Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από barlow4 »

obanebane έγραψε:
navigator11 έγραψε:Πολύ απλά δεν τον απασχολεί. Ο Γιώργης δεν είναι ούτε φαίνεται να θέλει στα κοντά να ντυθεί παράγοντας. Τρέλα βγάζει με την ομάδα, κάπως σαν κι εμάς. Ο άλλος, ο Νίκος, δείχνει να είναι πιο μετρημένος.

Έτσι ακριβώς, και στην τελική είναι πολύ πιο αξιοπρεπής από επαγγελματίες παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου,αν θέλετε να τον δούμε και ως παράγοντα.
Δεν τον βλέπω σαν παράγοντα.Αλλα δε θέλω να τον δω κ σαν γραφικό.Γουσταρω που είναι τρελαμενος δε γουστάρω που βιάζεται.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

laska4 έγραψε:
klainmein έγραψε:Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά έχω χάσει το θέμα με τις μέρες που κάνει ο Macho. Τι εννοούσε Τρίτη σήμερα, Τετάρτη σήμερα κ.ο.κ. ;; Πείτε μου να χαίρομαι κι εγώ που είναι σήμερα Πέμπτη και δεν ξέρω για τί να χαρώ :mrgreen:
Δευτέρα αλβανακι, τη Τρίτη μοτορακι, Τετάρτη ένα "bedroom" , την Πέμπτη τύπου βερνμπλουμ
Παρασκευή πρωί θα φάμε απ' όλους Χ , Σάββατο κάνεις την Κυριακή με εργκις ( κάτσε)
:D :lol: :lol: :x Στρουμφοτρελέ.....

Θα το διασκευασω λιγο στο τελος...
Παρασκευη πρωι, θα φαμε απ'ολους Χ
Απ'οσους ακουστήκαν ο Ριμπερι μ'αρεσει....... :mrgreen:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

obanebane έγραψε:Σε αυτό που γράφει ο Barlow για αναξιοπιστία,δεν υπάρχει καμία βάση,πόσες έχει παρουσιάσει ως τελειωμένες μεταγραφές ο Γιώργης και έχουν χαλάσει;
Αναξιόπιστος είναι αυτός που μεταδίδει ψευδείς πληροφορίες,έχουμε πολλούς εδώ μέσα.
Όταν και αν γράψει παπάδες ο μικρός τότε τα ξαναλέμε.
+++
Πραγματικά, δε θυμάμαι καμία μεταγραφή να την παρουσίασε ο Γιώργος σαν τελειωμένη και να μην ολοκληρώθηκε τελικά.
Ο Γιώργος είναι ο ΜΟΝΟΣ που δεν βιάζεται. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ανυπόμονοι.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

laska4 έγραψε:
klainmein έγραψε:Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά έχω χάσει το θέμα με τις μέρες που κάνει ο Macho. Τι εννοούσε Τρίτη σήμερα, Τετάρτη σήμερα κ.ο.κ. ;; Πείτε μου να χαίρομαι κι εγώ που είναι σήμερα Πέμπτη και δεν ξέρω για τί να χαρώ :mrgreen:
Δευτέρα αλβανακι, τη Τρίτη μοτορακι, Τετάρτη ένα "bedroom" , την Πέμπτη τύπου βερνμπλουμ
Παρασκευή πρωί θα φάμε απ' όλους Χ , Σάββατο κάνεις την Κυριακή με εργκις ( κάτσε)
Πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις :lol: :lol: :lol: :lol:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

:mrgreen:
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Now that I thought about it, Stoch could be an anti-Enrique. He's a better version of him (if he has matured). But, we still need better quality at our wings for us to compete in European championships. :pano:
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Παντως περιμεναμε κατι καλυτερο απο Στοχ στα αριστερα. Τουλαχιστον να πεσουν λεφτα για 2 χαφ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δηλαδη;;για φερε ενα παραδειγμα..
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ήρθε ο Αουγκούστο
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Εγώ περίμενα κάποιον από τους Sane, Hazard(Eden) ή Sadio Mane. Είμασταν κοντά αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσαν.
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Mīngus έγραψε:Ήρθε ο Αουγκούστο
λινκ? πληροφορίες? Δώσε κάτι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο Αζάρ πάντως εδώ Χαλκιδική βολταρει στο Σάνι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

denyparxeisalio έγραψε:
Ανεβασε ο Γιωργης (τοεχει και λινκ στο ινπαοκ)
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ας μην αρχισουμε παλι το ή ο Στοχ ή τα τανκς παιδια, να χαρειτε. Δεν αρεσουν ολοι οι παικτες σε ολους, ουτε ειμαστε ολοι επι πληρωμη σκαουτερς για να εχουμε ετοιμες 100 εναλλακτικες, ουτε παιζουν μπαλα ο Λημνιος, ο Στοχ, ο Αζαρ κι ο Μεσι ωστε η επιλογη να ειναι αυτονοητη. Οκ, μαλλον κλεινει, καποιοι θα ειναι ικανοποιημενοι, καποιοι οχι. Αν ειναι για 1 μηνα να λεμε οτι φετος θα σπρωξουμε τρελα λεφτα κι οτι καυλωσε ο Γιωργης με τους ομιλους κι οτι θα φερουμε παιχταραδες κι οτι παμε επιτελους για το τοπ20 που ελεγε ο Ιβαν παλια, και μολις φερνουμε με 1,5 εκατομμυριο εναν 30αρη Σλοβακο που δεν ειναι καν βασικος με την εθνικη του να λεμε οτι δεν υπαρχει στον πλανητη ολο καλυτερος για τον ΠΑΟΚ, ας τον παρατησουμε τον διαλογο κι ας ανεβαζουμε ειδησεις κι απο κατω ιμοτζι ενθουσιασμου.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

denyparxeisalio έγραψε:
Ανέβασε βιντεάκι ο Γιώργης που λέει ΠΑΟΚάρα. Πρέπει να ναι Μακ Παλλάς. Εκτός κι αν είναι τραβηγμένο Βραζιλία και το στειλε ο παίκτης στον Γιώργη. Αλλά αποδεικνύει νομίζω αυτό ότι η μεταγραφή είναι τελειωμένη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”