Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
barlow4 έγραψε:Με αυτα τα μπαν μας στερειτε ολη τη χαρα.Δηλαδη αν κλεισουμε καποιον σημερα , με ποιον θα κανουμε χαβαλε?με σενα?sourmenetes έγραψε:Κάτσε απ έξω 2 βδομάδες.tsaousila έγραψε:ο τζολης πουληθηκε , σε μια εβδομαδα θα ανακοινωθει η μεταγραφη του μαλλον σε μεγαλο κλαμπ στα λεφτα που ζηταμε , κοντα στο ποσο δηλ στα 13-15, μετα θα αρχισουν και οι ανακοινωσεις για ενα δυο παικτες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ ο γραφικός συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιος κάνει τις μεταγραφές.
Γιατί ο Ολιβειρα να προέκυψε από το τμήμα scouting το λες είτε τραγικό είτε απίθανο.
Γιατί ο Ολιβειρα να προέκυψε από το τμήμα scouting το λες είτε τραγικό είτε απίθανο.
- ΑποστόληςΑ
Eνας ανθρωπος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση για ποιον λογο μπορει να προτιμαμε τον Πορτογαλο απο τον Κρμεντσικ και δεν ειναι οικονομικος.Η διαφορα στο συμβολαιο σχεδον βγαζει το κοστος της μεταγραφης.
ο παικτης δεν ειναι τσολακ, ειναι 3 κλασεις καλυτερος αλλα εχει θεμα με τους κοιλιακους του, αυτο το γνωριζουν ολοι εκτος απο εμας
Εμπάργκο να πάρουμε πίσω τις μέρες μαςjibbie έγραψε:επισης, αυτο το pattern που ολοι οι ΑΡΔ στα περιξ του ΠΑΟΚ κανουν τις παπιες μεσοβδομαδα και δε βγαζουν ειδηση, για να πουλησει η Forza το ΣΚ, και μετα σου βγαζουν Τεηλορ και Ολιβειρα ασουμε, τρε μπαναλ.

Πραγματικά πολύ περίεργο το σκηνικό. Βουβαμάρα μέχρι να γκαρίξει η forza.
Βρε άντε από κει
joshua έγραψε:Eνας ανθρωπος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση για ποιον λογο μπορει να προτιμαμε τον Πορτογαλο απο τον Κρμεντσικ και δεν ειναι οικονομικος.Η διαφορα στο συμβολαιο σχεδον βγαζει το κοστος της μεταγραφης.
Για να μην τον πάρει πάλι η ξαδέρφη και ενισχυθεί.
Αποδυναμώνουμε τον ανταγωνισμό. Σατανικό
- ΑποστόληςΑ
-
καλα μην ψαχνουμε θετικα σε αυτη τη φαση....5 κλασεις πανω απο τον τσολακ ειναι και ο κουτσιας ...μην πω 10 αν σκεφτεις οτι ειναι εξελίξιμος... οι μεταγραφες θα γινοντουσαν βαση του χειροτερου παικτη της περσινης χρονιας ? δλδ στο 10 ειμαστε υπερ κομπλε γτ σχεδον ολοι ειναι 2 κλασεις πανω απο τον μπισεσβαρ που δεν τρεχει ουτε για να προλαβει το τελευταιο τρενο...αλλα το πιο περιεργο ειναι οτι για πιο λογο να παρεις τον ολιβειρα αν δεν θες να δωσεις λεφτα πανε παρε καποιον αγνωστο ρε φιλε να μην μας τρελάνετε τουλαχιστον...ειναι σαν να το κανουν επιτηδες αυτοAthens έγραψε:ο παικτης δεν ειναι τσολακ, ειναι 3 κλασεις καλυτερος αλλα εχει θεμα με τους κοιλιακους του, αυτο το γνωριζουν ολοι εκτος απο εμας
Εντάξει ότι και να πω είναι λίγο...Βλέπω σε 3-4 μηνακια που η ομάδα θα είναι ανύπαρκτη και με το ζόρι θα προσπαθεί να κρατηθεί , να λέμε όλοι εμείς “μα αφού δεν του πήραν παίκτες , δεν φταίει ο προπονητής”...Ο Ολυμπιακός με Τικινιο , Ελ Αραμπί και Χάσαν 5 κλάσεις πάνω μπροστά...
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εφόσον τον θέλει ο Luce η μεταγραφή είναι τελειωμένη.
ντεφορμε εισαι σημερα 2/2 πολυ εμφανή ...

Δεν θυμάμαι να έχω ξαναβιώσει τέτοια μεταγραφική περίοδο. Με έχουν κάνει να εύχομαι να μην πραγματοποιηθεί ούτε μια από τις μεταγραφές που έχουν ακουστεί
Δεν έχω τις γνώσεις να αξιολογήσω τους παίκτες, θέλω όμως να δω να έρχονται παίκτες από καλύτερα πρωταθλήματα ή από ομάδες πρωταγωνίστριες σε μικρότερα πρωταθλήματα, κάποιον διεθνή ίσως, κάτι τέλος πάντων που θα λέει πως πάμε για ψηλότερα. Δεν χρειαζόμαστε ούτε τον ξένο Λύρατζη, ούτε τον ξένο Τσιγγάρα.

- ΑποστόληςΑ
Την άποψή μου γράφω, απλά εσείς είστε προκατειλημμένοι και ό,τι γράφω το ερμηνεύετε σαν τρολλάρισμα. Η μεταγραφή αυτή θα μας αλλάξει επίπεδο, όταν ο Luce τον εντάξει σωστά στην ομάδα.
- kataramenos5
Περιμενετε βρε. Μην ακουτε τ αρδακια. Δε ξερουν την τυφλα τους. Τζαμπα τρελαινεστε.
Ας δουμε την ομαδα πρωτα και μετα βγαζουμε τα μαδερια(αν χρειαστει). Δε νομίζω οτι ο Βανιας θα παει σφιχτα και φετος. Δε γινεται.
Ας δουμε την ομαδα πρωτα και μετα βγαζουμε τα μαδερια(αν χρειαστει). Δε νομίζω οτι ο Βανιας θα παει σφιχτα και φετος. Δε γινεται.