος του Ολιβειρα παλι στον παγκο μας εβαλε.mbison έγραψε:Δηλαδή δεν θα πάρουμε Λαμπόγυαλο?
Αυτο με τη βιτρινα του γιουρο για τον Σφιντερφσκι επειδη ειχε ενα δοκαρι μονο στη δικη μας φαντασια υπαρχει...
- abc_o_ karpouzas
invincible έγραψε:Φέτος Θα φιλήσουμε δαχτυλίδι Γκοντζαρεβα ! Πρέπει να παραδεχτούμε ότι φέτος αυτά που κάνει έχει ξεπεράσει σε καβουρομετρο τον τίγρη έτσι. Θα πάρει πίσω δανεικό παίχτη από ομάδα που τον πούλησε πέρσι 3 εκ και θα πληρώσει μόνο το 50% του συμβολαίου του!Parolos έγραψε:Invicible Θα φιλήσουμε δαχτυλίδι Ακπομ φέτος?
δηλ.....τωρα...εσυ πιστευεις οτι η γκοτσαρεβα παιζει καποιον ρολο στις μεταγραφες ε?
υπηρχε περιπτωση ...δηλ... να πει ο λουτσ...οκ για τον κουρτιτς πχ και η γκοτσαρεβα να πει οχι ε?
αν τα λεφτα για τις μεταγραφες ειναι ....10 δρχ... και ερθει ενας των 10 ή ερθουν 10 της μιας δρχ .....
πως μπορει να παιξει καποιον ρολο η γκοτσαρεβα μου λες??
εκτος εαν ξερεις κατι αλλο
Και αυτό όμως το 50% είναι έκτακτο και δεν θα είναι και λίγα λεφτά. Κάνα εκατομμύριο καθαρά παίρνει ο Άγγλος.
Και προστίθεται σε αυτό, του Ολιβέιρα και του Σβιντέρσκι. Πόσα να μπορούμε δηλαδή να δώσουμε συνολικά για το 9?
Νομίζω ότι δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τα χρήματα των πωλήσεων στη Νόριτς. Πρέπει να να πιάσουν και αυτά τόπο και δεν υπάρχουν μόνο ανάγκες για την ενίσχυση του ρόστερ, που και για αυτό, παρόλες τις καθυστερήσεις και τις ανακολουθίες, κάτι φαίνεται ότι θα γίνει.
Και προστίθεται σε αυτό, του Ολιβέιρα και του Σβιντέρσκι. Πόσα να μπορούμε δηλαδή να δώσουμε συνολικά για το 9?
Νομίζω ότι δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τα χρήματα των πωλήσεων στη Νόριτς. Πρέπει να να πιάσουν και αυτά τόπο και δεν υπάρχουν μόνο ανάγκες για την ενίσχυση του ρόστερ, που και για αυτό, παρόλες τις καθυστερήσεις και τις ανακολουθίες, κάτι φαίνεται ότι θα γίνει.
- bersekeros
Σήμερα πάμε για ''Μεταγραφές καλοκαιριού IV'' ολοταχώς.
Γιατί είναι έκτακτο το 50% του συμβολαίου του Άκπομ;
Ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε.
Γιατί είναι έκτακτο το 50% του συμβολαίου του Άκπομ;
Ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε.