Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Γκολάσα και 5ο6ος ο ΣαββιδοΤζανδάρης.
Ας είμαστε ρεαλισταί...
Ας είμαστε ρεαλισταί...
buffalobill4 έγραψε:Ασχετο αλλα εχω βαλει το βιντεακι με το μαραδονα ες μας γρανδε κε πελε στο ριπιτ. Τι τρελα τους πουλανε?
Κι αυτο το βιντεακι πολυ σοβαρο.
[youtube]JhkRgJmmOhA[/youtube]
Ετσι να ημασταν στην τουμπα και ας επαιζα με κουλουρη-ποζογλου-σαββιδη. Χεστηκα για τις μεταγραφες
ρε μπιλ δικος μου εισαι μιλαμε οτι στο μουντιαλ το ειχα ξεσκισει ... καντε το ρε συνθημα ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Ωραίο συνθηματάκι, με τράβηξε το ενδιαφέρον..ενδέχεται να ασχοληθώ.
τι να ασχοληθεις ρε ρομαν φτιαξτε το πριν το ακουσουμε σε κανα καραιταβλι και τραβαμε τα μαλλια μας ....RoMaN έγραψε:Ωραίο συνθηματάκι, με τράβηξε το ενδιαφέρον..ενδέχεται να ασχοληθώ.
μαραντονα ες μας γκραντε κε πελε και δωσε
- buffalobill4
Αδερφε che το εχω λιωσει το συγκεκριμενο.
Για την ιστορια, οι στιχοι ειναι
Dicen que estamos todos de la cabeza
Pero a San Lorenzo no le interesa
Tomamos vino puro de damajuana
Y nos fumamos toda la marihuana
HOOO SAN LORENZOOO!!
HOOO SAN LORENZOOO!!!
που σε ελευθερη μεταφραση σημαινει
λενε πως ειμαστε τρελοι
αλλα στο σαν λορεντζο δε με νοιαζει
πινουμε κρασι απο τη νταμιτζανα
και πινουμε ολη τη μαρια τη χουανα
δικοι μας ειναι αυτοι. με ρετσα και απο τα αλλα τη βγαζουνε
Για την ιστορια, οι στιχοι ειναι
Dicen que estamos todos de la cabeza
Pero a San Lorenzo no le interesa
Tomamos vino puro de damajuana
Y nos fumamos toda la marihuana
HOOO SAN LORENZOOO!!
HOOO SAN LORENZOOO!!!
που σε ελευθερη μεταφραση σημαινει
λενε πως ειμαστε τρελοι
αλλα στο σαν λορεντζο δε με νοιαζει
πινουμε κρασι απο τη νταμιτζανα

και πινουμε ολη τη μαρια τη χουανα

δικοι μας ειναι αυτοι. με ρετσα και απο τα αλλα τη βγαζουνε
- buffalobill4
οσο για το μαραδονα ες μας γραντε κε πελε. κι εγω μεσα ειμαι να ξερετε 

αυτος ειναι παλμος!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι ποσα πρωταθληματα εχει η σαν λορεντζο και τι μεταγραφες εκανε φετος???che4 έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Ασχετο αλλα εχω βαλει το βιντεακι με το μαραδονα ες μας γρανδε κε πελε στο ριπιτ. Τι τρελα τους πουλανε?
Κι αυτο το βιντεακι πολυ σοβαρο.
[youtube]JhkRgJmmOhA[/youtube]
Ετσι να ημασταν στην τουμπα και ας επαιζα με κουλουρη-ποζογλου-σαββιδη. Χεστηκα για τις μεταγραφες
ρε μπιλ δικος μου εισαι μιλαμε οτι στο μουντιαλ το ειχα ξεσκισει ... καντε το ρε συνθημα ΠΑΟΚ
ρε με ανδραλα και κουτσοπουλο και η ΤΟΥΜΠΑ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!

Με το... σανλορεντζιλίκι θα ασχοληθείς;RoMaN έγραψε:Ωραίο συνθηματάκι, με τράβηξε το ενδιαφέρον..ενδέχεται να ασχοληθώ.
Καλός ρυθμός, αλλά τη μέρα που θα πιάσουμε τέτοιο συγχρονισμό κερκίδας εμείς, παίζει και να ανακοινώσουμε Ροναλντίνιο και Μπερμπάτοφ μαζί.

