Ούτε για παπά δεν είναι. Sportime για 100η φορά "Αναμονή για Πουκι και Βερνμπλουμ"DaRkFeaR έγραψε:Αργούν και τα πρωτοσέλιδανα δούμε κανέναν παπά
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Ο Σαββίδης ανέβασε φωτογραφία με λάβα στο ινστα με τοποθεσία Θεσσαλονίκη... κανα μπαμ λέτε να παίζει;;
-
giliopoulos
https://www.transfermarkt.com/bjorn-sig ... eler/88016
Björn Sigurdarson
ST
https://www.transfermarkt.com/aron-gunn ... eler/63821
Aron Gunnarsson
DM/MC
Björn Sigurdarson
ST
https://www.transfermarkt.com/aron-gunn ... eler/63821
Aron Gunnarsson
DM/MC
- Μπαρκαρούτσος
Ηφαίστειο έχει και η Σαντορίνη.
Να ψάξουμε ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε ή που κάνει διακοπές στη Σαντορίνη!
Να ψάξουμε ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε ή που κάνει διακοπές στη Σαντορίνη!
Πάντως αν είναι ο Sigurdarson προτιμώ τον Κόντε...Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ο Ισλανδός...Μόνο πέρσι έκανε πολύ καλή χρονιά στην Μόλντε που έβαλε 17 γκολ σε 30 εμαφανίσεις....
-
panpangr77
Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά.. εκτός αν είναι στην θέση του Wernbloom το άλλο πλάνο.
Επιθετικό πάει σε Ισλανδό μόνο το μυαλό μου της Ροστόφ.
Στον Βραζιλιάνο που μας προ-ετοίμασαι έβαλε για ταλέντο και είχε το σήμα της Βραζιλίας με το αεροπλανάκι με το ηφαίστειο ποιος ξέρει.. "τι θέλει να πει ο ποιητής".
Επιθετικό πάει σε Ισλανδό μόνο το μυαλό μου της Ροστόφ.
Στον Βραζιλιάνο που μας προ-ετοίμασαι έβαλε για ταλέντο και είχε το σήμα της Βραζιλίας με το αεροπλανάκι με το ηφαίστειο ποιος ξέρει.. "τι θέλει να πει ο ποιητής".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 28 Ιουν 2018, 06:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
ενα απο τα πιο επικινδυνα ηφαιστεια ειναι το Popocatepetl στο μεξικο, αρα παιρνουμε τσιτσαριτο. Σοβαρευτείτεεεεεε
matrixxakos4 έγραψε:ενα απο τα πιο επικινδυνα ηφαιστεια ειναι το Popocatepetl στο μεξικο, αρα παιρνουμε τσιτσαριτο. Σοβαρευτείτεεεεεε
Σιγά μην φορτωθούμε και άλλον ξένο άσε που ο Chicharito κοστίζει στην West Ham 15χαρτιά στο transfermarkt παρα-πήγε το μυαλό σου προς τα εκεί.
Ισλανδός μου μυρίζει πάντος όπως είπε ο φίλος ο Goran αλλά ακόμα ψάχνω να βρώ κανέναν άλλο εκτός τους 2 που ανέφερα αλλά ο 2ος παίζει προς Αγγλία μεριά.
'Εχει κανένα άλλο από Ρωσία μεριά που έχει τα κονέ ο Ivan; σε δημιουργικό χάφ όπως να κουμπώνει με τα θέλω του Lucesku; ή επιθετικό;
'Εχει κανένα άλλο από Ρωσία μεριά που έχει τα κονέ ο Ivan; σε δημιουργικό χάφ όπως να κουμπώνει με τα θέλω του Lucesku; ή επιθετικό;
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
το ηφαίστειο δεν σημαίνει πως ειναι παικτης απο μια χωρα που εχει ηφαιστειο! μπορει να σημαινει οτι ο παιχτης βγαζει "φωτια","λαβα" που λεμε.Γενικα ειναι ενα αινιγμα οπου αν δεν σου πουν την λυση δεν θα βρεις την απάντηση!