Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Μπα με κολλησε απ τ απογευμα .Απ τον Duane Allman χθες, στο Χρυσανθο
Μπερδεμενες ψυχες.
Γουσταρει ποντιακα ο ace?
Να ρωτήσω τους πόντιους:
Είναι ένα τραγούδι, το οποίο είχα ακούσει μικρός από δυο κεμεντζετζήδες και (νομίζω) κάπου μέσα έλεγε "... ειρήνη μ' άσπρη περιστέρα... ".
Το ξέρει κανείς;
Είναι ένα τραγούδι, το οποίο είχα ακούσει μικρός από δυο κεμεντζετζήδες και (νομίζω) κάπου μέσα έλεγε "... ειρήνη μ' άσπρη περιστέρα... ".
Το ξέρει κανείς;
Είχε πάει την άλλη φορά σε έναν ποντιακό γάμο και καταενθουσιάστηκε.kataramenos5 έγραψε:Μπα με κολλησε απ τ απογευμα .Απ τον Duane Allman χθες, στο ΧρυσανθοΜπερδεμενες ψυχες.
- Μπαρκαρούτσος
Ale έγραψε:Να ρωτήσω τους πόντιους:
Το ξέρει κανείς;
[youtube]W9LERL08yXc[/youtube]
Θρακιώτες.
- kataramenos5
Θα σε ρωτουσα παλι αυτο αλλα ΤΩΡΑ ειδα οτι εχεις απαντησει.Το ποστ δε το ειδα παροτι διαβασα ολα τα προηγουμενα-επομενα.Το ιδιο ειχε γινει με το ποστ του Bufallobill (και εχω την αισθηση και με καποια ακομα).Το ιδιο κι ο simba μαλλον.Εχει καποιο θεμα το φορουμ?Το χει προσεξει καποιος αλλος?
Ναι το ξεχασα. 
Ale έγραψε:Ποτέ.kataramenos5 έγραψε:Ρε σομελιε σου χει τυχει ποτε να μπουκωσεις?Να χεις μερες να πιεις αλλα να μην κατεβαινει με τιποτα το ατιμο?Νομιζω και περσι το καλοκαιρι με τα ροζε το ιδιο πραγμα..
Ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να πιω όσο έπινα παλιότερα.
Νομίζω είναι καλό αυτό, ειδ' άλλως θα καταντούσα και επισήμως αλκοολικός.
Ale έγραψε:Είχε πάει την άλλη φορά σε έναν ποντιακό γάμο και καταενθουσιάστηκε.kataramenos5 έγραψε:Μπα με κολλησε απ τ απογευμα .Απ τον Duane Allman χθες, στο ΧρυσανθοΜπερδεμενες ψυχες.
Όταν κάνεις υποβολή, ενδέχεται να προσπερνάς κάποια τοστ, τα οποία υποβάλλονται ταυτόχρονα με το δικό σου.kataramenos5 έγραψε:Θα σε ρωτουσα παλι αυτο αλλα ΤΩΡΑ ειδα οτι εχεις απαντησει.Το ποστ δε το ειδα παροτι διαβασα ολα τα προηγουμενα-επομενα.Το ιδιο ειχε γινει με το ποστ του Bufallobill (και εχω την αισθηση και με καποια ακομα).Το ιδιο κι ο simba μαλλον.Εχει καποιο θεμα το φορουμ?Το χει προσεξει καποιος αλλος?
Ale έγραψε:Ποτέ.kataramenos5 έγραψε:Ρε σομελιε σου χει τυχει ποτε να μπουκωσεις?Να χεις μερες να πιεις αλλα να μην κατεβαινει με τιποτα το ατιμο?Νομιζω και περσι το καλοκαιρι με τα ροζε το ιδιο πραγμα..
Ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να πιω όσο έπινα παλιότερα.
Νομίζω είναι καλό αυτό, ειδ' άλλως θα καταντούσα και επισήμως αλκοολικός.Ale έγραψε:Είχε πάει την άλλη φορά σε έναν ποντιακό γάμο και καταενθουσιάστηκε.kataramenos5 έγραψε:Μπα με κολλησε απ τ απογευμα .Απ τον Duane Allman χθες, στο ΧρυσανθοΜπερδεμενες ψυχες.
Γουσταρει ποντιακα ο ace?![]()
![]()
Ναι το ξεχασα.
Επίσης ενδέχεται να είσαι τίγκα στα "αγιάσματα" και απλώς να βλέπεις τοστ παρά τοστ.
- kataramenos5
Κι ο Σιμπα δικος μας?Ale έγραψε:Όταν κάνεις υποβολή, ενδέχεται να προσπερνάς κάποια τοστ, τα οποία υποβάλλονται ταυτόχρονα με το δικό σου. Οχι δεν ειναι αυτο γιατι ηταν την αλλη μερα
Επίσης ενδέχεται να είσαι τίγκα στα "αγιάσματα" και απλώς να βλέπεις τοστ παρά τοστ.
- Μπαρκαρούτσος
Φερ ινάφ.Ale έγραψε:Ρόμαν, δεν είναι αυτό που έψαχνα, αλλά είναι πολύ ωραίο και αυτό.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Εμενα τουλαχιστον με καλεσε ο Κωστας στο παρτι τουRoMaN έγραψε:Την πορτοκαλί;;;;
Άγουστος στις κοπέλες, άγουστος στις φανέλες.
Σιγά το πάρτι, ούτε ένα νιμού.
Εμένα τουλάχιστον θα με φέρει ο Ale κορίτσχια...