Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από jibbie »

φτιαξτο λιγο ρε Αποστολη, μπαμ κανει αυτη τη φορα το τρολαρισμα :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

barlow4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
tsaousila έγραψε:ο τζολης πουληθηκε , σε μια εβδομαδα θα ανακοινωθει η μεταγραφη του μαλλον σε μεγαλο κλαμπ στα λεφτα που ζηταμε , κοντα στο ποσο δηλ στα 13-15, μετα θα αρχισουν και οι ανακοινωσεις για ενα δυο παικτες.
Κάτσε απ έξω 2 βδομάδες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με αυτα τα μπαν μας στερειτε ολη τη χαρα.Δηλαδη αν κλεισουμε καποιον σημερα , με ποιον θα κανουμε χαβαλε?με σενα?
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κι εγώ ο γραφικός συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιος κάνει τις μεταγραφές.
Γιατί ο Ολιβειρα να προέκυψε από το τμήμα scouting το λες είτε τραγικό είτε απίθανο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eνας ανθρωπος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση για ποιον λογο μπορει να προτιμαμε τον Πορτογαλο απο τον Κρμεντσικ και δεν ειναι οικονομικος.Η διαφορα στο συμβολαιο σχεδον βγαζει το κοστος της μεταγραφης.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο παικτης δεν ειναι τσολακ, ειναι 3 κλασεις καλυτερος αλλα εχει θεμα με τους κοιλιακους του, αυτο το γνωριζουν ολοι εκτος απο εμας
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

jibbie έγραψε:επισης, αυτο το pattern που ολοι οι ΑΡΔ στα περιξ του ΠΑΟΚ κανουν τις παπιες μεσοβδομαδα και δε βγαζουν ειδηση, για να πουλησει η Forza το ΣΚ, και μετα σου βγαζουν Τεηλορ και Ολιβειρα ασουμε, τρε μπαναλ.
Εμπάργκο να πάρουμε πίσω τις μέρες μας :mrgreen:
Πραγματικά πολύ περίεργο το σκηνικό. Βουβαμάρα μέχρι να γκαρίξει η forza.
Βρε άντε από κει
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Eνας ανθρωπος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση για ποιον λογο μπορει να προτιμαμε τον Πορτογαλο απο τον Κρμεντσικ και δεν ειναι οικονομικος.Η διαφορα στο συμβολαιο σχεδον βγαζει το κοστος της μεταγραφης.

Για να μην τον πάρει πάλι η ξαδέρφη και ενισχυθεί.
Αποδυναμώνουμε τον ανταγωνισμό. Σατανικό
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εφόσον τον θέλει ο Luce η μεταγραφή είναι τελειωμένη.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Athens έγραψε:ο παικτης δεν ειναι τσολακ, ειναι 3 κλασεις καλυτερος αλλα εχει θεμα με τους κοιλιακους του, αυτο το γνωριζουν ολοι εκτος απο εμας
καλα μην ψαχνουμε θετικα σε αυτη τη φαση....5 κλασεις πανω απο τον τσολακ ειναι και ο κουτσιας ...μην πω 10 αν σκεφτεις οτι ειναι εξελίξιμος... οι μεταγραφες θα γινοντουσαν βαση του χειροτερου παικτη της περσινης χρονιας ? δλδ στο 10 ειμαστε υπερ κομπλε γτ σχεδον ολοι ειναι 2 κλασεις πανω απο τον μπισεσβαρ που δεν τρεχει ουτε για να προλαβει το τελευταιο τρενο...αλλα το πιο περιεργο ειναι οτι για πιο λογο να παρεις τον ολιβειρα αν δεν θες να δωσεις λεφτα πανε παρε καποιον αγνωστο ρε φιλε να μην μας τρελάνετε τουλαχιστον...ειναι σαν να το κανουν επιτηδες αυτο
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εντάξει ότι και να πω είναι λίγο...Βλέπω σε 3-4 μηνακια που η ομάδα θα είναι ανύπαρκτη και με το ζόρι θα προσπαθεί να κρατηθεί , να λέμε όλοι εμείς “μα αφού δεν του πήραν παίκτες , δεν φταίει ο προπονητής”...Ο Ολυμπιακός με Τικινιο , Ελ Αραμπί και Χάσαν 5 κλάσεις πάνω μπροστά...
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εφόσον τον θέλει ο Luce η μεταγραφή είναι τελειωμένη.

ντεφορμε εισαι σημερα 2/2 πολυ εμφανή ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν θυμάμαι να έχω ξαναβιώσει τέτοια μεταγραφική περίοδο. Με έχουν κάνει να εύχομαι να μην πραγματοποιηθεί ούτε μια από τις μεταγραφές που έχουν ακουστεί :shock: Δεν έχω τις γνώσεις να αξιολογήσω τους παίκτες, θέλω όμως να δω να έρχονται παίκτες από καλύτερα πρωταθλήματα ή από ομάδες πρωταγωνίστριες σε μικρότερα πρωταθλήματα, κάποιον διεθνή ίσως, κάτι τέλος πάντων που θα λέει πως πάμε για ψηλότερα. Δεν χρειαζόμαστε ούτε τον ξένο Λύρατζη, ούτε τον ξένο Τσιγγάρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Την άποψή μου γράφω, απλά εσείς είστε προκατειλημμένοι και ό,τι γράφω το ερμηνεύετε σαν τρολλάρισμα. Η μεταγραφή αυτή θα μας αλλάξει επίπεδο, όταν ο Luce τον εντάξει σωστά στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Περιμενετε βρε. Μην ακουτε τ αρδακια. Δε ξερουν την τυφλα τους. Τζαμπα τρελαινεστε.
Ας δουμε την ομαδα πρωτα και μετα βγαζουμε τα μαδερια(αν χρειαστει). Δε νομίζω οτι ο Βανιας θα παει σφιχτα και φετος. Δε γινεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”