Δεν τον βλέπω σαν παράγοντα.Αλλα δε θέλω να τον δω κ σαν γραφικό.Γουσταρω που είναι τρελαμενος δε γουστάρω που βιάζεται.obanebane έγραψε:navigator11 έγραψε:Πολύ απλά δεν τον απασχολεί. Ο Γιώργης δεν είναι ούτε φαίνεται να θέλει στα κοντά να ντυθεί παράγοντας. Τρέλα βγάζει με την ομάδα, κάπως σαν κι εμάς. Ο άλλος, ο Νίκος, δείχνει να είναι πιο μετρημένος.
Έτσι ακριβώς, και στην τελική είναι πολύ πιο αξιοπρεπής από επαγγελματίες παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου,αν θέλετε να τον δούμε και ως παράγοντα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
laska4 έγραψε:Δευτέρα αλβανακι, τη Τρίτη μοτορακι, Τετάρτη ένα "bedroom" , την Πέμπτη τύπου βερνμπλουμklainmein έγραψε:Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά έχω χάσει το θέμα με τις μέρες που κάνει ο Macho. Τι εννοούσε Τρίτη σήμερα, Τετάρτη σήμερα κ.ο.κ. ;; Πείτε μου να χαίρομαι κι εγώ που είναι σήμερα Πέμπτη και δεν ξέρω για τί να χαρώ
Παρασκευή πρωί θα φάμε απ' όλους Χ , Σάββατο κάνεις την Κυριακή με εργκις ( κάτσε)

Θα το διασκευασω λιγο στο τελος...
Παρασκευη πρωι, θα φαμε απ'ολους Χ
Απ'οσους ακουστήκαν ο Ριμπερι μ'αρεσει.......

+++obanebane έγραψε:Σε αυτό που γράφει ο Barlow για αναξιοπιστία,δεν υπάρχει καμία βάση,πόσες έχει παρουσιάσει ως τελειωμένες μεταγραφές ο Γιώργης και έχουν χαλάσει;
Αναξιόπιστος είναι αυτός που μεταδίδει ψευδείς πληροφορίες,έχουμε πολλούς εδώ μέσα.
Όταν και αν γράψει παπάδες ο μικρός τότε τα ξαναλέμε.
Πραγματικά, δε θυμάμαι καμία μεταγραφή να την παρουσίασε ο Γιώργος σαν τελειωμένη και να μην ολοκληρώθηκε τελικά.
Ο Γιώργος είναι ο ΜΟΝΟΣ που δεν βιάζεται. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ανυπόμονοι.
Πες μας τι πινεις και δεν μας δινειςlaska4 έγραψε:Δευτέρα αλβανακι, τη Τρίτη μοτορακι, Τετάρτη ένα "bedroom" , την Πέμπτη τύπου βερνμπλουμklainmein έγραψε:Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά έχω χάσει το θέμα με τις μέρες που κάνει ο Macho. Τι εννοούσε Τρίτη σήμερα, Τετάρτη σήμερα κ.ο.κ. ;; Πείτε μου να χαίρομαι κι εγώ που είναι σήμερα Πέμπτη και δεν ξέρω για τί να χαρώ
Παρασκευή πρωί θα φάμε απ' όλους Χ , Σάββατο κάνεις την Κυριακή με εργκις ( κάτσε)

Now that I thought about it, Stoch could be an anti-Enrique. He's a better version of him (if he has matured). But, we still need better quality at our wings for us to compete in European championships. 

Παντως περιμεναμε κατι καλυτερο απο Στοχ στα αριστερα. Τουλαχιστον να πεσουν λεφτα για 2 χαφ.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ περίμενα κάποιον από τους Sane, Hazard(Eden) ή Sadio Mane. Είμασταν κοντά αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσαν.
- denyparxeisalio
- black_star_ninja
Ανεβασε ο Γιωργης (τοεχει και λινκ στο ινπαοκ)denyparxeisalio έγραψε:λινκ? πληροφορίες? Δώσε κάτιMīngus έγραψε:Ήρθε ο Αουγκούστο
-
Ας μην αρχισουμε παλι το ή ο Στοχ ή τα τανκς παιδια, να χαρειτε. Δεν αρεσουν ολοι οι παικτες σε ολους, ουτε ειμαστε ολοι επι πληρωμη σκαουτερς για να εχουμε ετοιμες 100 εναλλακτικες, ουτε παιζουν μπαλα ο Λημνιος, ο Στοχ, ο Αζαρ κι ο Μεσι ωστε η επιλογη να ειναι αυτονοητη. Οκ, μαλλον κλεινει, καποιοι θα ειναι ικανοποιημενοι, καποιοι οχι. Αν ειναι για 1 μηνα να λεμε οτι φετος θα σπρωξουμε τρελα λεφτα κι οτι καυλωσε ο Γιωργης με τους ομιλους κι οτι θα φερουμε παιχταραδες κι οτι παμε επιτελους για το τοπ20 που ελεγε ο Ιβαν παλια, και μολις φερνουμε με 1,5 εκατομμυριο εναν 30αρη Σλοβακο που δεν ειναι καν βασικος με την εθνικη του να λεμε οτι δεν υπαρχει στον πλανητη ολο καλυτερος για τον ΠΑΟΚ, ας τον παρατησουμε τον διαλογο κι ας ανεβαζουμε ειδησεις κι απο κατω ιμοτζι ενθουσιασμου.
Ανέβασε βιντεάκι ο Γιώργης που λέει ΠΑΟΚάρα. Πρέπει να ναι Μακ Παλλάς. Εκτός κι αν είναι τραβηγμένο Βραζιλία και το στειλε ο παίκτης στον Γιώργη. Αλλά αποδεικνύει νομίζω αυτό ότι η μεταγραφή είναι τελειωμένη.denyparxeisalio έγραψε:λινκ? πληροφορίες? Δώσε κάτιMīngus έγραψε:Ήρθε ο Αουγκούστο