Κατά τα λοιπά ομολογώ πως δεν είχα ασχοληθεί με την περίπτωση Κολμαν παρότι είδα οτι τον συζητούσατε. Το συμπέρασμα είναι ένα : ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
Μούρη κομμένη και ραμμένη για Τούμπα.
φιλε μπιλ να ξερεις οτι αν αντι για τα λογιστικα της ομαδας καναμε τη δουλεια του οπαδου και κοιτουσαμε λιγο αργεντινη απο[youtube θα ειχαμε την καλυτερη εδρα στην ευρωπη χωρις μλκιες γιατι αυτο το πραγμα να τραγουδαει ο κοσμος απ την 4 5 6 7 8 μεχρι και στα επισημα δεν υπαρχει πουθενα
αλλα εμεις ασχολουμαστε ποσο κανει ο ταδε ποσα εδωσε ο αλλος ποσα κονομησε ο χοντρος κτλ
να ξερετε η γενια που μας εκανε ΠΑΟΚ ξενυχτουσε με τη χουανα τη μαρια και γινοταν ποιητες αυτο για τους πιτσιρικαδες που εχουν γινει λογιστες
αλλα εμεις ασχολουμαστε ποσο κανει ο ταδε ποσα εδωσε ο αλλος ποσα κονομησε ο χοντρος κτλ
να ξερετε η γενια που μας εκανε ΠΑΟΚ ξενυχτουσε με τη χουανα τη μαρια και γινοταν ποιητες αυτο για τους πιτσιρικαδες που εχουν γινει λογιστες
Θα τον κοψει ο Αγγελος επειδη ειναι μακρυμαλλης και δε κανω καθολου πλακα,κατα τα λοιπα δεν ειναι επιπεδου μπαρονι αλλα ειναι αξιολογος ποδοσφαιριστης και σιγουρα το ταπεραμεντο του ταιριαζει με την τουμπα.
buffalobill4 έγραψε:οσο για το μαραδονα ες μας γραντε κε πελε. κι εγω μεσα ειμαι να ξερετε
βραζιλια πως ειναι να βλεεπεις το χειροτερο σου εχθρο να πανηγυριζει μες στο σπιτι σου
και αν και περασε πολυς καιρος ορκιζομαι πως δε θα ξεχασω ποτε
το 90 το ντιεγκο να σε κοροιδευει και το κανιτζια να σε καθαριζει
και απο τοτε κλαις απο την ιταλια το 90
και τωρα θα ζησεις πως ο μεσσι θα σηκωσει το κυπελλο
και ο μαραντονα ειναι σπουδαιοτερος του πελε
αν και στραβωσε ο τελικος το τραγουδουσαν ασταματητα στο ριο επι τρεις μερες ... οι βραζιλιανοι πεθαναν δυο φορες μια απ την εφταρα και μια απ το συνθημα
- buffalobill4
οι αργεντινοι ειναι γνωστοι για την τρελ και το ταμπεραμεντο τους. στη βραζιλια εν τω μεταξυ πουλησαν τρελα απιστευτη. καθ ολη τη διαρκεια του τουρνουα και με κερκιδα γεματη και παλμο που δεν ειχε καν η διοργανωτρια.
στα συνθηματα ειναι πολυ μπροστα οπως και να το κανουμε.
μπρασιλ ντεσιμε κε σε σιεντε....
στα συνθηματα ειναι πολυ μπροστα οπως και να το κανουμε.
μπρασιλ ντεσιμε κε σε σιεντε....
[youtube]2y5E6VlSZ5M[/youtube]
Αν και ειμαι βραζιλια και οι ομαδες που εχει παρουσιασει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο δεν τις εχει παρουσιασει κανεις ωφειλω να ομολογησω οτι στην κερκιδα δε παιζονται οι αργεντινοι.
Αν και ειμαι βραζιλια και οι ομαδες που εχει παρουσιασει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο δεν τις εχει παρουσιασει κανεις ωφειλω να ομολογησω οτι στην κερκιδα δε παιζονται οι αργεντινοι.
che4 έγραψε:φιλε μπιλ να ξερεις οτι αν αντι για τα λογιστικα της ομαδας καναμε τη δουλεια του οπαδου και κοιτουσαμε λιγο αργεντινη απο[youtube θα ειχαμε την καλυτερη εδρα στην ευρωπη χωρις μλκιες γιατι αυτο το πραγμα να τραγουδαει ο κοσμος απ την 4 5 6 7 8 μεχρι και στα επισημα δεν υπαρχει πουθενα
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++